Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 2022

Με έναν υπέρλαμπρο φωτεινό ΗΛΙΟ στο μεσουράνημα σήμερα το ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 2022 στις 12:13μμ για την Αθήνα.
Η επίσημη λοιπόν έναρξη του θέρους με είσοδο του ΗΛΙΟΥ στην μηδενική μοίρα του ΚΑΡΚΙΝΟΥ με ένα φαινομενικά ΟΧΙ προβληματικό αστρολογικό χάρτη καθότι οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε αγαπημένες τους θέσεις δύναμης.
Η έμφαση για την ΕΛΛΑΔΑ μας πέφτει κυρίως:
- Στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ όπου θα έχουμε προβλήματα και ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ και για συμμάχους θα ψάχνουμε και συμμάχους δεν θα βρίσκουμε (βλ. φυσικό αέριο και ρεύμα). Ακρίβεια, αυξήσεις και πληθωρισμός. Τα χρήματά μας χάνουν σταδιακά κι άλλο την αξία τους. Κάποιο οικονομικό γεγονός μας ετοιμάζεται από το εξωτερικό από όχι διακείμενες προς εμάς φιλικά ομάδες. Ισως και κάποιες κοινές δράσεις και συνεργασίες ετοιμάζονται από ομάδες Ελλήνων σε σχέση με την γη και την διατροφή, αλλά και εναλλακτικές μορφές ενέργειας (οχι εξάρτηση από κρατικό ρεύμα) 
- Στις ΣΧΕΣΕΙΣ μας με τον γνωστό γείτονα με την γνωστή του δόλια τακτική. Απειλές και εν δυνάμει πολεμική ατμόσφαιρα όπου δεν φαίνεται όμως τώρα γενικευμένος πόλεμος και κάτι σοβαρά μεγάλο να γίνεται το καλοκαίρι. Δολιοφθορές θα έχουμε, εμπρησμούς και φωτιές θα έχουμε και προκλητικές κινήσεις από τους Τούρκους πολλές χωρίς κάτι τραγικά γενικευμένο.
- Η κυβέρνηση παραμένει δυνατή στην θέση της και αυτό το καλοκαίρι, ο πρωθυπουργός σκέφτεται εκλογές και θα δούμε αν θα ανακοινώσει ημερομηνία. Εχει να αντιμετωπίσει όμως πολλά και ξαφνικά προβλήματα σε πολλά μέτωπα.
- Η χώρα μας και ο λαός θα σταθούν όρθιοι παρόλα τα δύσκολα οικονομικά τον πληθωρισμό και την ακρίβεια και έσοδα από τον Τουρισμό θα έρθουν με πολύ αγώνα και άγχος για πολλούς επιχειρηματίες. Σίγουρα οι μεγάλοι και οι δυνατοί που έχουν σε καλά πόστα τις επιχειρήσεις τους γεωγραφικά και οργανωτικά, θα δυναμώσουν. Αλλοι όμως θα αναγκαστούν να κλείσουν ή να πουλήσουν. Ατυχίες και απώλειες σε πολλούς και πολλά χρήματα στους λίγους έχοντες και κατέχοντες.
- Ανησυχητικό φαίνεται το θέμα με την ΥΓΕΙΑ (σε δύσκολη μοίρα ο ομώνυμος αστεροειδής -στην 3η μοίρα του Σκορπιού που είναι μοίρα πτώσης της Σελήνης- και ο ανάδρομος ΚΡΟΝΟΣ στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Δείχνει απώλειες ζωών και αποχωρισμούς ανθρώπων. Αυτό με τους «ξαφνικούς» θάνατους σε μεγάλα νούμερα τον τελευταίο χρόνο αποκρύπτεται από την κυβέρνηση και τους επιστήμονες - εντολοδόχους της. Θα έπρεπε η Δικαιοσύνη και οι εισαγγελείς να διατάξουν έρευνες και ιατροδικαστικές εκθέσεις στο κατά πόσον οι άνθρωποι και νέοι που φεύγουν έχουν εμβολιαστεί κατ’ εξακολούθηση. 
Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές, ΚΑΛΟ και ΑΝΕΦΕΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ εύχομαι σε όλους καθόσον φέτος προβλέπεται καυτό και συνταρακτικό από γεγονότα!!
Anna Birou

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια