Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μηνιαίες προβλέψεις ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022 και ΖΩΔΙΩΝ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022*
1 Αυγούστου- τρίγωνο Ηλιου/Δια– καλή υγεία, αισιοδοξία, επιτυχία, κοινωνικότητα
2 Αυγούστου- συνοδος Άρη/Ουρανού/Βορείου Δεσμού– επιθυμία για αλλαγή και ελευθερία
εξάγωνο Αφροδίτης/Ουρανού– τέχνη, ευφυΐα, θετική αλλαγή, ελευθερία
3 Αυγούστου- εξάγωνο Αφροδίτης/Αρης– έντονη πετυχημένη δραστηριότητα πάσης φύσεως
4 Αυγούστου- Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο στις 9:58 π.μ.
7 Αυγούστου- τρίγωνο Αφροδίτης /Πωσειδωνα– έντονος ρομαντισμός, ευαισθησία, συναίσθημα, διασκέδαση
Τετράγωνο Άρη/Κρόνου- εμπόδια,  αντίσταση, αδυναμία, σκληρότητα, δυσκολία
9 Αυγούστου- αντίθεση Αφροδίτης/Πλουτωνα– έντονα αρνητικά συναισθήματα
11 Αυγούστου- τετράγωνο Ηλιου/Ουρανού– ανατροπή, νευρικότητα, εντάσεις
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα στις 9:30 π.μ.
12 Αυγούστου- Πανσέληνος στον Υδροχόο
14 Αυγούστου- αντίθεση Ηλιου/Κρόνου – αναστολές, εύθραυστη υγεία, αρνητικότητα, καταπίεση.
15 Αυγούστου- τρίγωνο Άρη/Πλουτωνα– πραγματοποίηση, επιτυχία, αυτοπεποίθηση, φιλοδοξία
16 Αυγούστου- τρίγωνο Ερμή/Ουρανού- νέες ιδέες, λύσεις, αντίληψη
18 Αυγούστου- τρίγωνο Αφροδίτης/Δια– δημοφιλια, ζεστά συναισθήματα, ευτυχία, χαρά, ευνοεί σχέσεις, γάμους κτλ.
20 Αυγούστου- Ο Αρης εισέρχεται στους Διδύμους ώρα 10:57 π.μ.
21 Αυγούστου- αντίθεση Ερμή/Πωσειδωνα– ψεύτικες υποσχέσεις, εκλειψη διαυγείας, μπέρδεμα, λάθη
23 Αυγούστου- Ο Ηλιος εισέρχεται στην Παρθένο ώρα 6:16 π.μ.
Τρίγωνο Ερμή/Πλουτωνα– διπλωματία, αναγνώριση, επιτυχία
24 Αυγούστου- Ο Ουρανός ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του ώρα 1:38 μμ.
26 Αυγούστου- Ο Ερμής εισέρχεται τον Ζυγό ώρα 4:03  π.μ.
27 Αυγούστου- Νέα Σελήνη στην Παρθένο- Νέα Σελήνη του Θερισμού
28 Αυγούστου- αντίθεση Αφροδίτης/Κρόνου–  ψυχρότητα, εμπόδια

Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΟΛΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2022
Ο Αύγουστος είναι ο όγδοος μήνας του έτους ανήκει στην εποχή του Καλοκαιριού κατά το Ιουλιανό και το Γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει 31 ημέρες.
Από αστρολογικής άποψης ο Αύγουστος, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι μπαίνει αισιόδοξα, με ηρεμία, πίστη κατά την διάρκεια εορτασμών της Θεοτόκου, μια τέτοια μεγάλη εορτή παγκοσμίως σίγουρα θα εορταστεί μεγαλοπρεπέστατα. Οι πρώτες ημέρες του μηνα περνούν με μια σχετική ηρεμία, ενθουσιασμό, η Αφροδίτη σχηματίζει θετικές όψεις, όλο και κάτι θα κάνουμε, είτε είμαστε στην πόλη, είτε στην εξοχή η κάποιο ταξίδι. Υπάρχει τάση για να κάνουμε θετικές αλλαγές, ευνοούνται όσοι ασχολούνται με την Τέχνη, είναι επίσης πολύ καλή περίοδος για να εκφράσουμε επιθυμίες και ταλέντα. Υπάρχει στην ατμόσφαιρα η επιθυμία το να είμαστε πιο αυθόρμητοι σε όλα τα πράγματα. Θέλουμε να ερωτευτούμε, να δημιουργήσουμε, να νιώσουμε πιο ελεύθεροι, ίσως να είμαστε πιο εκκεντρικοί ακόμα και όταν δεν το συνηθίζουμε, να είμαστε λίγο πιο υπερβολικοί, να είμαστε πιο δημοφιλής.
Δυο σημαντικα φεγγαρια θα πραγματοποιηθουν τον Αυγουστο που ηδη τα εχουμε ερμηνεύσει, μια σκληρη Πανσεληνο στις 12 Αυγουστου, που θα ειναι σε συνοδο με τον Κρονο Υδροχόο και μια δυνατη βιαιη Νεα Σεληνη στην Παρθενο στις 27 του μηνα,που θα αναταραξει τον πλανητη μας.
Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο στις 9:58 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι της 26 του μηνα οπου μετα θα εισέλθει στον Ζυγό, ώρα 4:03 π.μ. Ο Ερμής εισέρχεται στον απαιτητικό Παρθένο οπου μπορεί να περιλαμβάνει επι το πλείστον, έντονη επικοινωνία, ταξίδια, μετακινήσεις, αναλυτικό τρόπο σκέψης και επικοινωνίας. Καθώς μεταβαίνουμε από τη σταθερή φωτιά (Λέοντα) στη μεταβλητή γη (Παρθένος), μπορούμε να περιμένουμε μεγαλύτερη γείωση και ευελιξία σε όλα αυτά. Προσαρμοζόμαστε πιο εύκολα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της ζωής.
Η σύντομη επίσκεψη του Ερμή στην Παρθένο υποδηλώνει την υψηλότερη θεραπεία του μυαλού. Ο διαλογισμός, όπως και η γιόγκα, για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργήσουν ισχυρές νοητικές αλλαγές που μας δίνουν πρόσβαση σε νέα επίπεδα πνευματικής συνείδησης. Μπορούμε να βιώσουμε μια αυξημένη επιθυμία για κάθαρση και απλότητα στη ζωή μας. Ο άξονας Παρθένου-Ιχθύς μας διδάσκει τη δύναμη του νου, του σώματος και του πνεύματος. Χρησιμοποιήστε αυτή τη διέλευση για να αξιοποιήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο.
Ο Ερμής θα τριγωνίζει τον Ουρανό στις 16 Αυγούστου, φέρνοντάς μας νέα επίπεδα επίγνωσης και φρέσκες λύσεις σε παλιά προβλήματα. Αυτή είναι η στιγμή να δώσουμε προσοχή σε ξαφνικές ιδέες ή νέες ιδέες και να τις καταγράψουμε, καθώς πιθανότατα περιέχουν σημαντικές ενδείξεις για ότι μας απασχολεί. Ο Ερμής προσεγγίζει τον Πλούτωνα γύρω στις 23, προσθέτοντας μια πιο εν τω βάθη πνευματική κάθαρση και θεραπεία. Στις 26 θα μπει στον Ζυγό, και πνευματικά θα έχουμε ισορροπήσει περισσότερο, θα είμαστε πιο ειλικρινής. Το ενδιαφέρον ενδεχομένως στρέφεται προς τις σπουδές ή οι εκπαιδευτικές αναζητήσεις γενικά. Η ψυχική διάθεση αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις και τα κοινωνικά θέματα. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για δημόσιες σχέσεις, και θέματα δικαιοσύνης. Η ευτυχία στο γάμο και σε άλλες στενές σχέσεις είναι σημαντική για την ψυχολογική σας ευεξία και θα καταβληθεί μεγάλη πνευματική προσπάθεια σε αυτόν τον τομέα.
Παρόλο το γεγονός ότι μέσω της Αφροδίτης θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όμορφες στιγμές και άλλες συγκινήσεις, ξαφνικά θα δημιουργηθούν φοβερά σκαμπανεβάσματα καθώς συναντά στον Πλουτωνα σε μια οψη αντίθεσης και ένα τετράγωνο Ηλίου/Ουρανού μπορεί να παίξουν ρόλο ανατρεπτικό στην ζωή μας.  Όλα αυτά πριν την πανσέληνο στις 12 Αυγούστου στον Υδροχόο, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα στις 9:30 π.μ.
Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι απόλυτα εξωστρεφή, στοργική, σταθερή, φλογερή, παθιασμένη – αφοσιωμένη στο γάμο, στις σχέσεις, τα παιδια και ότι αγαπά. Υπερβολικά γενναιόδωρη στο να μοιράζει την αγάπη της, μπορεί να τραβάτε τα φώτα της δημοσιότητας για οποιοδήποτε λόγο καθώς θα έλκετε τους άλλους πιο εύκολα και να επιδεικνύετε περήφανα σε φίλους τον εαυτό σας. Ωστόσο, κατά την διάρκεια της πανσελήνου στον Υδροχόο, μαζί με τον Ήλιο στον Λέοντα έρχονται αντιμέτωποι με τους αυστηρούς κανόνες του Κρόνου στον Υδροχόο και αυτό δεν είναι ότι ευχάριστο εν τω μέσω διακοπών. Ωστόσο, και το θετικό τρίγωνο προς τον Δια, λίγες ωρες αργότερα της δίνει περισσότερη πίστη και πνοή.
Στις 20 Αυγούστου ο Αρης εισέρχεται στους Διδύμους ώρα 10:57 π.μ. για 7 ολοκλήρους μήνες, αν και στην πολιτική αστρολογία, μπορεί να δώσει πολύ αρνητικές εξελίξεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, στην προσωπική μας ζωή, θεωρώ αυτή την διέλευση πολύ ζωντανή! Στους Διδύμους, ο Άρης είναι πολύ πιο ευέλικτος, εύστροφος, πολύπλευρος αν μπορεί να χαρακτηριστεί πολυμήχανος– και πολύ λιγότερο αποφασιστικός και συγκεντρωμένος! Το να είσαι πολυμήχανος και εύστροφος τουλάχιστον είναι πολύ σημαντικο για τους σκληρούς μήνες που θα διανύσουμε. Ωστόσο, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να ενισχύσει πολύ περισσότερο την ψυχική μας φύση. Μπορεί να γίνουμε, με θετικές όψεις πιο αυθόρμητοι, επινοητικοί και εφευρετικοί – η ενέργεια διοχετεύεται σε πνευματικές αναζητήσεις που απαιτούν υψηλή διάνοια, διανοητική εγρήγορση και ικανότητα για διάλογο. Υπάρχει όμως και η τάση για ανησυχία και ευερεθιστότητα και άσχημες αντιδράσεις.
Στις 23 Αυγούστου ο Ηλιος εισέρχεται στην Παρθένο ώρα 6:16 π.μ. υποδηλώνοντας ότι κάτι εισάγεται στη συνειδητή μας συνείδηση και με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, είναι καιρός να ασχοληθούμε με νέες πληροφορίες. Η Παρθένος διέπετε από την αυτοβελτίωση και μπορεί να νιώθουμε πιο συνειδητοποιημένοι. Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, η προσοχή μας στρέφεται προς τον καθαρισμό του συστήματος νους-σώμα-πνεύμα μας, με σκοπο την φυσικά, την αποτελεσματικότητα και διατήρηση της καλής υγείας. Ώρα να αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που λειτουργεί προς το συμφέρον σας. Είναι επίσης πιθανό να αναρωτηθούμε πως μπορούμε να συνεισφέρουμε στη συλλογικότητα και πώς μπορούμε να υπηρετήσουμε έμπρακτα την τραυματισμένη ψυχή της ανθρωπότητας.
Στις 24 Αυγούστου ο Ουρανός ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του ώρα 1:38 μμ. και μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2022, ώρα για να αναθεωρήσουμε τι είδους αλλαγές έχουν συμβεί στην ζωή μας, πνευματικά και υλικά, πρακτικά. Αυτό θα προσφέρει μια καταπληκτική ευκαιρία να αναθεωρήσουμε τις τυχόν ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στην προσωπική μας ζωή καθώς και τις παγκόσμιες αλλαγές που βιώνουμε αυτήν τη στιγμή. Από την άλλη μπορεί να βοηθήσει στην αποκόλληση από πράγματα, κατατάσσεις και προπωλά που δεν εξυπηρετούν σε τίποτα. Είναι ένας ισχυρός επαναστατικός πλανήτης που εξαλείφει ότι τοξικό υπάρχει, επιδιώκοντας πάντα την προσωπική ελευθερία.
Στις 27 Αυγούστου ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί μια πολύ ισχυρή Νέα Σελήνη στην Παρθένο- του Θερισμού, θα μας επικεντρώσει προφανώς σε μια νέα πραγματικότητα, καθώς λίγες ωρες αργότερα η αντίθεση Αφροδίτης/Κρόνου επαναλαμβάνεται, ενώ πρώτα έχουμε ένα τετράγωνο ακρίβειας Σελήνη/Ηλιου/Άρη. Αν και δεν ευνοεί το χρήμα και τις σχέσεις, που ισούνται με μπλοκαρίσματα και ψυχρότητα, ωστόσο, κάποιοι μπορεί να έχουν την πρόθεση να ακολουθήσουν τον δρόμο τους, ανεξάρτητα από το αντίκτυπο που μπορεί να έχει στους άλλους. Δεν προσαρμοζόμαστε και δεν συμβιβαζόμαστε με τους κανόνες των άλλων, απαιτώντας οι Αλλοι να περιορίσουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Αν υπήρξε δυσκολία και πρόβλημα, η αγανάκτηση, η έκρηξη θα έρθει στην επιφάνεια.
Από την άλλη, ίσως οι άντρες θα πρέπει να σκεφτούν περισσότερο, ότι αν προσπαθούν υπερβολικά μπορεί το μόνο που θα καταφέρουν να είναι υπερβολικά δυναμικοί και επιθετικοί με τις γυναίκες χωρίς ιδιαίτερη κατανόηση και ευαισθησία για τη γυναικεία ιδιοσυγκρασία, καταπιέζοντας μέσω της διεκδίκησης, υπάρχει μια ωμότητα εδώ στην συμπεριφορά του άλλου, που μπορεί να τρομάξει. Σε σεξουαλικό επίπεδο, αντίθετα, δημιουργεί πολύ έντονα πάθη και πυροτεχνήματα.
ΚΡΙΟΣ
Οι πλανητικοί ανάδρομοι κύκλοι συνεχίζονται και αυτόν τον μηνα οπότε είναι και η κατάλληλη περίοδος για βαθιά αναθεώρηση των καταστάσεων για το πως θα οργανωθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι Κριοί θα πρέπει να κάνουν υπομονή για να γίνουν τα πράγματα σωστά, και να μην βιάζεστε. Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας οπου τα ενεργειακά σας επίπεδα θα συνεχίσουν να είναι πολύ υψηλά και θα είστε καλα γενικότερα. Εντός η εκτός πόλης θα περάσετε καλα και θα ευχαριστηθείτε τον χρόνο που θα έχετε διαθέσιμο για τον εαυτό σας και τους άλλους. Το άγχος μειώνεται και θα βρείτε λύσεις σε ότι σας απασχολεί. Αρης και Ουρανός συνταξιδεύουν στον ουρανιο θολο από τις 1-2 Αυγούστου, μια πολύ δυναμική οψη, μόνο να είστε προσεχτικοί σε φυσικό επίπεδο. Ο Αρης και η προοδευτική κίνηση της Σελήνης θα δώσουν ευκαιρίες οικονομικές και επαγγελματικές μέχρι τον Σεπτέμβριο. Σε προσωπικό επίπεδο επίσης θα νιώθετε ευτυχισμένοι, θα έρθετε πιο κοντά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ιδιαίτερα μετα τις 12 του μηνα, με την Αφροδίτη να αποζητά περισσότερη διασκέδαση και χαλάρωση.
Τα 9 Πεντακτινα παραπέμπουν σε διακοπές, ηρεμία, άνεση και ασφάλεια.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,5,15,25,26,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,7,15,17,18,25,26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,9,10,12,21,30

ΤΑΥΡΟΣ
Αρης και Ουρανός θα συναντηθούν στις αρχές του μηνα, μεταξύ 1-2 Αυγούστου, αν και οι πλανήτες θα διανύουν τον ανάδρομο κύκλο τους στο μέγιστο, θα μπορέσετε να αναθεωρήσετε την πορεία σας μέχρι τώρα για να οργανωθείτε για το επόμενο χρονικό διάστημα. Με την συνοδο των δυο πλανητών είναι ευκαιρία να φροντίσετε την υγεία σας, τον εαυτό σας. Αν αποφασίστε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά η θέματα καριέρας η συνοδος Άρη/Ουρανού στο ζώδιο σας, θα σας δώσει το «σπρώξιμο» που χρειάζεστε, για να προχωρήσετε. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε σωστές βάσεις, όχι μόνο επαγγελματικά αλλα και συναισθηματικά, ειδικά αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια οικογένεια, από τις 24 Αυγούστου. Επίσης, μπορεί να σας πιάσει νοσταλγία, που καλό είναι βέβαια, διότι αυτή η θεραπευτική ενεργεια, θα κλείσει τραύματα του παρελθόντος. Αν και ο Ερμής εχει τις μικρές δυσκολίες του, χωρίς να είναι ανάδρομος, ωστόσο, οικονομικά ζητήματα θα προχωρήσουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο, από τις 4-26 Αυγούστου.
Το Αρμα συνάδει με επιτυχία, ταξίδι, μετακίνηση, πρόοδο και εξελίξεις γενικότερα στις υποθέσεις σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,4,5,10,15,18,25,26,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 7,9,15,17,18,20,21,25,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,9,10,11,12,17,18,27,28

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την ανάδρομη πορεία πλανητών, τώρα, που εχει ενδυναμωθεί αρκετά, θα μπορούσατε να επικεντρωθείτε οπου εσείς επιλέξετε, είτε στην οικογένεια και την προσωπική σας ζωή, είτε σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Η αλήθεια είναι ότι η ενέργεια επικεντρώνετε αναγκαστικά σε προσωπικές σχέσεις, οπότε ένα ευχάριστο διάλλειμα επιβάλλετε. Αναθεωρήστε, και σκεφτείτε πως θα κινηθείτε τους επομένους μήνες, και είναι πιθανο να γίνετε αυτό με βιαστικό τρόπο. Τόσο ο Ερμής και η Σελήνη κινούνται σε ευθεία πορεία, οπότε ότι και να επιλέξετε, να κάνετε θα υπάρχει πρόοδος. Ο Αύγουστος είναι θετικός και θα νοιώθετε ευτυχισμένοι, ενώ μετα τις 23/8 ξεκινά το άγχος. Ο Ερμής θα εχει το ηλιοστάσιο του από τις 23-24 Αυγούστου Μέχρι τότε ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσει να κάνετε. Η Αφροδίτη από την άλλη θα υποστηρίξει τα οικονομικά και θα ξοδέψετε χρήμα, για τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε ενώ και η επικοινωνία θα είναι σημαντική.
6 Ράβδοι, φέρνει καλα νέα, ολοκλήρωση, επιτυχία, βοήθεια, συμφωνίες, αύξηση κερδών.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,7,8,15,25,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 7,8,15,16,22,23,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,13,14,23

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν και το μυαλό σας είναι ακόμα σε θέματα επαγγελματικά, η προσοχή σας σταδιακά θα αρχίζει να μετατοπίζετε σε ζητήματα προσωπικά και υγεία. Οσο αφορά τα επαγγελματικά η’ θέματα καριέρας θέλουν περισσότερη σκέψη και οργάνωση για να αναπτυχθούν στην συνέχεια, με την επιρροή του Δια σε αναδρομή πορεία. Υπάρχει καθυστέρηση και αναποφασιστικότητα. Το κλειδί είναι η υπομονή. Ωστόσο, τα οικονομικά δεν δείχνουν να επηρεάζονται με αρνητικό τρόπο, και ο Αύγουστος μπορεί να θεωρηθεί ένας θετικός, καθώς θα υποστηρίζονται από την διέλευση της Αφροδίτης, όπως και της Σελήνης, που μπορεί να είναι αρκετά βοηθητική όσο αφορά το κέρδος και το υλικο στοιχείο. Στις 23, όμως  Αυγούστου, ο οικονομικός σας πλανήτης περάσει στην Παρθένο, η επικοινωνία, πωλήσεις, διαφήμιση θα ευνοηθούν πολύ περισσότερο. Οι προσωπικές σας σχέσεις τότε επίσης θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο καθώς το προηγούμενο χρονικό διάστημα τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα.
Βασιλιάς ράβδοι, οι άλλοι θα υποστηρίξουν τα σχέδια σας, δυσκολίες θα υπάρχουν όμως θα τα καταφέρετε
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,5,9,10,12,15,2,25,26,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 7,8,15,16,25,26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,9,10,15,16,18,19,29

ΛΕΩΝ
Διανύετε την περίοδο των γενέθλιων σας και λάμπετε καθώς και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας εχει ισχυρή επιρροή πάνω σας και στους άλλους. Ο Ερμής θα φέρει οικονομικές ευκαιρίες και κέρδος, καθώς και η αυτό-πεποίθηση σας θα είναι υψηλή. Θέματα υγείας θα βελτιωθούν αν υπήρχε πρόβλημα, ιδιαίτερα από τις 20 και ύστερα καθώς ο Αρης θα αφήσει τις δύσκολες όψεις προς τον Ουρανο. Η ανάδρομη πορεία πλανητών εχει αυξηθεί βέβαια κατά πολύ περισσότερο και οι καταστάσεις θα προχωρούν κάπως αργά, οπότε θα πρέπει να υπάρχει περισσότερη υπομονή. Ο Ερμής επίσης επι των οικονομικών, θα ενεργήσει με περισσότερη δύναμη σε ότι αφορά το χρήμα. Αυτό σηματοδοτεί αυξημένα κέρδη. Όταν ο Ερμής εισέλθει στην Παρθένο στις 4 θα έχουμε ένα Μεγάλο Τρίγωνο στα γήινα ζώδια – που είναι ένας πολύ τυχερός σχηματισμός. Οι οργανωτικές και διοικητικές σας δεξιότητες θα ενισχυθούν. Οι προσωπικές σχέσεις βελτιωθούν μετά τις 23.
7 Κούπα, ο Αύγουστος εχει όμορφες εκπλήξεις και οι προσπάθειες σας θα ευοδωθούν.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,4,5,9,10,11,12,15,17,18,25,26,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,7,9,15,17,18,25,27,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,15,17,18,25,26

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας πνευματικός για σας με τον Ερμή που είναι κυβερνήτης σας, και που επιπλέον θα εχει το δικό του ηλιοστάσιο από τις 22-24 Αυγούστου. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες για αλλαγή και υλοποίηση. Από τις 20 του μηνα, η επιρροή του Άρη θα είναι πιο δυνατή, συμβάλλοντας στην προσωπική σας ευτυχία, θα πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στα δικά σας ενδιαφέροντα και των άλλων. Μικρές αλλαγές μπορείτε να τις κάνετε τώρα όσο αφορά τις προσωπικές σχέσεις διότι αργότερα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Και η υγεία βελτιώνεται, ενώ μετα τις 23 θα έχετε μεγαλύτερη επιρροή. Μετα τις 23, προσωπικές σχέσεις θα αρχίσουν κάπως να μπερδεύονται καθώς ο ανάδρομος ήδη Πωσειδωνας, θα λαμβάνει αρνητικές όψεις. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει μια παύση σε μια σχέση. Η Αφροδίτη, ο οικονομικός σας πλανήτης, σηματοδοτεί οικογενειακή υποστήριξη και ευκαιρίες που προέρχονται από φίλους. Μετά τις 12, η διαίσθηση σας θα παίξει ρόλο σε πολλούς τομείς στην ζωή σας.
7 Ράβδοι, σημαίνει ξεπέρασμα εμποδίων και δοκιμασίων, θα βγείτε κερδισμένοι.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,13,14,15,23,25,26,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,5,7,15,25,26,29,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 9,17,18,20,21,29

ΖΥΓΟΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας δυνατός μήνας, που αν και ο Δίας είναι σε ανάδρομη πορεία, η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη αρκετά και θα νιώθετε ιδιαίτερα εξωστρεφής. Μετα τις 20 ο Αρης αλλάζει ζώδιο και συμπεριφορά, και το σεξ θα εχει λιγότερη σημασία σε μια σχέση καθώς και οι ανάγκες θα είναι διαφορετικές. Αν και γενικά φταίνε άλλα πράγματα, οι περισσότερες σχέσεις διαλύονται λόγω διαφορετικών κοσμοθεωριών και αξιών. Ο πλανήτης του έρωτα ευνοεί ανθρώπους από ξένες χώρες, με υψηλή μόρφωση και εκλεπτυσμένους. Όσοι έχουν μια σχέση τώρα μπορούν να την ενισχύσουν με ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ο Άρης συνταξιδεύει με τον Ουρανό μεταξύ 1-2 και αυτό φέρνει ευκαιρία για ερωτική σχέση (όχι απαραίτητα κάτι σοβαρό). Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στο φυσικό επίπεδο. Τα οικονομικά φαίνονται πιεσμένα στις 8 και 9 και μέχρι της 12, ενώ μετα ο Πλούτωνας θα σχηματίζει θετικές όψεις, αν και τα οικονομικά θα βελτιωθούν τον επόμενο μηνα.
Άσσος Σπαθί, έμπνευση, τύχη, δυναμισμός, φιλοδοξία, σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,4,5,9,10,15,16,18,19,25,26,29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,7,10,15,18,25,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,8,16,22,23

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρης και Ουρανός θα συνταξιδεύουν μαζί αυτόν τον μηνα από τις 1-2 Αυγούστου, και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε φυσικό επίπεδο και ίσως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα όσο αφορά τον εαυτό σας. Σ αυτό θα βοηθήσει και η απομάκρυνση του Άρη σταδιακά από τις αρνητικές όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο/Ερμή, που σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεκουραστείτε περισσότερο. Όπως και να εχει καλό θα ήταν να μην υπερφορτώνετε τον εαυτό σας με πολλά, αλλα συγκεκριμένους στόχους. Μέχρι τις 12 θα φαίνεστε κάπως απόμακροι από αγαπημένα πρόσωπα και σχέσεις καθώς θα πρέπει να γεφυρωθούν κάποιες διαφορές. Η Αφροδίτη σχηματίζει θετικές όψεις προς στον Ποσειδώνα στις 6 και 7 και σχηματίζει πολύ θετικές όψεις με τον Δια στις 17-18, δίνοντας μια ευκαιρία σε καινούργιες η’ παλιές. Η Αφροδίτη θα δώσει πολλά ευχάριστα μηνύματα είτε σχετικά με επαγγελματικά ζητήματα είτε γενικότερα με την ζωή σας. Οι κοινωνικές σας σχέσεις παίζουν μεγάλο ρόλο. Η πλανητική ανάδρομη δραστηριότητα είναι υψηλή αυτόν τον μήνα, επομένως ο ρυθμός της ζωής επιβραδύνεται. Αν και ο οικονομικός σας πλανήτης είναι ανάδρομος, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά δεν φαίνεται να επηρεάζονται ιδιαίτερα μέχρι τις 23.
7 Κούπα, ο Αύγουστος εχει όμορφες εκπλήξεις και οι προσπάθειες σας θα ευοδωθούν.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,15,17,18,25,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 7,8,15,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,8,16,25,26

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η υγεία θα χρειαστεί περισσότερη παρακολούθηση από τις 23 Αυγούστου και μετά. Αλλα και πάλι, αυτό οφείλεται σε προσωρινές πιέσεις που προκαλούνται από τους μεγάλους πλανήτες. Όπως πάντα, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να διατηρήσετε υψηλά τα επίπεδα ενέργειας. Η διατροφή είναι σημαντική μέχρι τις 12. Θέματα σχέσεων θα έχουν ένα ενδιαφέρον με τον Άρη να επηρεάζει τις προσωπικές σας σχέσεις γιατί ουτωσι άλλως στην συνέχεια, όπως γνωρίζετε θα βρίσκεται απέναντι σας για 7 μήνες ολόκληρους. Αυτό δεν προμηνύει γάμο, μεγάλους έρωτες – διασκέδαση κτλ. αλλα περισσότερο μπορεί να συνδεθεί με ξεκαθαρίσματα, πιέσεις και εντάσεις. Από τις 4 του μηνα, η κοινωνική σας ζωή και επαγγελματικά μπορεί να είναι σε ιδιαίτερη ισχύ, εξαρτάται το που θα βρίσκεστε, βέβαια, αυτό μπορεί να σημαίνει νέες γνωριμίες που θα μπορούσαν να αποφέρουν κάποιο όφελος, και υποστήριξη μέχρι της 26 Αυγούστου. Τα ταξίδια που σχετίζονται με καριέρα-επαγγελματικά φαίνονται πιθανά. Τα οικονομικά ίσως να πιέζονται, λόγω του ανάδρομου Δια και Κρόνου μέχρι της 23 Αυγούστου, ενδέχεται όμως να δείτε τα οικονομικά οφέλη και βελτίωση, τον επόμενο μηνα.
Άσσος ράβδοι, συνάδει με γονιμότητα, δημιουργία, καλή υγεία και θετικότερη πορεία γενικότερα η’ και πετυχημένες αλλαγές.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,9,15,17,18,20,21,25,26,29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,7,9,10,12,15,21,25,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,9,17,18,27,28,29

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αύγουστος μπορεί να είναι ένας θετικός μήνας ,τα ενεργειακά σας επίπεδα θα είναι υψηλά, με το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης να σας βοηθά ιδιαίτερα. Θα είστε πιο πρακτικοί, θα μπορέσετε να οργανωθείτε καλύτερα στην ζωή σας και γενικά κάποια πράγματα θα μπορούν να πραγματοποιηθούν με πιο εύκολο τρόπο. Είναι πολύ πιθανο όμως ο Αρης να επηρεάσει θέματα υγείας σε ανθρώπους της οικογένειας σας για παράδειγμα, όμως, αν ασχολείστε, δώστε περισσότερο βάρος στην σωματική άσκηση. Τα οικονομικά αναμένεται να βελτιωθούν ιδιαίτερα μετα τις 23 Αυγούστου, ενώ πιο πριν θα υπάρξουν προκλήσεις, θα δουλεύετε, θα αγχώνεστε και θα κουράζεστε περισσότερο. Οι προσωπικές σχέσεις επίσης θα βελτιωθούν καθώς και η επικοινωνία και το σεξ. Ο Αρης σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρονο, οπότε θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί με τους άλλους και ίσως περισσότερο με ηλικιωμένους, αν υπάρχουν.
Οι 8 Ράβδοι, μπορεί να συνδεθούν με ένα ταξίδι και λίγη ξεκούραση, ουτωσι αλλως μετα θα λάβετε τα θετά αποτελέσματα των κόπων σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,7,8,15,16,22,23,25,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,7,9,10,11,12,15,17,18,25,27,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,4,5,15,25,26,29,30

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συνοδος Άρη/Ουρανού από τις 31 Ιουλίου, θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι της 2 Αυγούστου και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε φυσικό επίπεδο. Η επικοινωνία θα είναι ιδιαίτερη δυνατή, όμως αποφύγετε τους καυγάδες και τις διαφωνίες με την οικογένεια και συγγενείς. Έκτος από ένα Μεγάλο Τρίγωνο της Γης θα υπάρχει και ένα Μεγάλο Τρίγωνο του Αέρα, που σημαίνει ότι πιθανόν να είστε επικεντρωμένοι σε νέες ιδέες που ίσως να μην ασπάζονται αυτή την στιγμή, διότι κάποιοι είναι επικεντρωμένοι σε πιο πρακτικά θέματα. Ωστόσο, και πάλι η επικοινωνία είναι το βασικό θέμα, όπως η διαφήμιση, οι γνωριμίες παίζουν  σημαντικο ρόλο στα επαγγελματικά. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρονικό διάστημα για να ξεκουραστείτε λίγο, να νιώσετε ευτυχισμένοι και να έλξετε περισσότερη αγάπη γύρω σας. Εξάλλου, η ανάδρομη πορεία των πλανητών είναι στο μάξιμουμ και όλα πάνε κάπως πιο αργά. Οσο αφορά τα οικονομικά, ο Πωσειδωνας, είναι και αυτός σε ανάδρομη πορεία και σχηματίζει αρνητικές όψεις μέχρι της 23 Αυγούστου. Μετα τις 20 με τον Άρη στους Διδύμους ίσως χάνετε εύκολα και την υπομονή σας.
Ο Ιππότης Σπαθί, κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε παλικαριές και ταρζανιές!
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,7,8,15,16,25,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 5,7,13,14,15,23,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,4,5,10,18,28

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας θετικός μήνας με τον Άρη να βρίσκεται στο δυνατότερο σημείο του, προς την δυτική πλευρά του ωροσκοπίου σας, οπότε η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη αρκετά. Ιδιαίτερη σημασία εχει ο εαυτός σας αυτή την στιγμή και η πρόκληση θα είναι να ισορροπήσετε τις ανάγκες σας με αυτές των άλλων. Κάπου όμως πάντα υπάρχει μια ισορροπία αλλα συναισθηματικά θα υπάρχει η τάση να είστε κάπως απόμακροι. Αν και μπορεί να παρεξηγηθείτε, εκεί θα είναι και η δυσκολία, αν είστε μεσα σε κάποια σχέση. Θα έχετε την ανάγκη να είστε και λίγο μόνοι. Το άγχος και η πίεση θα ξαναρχίσουν μετα τις 20 του μηνα και μην πανικοβληθείτε αν τα ενεργειακά σας επίπεδα δεν έχουν γεμίσει ακόμα. Ο Αρης κανει μια σημαντική μετατόπιση , μετα της 20 του μηνα διότι εισέρχεται στους Διδύμους. Η διέλευση αυτή θα επηρεάσει τα οικονομικά, οικογενειακά και προσωπικές σχέσεις, ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα. Είναι σημαντικό να αναπτύξετε μια απαθή στάση. Επίσης, αρνητικές οικονομικές εμπειρίες του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια. Λάθη ή καταστροφές του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια, που θα πρέπει να δείτε και να απορροφήσετε τα μαθήματα. Τα καλά νέα εδώ είναι ότι υπάρχει και ένα Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια της Γης αυτόν τον μήνα. Αν έχετε και στοιχείο του Αέρα στον  χάρτη σας θα βοηθήσει και αυτό. Γενικά όμως θα γίνετε πιο πρακτικοί η να ψάχνετε για πιο πρακτικές λύσεις όσο αφορά μια οικονομική κρίση.
Τα 4 Πεντακτινα δεν λέω ότι είναι το καλύτερο χαρτί όμως εχει μια σταθερότητα όσο αφορά τα οικονομικά και μια ευκαιρία για βελτίωση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,4,5,15,25,26,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,7,9,10,15,16,18,19,25,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,8,15,25

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια