Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οικονομική Ύφεση 2022-2025

Υπάρχει πρόβλημα με την αγορά κατοικιών, καθώς οι τιμές αλλά και ο πληθωρισμός τρομάζουν τους αγοραστές. Δύσκολοι καιροί για την Ευρωπαϊκή Ένωση, βέβαια, όπως είχα προβλέψει εδώ και μήνες. Πόσο καιρό θα διαρκέσει; είχα αναφέρει την διάρκεια της το περασμένο Φθινόπωρο.
Επιπλέον, η χρεοκοπία των τραπεζών στην Κίνα, και οι συνθήκες που επικρατούν προκαλεί ταραχές. Ολοι οι κύκλοι που βιώνουμε εδώ στη Γη, είναι πλανητικοί, όπως οι ευθυγραμμίσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες. Οι πλανητικές διελεύσεις του 2022 έχουν επικεντρωθεί στα έθνη και τις κυβερνήσεις τους σε αυτό για το οποίο έχω προειδοποιήσει εδώ και χρόνια πριν τις αρχές της δεκαετίας του 2020, για τον πληθωρισμό, τις απολύσεις και την ύφεση. Είχα προβλέψει το 2018, επανειλημμένως το 2019-2020, οτι η επερχόμενη ύφεση θα είναι «διπλής βύθισης». 
Προέβλεψα ότι μια βαθιά ύφεση θα ξεκινούσε το δεύτερο εξάμηνο του 2022, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία αναλυτών και των οικονομολόγων έλεγε *ότι δεν θα ξεκινήσει πριν από το 2023* και μου κανει εντύπωση αυτό που το ακούω από ειδικούς.
Θα συνεχίσω ομως να υποστηρίζω ότι η ύφεση θα προκαλέσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα κατά το φθινόπωρο του 2022 καταστρέφοντας την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Οι χονδρέμποροι και οι έμποροι λιανικής ισως να μπορεσουν να αξιοποιήσουν αυτη την προβλεψη, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα που έρχονται.

*Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2022*
Πιστευω οτι ακομα και οι φετινες καλοκαιρινές διακοπές ίσως να ειναι σύντομες η και καποιοι να μην μπορεσουν να πανε καπου να ξεκουραστούν, για να μπορεσουν να τα βγαλουν πέρα ​​μέχρι το τέλος του χρόνου. Οι διπλές υφέσεις είναι ομως πολυ σοβαρές και δημιουργούν περικοπές μισθών κτλ, και επηρεάζουν το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν των εθνών.
Οι ανακάμψεις W ή οι υφέσεις διπλής βύθισης που μπορεί να προκληθούν από μια επαναλαμβανόμενη κρίση ή από κυβερνητικές πολιτικές που επιβραδύνουν ηθελημένα ή ακούσια την οικονομική ανάπτυξη, η οποία είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι περισσότερες οικονομίες κλίμακας στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αν και είναι νωρίς, οι πλανητικές διελεύσεις υποδεικνύουν ότι η επερχόμενη παγκόσμια ύφεση (που προκληθηκε απο την πανδημία και την αντίδραση κυβερνήσεων σε αυτήν τυπώνοντας τρισεκατομμύρια σε fiat χρήματα, προκαλώντας πληθωρισμό) θα είναι βαθύτερη από το αναμενόμενο – και η πιο ασυνήθιστη ύφεση παγκοσμίως.
Για να μην λεω και πολλα, οι απολύσεις που συνδέονται με τον τομέα της τεχνολογίας προκαλέσαν περικοπές θέσεων εργασίας που επηρεάζουν αρκετές εκατοντάδες εργαζομένους, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις το προηγουμενο χρονικο διαστημα.

*Οι επιρροές του Κρόνου στον Υδροχοο* μεσω των σταθερών τετραγώνων προς στους Σεληνιακούς Δεσμους στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού θα συνεχιστούν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2022 ενω ο Κρόνος, ανάδρομος (μέχρι τις 23 Οκτώβριου, 2022) κατευθύνεται και παλι προς το σταθερό τετράγωνό προς τον Ουρανό στον Ταύρο. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που δείχνει τα προσωπικά χρήματα, ενώ το αντίθετό του, ο Σκορπιός, είναι τα χρήματα των άλλων, οι χρηματοπιστωτικές αγορές, οι κυβερνήσεις, τα χρήματα και οι επενδύσεις εθνών, πόλεων κ.λπ., κ.λπ.

Με τα σταθερά τετράγωνα του Κρόνου, παγκοσμίως, οι προοπτικές γινονται όλο και πιο σκοτεινές για πολλές μικρές επιχειρήσεις, με το ποσοστό των ιδιοκτητών να αναμένει καλύτερες επιχειρηματικές συνθήκες τους επόμενους έξι μήνες, υποχωροντας δυστυχως στο χαμηλότερο επίπεδο που καταγράφηκε συμφωνα με τις ερευνες τα τελευταια 48 χρόνια. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι προσδοκίες για καλύτερες επιχειρηματικές συνθήκες έχουν επιδεινωθεί τους τελευταίους έξι μήνες υπό αυτές τις πλανητικές συνθήκες και αυτό θα συνεχιστεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2022 και το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Μια «διπλή ύφεση», σημαίνει οτι η οικονομία πέφτει σε ύφεση, αρχίζει να ανακάμπτει, αλλά ομως πέφτει ξανά σε μια άλλη ύφεση προτού μπορέσει να ανακάμψει πλήρως. Οι διπλές υφέσεις είναι ιδιαίτερα επώδυνες τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους επενδυτές. Παρατείνουν τον δρόμο προς την ανάκαμψη, με αποτέλεσμα η απασχόληση, οι μισθοί και οι επενδυτικές ευκαιρίες να μείνουν στάσιμες ακόμη περισσότερο από ό,τι συνήθως. Καταλάβετε επίσης ότι το τέλος μιας ύφεσης δεν σηματοδοτείται από την επιστροφή σε μια υγιή οικονομία όπου όλα επιστρέφουν στο «κανονικό», επειδή σας είπαν ότι η οικονομία τώρα ανακάμπτει.

Αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να πιεστουν στο να κανουν διακοπες μετά απο τα lockdown που επιβλήθηκαν από την πανδημία το 2020 – 2021.

Οι πλανητικές διελεύσεις στις αρχές Ιουλίου 2022, δείχνουν μια βαθιά ύφεση που είναι ήδη σε εξέλιξη.
Θα παραταθεί παγκοσμίως και από τα τέλη του 2022 έως τις αρχές του 2023, τα πράγματα θα είναι χειρότερα.

*ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕΠΕΤΜΕΒΡΙΟΣ 2022- ΙΟΥΛΙΟΣ 2023 *
Για τους επόμενους 11 μήνες από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Ιούλιο του 2023 οι πλανητικες διελευσεις υποδεικνύουν ότι προφανως σημαντικές αλλαγές θα συμβούν στην οικονομία και τις χρηματοπιστωτικές αγορές.
Το πώς τα γεγονότα θα επηρεάσουν εσάς προσωπικά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη γέννησή σας και τις δευτερεύουσες προόδους, καθώς η παγκόσμια διέλευση που επηρεάζει τις χρηματοπιστωτικές αγορές και την κοινωνία γύρω σας αγγίζει τα ωροσκόπια και τις εξελίξεις κατα τον ίδιο τρόπο, αλλά είναι μοναδικά για κάθε άτομο και τις δυνατότητές του, για να επιβιώνουν, ακόμη και να ευδοκιμούν υπό συνθήκες δυσκολες .Η διελευση του Αρη στους Διδυμους απο τα μέσα Αυγούστου 2022 ομως θα επιδεινωσει το γεωπολιτικό κλίμα στην Ευρώπη αλλα και θα επηρεάσει τον κόσμο γενικότερα. Εν τω μεταξύ, ένας άλλος ανάδρομος κυκλος του Ερμή θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.
Αυτή η ανάδρομη πορεια 23 ημερών (10 Σεπτεμβρίου -2 Οκτωβρίου 2022) θα αιφνιδιάσει πολλούς καθώς θα οδηγήσει σε έναν ισχυρά δύσκολο Οκτώβριο, όταν οι χρηματοπιστωτικές αγορές θα βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση (στις αναλύσεις Αυγουστου μιλησα για “μαυρους κύκνους”).
Οι Σεληνιακοι Δεσμοί παγκοσμιως στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού από τις 18 Ιανουαρίου 2022 που θα παραταθεί η ενεργεια τους, έως τις 17 Ιουλίου 2023, όταν τοτε θα εισέλθουν στον άξονα Κριού-Ζυγού για 19 μήνες έως τις 11 Ιανουαρίου 2025.

Τα τετραγωνα Κρονου/Ουρανου, προκαλεσαν ελλειψεις και πληθωρισμο, και θα συνεχισουν να κανουν το ιδιο και το Φθινοπωρο του 2022,χαρακτηρίζοντας αυτόν τον μήνα ως πολύ επικίνδυνο για πολλες εταιρείες, επενδυτές και εμπόρους σε όλα τα χρηματοοικονομικά χρηματιστήρια. Οι τιμές επίσης θα αυξάνονται σε πολύ χειρότερο επίπεδο.

Αυτά τα τετράγωνα έχουν τεθεί σε ισχύ για 19 συνεχόμενες εβδομάδες από τότε μέχρι σήμερα (14 Ιουλίου 2022) και συνεχίζουν να εναλλάσσονται παγκοσμίως – προκαλώντας τις κεντρικές τράπεζες να ανησυχούν καθώς ο πληθωρισμός αυξάνει το κόστος και τις τιμές παντού.
Έχω υπολογίσει ότι ολόκληρο το εύρος των τετραγώνων του Κρόνου με τους Σεληνιακούς Δεσμούς θα διαρκέσει συνολικά 29 εβδομάδες (*από τις 3 Μαρτίου 2022 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2022.*)

Τα τετράγωνα από τον Κρόνο οδηγούν σε μια σχεδόν τέταρτη ακριβή όψη τετραγώνου προς στον Ουρανό στον Ταύρο στις *4 Οκτωβρίου 2022* – χαρακτηρίζοντας αυτόν τον μήνα ως πολύ επικίνδυνο για εταιρείες, επενδυτές και εμπόρους σε όλα τα χρηματοοικονομικά χρηματιστήρια. Ο Κρόνος άρχισε να εφαρμόζεται στο επερχόμενο τέταρτο ακριβές τετράγωνό του προς τον Ουρανό στις 12 Ιουλίου 2022 και θα ισχύει για 22 εβδομάδες συνολικά (μέχρι 12 Δεκεμβρίου 2022.)

*ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ/ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ
ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ
ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ*.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η Νέα Σελήνη της 23ης Δεκεμβρίου 2022 υποδηλώνει ότι τα Χριστούγεννα του 2022 δεν θα δουν τον κοσμο με χαρούμενη διάθεση.
Λόγω των πλανητικων θέσεων ισως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) θα αναγκαστεί σύντομα να μειώσει την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη τον Ιούλιο 2022 (αν δεν εχει γινει κιολας).
Το ΔΝΤ θα αναφέρθει στις επιπτώσεις του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας, στις συνεχείς διακοπές της εφοδιαστικής αλυσίδας, την αναδυόμενη παγκόσμια ενεργειακή και επισιτιστική κρίση και φυσικά τον υψηλότερο πληθωρισμό.
Να ξέρετε ότι οι μήνες Σεπτέμβριος και Οκτώβριος 2022 είναι πολύ ενεργοί πλανητικά και οι επιρροές είναι αρκετα δυσμενείς, το λιγότερο, αν και ηδη εχω ειδοποιησει γι αυτο.

Το τετράγωνο του Κρόνου/Ουρανου δεν είναι παιχνίδι, καθώς τα τετράγωνα ανοιγόκλειναν από τον Φεβρουάριο του 2021 και θα κορυφωθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου και όλο τον Οκτώβριο του 2022, εγκαινιάζοντας μια αρνητική οικονομική και χρηματοοικονομική ατμόσφαιρα *που θα διαρκέσει μέχρι τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022 και τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2023. 
*Τα τετράγωνα Κρόνου-Ουρανού φερνουν απογοητεύση και αστάθεια σε επαγγελματικά θέματα καθως η τυχη ανατρέπεται.*Το σχεδόν τέταρτο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού δεν ευνοει την ένταξη ή την συνεργασια με ομάδες και οργανισμούς λόγω των απροσδόκητων θεμάτων που θα προκύψουν*. Συνήθως λογω ασυνεπειας, υπαρχουν εγωιστικά κίνητρα και αναξιόπιστια. Τα αποτελέσματα οδηγούν σε προκλήσεις και μάχες με συμβόλαια, γίνονται αγωγές και υπάρχουν επίσης νομικές δυσκολίες που συνδέονται με χρήματα, συνεργασίες, ασφάλειες, φόρους, διατροφή και κληρονομικά ζητήματα. Η πίεση θα είναι πολύ έντονη.

Τα γεγονοτα στην Κινα και την Σρι Λανκα ειναι υψιστης σημασιας οπου η οργη ξεχειλισε. Η εντονη επιρροη του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού είναι ιδιαίτερα εμφανή από τότε που ξεκίνησε η σειρά των τετραγώνων τον Φεβρουάριο του 2021.*Το τελικό φθίνων τετράγωνο άρχισε να ισχύει στις 12 Ιουλίου 2022 και θα γίνει ακριβές στις 4 Οκτωβρίου 2022*. Στη συνέχεια, 19 ημέρες αργότερα, στις 23 Οκτωβρίου, ο διελαυνων Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, στις 18 μοίρες του Υδροχόου. Αρα θα πρεπει να είμαστε επιφυλακτικοί γενικότερα ή να παρθούν μετρα.

Η παγκόσμια έλλειψη προσωπικού είναι μια από τις επιπτώσεις της πανδημίας και του γεγονότος ότι κάποιοι άνθρωποι αποφάσισαν να μην εργαστούν κατά τη διάρκεια της πανδημίας από φόβο μήπως αρρωστήσουν ή επισης λογω ανευθυνων κυβερνητικων εντολων, οπως η αναστολη ανεμβολιαστων εργαζομενων, *ηταν μια τελειως λαθος κίνηση*. Στην αγορά εργασίας όπου περίπου 11,3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας (οι υψηλότερες στην ιστορία) μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν ακάλυπτες οπως και αλλού στον πλανήτη.
Μια έρευνα της BCG σε περισσότερους από 7.000 από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ινδία, την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει ότι το 40% ενδέχεται να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους τους επόμενους μήνες. Το πρόβλημα θα μπορούσε ομως να επιδεινωθεί σημαντικά τους επόμενους μήνες εάν οι ηγέτες δεν ενεργησουν γρήγορα, με σοβαρότητα επιτέλους.
*Είχα επίσης προειδοποιήσει, από τα λίγα, που ασχολήθηκα ότι θα πρέπει να μείνετε μακριιά από τα κρυπτονομίσματα.**
*Οι διελεύσεις από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο του 2022 θα γίνουν πρωτοσέλιδα και για τα κρυπτονομίσματα.*
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι καθώς ο Κρόνος ετοιμάζεται για να επιστρεψει σε ορθη πορεία έως τις 23 Οκτωβρίου 2022, θα γίνει ισως μια σειρά κανονισμών για τα κρυπτονομίσματα που θα επηρεάσουν τις αγορές.
Σημαινει οτι κατα καποιο τροπο, ισως να υπαρξουν περιορισμοι, πρωτοκολλα, καποιου είδους εποπτειας, δηλαδη, ισως να εφαρμόσουνμ κάποιους κανονισμούς υψηλού επιπέδου (νομικά), οπου θα αναγκαστουν ολοι να συμμορφωθουν αναλογα. Οι ρυθμισεις αυτες, δεν θα ειναι ευκολο να γίνουν μεχρι την ανοιξη του 2023 καθως θα προσπαθησουν να το ελέγξουν.

Όλες οι κεντρικές τράπεζες όμως παγκοσμίως ελπίζουν σε μια ήπια προσγείωση όπου οι πολιτικές τους θα είναι αποτελεσματικές χωρίς να προκαλέσουν ύφεση, αλλά δεν θα λειτουργήσει καθώς η ύφεση πρόκειται να συνεχιστεί για τα καλά, το 2023 και για πολλά άλλα έθνη το 2024 και το 2025.

*Οι μεγαλες δυσκολιες ερχονται για την Ευρωπη, δυστυχως, οπως ειχα επισημανει απο τις εκλειψεις της Ανοιξης, για αλλη μια φορά.*Ο πόλεμος Ουκρανίας-Ρωσίας πολυ πιθανο να ξεφύγει από τον έλεγχο, οπως και να υπαρξουν αλλα μετωπα, που θα προκαλέσουν ακόμη περισσότερα προβλήματα στην Ευρώπη, καθώς η εποχή του φθινοπώρου θα γίνεται *ολο και πιο κρύα ειναι πολυ πιθανο να μπει ο χειμώνας απο τα τελη Οκτωβριου, εδικα για τον Βορρά, (με την έκλειψη αλλα και το πρωτο φεγγαρι του Παγου κατα το τελος του μηνα) *του 2022-2023 με την μακρά διέλευση του Άρη στους Διδύμους, εως στα τέλη Μαρτίου 2023.*Ο Κρονος στον τριτο δεκανο του Υδροχόου θα προκαλέσει μεγαλυτερο ψυχος, οσο αφορα τις καιρικες συνθηκες Φθινοπωρο-Χειμωνας 2022 εως και την Ανοιξη του 2023.*

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν βλακωδώς να απαγορεύσουν τις περισσότερες εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου μέχρι το τέλος του 2022, και στη συνέχεια οδήγησε σε εκτίναξη των τιμών. Το μπλοκ των 27 εθνών θέλει να τιμωρήσει τη Μόσχα και να μειώσει την εξάρτησή της από τη ρωσική ενέργεια, αλλά με αυτόν τον τρόπο οι ηγέτες της ΕΕ έχουν επιβαρύνει οικονομικά τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις καθώς οι λογαριασμοί κοινής ωφελείας και οι τιμές ανεβαίνουν στα ύψη καθως τα υπολοιπα τα γνωριζουμε μεσα απο τις ειδησεις καθημερινα.

Κατά τη διάρκεια της ύφεσης, καθώς τα επιτόκια ανεβαίνουν και ο πληθωρισμός θα μειώνεται, οι τιμές των αγαθών και των υπηρεσιών πέφτουν και τα επιτόκια προσωπικών αποταμιεύσεων αυξάνονται, αλλά όλα εξαρτώνται από την αγορά εργασίας και τους μισθούς.
Μπορεί επίσης να δούμε μια άνοδο στην επιχειρηματικότητα, όπως το 2009 με τη Μεγάλη Ύφεση μετά την έκρηξη της φούσκας των στεγαστικών κατοικιών το 2007-2008, καθώς οι νέοι άνεργοι αναζητούν συχνά τρόπους να κάνουν πραγματικότητα την ιδέα μιας μικρής επιχείρησης.
Με το ποσοστό ανεργίας να βρίσκεται στο 3,6%, η αγορά εργασίας μπορεί να φαίνεται ότι είναι, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, το μόνο σταθερό μέρος της οικονομίας.
Αυτό ίσως να είναι προσωρινό, καθώς οι εταιρείες μάχονται με τα τρέχοντα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν – συμπεριλαμβανομένου του πληθωρισμού, της αύξησης των επιτοκίων και της αποδυνάμωσης της καταναλωτικής ζήτησης – έχουν ήδη αρχίσει να ανακοινώνουν απολύσεις.
Σύμφωνα με το Layoffs.fyi – έναν ιστότοπο που παρακολουθεί τις απώλειες θέσεων εργασίας σε νέες επιχειρήσεις τεχνολογίας – υπήρξαν σχεδόν 37.000+ απολύσεις από νέες επιχειρήσεις το δεύτερο τρίμηνο του 2022.
Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, τα επίπεδα ανεργίας κορυφώθηκαν στο 10%, και χρειάστηκαν κατά μέσο όρο, οκτώ έως εννέα μήνες, για έναν άνεργο να εξασφαλίσει μια νέα δουλειά, στις πολύ αναπτυγμένες χώρες.
Επομένως, όπως είχα αναφέρει η καλοκαιρινή περίοδος είναι για αναθεώρηση, εάν πιστεύετε ότι υπάρχει έλλειμμα η πρόβλημα. Εάν δεν μπορείτε να καλύψετε τουλάχιστον έξι έως εννέα μήνες εξόδων, κάτι που είναι δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους, δείτε εάν μπορείτε να επιταχύνετε την εξοικονόμηση πόρων, μειώνοντας τις δαπάνες ή δημιουργώντας επιπλέον χρήματα, πράγμα που φαίνεται δύσκολο για τους αδύναμους ανθρώπους και χώρες. 
Λογικά, όμως αναμένω ότι οι προσλήψεις θα επιβραδυνθούν και η ανεργία θα
αυξηθεί τους επόμενους 12 μήνες, δηλαδή το 2023 και το 2024.
Εάν απολυθείτε, φροντίστε να υποβάλετε αίτηση για επιδόματα ανεργίας αμέσως και εξασφαλίστε την ασφάλιση υγείας σας. Ωστόσο, είναι σοφό να βρείτε μια νέα δουλειά το συντομότερο δυνατό. Εάν είστε αυτοαπασχολούμενος και ανησυχείτε για ύφεση στον κλάδο σας ή για απώλεια πελατών, εξερευνήστε νέες ροές εσόδων, αν ειναι δυνατό.*Θα ειναι δυσκολο να μιλησω για συνεργασίες και αλλυλεγγυη στην εποχη του Εγω.*
Γι αυτο ελεγα οτι, το φετινο καλοκαίρι του 2022 θα ειναι χασιμο χρονου σε διακοπες, αν και δυσκολα το λεει αυτο καποιος, οταν ο κοσμος ειναι κουρασμενος απο ολα αυτα που εχουν συμβει, *(επιτελους λιγη ελευθερια! εστω και προσωρινα!). *
Οταν θα επιστρεψουμε βεβαια, με ανάδρομο Ερμή τον Σεπτέμβριο του 2022, ίσως μας πιασει πανικος απο τα απανωτα σοκ του Οκτωβρίου 2022 που θα καταστρέψει την περίοδο των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τους αστρολογικούς υπολογισμούς, ο πληθωρισμός θα είναι μαζί μας, χωρίς πλακα, μέχρι το 2024 έως τα μέσα του 2025 που βέβαια μέχρι τότε θα συμβούν πολλά. Ναι μεν, η συνοδος Δια/Ουρανου εχει και τα θετικα της ,οχι ομως αμεσα, οπως ειχα εξηγησει αλλα η μακρόχρονη επιρροή της θα μας συνοδεύσει μέχρι το 2026.
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια