Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τσάντες Φθινόπωρο Χειμώνας 2022 Bags Fw

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για τη σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2022-23
Μία φρέσκια πρόταση-τάση που καταφθάνει από τις συλλογές για το Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022-23, θέλει τις τσάντες να κρατιούνται δυο -δυο (ή και περισσότερες μαζί). 
Compilations από τσάντες σε διαφορετικά μεγέθη συναντάμε στις συλλογές των οίκων Versace, Chanel, Proenza Schouler, Chloé, Ulla Johnson, Altuzarra, ενώ αν εστιάσουμε στα ντουέτα της Chanel ανακαλύπτουμε μία ακόμα τάση, αυτή που δίνει στις τσάντες της σεζόν σχήμα καρδιάς. 
Heart -shaped clutches συναντάμε στις συλλογές Brandon Maxwell και Simone Rocha, αλλά και στο δίδυμο "φάκελος - κερματοθήκη" της Jil Sander. 
Και μιας κι ο λόγος για φακέλους, να σημειώσουμε ότι η slim fit εκδοχή τους που φιλοξενούν εκτός από τη Jil Sander και οι συλλογές Τοd's, Versace, Hermès και Chloé, διεκδικεί λίγη από τη δόξα που γνωρίζουν τα slouchy clutches στις τάσεις των τελευταίων ετών. Βεβαίως, αυτά δεν πάνε πουθενά και για το Φθινόπωρο του 2022, με το μοντέλο "Flamenco" της Loewe να εμφανίζεται ανανεωμένο σε χρώματα, ενώ η Bottega Veneta -στο "The Pouch" της οποίας οφείλουμε το δημοφιλές trend- προσθέτει στο ρόστερ της από επιτυχημένες τσάντες, ένα oversized απαλό pillow clutch - που παρόμοιο συναντάμε στις συλλογές Versace και Loewe (με αλυσίδα). Απαραίτητη σημείωση: η νέα "It bag" του οίκου Bottega Veneta ακούει στο όνομα "Kalimero" και είναι bucket. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια