Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νέα Σελήνη 🌚 στον Καρκίνο ♋️

H ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ της Τετάρτης 29/06/2022 πραγματοποιείται στις 05:52’ το πρωί στην 7η μοίρα και 22’ του ζωδίου του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.
Μία παντοδύναμη ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ με το φεγγάρι σε θέση δύναμης και σε αγαπημένη θέση στον ΚΑΡΚΙΝΟ σε τετράγωνο με ΔΙΑ δίνει την εκκίνηση από μεθαύριο σε ένα κύκλο 15 ημερών όπου το συναίσθημα ξεχειλίζει από ΥΠΕΡΒΟΛΗ  και ταυτόχρονα κάτι νέο διφορούμενο και ανατρεπτικό - θα αναφερθεί παρακάτω το γιατί -  ξεκινά σε ότι αφορά πατρίδα, οικογένεια, τροφή, σπίτι, μητρότητα και γυναικεία θηλυκή αρχή καθώς και θέματα ακίνητης περιουσίας. Πολλή παρόρμηση και κυκλοθυμία θα επικρατήσει αλλά και η ανάγκη να ξαναβρούμε τις ρίζες μας και να ζητήσουμε καταφύγιο στις προγονικές παραδοσιακές αξίες και στην ασφάλεια και την θαλπωρή που δίνει η οικογένεια.
Ολα αυτά θα μπορούσαν να έχουν μια όμορφη γλυκειά επιτυχημένη αίσθηση επιστροφής στις ρίζες και στην θηλυκή μας αρχή(anima) και το άφημά μας στο άπλετο συναίσθημα με μια προστατευτική και ανώδυνη χροιά υπερβολής, ΑΝ αυτή η ΝΣ δεν ήταν σε τόσο στενή σύνοδο με την ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ (Λίλιθ) όπου εδώ δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε και μάλιστα όντας και οι δύο Σελήνες ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ από απόκλιση σε ένα υπερευαίσθητο ζώδιο που σημαίνει οτι η ψυχή μας, το συναίσθημα οι ενστικτώδεις αντιδράσεις μας θα είναι απρόβλεπτες διπλά και τριπλά.
Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ και το ζώδιό της συμβολίζει τον τομέα που κάνει κάποιος την επανάστασή του με αναρχικό, προκλητικό και οριακά κακοποιητικό τρόπο για τον εαυτό του και τους άλλους. Θεωρείται το αστρονομικό αυτό σημείο σύμβολο άρνησης και εξέγερσης εναντίον κανόνων που μας περιορίζουν. 
Αρα σε σύνοδο με τα φώτα στον ΚΑΡΚΙΝΟ μια αίσθηση φυγής και επανάστασης θα υπάρξει σε πολλούς από εμάς τις επόμενες ημέρες από οικογενειακές υποχρεώσεις, όρια και συμβατικότητες και μια προσπάθεια υπέρβασης του Εγώ.
Επίσης θα νοιώσουμε δύσκολη αντιφατική ψυχολογική σύγκρουση με πολύ εσωτερικό θυμό και αίσθηση ανικανοποίητου και ενοχών για όσα πράξαμε και για όσα δεν πράξαμε, για τους αναγκαστικούς συμβιβασμούς που κάναμε και για όσα μας συμβαίνουν τώρα καρμικά από δικά μας λάθη και παραλείψεις (σχηματισμός σφυρί του Θωρ μεταξύ Νότιου Δεσμού στον Σκορπιό, Σελήνης στον Καρκίνο και Δία στον Κριό).
Αλλοι θα βιώσουν πίκρα και απογοήτευση και θα εκφράσουν παράπονα, σε σχέση με προσδοκίες που τρέφουν για συμπεριφορές μελών της οικογένειας, του τύπου εισπράττω αγάπη, στοργή και νοιάξιμο από αυτούς που αγαπώ;; Η μόνο δίνω και προσφέρω χωρίς αναγνώριση και ευχαριστώ;;
Αλλοι θα βιώσουν πίκρα και ακύρωση προσδοκιών σε σχέση με συνεργασίες ή συμβόλαια ακινήτων που κάτι περιμένουν και δεν θα γίνει τελικά ή και ακινήτων οικογενειακής περιουσίας. 
Αλλοι συνειδητοποιούν ότι πρέπει να αλλάξουν  κατοικία ή να αναζητήσουν νέα πατρίδα και ασφάλεια σε άλλο τόπο. Αλλοι εγκλωβισμένοι σε ψυχικές συγκρούσεις και αδιέξοδα βρίσκουν καταφύγιο σε διατροφικές και καταναλωτικές ακρότητες και υπερβολές. 
Προσοχή λοιπόν τώρα σε σπατάλες και κατασπατάληση ενέργειας Εαυτού και προσδοκίες ανεδαφικές χωρίς αντίκρυσμα με ναρκισσιστικές και εγωιστικές συμπεριφορές αλλά και συμπεριφορές κακομαθημένου παιδιού που θεωρεί ότι οι άλλοι του οφείλουν σώνει και καλά χωρίς να το δικαιούται. Προσοχή και σε εκκεντρικές συμπεριφορές, πολυφαγία και σε υπερβολικές αισθησιακές απολαύσεις που στην ουσία αφήνουν αίσθημα ανικανοποίητου και δημιουργούν και προβλήματα υγείας.
ΤΗΝ μεθαυριανή ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ θα αισθανθούν και αφορά περισσότερο τους ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΥΣ του Β μισού του Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ γεννημένους:
Κριοί         :  26/3 - 30/4
Καρκίνοι   :  25/6 - 29/6
Ζυγοί        :  28/9  - 1/10
Αιγόκεροι :  28/12 - 31/12
και τους αντίστοιχους Ωροσκόπους ή Σελήνες από την 5η έως την 9η μοίρα 
Θα την νοιώσουν και αφορά επίσης τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ γεννημένους 12/6 - 13/6 ή όσους έχουν Ωροσκόπο στον ΔΙΔΥΜΟ στην 22η και 23 μοίρα του ζωδίου λόγω συνόδου από αντισκιά.
Το θετικό είναι ότι σε αυτήν την ΝΣ η ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε εξάγωνο με τον ΔΙΑ φέρνει παράλληλα ευκαιρίες για τυχερές και αρμονικές σχέσεις αλλά και οικονομικές ευκαιρίες και οικονομικά δώρα μικρά ή μεγάλα σε κάποιους και ο ΑΡΗΣ στον ΚΡΙΟ σε εξάγωνο με ΚΡΟΝΟ  βοηθάει για οριοθέτηση παραγωγική και αυτοέλεγχο και σωστή στοχοποίηση και επιτυχία στις δράσεις μας. 
Από την άλλη πάλι το ενδυνάμει σκληρό τετράγωνο ΑΡΗ και ΕΡΙΔΑΣ στον ΚΡΙΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ στον Αιγόκερω που ήδη ενεργεί και ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ στην 27η μοίρα των ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΩΝ δημιουργεί σκληρό κλίμα ΒΙΑΣ και πολεμικών συγκρούσεων, σκληρότητας και επιβολής θέλησης και εξαναγκασμού σε παγκόσμιο και προσωπικό επίπεδο. Αναμένονται νέα επεισόδια στα πολεμικά μέτωπα και περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης. Ελπίζουμε να μην ακούσουμε πάλι για γυναικοκτονίες. Οι ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΙ (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) γεννημένοι την 24η, 25η, 26η, 27η και 28η ημέρα του ζωδίου τους καθώς και οι αντίστοιχοι Ωροσκόποι από την 24η έως την 28η μοίρα πρέπει να προσέχουν πολύ έως 3/7 για δύσκολα και πληγωτικά γεγονότα και βία στο περιβάλλον τους και παιχνίδια δύναμης και εξουσίας που θα δεχτούν από τρίτους αλλά και από μέλη της οικογένειάς τους. Έπίσης κάποιοι θα ταλαιπωρηθούν με θέματα υγείας. 
Κοσμικά με ΝΣ σε σύνοδο με ΛΙΛΙΘ και λίγο πιο μακριά σε σύνοδο μαζί τους ο αστεροιδής ΔΗΜΗΤΡΑ (Ceres) στον ΚΑΡΚΙΝΟ που συμβολίζει τις γεωργικές καλλιέργειες, τα αγαθά της γης και τους παραγωγούς αλλά και την διπλωματία, δείχνει ότι η ελίτ των παγκοσμιοποιητών επεξεργάζεται νέα σχέδια εναντίον της επαρκούς παραγωγής και διοχέτευσης σιτηρών και τροφής στην ανθρωπότητα και αντικατάστασής τους με συνθετική τροφή και σχέδια εναντίον των εθνών, της πατρογονικής ρίζας και φυλής καθώς και εναντίον της μητρότητας και της οικογένειας. Για αυτούς οι λιγότερες γεννήσεις και η μείωση των πληθυσμών παγκοσμίων είναι ευχή και στόχος. 
Σχετική με το μεθαυριανό νέο φεγγάρι και η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου των ΗΠΑ τωρα που μεταθέτει το δικαίωμα σε κάθε πολιτεία να αποφασίζει για το αν οι εκτρώσεις είναι νόμιμες και ξεσηκώνει αντιδράσεις και ταραχές στις ΗΠΑ :
https://m.naftemporiki.gr/story/1876549.
Οι κυβερνήσεις που ελέγχονται από το WEF (World Economic Forum) θέλουν να αποφυλοποιήσουν τις έννοιες ΠΑΤΕΡΑΣ και ΜΗΤΕΡΑ στην οικογένεια και να εισάγουν την ουδέτερη έννοια του άφυλου τύπου γονέας νο 1 και γονέας νο 2 που ήδη έχει ψηφιστεί στην Αυστραλία καθώς και την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά και εφήβους. Παραθέτω στα σχόλια του άρθρου σχετικό link. 
Αυτά τα συγκλονιστικά λοιπόν από ΗΠΑ και Αυστραλία που τα δικά μας κυβερνητικά ΜΜΕ αγνοούν ή αποκρύπτουν.
 Ολα τα παραπάνω θα κορυφωθούν με την ΠΛΟΥΤΩΝΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ της 13ης Ιουλίου στην 22η μοίρα των ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΩΝ όπου η ΣΕΛΗΝΗ  (λαός, πατρίδα, γυναικείος πληθυσμός και η ψυχική μας διάθεση) θα βρίσκεται σε πτώση στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ και εκεί το πιθανότερο να βγει στο φως θέμα με τα ΠΑΙΔΙΑ και την ΥΓΕΙΑ τους που φαίνεται να βάλλεται και να απειλείται από τις αποφάσεις μίας ΣΚΑΙΩΔΟΥΣ κυβέρνησης (δεκατος οίκος στον Σκορπιό και κυβερνήτης ο Αρης στον Ταύρο σε πτώση μέσα στον 3ο οίκο του χάρτη ή Πλούτωνας στην μοίρα εξαρσης του Αρη μέσα στον 12ο οίκο) και εχθρούς της χώρας μας από το εξωτερικό. 
Θα ακούσουμε πολλές αποκαλύψεις και σκοτεινά μυστικά σε σχέσει με τους θανάτους νέων ανθρώπων και το focus θα πέσει στις κυβερνητικές αποφάσεις που συζητούνται στο παρασκήνιο και αφορούν τα εμβόλια που θα ξαναφέρουν το φθινόπωρο και προετοιμάζουν μεθοδικά από τώρα το κλίμα.
Κλείνοντας να θυμίσω ότι οι Νέες Σελήνες είναι δυνατές ενεργειακά στιγμές όπου οι ευχές λένε ότι πραγματοποιούνται, οπότε Τετάρτη πρωί στις 5:52πμ μπορούμε να ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ παρόλες τις δυσκολίες ότι θέλουμε να ξεκινήσουμε και αν μάλιστα έχει να κάνει με ότι επιθυμεί βαθειά η ΨΥΧΗ μας και εμπερικλείει ΑΓΑΠΗ και βαθειά συναισθηματική σύνδεση μπορεί και να συμβεί !!….
Anna Birou

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια