Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μηνιαίες προβλέψεις ΙΟΥΛΙΟΣ 2022 και ΖΩΔΙΩΝ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2022
2 Ιουλίου- τετράγωνο Άρη/Πλουτωνα- βία, απάνθρωπη συμπεριφορά σκληρότητα
Τρίγωνο Ερμή/Κρόνου- λογική, προσοχή, συγκέντρωση
Τετράγωνο Ερμή/Ποσειδωνα– σύγχυση, μπέρδεμά, ψέματα, λάθος αντίληψη
5 Ιουλίου–Ο Αρης εισέρχεται στον Ταύρο στις 9:04 π.μ.
Ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο στις 9:25 π.μ.
Εξάγωνο Ερμή/Άρη– δύναμη, αποφασιστικότητα, έντονη πνευματική δραστηριότητα
9 Ιουλίου -τετράγωνο Ερμή/Δια- επιπολαιότητα, κοροϊδία, αμέλεια, απερισκεψία, αναξιοπιστία
10 Ιουλίου – εξάγωνο Ηλιου/Ουρανού – ξαφνικές μικρές και ευχάριστες αλλαγές
13 Ιουλίου- Πανσέληνος στον Αιγόκερω ώρα 9:38 μμ.
14 Ιουλίου– εξάγωνο Ερμή/Ουρανού– εφευρετικότητα, επικύρωση, αντίληψη, νέες ιδέες, λύσεις.
Τετράγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα– τρέλα, παράνοια, απιστία, παραλογισμός, πλάνη
16 Ιουλίου- συνοδος Ηλιου/Ερμή- νέος κύκλος Ερμή
17 Ιουλίου– τρίγωνο Ερμή/Πωσειδωνα- φαντασία, προαίσθημα, επιθυμία
18 Ιουλίου- τρίγωνο Ηλιου/Πωσειδωνα- καλλιέργεια ψυχικής υγείας, ταξίδι μακρινό, θάλασσα, ψυχικές εμπειρίες
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο ώρα 42 π.μ.
Αντίθεση Ερμή/Πλουτωνα- βιασύνη, υπερεκτίμηση, υπερβολή, υπερφορτώνω
19 Ιουλίου-Ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα στις 3:35 μμ.
Ο Χείρωνας ξεκινάει τον ανάδρομο κύκλο του στις 3:28 μμ. στις 16 μοίρες του Κριού.
20 Ιουλίου- αντίθεση Ηλιου/Πλουτωνα– υπερένταση, απέκλειες, μαρτύριο, ταλαιπωρία
22 Ιουλίου ο Ηλιος εισέρχεται στον Λέοντα στις 11:07 μμ.
23 Ιουλίου- τρίγωνο Ερμή/Δια- αισιοδοξία, δημιουργικότητα, επιτυχία, χάρισμα
25 Ιουλίου- τετράγωνο Αφροδίτης/Δια- χρήματα, αγάπη, επιτυχία, ειλικρίνεια, αρραβώνας, φάρος, κοινωνικότητα
26 Ιουλίου- τετράγωνο Ερμή/Άρη- διαμάχες- φιλονικίες, καυγάς, οξυθυμία, νευρικότητα
28 Ιουλίου- ο Δίας ξεκινάει τον ανάδρομο κύκλο του στις 11:10 μμ. στην 8η μοίρα του Κριού
29 Ιουλίου- τετράγωνο Ερμή/Ουρανού- νεύρα, συγκρούσεις, αναταραχή, ατύχημα, έξαψη, υπερδιέγερση
31 Ιουλίου- αντίθεση Ερμή/Κρόνου- χωρισμός, ρήξη, αποξένωση, ξεροκεφαλιά, δυσπιστία

Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΟΛΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2022
Ο Ιούλιος από αστρολογικής άποψης είναι κάπως παράξενος και φαίνεται ο Ερμής να εχει τον κυριότερο λόγο με πολλά σκαμπανεβάσματα. Όλα θα κυμαίνονται μεταξύ αισιοδοξίας, τρέλας και παράνοιας. Εχει ήδη προηγηθεί το θερινό ηλιοστάσιο και μια νέα σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 29 Ιουνίου και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιρού. Η περίοδος του Καρκίνου εχει ήδη ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου που σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου (στο βόρειο ημισφαίριο), εκείνη την ιδιαίτερη στιγμή του έτους, όταν ο Ήλιος φτάνει στο ζενίθ του στον ουρανό και «στέκεται ακίνητος» για τρεις ημέρες πριν ξεκινήσει την κάθοδό του. Ως ένα από τα βασικά σημεία του έτους, το Ηλιοστάσιο σημειώνεται ως η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου, του καβουριού, το ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τη Σελήνη.

Μια σημαντική αλλαγή είναι ότι ο Αρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 9:04 π.μ. στις 5 Ιουλίου 2022 και ύστερα στις 20 Αυγούστου θα μπει στους Διδύμους. Η διέλευση του Άρη που κυβερνά τον Κριό και τον Σκορπιο, μπαίνει στον Ταύρο που περιέχει αποφασιστικότητα αλλα και πείσμα που μπορεί να αποβούν σε καλό αλλα και κακό πολλές φορές. Ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να είναι παθητικός αλλα το πιο δυνατό του σημείο όταν αντιστέκεται ή υπερασπίζεται κάτι! Σε πλήρη αντίθεση με τον παρορμητικό κύκλο του Άρη στον Κριό, επιδιώκουμε τους στόχους μας προχωρώντας πάντα υπομονετικά. Στόχος μας είναι η μακροζωία και η μακροπρόθεσμη ικανοποίηση, ευημερία. Ο Άρης στον Ταύρο ενισχύει την πρακτική πλευρά της φύσης μας. Διεκδικούμε με πιο επίμονο, αποφασιστικό και εργατικό τρόπο. Η ενέργεια διοχετεύεται σε αξιόλογες εργασίες που θα παράγουν πρακτικά και χρήσιμα αποτελέσματα. Προσέξτε να μην είστε άκαμπτοι, πεισματάρηδες και μοναχικοί. Η σεξουαλική ορμή είναι ισχυρή και υγιής, αλλά μπορεί να γίνει ζηλιάρης και κτητικός. Στην παραδοσιακή αστρολογία, ο Άρης στον Ταύρο δεν θεωρείται καλή θέση ωστόσο. Αυτό φαίνεται ίσως στην παθητική στάση που παίρνει ο Άρης στον Ταύρο απέναντι στη ζωή, οπότε προσπαθήστε να είστε πιο δραστήριοι και ανοιχτόμυαλοι για να αποφύγετε τη στασιμότητα.

Την ιδια ημέρα αργότερα, ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο στις 9:25 π.μ. οπου στην σκέψη κυριαρχεί το συναίσθημα. Ο Ερμής στον Καρκίνο υποδηλώνει ότι το μυαλό σας επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από συναισθηματικά και υποσυνείδητα μοτίβα – οι σκέψεις θα επηρεάσουν τη συναισθηματική σας κατάσταση και το αντίστροφο. Υπάρχει όμως καλή μνήμη, φαντασία και η γνώση, η πληροφορία, οι εντυπώσεις, απορροφουνται υποσυνείδητα. Η ψυχική διάθεση είναι ήσυχη, με καλό χιούμορ, ευδιάθετη και κοινωνική, αλλά κάπως μεταβλητή. Το μυαλό είναι υγιές και δυνατό, αλλά όμως όχι πάντα σε εγρήγορση. Υπάρχει τάση για εσωστρέφεια και περισυλλογή – και ονειροπόληση. Παρά ταύτα, αυτή η ικανότητα να στρέφεται το μυαλό προς τα μέσα μπορεί να φέρει διαισθητικές ιδέες που συνορεύουν με την ιδιοφυΐα. Πολλά από τα πιο περίπλοκα προβλήματά θα λυθούν με αυτόν τον τρόπο. Τις αρνητικές μέρες το μυαλό μπορεί να είναι ζοφερό, φοβισμένο για το μέλλον.

Στις 13 Ιουλίου πραγματοποιείται Πανσέληνος στον Αιγόκερω ώρα 9:38 μμ. που τελικά είναι supermoon. Μπορεί να έχετε έντονη ανάγκη να είστε χρήσιμοι στην κοινωνία και να αναζητάτε δικαίωση στον έξω κόσμο. Μπορεί να υποτιμάτε αυτό που θέλετε από τον εαυτό σας και για τον εαυτό σας. Η συστολή μπορεί να συνοδεύεται από δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι άλλοι σας αγνοούν. Μην αναζητάτε την έγκριση, δεν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την αμφιβολία σας και είναι επιβλαβής για εσάς. Πρέπει να εμπιστεύεστε τις εσωτερικές σας αξίες. Ωστόσο, τα υπόλοιπα θα τα αναλύσουμε σε ξεχωριστό κείμενο. Η πανσέληνος Ιούλιου ονομάζεται Buck Moon επειδή τα κέρατα των αρσενικών ελαφιών (bucks) βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους ανάπτυξης. Αναγεννούν τα κέρατα τους κάθε χρόνο, δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό σύνολο όσο περνούν τα χρόνια. Κάποιοι αναφέρονται σε αυτό το φεγγάρι ως το φεγγάρι με βροντές, λόγω των καλοκαιρινών καταιγίδων αυτού του μήνα.

Στις 16 Ιουλίου- η συνοδος Ηλιου/Ερμή- σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο Ερμή στον Καρκίνο. Είναι μια καλή στιγμή να ξεκινήσουμε ένα πρότζεκτ η οτιδήποτε μας ενδιαφέρει αλλα θα ευνοήσει ιδιαίτερα το ξεκίνημα νέων συνεργασιών και προσωπικών σχέσεων. Οι κύκλοι του Ερμή είναι εξαιρετικοί για την έναρξη έργων που μπορείτε να ολοκληρώσετε σε διάστημα 4 μηνών. Η διάρκεια του κύκλου (περίπου 4 μήνες) είναι ιδανική για την έναρξη και την ολοκλήρωση μεσοπρόθεσμων έργων. Η σκέψη μας ακολουθεί 4 βήματα, παρατήρηση και διαίσθηση, το δεύτερο βήμα είναι ξεκινώ να πειραματίζομαι με αυτό που θέλω να κάνω, μετα προσπαθήστε να λάβετε σχόλια, δείτε τι λειτουργεί και τι όχι. Η τρίτη φάση είναι χτίζω, αυτό που θέλω, ξεκινάω σιγά σιγά να βάζω σε εφαρμογή τα στοιχεία που εχω, η τέταρτη φάση περιέχει την ανάλυση και αναγνώριση.

Στις 18 Ιουλίου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο ώρα 42 π.μ. Η Αφροδίτη εδώ είναι πολύ ευαίσθητη, θερμή, προστατευτική, στοργική και εχει μια βαθιά συναισθηματική ρομαντική φύση. Όλοι χρειαζόμαστε συναισθηματική ασφάλεια χρειάζεστε ένα ασφαλές σπίτι και μια στοργική οικογένεια. Γινόμαστε υπερευαίσθητοι και ευάλωτοι – ίσως πολύ εύθραυστοι κάποιες φορές, επομένως πληγωνόμαστε και εύκολα. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης απαιτεί όμως συνεχή στοργή και αφοσίωση. Η κυκλοθυμία, ο συναισθηματισμός και η τάση να βουρκώνουμε με το παραμικρό, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, είτε όταν βλέπουμε μια ταινία στον κινηματογράφο, αλλά γενικά, μπορεί να συναντήσουμε τον ιδανικό σύντροφο, τα συναισθήματα σίγουρα εκδηλώνονται πιο έντονα και με εύκολο τρόπο.

Στις 19 Ιουλίου-Ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα στις 3:35 μμ. το μυαλό αρχίζει ελαφρώς και ξυπνάει από τον λήθαργο, υπάρχει ισχυρή θέληση, επιμονή και συναίσθηση ενός σκοπού. Έχετε την ικανότητα να οργανώνετε τις σκέψεις σας και να συγκεντρώνεστε σε αυτό που θέλετε να πετύχετε, με δημιουργικό τρόπο. Η διάθεση είναι θετική, ευγενική, εύθυμη και χαρούμενη, αν και μερικές φορές μπορεί να είστε πεισματάρηδες, υπερβολικά αλαζονικοί.

Την ιδια ημέρα ο Χείρωνας ξεκινάει τον ανάδρομο κύκλο του στις 3:28 μμ. στις 16 μοίρες του Κριού. Όπως και στη μυθολογία, αυτή η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα θα αποκαλύψει τις πληγές που δεν μπορούμε να επιδιορθώσομε μόνοι μας – αυτές που απαιτούν επιπλέον εξωτερική βοήθεια. Με τον Χείρωνα ανάδρομο στο ζώδιο του Κριού έχουμε την ευκαιρία να κοιτάξουμε μέσα μας και να διορθώσουμε πρόσφατα καταπιεσμένα ζητήματα ή συναισθήματα που έπρεπε να είχαν θεραπευτεί. Αλλά, είναι ένας σοφός Κένταυρος που θα μπορούσε να θεραπεύσει τους πάντες εκτός από τον εαυτό του!

Στις 22 Ιουλίου ο Ηλιος εισέρχεται στον Λέοντα στις 11:07 μμ. και η αυτό-έκφραση γίνεται πιο έντονη και καθημερινή ανάγκη. Η αυτοεκφραση, αλλα και η υπερηφάνεια, η αίσθηση αξιοπρέπειας, αρχοντιάς και η ζεστή καρδιά είναι βασικά δεδομένα του ζωδίου αυτού. Ήρθε η ώρα να λάμψουμε, να προσθέσουμε μια πινελιά χρώματος και δράματος στη ζωή μας και να παίξουμε. Όπως τα λουλούδια και τα φρούτα της εποχής –ανθισμένα και ωριμασμένα– αυτή είναι μια εποχή που θέλουμε να απολαύσουμε τον εαυτό μας και να εκφραστούμε. Είμαστε πιο γενναιόδωροι και μεγαλειώδεις στις χειρονομίες και τις συμπεριφορές μας. Στην αρνητική πλευρά του, μπορούμε επίσης να είμαστε εγωκεντρικοί και ματαιόδοξοι.

Και τέλος στις 28 Ιουλίου- ο Δίας ξεκινάει τον ανάδρομο κύκλο του στις 11:10 μμ. Αναζητούμε τον εσωτερικό φωτισμό ή καθοδήγηση. Αναζητούμε ανώτερες αλήθειες στο θολό βασίλειο της ψυχικής διαίσθησης. Προβλέπουμε το μέλλον εξετάζοντας τις πολλές πιθανότητες που προσκρούουν στο παρόν. Δοκιμάζουμε τον εαυτό μας στην απομόνωση και εσωστρέφεια σε μια κολακευτική φούσκα. Επιλύουμε προβλήματα μέσω εσωτερικών οπτικοποιήσεων (οραματισμός μηχανών ή μορίων, αποκρυφιστικά σύμβολα, οραματική τέχνη ή σεξουαλικές φαντασιώσεις). Ακολουθούμε το εσωτερικό φως όπου κι αν οδηγεί, χανόμαστε σε παράξενα μονοπάτια. Προσπαθούμε να αποσαφηνίσουμε σκοτεινές εικασίες, και συνήθως γίνονται επικίνδυνες αποκαλύψεις.
ΚΡΙΟΣ
Το  30% των πλανητών είναι σε ανάδρομο κύκλο και τον επόμενο μηνα θα φτάσει το 40%, με το να βρίσκεται κάτω από τον ορίζοντα. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια περίοδος οπου η προσοχή θα στραφεί προς την οικογένεια, το σπίτι, τον εσωτερικό σας εαυτό και την αυτό-θεραπεία. Το να θεραπεύεις τα πληγωμένα συναισθήματα είναι πολύ σημαντικο, διότι κατά αυτόν τον τρόπο χτίζεται η αυτοπεποίθηση, δίνοντας περισσότερη ώθηση και δύναμη για αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Ο Αρης θα βοηθήσει, ολόκληρο τον Ιούλιο στο κερδίσετε παραπάνω χρήματα η γενικότερα είναι ένα θετικό σημάδι για σε ότι συνδέεται με το χρήμα, ειδικά με τον Δια να ανατέλλει κοντά στον ωροσκόπο σας. Σύμμαχος θα είναι και η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι της 18 που θα υποστηρίξει επαγγελματικά θέματα αλλα και προσωπικές σχέσεις ενώ μετα ο Αρης «βάζει φωτιά». Τα επαγγελματικά μετα της 29 του μηνα, γίνονται κάπως δύσκολα η συναντάτε εμπόδια και καθυστερήσεις.
Το 5 Κούπα  συνδέεται με τύψεις προφανώς η’ απογοητεύσεις που πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Προσοχή μην κάνετε λάθη στις σχέσεις που θα μετανιώσετε.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,15,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,6,7,10,11,15,18,19,21,22,26,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 27,12,13,15,24

ΤΑΥΡΟΣ
Αυξάνεται ο ανάδρομος κύκλος πλανητών στο 30-40% οπότε το να βιάζεσαι είναι περιττό. Μέχρι της 23 του μηνα θα έχετε την ευκαιρία να φροντίσετε τον εαυτό σας, να τον βάλετε σε τάξη, όπως για παράδειγμα, να κάνετε δίαιτα όμως η ψυχική σας ισορροπία είναι κάτι που πρέπει να ασχοληθείτε οπωσδήποτε. Το ενδιαφέρον σας επιπλέον θα στραφεί στο να περάσετε ευχάριστα οπου και αν είστε. Ο Αρης θα τετραγωνίζει τον πλανήτη του έρωτα από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, δημιουργώντας εντάσεις με τον σύντροφο και θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Στα επαγγελματικά και οικονομικά θα έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε επιτυχία. Στις 30/31 του μηνα ο Αρης θα συνταξιδεύει με τον Ουρανο, κάνοντας μια πολύ δυναμική σύνοδο, θα πρέπει να προσέχετε όμως γενικότερα καθώς μπορεί να γίνετε ανυπόμονοι και νευρικοί. Θα πρέπει να ικανοποιήσετε όμως τα αιτήματα των δικών σας ανθρώπων για αγάπη και τρυφερότητα, προς τα τέλη Ιουλίου και ύστερα.
9 Ράβδοι, όλα μπορούν να είναι υπό έλεγχο αλλα μην κάνετε αρνητικές σκέψεις.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 5,6,7,8,9,13,15,22,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,8,10,11,16,17,18,19,23,24,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,12,13,14,15,21,22,31

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ενέργεια σας θα είναι αρκετά υψηλή όμως θα θέλετε να ενισχύσετε περισσότερο τον οργανισμό σας και αυτό ίσως είναι μια πρόκληση, και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, χωρίς να κάνετε υπερβολές. Τα οικονομικά επίσης θα σας απασχολήσουν, ωστόσο με ανάδρομους πλανήτες, στο 30%-40% μεσα στο δίμηνο θα μπορέσετε ακόμα να έχετε θετικά αποτελέσματα σχετικά με το χρήμα. Ωστόσο, ο Ιούλιος κρύβει μια ενδιαφέρουσα ανατροπή. Νωρίτερα, μέχρι της 11 Μαΐου, επαγγελματικά και δημόσια εικόνα ήταν σημαντικά, τώρα το χρήμα θα είναι πιο σημαντικο. Τα συναισθητικά , προσωπικές σχέσεις θα είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα σ αυτό το πεδίο. Αν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις καλύτερα να το κάνετε πριν τις 28 Ιουλίου. Η Αφροδίτη θα υποστηρίξει το χρήμα, οι θετικές όψεις Ερμή/Πωσειδωνα στις 16/17, είναι θετικές προς θέματα επαγγελματικά. Στις 22/23 Ιούλιου, ο Ερμής/Δίας θα ευνοήσουν θέματα προσωπικά προσφέροντας ευκαιρίες για πολλά.
7 Σπαθιά, ο μήνας περιέχει νέα σχέδια και αλλαγές, έντονη δραστηριότητα, επιτυχία και ανταμοιβή.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,6,7,10,11,15,18,19,26,27,28,29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,8,9,10,11,17,18,19,26,27,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 9,16,17,27

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ιούλιος είναι θετικός μήνας, που μπορείτε να χαρείτε τον εαυτό σας επι το πλείστον. Η προσωπική σας ευτυχία και ευημερία λογικά θα αυξάνονται μέχρι της 12 Ιουλίου. Σημαντική η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας που προηγήθηκε, στο τέλος του προηγουμένου μηνα, ενώ και στις 28 Ιουλίου, ο νέος κύκλος σελήνης, ευνοεί τα οικονομικά σας, όχι μόνο το κέρδος αλλα και την διαχείριση τους. Ο Ήλιος στο ζώδιο σας θα προσθέσει περισσότερη γοητεία, λάμψη αλλά και επιρροή. Ο Ερμής στο ζώδιο σας μέχρι της 19/7 θα διευκολύνει πνευματικά θέματα, στο να πάρετε ευνοικες αποφάσεις, ενώ από τις 18 η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει τις προσωπικές σας σχέσεις. Ο Αρης θα υποστηρίξει τις επαφές, επικοινωνίες πάσης φύσεως, αλλα και επαγγελματικά, ενώ μετα τις 28 του μηνα, θα πρέπει να κάνετε μια παύση, καθώς θα πρέπει επίσης να επιλύσετε κάποια θέματα σχετικά με επαγγελματικά, καριέρα, συνεργασίες.
Οι Ερωτευμένοι, ερωτάς, αφοσίωση, τέχνη, έλξη, συναντήσεις είναι τα θετικά. Ελπίζω να μην σχετίζετε με διλήμματα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,12,13,15,24,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,8,9,10,11,17,18,19,26,27,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,12,13,18,19,20,21,22        

ΛΕΩΝ
Ο Ιούλιος πιθανόν να σχετίζεται με μακρινά ταξίδια, μετακινήσεις που σχετίζονται με επαγγελματικά η’ σπουδές για παράδειγμα, η για άλλους λόγους. Ωστόσο, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά όσο αφορά τις δικές σας προσπάθειες. Από τις αρχές του μηνα με το τετράγωνο Άρη/Πλουτωνα, θα πρέπει να είναι προσεχτικοί γενικότερα κυρίως σε φυσικό επίπεδο η’ με ηλικιωμένους στην οικογένεια σας, αν υπάρχουν. Στις 30-31/7, η συνοδος Άρη/Ουρανού, είναι μια οψη αρκετά δυναμική, «βάζοντας φωτιά» στις προσωπικές σας σχέσεις, γι αυτό μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Στις 23 Ιούλιου, ο Ηλιος εισέρχεται στο ζώδιο σας αυξάνοντας την επιρροή σας, την ανάγκη για διασκέδαση, ξεκούραση και τις αισθήσεις σας. Τα οικονομικά θα είναι θειικά ιδιαίτερα μετα τις 19, ενώ και τα ενεργειακά σας επίπεδα θα είναι στα ύψη. Είναι πνευματικός μήνας. Η πνευματική δράση θα είναι σημαντική, ίσως φυσιολογικό είναι να θέλετε μοναξιά και σίγουρα είναι κι αυτό μια ανάγκη.
Ο Μάγος, κανει λόγο για δημιουργία και πρωτοβουλίες που θα πάρετε.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,6,7,12,13,15,21,22,26,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,4,5,8,10,11,16,17,18,19,28,29,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,15,21,22,26

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτόν τον μηνα, θα πρέπει να είστε περισσοτερο προσεχτικοί σε φυσικό επίπεδο καθώς οι πλανήτες θα σχηματίσουν δύσκολες όψεις που ενδεχομένως να σας αγχώσουν, η μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες με θέματα υγείας. Η συνοδος Άρη/Ουρανού, στις 30-31/7, αλλα και η δύσκολη οψη Άρη/Πλουτωνα σημαίνει ότι κατά κάποιο τρόπο σας βάζουν σε επιφυλακή. Γύρω στις 16-17 Ιούλιου, Ερμής/Πωσειδωνας ίσως να φέρουν ρομαντικές ευκαιρίες και νέες γνωριμίες, προφανώς, φαντασία, δημιουργία. Μετα τις 23 Ιουλίου, θα επικεντρωθείτε σε πνευματικά θέματα, ενώ και τα οικονομικά θα είναι θετικά, με την Αφροδίτη στην κορυφή του ωροσκοπίου σας, μέχρι ης 18/7 είναι μια σημαντική επιρροή που δεν θα σας αφήσει παραπονεμενους, ενώ βελτιώνει και τις σχέσεις με ανωτέρους. Μετα τις 18 η Αφροδίτη δείχνει την ευεργετική επιρροή της και σε κοινωνικό επίπεδο αλλα και μεσα από το διαδίκτυο. Ισως τότε οι «πιο θερμές ελπίδες και επιθυμίες» να γίνουν πραγματικότητα και θα συνδεθεί και με τα οικονομικά.
Η Ιέρεια, δείχνει δημιουργία, γνώσεις, αλλα ίσως η διαίσθηση μπορεί να σας φανεί πιο χρήσιμη.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,9,15,16,17,26,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,6,7,10,11,15,18,19,26,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,16,17,23,24,28,29

ΖΥΓΟΣ
Θα συνεχίσετε να είστε συγκεντρωμένοι σε επαγγελματικά θέματα τον Ιούλιο, και οι καταστάσεις θα είναι κάπως ίδιες με τον προηγούμενο μηνα. Σταδιακά, αυξάνεται και η αναδρομή πορεία πλανητών στο 30-40 % μεσα στο δίμηνο, και αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το ρεύμα. Η Αφροδίτη, από τις 18 θα υποστηρίξει επαγγελματικά θέματα και η προσωπική σας επιρροή θα είναι πολύ σημαντική και σε κοινωνικό επίπεδο. Όμως σας αναγνωρίζουν όχι μόνο για τα επιτεύγματα σας, αλλά και για τη γενική σας συμπεριφορά. Η προσωπική σας εμφάνιση θα παίξει σημαντικό ρόλο. Οι απαιτήσεις της καριέρας δεν μπορούν να αποφευχθούν, αλλά θα εργαστείτε πιο σταθερά και να επικεντρωθείτε σε αυτά που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Αφήστε τα ασήμαντα πράγματα στην άκρη. Προγραμματίστε σπα, μασάζ ή μικρές θεραπείες. Θα υπάρξουν αλλαγές στην ερωτική στάση του συντρόφου και τα οικονομικά θα σας αγχώνουν μέχρι τις 23 Ιουλίου.
Το Αρμα, θα συνδεθεί με επιτυχία, νίκη, θρίαμβο, ταξίδι, μετακινήσεις, νέα πρόσωπα ίσως στην ζωή σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,6,7,12,13,15,18,19,20,21,22,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,5,8,9,10,11,13,18,19,22,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,9,17,26,27,28,29                    

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέματα υγείας θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή μετα τις 23 Ιουλίου καθώς ο Αρης θα μετακινηθεί στον Ταύρο από τις 5/7, και για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα. Ο Αρης είναι πιθανο να κανει τις προσωπικές σχέσεις πιο πολύπλοκες και να φέρει εντάσεις, η’ να είστε ιδιαίτερα επικριτικοί και επιρρεπής στο να τονίζεται τα λάθη των άλλων. Πολύ πιθανο να έχετε την τάση να καταστρέφετε ρομαντικές στιγμές. Ο Άρης θα σχηματίσει δυναμικές όψεις με τον Πλούτωνα, οπότε να είστε πιο προσεκτικοί σε φυσικό επίπεδο. Το ίδιο ισχύει στις 30 και 31 όταν ο Άρης θα συνταξιδεύει με τον Ουρανό. Ο Ήλιος, μετα τις 23 του μηνα, ο πλανήτης της καριέρας σας, θα είναι πιο δυνατός. Αυτό σημαίνει επιτυχία. Ο πλανήτης της καριέρας σας θα κάνει πολύ όμορφες όψεις στον Δία, τον οικονομικό σας πλανήτη, επίσης στις 30 και 31. Αυτό φέρνει τόσο οικονομική όσο και επαγγελματική επιτυχία. Θα ευνοηθούν και τα ταξίδια. Ίσως είναι καλό που η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση δεν είναι τόσο ισχυρές όσο συνήθως, διότι εστιάζεται στις ανάγκες των άλλων.
Βασιλιάς Κούπα, στραφείτε προς τα μεσα, για να πάρετε σωστές αποφάσεις, για να αποκτήσετε περισσότερη πνευματική ισορροπία.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,15,21,22,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,10,11 18,19,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,8,9,17, 28,29

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η υγεία και τα επίπεδα ενέργειας σας θα είναι εξαιρετικά αυτόν τον μήνα και θα βελτιώνονται όσο προχωρά ο Ιούλιος. Έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να πετύχετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Μετά τις 18 η δίαιτα γίνεται πιο σημαντική. Αλλωστε, αυτή είναι μια περίοδος για να επανεφεύρετε τον εαυτό σας – προσωπικής μεταμόρφωσης. Γίνετε ένα είδος αναβάθμισης. Ο Ερμής, ο πλανήτης του έρωτα και της καριέρας σας, δείχνει ότι ο σεξουαλικός μαγνητισμός είναι η κυρίαρχη ενεργεια αν και αυτό θα αλλάξει από τις 19, όταν ο ερωτικός σας πλανήτης εισέλθει στον Λέοντα. Πολύ πιθανό να έρθετε σε επαφή επίσης, με ανθρώπους από το εξωτερικό, με τον Ερμή να φέρνει γρήγορες εξελίξεις σε σημαντικά ζητήματα της ζωή σας. Ισως έρθει μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας χαροποιήσει, μετα τις 23, που να συνδυαστεί με ένα ταξίδι, ειδικά προς το τέλος του μηνα. Ευνοεί ιδιαίτερα και τους φοιτητές/σπουδαστές.
Ο Μάγος, κανει λόγο για δημιουργία και πρωτοβουλίες που θα πάρετε
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,8,15,16,17,23,24,26,28,29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,7,10,11,12,13,15,18,19, 24,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,8,16,17,28,29,31

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πλανητική ανάδρομη δραστηριότητα αυξάνεται σταθερά αυτόν τον μήνα και μέχρι το τέλος, το 40% των πλανητών θα κινούνται προς τα πίσω. Η ζωή επιβραδύνεται. Τα γεγονότα ομως χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθούν. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν θα επηρεάσει τις προσωπικές σχέσεις και την κοινωνική ζωή, η οποία θα πηγαίνει υπέροχα αυτόν τον μήνα. Ο έρωτας είναι μια πολύ έντονη ενέργεια αυτή τη στιγμή και όλα πιθανά είναι, καθώς θα υπάρξουν και ευκαιρίες για κοινωνικότητες. Ο Άρης σχηματίζει δυναμικές όψεις με τον Πλούτωνα από τις 1-2/7,ωστόσο, πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε φυσικό επίπεδο. Στις 30 και 31 – ο Άρης συνταξιδεύει με τον Ουρανό, που είναι επίσης μια δυναμική όψη. Η υγεία θέλει προσοχή μέχρι τις 23, μετά την οποία θα δείτε δραματική βελτίωση. Τα οικονομικά είναι καλά αλλά ίσως πιο περίπλοκα μετά τις 23 με την σύνοδο, ίσως όμως σας φανεί και χρήσιμη από εκεί που δεν το περιμένετε. Προσοχή στις διάφορες προκλήσεις μετά από αυτήν την ημερομηνία και πιθανότατα υπάρχει περισσότερη δουλειά στα κέρδη.
3 Ράβδοι, ευνοούν συνεργασίες, επαγγελματικά και οικονομικά, και φέρνει επιτυχία.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,8,9,15,17, 26,27,28,29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,4,5,10,11,12,13,14,15,18,19,21,22,28,29,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,15,26

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 5 Ιουλίου, το πλανητικό δυναμικό μετατοπίζεται στον κοινωνικό τομέα του Ωροσκοπίου σας και στις 23 ο οίκος των σχέσεων, των κοινωνικών δραστηριοτήτων και των «άλλων» γίνεται πιο ισχυρός. Θα είναι μια έντονη κοινωνική περίοδος τώρα. Ο Άρης από τις 5 θα εχει ισχυρή επιρροή στην οικογένεια και το σπίτι σας και θα μένει εκεί για τον υπόλοιπο μήνα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι. (Μερικοί από εσάς μπορεί να σκέφτεστε να χτίσετε ένα σπίτι.) Μια αδερφική φιγούρα πιθανόν να είναι το επίκεντρο καθώς και στα οικονομικά. Μπορεί να πιο φαίνεται ανυπόμονος και εριστικός. Τα πάθη φουντώνουν στο σπίτι. Η υγεία θέλει περισσότερη προσοχή οπότε φροντίστε να ξεκουράζεστε αρκετά. Στις 23, καθώς ο Ήλιος, θα ευνοήσει στο ξεκίνημα μιας νέας προσωπικής σχέσης και στις κοινωνικές σας σχέσεις γενικότερα. Η κοινωνική χάρη και ο μαγνητισμός είναι πολύ πιο δυνατοί από το συνηθισμένο. Θα υπάρχουν ευκαιρίες για σοβαρές σχέσεις αλλά και για «διασκέδαση και παιχνίδια» – έρωτες. Τα οικονομικά θα είναι καλά αυτόν τον μήνα – αλλά να έχετε κατά νου ότι ο οικονομικός σας πλανήτης, ο Ποσειδώνας, βρίσκεται τώρα σε ανάδρομη κίνηση (για πολλούς ακόμη μήνες). Έτσι, αν και η οικονομική σας διαίσθηση είναι πολύ έντονη, και μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Η 16 και 17 Ιουλίου, είναι ιδιαίτερα θετικές ημέρες για τα οικονομικά σας και για τις προσωπικές σας σχέσεις, όπως επίσης στις 30 και 31 Ιουλίου.
Ο Πύργος δηλώνει ξαφνικές αλλαγές και χάος, αλλα απρόσμενα γεγονότα και εξελίξεις ,όχι απαραίτητα για κακό.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,6,7,8,9,15,17, 26,27,28,29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,9,10,11,16,17,18,19,27,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,8,9,13,22

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που μπορείτε να απολαύσετε εσείς οι Ιχθείς. Και γενικότερα να είστε ευτυχισμένοι. Η υγεία έχει βελτιωθεί δραματικά σε σχέση με τον περασμένο μήνα, σχετικά με τα επίπεδα ενέργειας. Επιπλέον, με τον Ήλιο να ευνοεί τις προσωπικές σχέσεις και την διασκέδαση, εχει κι αυτό την θετική του επίδραση σε όλα αυτά. Ο ερωτικός σας πλανήτης, ο Ερμής κινείται ιδιαίτερα γρήγορα τώρα και αυτό δείχνει αυτοπεποίθηση και γεγονός ότι πολλές από τις ανάγκες σας, καλύπτονται, όμως μπορεί να δείχνει επίσης γρήγορες μεταβολές στην διάθεση των άλλων, οπου θα πρέπει να ανταποκριθείτε. Η συναισθηματική, ψυχική συμβατότητα είναι σημαντική όσο και η πνευματική. Αν γίνουν νέες σχέσεις μετα τις 19 αυτές θα τείνουν να γίνονται πιο σοβαρές. Από τις 23 και μετά τα άτομα που αναζητούν εργασία θα έχουν ευκαιρίες.
Η Αυτοκράτειρα, δείχνει ευκαιρίες για ευημερία, επιτυχία, είναι πολύ θετική καρτα στα οικονομικά, επαγγελματικά, προσωπικά.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,6,7,8,15,16,17,26,28,29,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,10,11,12,13, 18,19,20, 21,22,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,10,11,18,19,28,29
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια