Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πανσέληνος στον Υδροχόο

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου 2022, στις 19 μοίρες του Υδροχόου, που θα είναι σε σύνοδο με τον Κρονο στις 22 του ιδίου ζωδίου στον 8 οικο. Θα εχει αρνητικές επιπτώσεις στον 1ο οικο (πληθυσμοί). Η πανσέληνος στον Υδροχόο θα είναι σε σύνοδο με το Sualocin, με το ιδιαίτερο όνομα Σουαλοκίν είναι γνωστός ο δεύτερος σε φωτεινότητα, όπως φαίνεται από τη Γη, αστέρας στον αστερισμό Δελφίνα, ο α (άλφα) Δελφίνος. Ολοι συναινούν με τον τρόπο τους και όλοι είναι υπεύθυνοι για ότι συμβεί. 
Η πανσέληνος στον Υδροχόο συμμετέχει μέσα σε ένα σκληρό τετράγωνο Ηλιου/Σελήνης/Ουρανού/Άρη/Βορείου Δεσμού ενώ ταυτόχρονα πρόκειται για ένα μεγάλο Μεγαλόσταυρο (Grand Cross). Θα είναι σε σύνοδο με τον Κρονο, αλλά τετραγωνίζει τον Ουρανο στον Ταύρο, προηγείται της συνόδου σε ταχύτητα, τετραγωνίζει τους Δεσμούς και τον Άρη. Μέσα στους σχηματισμούς που υπάρχουν, δείχνει δύναμη, θέληση, έλεγχο και αυτοκυριαρχία. Θα είναι δύσκολο να χαλαρώσουμε, είναι σαν να έχουμε δύο ανεξάντλητες μπαταρίες που επαναφορτίζονται συνεχώς. Άρα μιλάμε για έναν Αύγουστο και στην συνεχεια δηλαδη, γεμάτο αντιφάσεις και πολικότητες, οπου οι αντοχές του κόσμου θα μετριέται στα δάχτυλα. Αναμένεται μια σειρα απο γεγονότα, συνεχεις προκλήσεις και στρες.

Όμως και οι δυο σχηματισμοί, ταυτόχρονα προσανατολίζονται προς την σύγκρουση, χωρίς να υπάρχει γενική διάθεση για διευθέτηση των καταστάσεων. Οι πλανήτες εμπλέκονται σε δύσκολους σχεδιασμούς, υπάρχει αναβλητικότητα, μια τάση για καταστολή ,αποκλεισμό, απόρριψη, και οι αποφάσεις λαμβάνονται από την μοίρα. Τόσο η 19η και 22η του Υδροχόου συνδέονται με δυσμενή γεγονότα, καταστροφές, το ουρανιο, πληγές και χρεοκοπίες, η ζωή των ανθρώπων αλλάζει προς το χειρότερο.

Η θέση της Σελήνης και του Κρόνου στον 8ο οικο είναι απόλυτα δυσμενής για τους λαούς, είναι θλίψη, περιορισμός, όπως και του Ουρανού είχε μια τελείως ανατρεπτική επιρροή. Προβλέπει θνησιμότητα σε μεγάλο βαθμό και πανικό από δύσκολες καταστάσεις που δημιουργούνται. Τετραγωνίζει την σύνοδο πλανητών στον Ταύρο, προς τον 11 οικο και αυτό θα συνδεθεί με μια περίοδο, αρκετά έντονη, με ανεξέλεγκτες και ξαφνικές εξελίξεις που χρειάζονται πολύ προσεκτική σκέψη και απολυτη ψυχραιμία. Όμως η στρατιωτική δραστηριότητα και οι πόλεμοι θα αυξηθούν είτε πρόκειται για πολέμους είτε πρόκειται για το καλό μας.

Η συνύπαρξη της Σελήνης με έναν απειλητικό Κρονο ταυτόχρονα στον 8 οικο, είναι απλά ένα ακόμη σημάδι ότι οι λαοί θα υποστούν κι άλλους περιορισμούς και ελλείψεις με φόντο θέματα 8 οίκου. Η θνησιμότητα θα αυξηθεί κατακόρυφα. Είχαμε ξαναδεί μια πανσέληνο στον ιδιο δεκανό του Υδροχόου, το καλοκαιρι του 2020. Οι Υδροχόοι σε αυτόν τον δεκανό εξεγείρονται και επαναστατούν πολύ εύκολα. Αυτοί είναι οι λαοί που πεισμώνουν πραγματικά αν προσπαθήσετε να τους εξαναγκάσετε για κάποιο λόγο.

Τα 6 σπαθιά όπως έχουμε πει συμβολίζουν συχνά τον πνευματικό οδηγό ή ένα φύλακα άγγελο που μένει κοντά σας σε περιόδους προβλημάτων, παρηγορώντας και καθοδηγώντας σας σε σκοτεινές στιγμές».
~Είναι το πέρασμα μέσα από μια ταραγμένη περίοδο, μιας “κοσμικής καταιγίδας” που διανύουμε.

Δεύτερος δεκανος Υδροχόου [Ερμής] Καταστρέφει παγκοσμίως τους σπόρους της γης. [Έξι ξίφη] δημόσιες ληστείες, κλοπές, βιασμοί, σεισμοί και πείνα.
Με την σύνοδο Σελήνης/Κρόνου στον 8ο οικο, προμυνυει μια ακρως θλιβερη εικονα, διότι σαφως δεν μπορούμε να μιλάμε για ηρεμία από συναισθηματικής άποψης, αλλα για ψυχρότητα και δυσκολίες, επιθετικότητα, κατάθλιψη, ασθένεια, ρίσκα με ολέθρια αποτελέσματα στην διεθνής πολιτική, ανυπομονησία, στρες, συναισθηματικά αρνητικές καταστάσεις που ανακυκλώνονται συνεχώς, απώλειες, πισωγυρίσματα σχετικά με την οικονομία και θέματα 8 οίκου (ας μην ξεχνάμε ότι συνδέεται τα χρέη κρατών, συντάξεις, ασφαλιστικό, θνησιμότητα, ενέργεια, χρεοκοπίες, οι οικονομικές δοσοληψίες με ξένες χώρες και σε περίοδο πολέμου είναι οι σύμμαχοι των αντίπαλων.
Ο κοσμος θα ειναι σε μια φάση οπου θα παραμένει στο συμπέρασμα ότι τα πράγματα δεν πρόκειται να βελτιωθούν, και μάλιστα ποτέ, οποτε θα αρνείται την παρηγοριά, να σκέφτεται θετικά, θα αρνείται την προσευχή, και τον διαλογισμό, θα αρνείται να βλέπει τα πράγματα με θετικό τρόπο. Ωστόσο, θα συνδεθεί με τους μυστικούς κόσμους και τις κρυφές πληροφορίες που παίρνονται μέσα από αυτούς με διάφορους τρόπους. Μην ξεχνάμε ότι ο οίκος συνδέεται με τον θάνατο του Εγώ και επιπλέον εχει μεταφυσική χροιά.

Στην 19η του Υδροχόου μιλάμε για στάδια συνείδησης που μεταβάλλονται συνεχώς, υπό την πίεση του Κρόνου, κάποιοι θα μοιάζουν να ζουν σε έναν άλλο κόσμο, κάποιοι θα έχουν ιδιαίτερες εμπειρίες με την δύναμη του οραματισμού, (ταξίδια φαντασίας) που θα τους επιτρέπει την είσοδο στο σεληνιακό ρεύμα του χρόνου, θα περνούν συνεχώς από το παρελθόν στο μέλλον, λαμβάνοντας πληροφορίες για το μέλλον, μέσω προφητικών ονείρων, κάποιοι άλλοι θα δημιουργούν και θα ζουν μέσα τους δικούς τους μύθους, κάποιοι άλλοι θα προσπαθούν να «μαγέψουν» τους άλλους μέσω της τέχνης, πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθούν να σταματήσουν το χρόνο, ενώ θα γνωρίζουν ακριβώς πότε πρέπει να δράσουν, θα χρειαστούμε ομως μεγάλη αυτοπεποίθηση οσο αφορα την διαχειρηση οποιασδήποτε τρομακτικής κατάστασης, οπου ο κόσμος μέσα από αυτό καταστρέφεται και μεταμορφώνεται. Διαλογισμός και προσευχές όμως έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τον δεσμό μεταξύ ανθρώπου και Θεού. Ελάχιστοι θα έχουν την δύναμη να δουν την θεϊκή η μεταφυσική πλευρά, των γεγονοτων, του «Θανάτου, την ελπίδα, για καλύτερα πράγματα που θα έρθουν. Πολλοί θα αρνηθούν να δεχτούν θεραπευτικές πνευματικές επιρροές στην καθημερινότητα τους.

Αντίθετα, ο Κρόνος θέλει να είμαστε πιο υπεύθυνοι, σε κοσμικό η προσωπικό επίπεδο (τουλάχιστον σε κοσμικό επίπεδο δεν συμβαίνει),λίγοι το κάνουν αυτό. Ο Κρονος θα μας κανει να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα, σε μια μοίρα εντελώς επικίνδυνη, καθώς η ανθρωπότητα εχει αυτοκτονικές τάσεις. Η κατάσταση θα αρχίζει να ξεφεύγει τελείως από τον έλεγχο. Θα παρασερνομαστε ευκολα από διογκωμένους, ανεξέταστους μύθους έναντι απογοητευτικών ειδοποιήσεων αφύπνισης που θα μας αναγκάζουν να «πιαστουμε» από αυτό (για παράδειγμα, επικρατεί το εξής, «μην ασχοληθείς με τα προβλήματα μέχρι να αναγκαστείς«). Οι ζωές μας ή και τα έθνη θα αρχίσουν να ξεφεύγουν από την πορεία τους. Η Μικρή Άρκτος, φαίνεται να ταράζει τους ουρανούς. Κάποιοι θα πετάνε πολιτιστικές βόμβες. Η αφύπνιση των άλλων θα γίνεται από ασυνάρτητες κοσμοθεωρίες με την προώθηση μιας πιο συνεκτικής ανάλυσης. Θα υπαρχει χιούμορ, χιουμορ ομως που θα σχετιζονται με σκληρά γεγονότα.

Η 22η του Υδροχόου, θα συνδεθεί με διαμαρτυρίες ή ακομα και την προσπάθεια εκτροχιασμού των καταστάσεων, με εξωνομικές λύσεις σε πολιτικά προβλήματα (π.χ. οργανωμένες επαναστάσεις, απλή τρομοκρατία) αποφεύγοντας την υπερβολική σκληρότητα και βιασύνη στην προσπάθεια αλλαγής, αλλά και αποφυγή υπερβολικού δισταγμού, γνώση της κατάλληλης στιγμής δράσης, ξεσηκώνοντας τους λαούς (π.χ. η κοινωνική δικαιοσύνη είναι συχνό μήνυμά), να παλεύουν για ευπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη στον απολίτιστο κόσμο (συνοριακή δικαιοσύνη εναντίον άναρχης ανομίας).Την έχουμε δει σε πολλά ιστορικά γεγονότα, το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, συνδέεται με σαμποτάζ εν καιρό πολέμου, έγιναν προσπάθειες να ξεκινήσουν φυλετικοί πόλεμοι, στο Κουρδιστό Πορτοκαλί του Κιουμπρικ.

Οι άξονες στον χαρτη διηγούνται την ιστορία μόνοι τους, αφού Αρης/Δίας/MC/Κρονος/Πωσειδωνας/Πλούτωνας/Ωροσκόπος εμπλέκονται μεταξύ τους σε δυσαρεστους άξονες δείχνοντας ψυχικό πόνο, απώλεια, πρόκληση και υπονόμευση, θεομηνία, καταστροφή σε νερο, μυστικά που προκαλούν ζημιά, σκληρότητα, πανουργία. 

Σε σύγκριση με τον ιδρυτικό χάρτη της χωρας μας, είχα προ καιρού επισημάνει για την πανσέληνο Αυγούστου, (από τις αρχές Ιουνίου) ότι ο Αρης τότε θα βρισκόταν στην 25η μοίρα του Ταύρου και θα περνούσε ακριβως πάνω από τον ωροσκόπο της. Η πανσέληνος σε οψη κουινκαξ με τους Δεσμούς δημιουργεί μια ανησυχητική κατάσταση, ενώ και ο Κρονος στον Υδροχόο ημιτετραγωνιζει τον Δια της Ελλάδος και Πλουτωνα της σηματοδοτώντας κυρίως θεματα νομικής φύσεως. Στο θέμα των σχέσεων Ελλάδας/Τουρκίας υπάρχει όντως ο κίνδυνος εμπλοκής από το καλοκαιρι προς φθινόπωρο, όμως επειδή το 2023 είναι έτος εκλογών στην Τουρκία και ο Ερντογάν, κινδυνεύει να τις χάσει. Τα σενάρια που προκύπτουν είναι μια άμεση πολεμική σύγκρουση, τύπου Ίμια ,ίσως και χειρότερα – και το άλλο σενάριο είναι ο ασύμμετρος πόλεμος (λαθρομετανάστες κτλ). Μπορεί να συμβούν και τα δυο ομως ταυτόχρονα.

Και στις δυο περιπτώσεις λογικά, η Τουρκία χάνει, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για απώλεια, η οργανωμένη επίθεση, που θα μας βαλει περιπέτειες. Αλλωστε το πέρασμα του Άρη από τον ωροσκόπο της χωρας μας, σημαίνει πολλά, όπως το γεγονός ότι είμαστε σε μόνιμη, επιφυλακή για το οτιδήποτε, οπως τρομοκρατικές ενέργειες και υπάρχει και ο κίνδυνος φυσικών καταστροφών. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε στους χάρτες Αυγούστου είναι ο μεταπολιτευτικός της χάρτης ,που σχηματίζεται η συνοδος Ηλιου/Αφροδίτης αλλα και αντίθεσης ταυτόχρονα με τον Πλουτωνα, ενώ η συνοδος Σελήνης/Κρόνου στον 8 οικο, συνδέεται με απώλειες και περιορισμούς.

Ωστόσο οι όψεις Σελήνης/Ερμή απορροφούν τις εντάσεις, και από πλευράς Τουρκίας φαινεται οτι οι όποιες διαπραγματεύσεις συνεχίζουν να είναι εξαιρετικά δύσκολες. Αν προκληθούν εχθρικές κινήσεις εις βάρος της Ελλάδας, μεσα στα πλαίσια του καλοκαιριού-φθινοπώρου, πιθανόν να αποτύχουν και να οδηγήσουν σε αλλαγή ηγεσίας, που διαφαίνεται ξεκάθαρα από τον Ιούλιο. Η αλήθεια είναι ότι εδώ παίζονται πολλά. Όμως και η Τουρκία, από τον Ιούλιο δέχεται τις δύσκολες διελεύσεις του Άρη στον Ταύρο που μπορεί να σημαίνει πολιτική κρίση, τάση για επιθέσεις ακόμα και για μια ακομη απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του Ερντογάν, φυσικές καταστροφές κτλ.

Εφόσον η χωρα μας αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα ενεργειακά της κοιτάσματα και από την Ηλιακη της επιστροφή έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι θα κινδυνέψουμε από εχθρούς αλλά ο Κρονος στον Υδροχόο και η συνοδος Δια/Κρόνου έχουν καθορίσει τις εξελίξεις. Το θέμα είναι ότι σαφώς η Ελλάδα θα μπλέξει σε περιπέτειες με την γείτονα χώρα αλλά θα εχει το πλεονέκτημα να βγει κερδισμένη, ωστόσο αυτό αφορά και τον τρόπο διαχείρισης της καταστασης από την παρούσα ηγεσία. Το θέμα βέβαια δεν τελειώνει εδώ διότι όπως είχα εξηγήσει αργότερα πολυ πιθανο να μην αποφύγουμε τα όποια ξεκαθαρίσματα.

Οι χάρτες γενικότερα δείχνουν, εδαφική απώλεια, αλλαγή status quo της χωρας μας, πέρα από τις οικονομικές δυσκολίες. Τουλάχιστον οφείλουμε να μην το αγνοήσουμε, είτε συμβεί είτε δεν συμβεί, γιατί θα μπορούσε να συμβεί οτιδηποτε με πολύ διαφορετικό τρόπο, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και από τις δυο πλευρές, γιατί έχουμε ασχοληθεί μ αυτή την υποτιθέμενη σύγκρουση παρα πολλές φορές, εξαντλώντας κάθε ενδεχόμενο.

Οι εκλογές που έρχονται – θα είναι δύσκολες, ουτωσι αλλως, και το 2023, με όλα αυτά που συμβαίνουν και θα συμβούν παγκοσμίως. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για ένα πιθανο αποτέλεσμα που θα προκύψει από την κάλπη, θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι απρόβλεπτο και τραγικό καθώς επιθυμεί να αλλάξει η χωρα την πορεία της ριζικά. Αυτό όμως καθορίζεται όπως εχω εξηγήσει από την ημερομηνία.

Όμως όλα είναι πολύ οριακά, σχετικά με μια επικείμενη επίθεση της Τουρκίας, στην προσπάθεια της να μας στριμώξει. Από την στιγμή που ο Ουρανός στον Ταύρο, στριμώχνει την Τουρκία, θεωρώ λογικά ότι μάλλον εκείνη θα χάσει, καθως δρομολογουνται ανατρεπτικες εξελίξεις σε βαθος χρόνου. Μια πιθανή συνεκμετάλλευση όμως ενεργειακών κοιτασμάτων στο μέλλον, η’ ακόμα και ο εξαναγκασμός για συνεκμετάλλευση από άλλες δυνάμεις, είναι ένα πολύ ακραιο και επικίνδυνο σενάριο, που μπορει να οδηγησει την χωρα σε ακραια πολιτκα μονοπάτια.

Αυτό που με απασχολεί είναι μια πιθανή υποχώρηση, με μια σύνοδο Ηλιου/Αφροδίτης σε πολύ σημαντικά θέματα, ακόμη και σε νομικό επίπεδο, όσο φορα συνθήκες η συμφωνίες κτλ.. Όμως από το φθινόπωρο έρχονται δύσκολες ώρες για ολόκληρο τον πλανήτη αλλά και πιο έντονα για μας στην Ελλάδα (στερήσεις, απαγορεύσεις, lockdowns, ανεπάρκεια τροφής, φτώχεια, ελλείψεις, απομόνωση, κατάθλιψη), με την ενεργοποίηση χαρτων της Γερμανικης Κατοχης, οπως ελεγα απο την άνοιξη και τις αρνητικες οψεις της Δήμητρας.

Από τις αρχές του καλοκαιριού άλλωστε με την σύνοδο Άρη/Δια, στον Κριό, έγραφα για επιθέσεις σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, και οδεύουμε γρήγορα προς μια βαθύτερη ύφεση! Όλα τα τραπεζικά συστήματα είναι παγκοσμίως συνδεδεμένα κατά αυτόν τον τρόπο, οπότε αυτό που συμβαίνει στην Κίνα επηρεάζει τις ΗΠΑ, η οικονομία των ΗΠΑ καταρρέει και φλέγεται στην κυριολεξία, όλα όμως θα χειροτερέψουν. Από νωρίς είδαμε να υπάρχει χάος στην Αμερική, οι αλυσίδες τροφοδοσίας καίγονται, και τώρα εν μέσω ενεργειακής κρίσης, μυστηριώδης έκρηξη στο Τέξας σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια καυσίμων στον κόσμο, μετα ακολουθήσε και άλλη, όλα είχαν προγραμματιστεί.

Ομως ο Αύγουστος είναι ο μήνας που όλα αντιστρέφονται άρδην, με την πείνα να χτυπά την υφήλιο. Ένας πεινασμένος είναι ικανός για τα πάντα. Εν τω μεταξύ στις ΗΠΑ ψηφίστηκε το νομοσχέδιο που απαγορεύει τις αμβλώσεις ενώ στις 25/6/2022 επικυρώνετε και ο νόμος για τον περιορισμό, δήθεν, της βίας με χρήση όπλων, με απώτερο σκοπό τον αφοπλισμό των Αμερικανών για να μην ξεσηκωθούν την ώρα της οικονομικής καταστροφής που φέρνει η κυβέρνηση Μπάιντεν στις ΗΠΑ.

Θυμηθείτε όμως αυτό που έρχεται στην Αμερική, με τον Πλουτωνα αν επιστρεφει στην 27η του Αιγοκερω, μετα απο 300 χρονια, οτι συμβει θα ξεπεράσει κάθε φαντασία, καθώς οι πόλεις τις θα φλέγονται στην κυριολεξία. Η Αμερικη ετοιμαζεται για μια δευτερη Επανασταση. Η Ευρώπη όμως δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που έρχονται.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια