Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αποφθέγματα για τον έρωτα για κάθε ζώδιο

Κριός
«Ο έρωτας παίρνει τα μυαλά εκείνων που έχουν μυαλά και δίνει μυαλό σ’ εκείνους που δεν έχουν». Ντ. Ντιντέρο!
Φυσικά, ο ενθουσιώδης παρορμητικός Κριός έχει πάθει, έχει μάθει αλλά τα λάθη του θα τα ξανακάνει, γιατί στον έρωτα τολμά, διεκδικεί, κατακτά αλλά και βαριέται εύκολα!
Ταύρος
«Δεν υπάρχει προσποίηση που να μπορεί για πολύ να κρύψει τον έρωτα όπου υπάρχει ή να τον προσποιήσει όπου δεν υπάρχει». Φρανσουά Ντε Λα Ροσφουκό!
Ο Ταύρος στον έρωτα δεν κάνει εκπτώσεις. Είναι του «όλα ή τίποτα» και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προσποιηθεί κάτι που δεν αισθάνεται ή και που αισθάνεται!

Δίδυμος 
«Οι άνθρωποι ονόμασαν τον έρωτα φτερωτό επειδή έχει φτερά. Οι θεοί τον ονόμασαν έτσι επειδή έχει τη δύναμη να δίνει φτερά». Πλάτων!
Ο έρωτας δίνει φτερά στον επικοινωνιακό Δίδυμο που κάθε ερωτική του ιστορία θυμίζει τα χρόνια της εφηβείας του. Όμως ένας Δίδυμος έχει τα φτερά για να πετάξει γρήγορα και μακριά από έναν έρωτα που έχει σβήσει η φλόγα του!

Καρκίνος
«Η καρδιά έχει τους λόγους που τους αγνοεί η λογική». Μπλεζ Πασκάλ!
Ο τρυφερός συναισθηματικός Καρκίνος, δεμένος πάντα με τις αναμνήσεις του, δίνει την ψυχή του όταν ερωτευτεί και ξέρει καλά ότι στον έρωτα δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική!

Λέων
«Πρέπει να έχει κανείς έναν έρωτα, ένα μεγάλο έρωτα, για να του εξασφαλίζει άλλοθι στις αδικαιολόγητες απελπισίες που κυριεύουν όλους μας». Albert Camus!
Ο έρωτας για τον Λέοντα είναι το απαραίτητο συστατικό για να είναι δημιουργικός, ενεργός, δραστήριος, γεμάτος. Ακόμα και τα ερωτικά δράματα τού δίνουν τροφή για να λάμψει περισσότερο!

Παρθένος
«Ο έρως και η λογική μοιάζουν με τον ήλιο και το φεγγάρι. Όταν ανατέλλει το ένα, δύει το άλλο». Κικέρων!
Ο Παρθένος είναι παιδί της λογικής και συγκρατεί με πειθαρχία τον εαυτό του να μην αφεθεί στα τερτίπια του έρωτα. Έλα όμως που όταν δεν καταφέρει να διατηρήσει αντιστάσεις χάνει και αυτός με τη σειρά του κάθε ίχνος λογικής!

Ζυγός
«H αγάπη δεν αφορά δύο ανθρώπους που κοιτούν ο ένας τον άλλο, αλλά δύο ανθρώπους που μαζί κοιτούν προς την ίδια κατεύθυνση». Antoine de Saint-Exupery!
Ο Ζυγός, ο συντροφικός του ζωδιακού, θέλει να είναι μόνιμα ζευγαρωμένος και το πετυχαίνει. Το «μαζί» είναι βασική προϋπόθεση για να είναι ευτυχισμένος!

Σκορπιός 
«Οι ερωτευμένοι είναι οι μεγαλύτεροι επίορκοι. Ορκίζονται ότι μόνον ο θάνατος θα τους χωρίσει. Και τους χωρίζει συνήθως η ζωή». Δ. Τσινικόπουλος!
Ο «παθιάρης» του ζωδιακού όταν ερωτευτεί ολοκληρωτικά τότε ένα κομμάτι της ψυχής του είναι απόλυτα δοσμένο σε αυτό τον έρωτα ακόμα και αν δεν είναι μαζί του! Δεν παύει όμως να κρατάει τον πόνο, τον καημό του ή και την κακία του, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως ο ίδιος ήθελε!

Τοξότης 
«Ο έρωτας είναι ένα εξαίσιο λουλούδι, που όμως πρέπει να ‘χεις το θάρρος να πας να το κόψεις στην άκρη ενός φοβερού γκρεμού». Μαρί Ανρί Μπέιλ!
Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που θέλει θάρρος, τόλμη, περιπέτεια και ρίσκο. Αυτό είναι κάτι που το ξέρει καλά ένας Τοξότης που στα ερωτικά του είναι συλλέκτης εμπειριών!

Αιγόκερως
«Ο έρωτας είναι μίγμα από μέλι και χολή. Μερικές φορές είναι γλυκός, αλλά τις πιο πολλές φαρμάκι». Πλάτων!
Γιατί ταιριάζει αυτό το απόφθεγμα στον Αιγόκερω; Μα φυσικά γιατί είναι το ζώδιο που καταφέρνει να λειτουργεί προσγειωμένα στον έρωτα και να βλέπει τα πράγματα ακριβώς όπως είναι! Ο Αιγόκερως είναι η φωνή της λογικής για όλους τους ερωτευμένους!

Υδροχόος
«Ο έρωτας μοιάζει με τον αέρα. Δεν ξέρουμε ποτέ από πού μπορεί να μας έρθει». Ονορέ Ντε Μπαλζάκ!
Ο έρωτας για τον Υδροχόο είναι πάντα απρόβλεπτος, δεν ξέρει από πού θα του έρθει, αλλά και το πόσο γρήγορα θα του φύγει. Δεν ακολουθεί τα πρέπει, τους κανόνες στα ερωτικά του, κάνει αυτό που ξαφνικά θα του μπει στο μυαλό έστω και αν ο μεγαλύτερος του φόβος είναι η δέσμευση που για να την αποφύγει το βάζει πολύ γρήγορα στα πόδια!

Ιχθύς 
«Έρωτας είναι δυο ψυχές με κοινή σκέψη, δυο καρδιές που χτυπούν σαν μια». John Keats!
Ο Ιχθύς είναι ο καλλιτέχνης του έρωτα, το άτομο που ζει κάθε ερωτική στιγμή σαν να είναι νουβέλα ή ρομαντική ταινία στο νετφλιξ! Ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης για αυτόν!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια