Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Jennifer Lopez and Ben Affleck married

Παντρεύτηκαν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck
Happy end στο love story της Jennifer Lopez και του Ben Affleck γράφτηκε και οι θαυμαστές του ζευγαριού έχουν ενθουσιαστεί.
Σύμφωνα με το TMZ η Λατίνα σούπερ σταρ και Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, το ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα και έγκυρες πηγές επιβεβαιώνουν ότι οι δυο τους, είναι πλέον ανδρόγυνο.
Ο δεύτερος αρραβώνας
Στις αρχές Απριλίου η Λατίνα σταρ ανακοίνωσε μέσα από τα επίσημα accounts της στα social media, ότι αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της. Στο βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου, η 52χρονη Jennifer,  φανερά συγκινημένη και κοιτάζοντας το εντυπωσιακό μονόπετρο της με το πράσινο διαμάντι (είναι το τυχερό της χρώμα!) ανήγγειλε στους θαυμαστές της τον αρραβώνα με τον Ben Affleck.
Lopez- Affleck: Η επανασύνδεση 17 χρόνια μετά το χωρισμό τους
Τον Μάιο του 2021 έγινε γνωστή η επανασύνδεση του ζευγαριού που χαρακτηρίστηκε εύστοχα ως η επανασύνδεση της δεκαετίας. Η Jennifer και ο Ben αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, 17 χρόνια μετά το χωρισμό τους. Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού μετά την επανασύνδεσή τους, έδειχναν τον Affleck και την Lopez μαζί, καθώς επιβιβάζονταν σε ιδιωτικό jet, με προορισμό το ski resort στην Montana, όπου ο ηθοποιός διατηρεί το δικό του σαλέ.
Η αρχή ενός μεγάλου έρωτα
Το ειδύλλιο τους ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2002 όταν γυρνούσαν μαζί την ταινία Gigli. Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει, αλλά τον Σεπτέμβριο του 2003 ανέβαλαν τον γάμο τους λόγω της υπερβολικής προσοχής που έδειχναν τα Μέσα στη σχέση τους. Τελικά χώρισαν τον Ιανουάριου του 2004 και η Lopez είχε περιγράψει το χωρισμό τους ως «πραγματικό πόνο στην καρδιά».
πήγε με τρία νυφικά στο γάμο της ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια