Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

X-Factor: νικήτρια η Κατερίνα Λαζαρίδου

Eίναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει τον μουσικό διαγωνισμό - Δεύτερος φιναλίστ στο talent show του MEGA αναδείχθηκε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης - Ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Το «X Factor» του MEGA έριξε αυλαία με έναν συναρπαστικό τελικό, που ανέδειξε το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής.
Η Κατερίνα Λαζαρίδου, με μέντορα τον Χρήστο Μάστορα, γίνεται η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το «X Factor». Κατέκτησε το χρηματικό έπαθλο-ρεκόρ των 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records, ερμηνεύοντας στο πρώτο διαγωνιστικό μέρος το «I have nothing» της Whitney Houston και, σε ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα, το «Φύλακας άγγελος» του Γιάννη Κότσιρα.
Στη συνέχεια, επισφράγισε τη νίκη της με το «Αν το λες αγάπη αυτό» της Marseaux, που το επέλεξε γιατί με αυτό ξεκίνησε το ταξίδι της στην audition του «X Factor».
Μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς αγκαλιά με τους κριτές-μέντορες αλλά και τους συνδιαγωνιζόμενούς της, η Κατερίνα Λαζαρίδου ευχαρίστησε τον Χρήστο Μάστορα, λέγοντάς: «Χωρίς εσένα δεν θα γινόταν αυτό». «Πριν από 6 μήνες τραγουδούσα μπροστά στην οθόνη του κινητού μου και έκλαιγα γιατί πίστευα ότι δεν θα κάνω τίποτα», είπε φανερά συγκινημένη η νικήτρια του «X Factor».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια