Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Σεπτέμβριος 2022

Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων για τον μήνα Σεπτέμβριο 2022 από τον Γιώργο Ματσάγγο! Φίλες και φίλοι γεια σας. Σας καλωσορίζω σε ένα ακόμα αστρικό ταξίδι στο συναρπαστικό κόσμο των πλανητών. Με οδηγό μας την Αστρολογία, την βασιλική τέχνη των άστρων, θα εξερευνήσουμε τις όψεις και τα φαινόμενα, και θα δούμε πως θα μας επηρεάσουν τον Σεπτέμβριο, ένα μήνα όπου η συντροφικότητα που κρατάει τα πρωτεία συνεχίζει να φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά μέσα από απρόσμενες συναντήσεις και επιστροφές από το παρελθόν που μας ξαφνιάζουν ευχάριστα!! 
Με μια θαυμάσια όψη ανάμεσα στον δυναμικό Άρη και τον τυχερό Δία κάνει πρεμιέρα ο Σεπτέμβριος φέρνοντας ευκαιρίες πάσης φύσεως αρκεί να ακολουθήσουμε το «συν Αθηνά και χείρα κίνει» Στις 3/9 ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Δία. Η επιρροή αυτής της όψης μας κάνει ιδιαίτερα ομιλητικούς και επικοινωνιακούς, ίσως μάλιστα περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Θέλουμε να μάθουμε τα πάντα για τα πάντα και είμαστε ιδιαίτερα παραγωγικοί.

🛑 Επιθυμείς να ενημερώνεσαι πριν από όλους για τα αστρολογικά δρώμενα. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. Κάνεις εγγραφή στο κανάλι μας και μην ξεχνάς να πατάς το καμπανάκι για να σε ειδοποιούμε πότε ένα νέο βίντεο είναι στον αέρα.  

📣Διάλεξε το ζώδιο σου εδώ:
Εισαγωγή: 00:00 ♈ Κριός Σεπτέμβριος: 5:11 ♉ Ταύρος Σεπτέμβριος: 9:32 ♊ Δίδυμοι Σεπτέμβριος: 13:47 ♋ Καρκίνος Σεπτέμβριος: 18:09 ♌ Λέων Σεπτέμβριος: 22:14 ♍ Παρθένος Σεπτέμβριος: 26:15 ♎ Ζυγός Σεπτέμβριος: 30:25 ♏ Σκορπιός Σεπτέμβριος: 34:53 ♐ Τοξότης Σεπτέμβριος: 38:53 ♑ Αιγόκερως Σεπτέμβριος: 42:54 ♒ Υδροχόος Σεπτέμβριος: 47:15 ♓ Ιχθύς Σεπτέμβριος: 51:22

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια