Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κινεζικός πύραυλος κινείται ανεξέλεγκτος προς την Ελλάδα

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελλάδας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, καθώς αναμένουν την ανεξέλεγκτη πτώση ενός κινεζικού πυραύλου.
Ειδικότερα, οι περιοχές της χώρας μας στις οποίες υπάρχει πιθανότητα να πέσουν τα συντρίμμια του πυραύλου είναι η Βόρεια Ελλάδα και η Κρήτη, ενώ στη Γη αναμένεται να φτάσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. 
Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο κίνδυνος να συντριβούν τα τμήματα του πυραύλου, που είχε απογειωθεί στις 24 Ιουλίου, σε κατοικημένη περιοχή είναι μικρός όχι όμως ανύπαρκτος.
Ο κινεζικός πύραυλος «CZ-5B» ζυγίζει 32 τόνους και όπως αναφέρει ο Οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Αεροπορική Ασφάλεια (European Union Aviation Safety Agency – EASA «βρίσκεται σε διαδικασία συντριβής στον πλανήτη».
Εικόνα με τις πιθανές περιοχές πτώσης
«Λόγω της κλίσης του το αντικείμενο μπορεί να εισέλθει ξανά στη ζώνη γεωγραφικού πλάτους ±41,47 μοίρες. αυτές οι προβλέψεις συνοδεύονται από αβεβαιότητες, καθώς το αντικείμενο είναι ανεξέλεγκτο καλύτερη εκτίμηση θα είναι δυνατή μόνο λίγες ώρες πριν από την πραγματική επανείσοδο», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση της ομάδας «Προμηθέας» στο Twitter.
Όπως φαίνεται στην τελευταία απεικόνιση των δεδομένων πτήσης CZ5B, ο πύραυλος φαίνεται να ανεβοκατεβαίνει σε ύψη από 170 έως 231 km πάνω από την επιφάνεια της Γης.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια