Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς να πραγματοποιήσετε μια ευχή

«Η φαντασία είναι η αρχή της δημιουργίας. Φανταστείτε αυτό που επιθυμείτε και τελικά θα το δημιουργήσετε.»
– George Bernard Shaw
Πιθανώς κάποια στιγμή στη ζωή σας να είχατε ευχηθεί κάτι. Κάποια πράγματα εκδηλώθηκαν ενώ άλλα δεν τα κατάφεραν.
Γιατί έγινε αυτό; Υπάρχει ένας συγκεκριμένος αλγόριθμος ή μια τεχνική εκδήλωσης που μπορεί να σας διδάξει πώς να πραγματοποιήσετε τις ευχές σας; 
Σχετίζεται η εκδήλωση με τον νόμο της έλξης ή υπάρχει κάτι περισσότερο; Με την πάροδο των χρόνων, μελετώντας την καινούργια πνευματική επιστήμη Πληροφορικής καθώς και διεξάγοντας έρευνες για άλλα πεδία αφύπνισης της συνείδησης, έμαθα και δοκίμασα στην πρακτική μου πολλές διαφορετικές δημιουργικές τεχνικές οραματισμού και εκδήλωσης (συμπεριλαμβανομένου και αυτή που βασίζεται σε ένα ναό στη Μιανμάρ ο οποίος εκπληρώνει τις ευχές).
Ενώ συγκέντρωνα πληροφορίες για το πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί μια ευχή με τεχνικές εκδήλωσης, βρήκα μια πολύ ενδιαφέρουσα μέθοδο «εκδήλωσης ευχών» από τον Vadim Zeland και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.
Την δοκίμασα στον εαυτό μου και την πρότεινα σε πολλούς φίλους μου. Σας παροτρύνω να την δοκιμάσετε και θα εκτιμούσα αν μοιραζόσασταν τα αποτελέσματα και όπως και τις γνώσεις σας αφού εξασκήσετε την ακόλουθη ισχυρή τεχνική εκδήλωσης.
Η τεχνική εκδήλωσης «Ποτήρι με Νερό» μπορεί πραγματικά να ανοίξει τις εσωτερικές εκδηλωτικές σας ικανότητες, να σας βοηθήσει να λύσετε διάφορα προβλήματα και να σας δώσει ενέργεια ώστε να πετύχετε κάτι που εύχεστε για τη ζωή σας.

Πώς να πραγματοποιήσετε μια ευχή με την τεχνική εκδήλωσης «Ποτήρι με Νερό»
Σε ένα φύλλο χαρτιού γράψτε κάτι που χρειάζεστε ή μια ευχή που θέλετε να πραγματοποιηθεί με μια μορφή επιβεβαίωσης. Αν εργάζεστε πάνω σε μια συγκεκριμένη εργασία και χρειάζεστε δημιουργικές ιδέες, γράψτε κάτι σαν:
«Είμαι γεμάτος/η έμπνευση και δημιουργικότητα. Επιτρέπω στην δημιουργική μου ενέργεια να ρέει ελεύθερη συνέχεια. Έρχεται φυσικά σε μένα. Ελκύω δημιουργικές ιδέες όλη την ώρα. Η δημιουργική μου ουσία με βοηθά να συνειδητοποιήσω το πλήρες δυναμικό μου.»
Μπορεί να ακούγεται χαζό, ωστόσο, ο εγκέφαλος και η καρδιά σας χρειάζεται να ακούσουν τις ανάγκες σας για να ξέρουν προς τα πού να κατευθυνθούν. Κάθε είδους δημιουργικού οραματισμού ή τεχνική εκδήλωσης είναι απλώς ένα πρότυπο διαμόρφωσης της σκέψης που σας βοηθά να αλληλεπιδράσετε καλύτερα με τα ανώτερα επίπεδα συνείδησης για να πετύχετε τους στόχους σας.
Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται να περιορίζετε τον εαυτό σας απλώς για να λάβετε περισσότερες δημιουργικές ιδέες. Μπορείτε να βρείτε πολλές διαφορετικές επιβεβαιώσεις που απευθύνονται στην προσέλκυση αυτού που χρειάζεστε στη ζωή σας, μιας καινούργιας δουλειάς, απόκτηση χρηματικής σταθερότητας ακόμα και βοήθεια για τα προβλήματα υγείας (συμπεριλαμβανομένου την απώλεια βάρους).

Απλώς διαλέξτε μια επιβεβαίωση στον τομέα της ζωής που θέλετε να βελτιώσετε και γράψτε τη.
Τότε τοποθετήστε το ποτήρι με το νερό ακριβώς πάνω από το χαρτί ή μπορείτε να γράψετε την επιβεβαίωση σε ένα χαρτάκι post–it και να το κολλήσετε γύρω από το ποτήρι ( θυμηθείτε τα πειράματα με νερό που διεξήγαγε ο Masaru Emoto). Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καλής ποιότητας νερό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη κούπα ή το ποτήρι σας, ωστόσο ένα γυάλινο ποτήρι είναι το πιο κατάλληλο δοχείο γι αυτή την τεχνική εκδήλωσης.
Μετά, τρίψτε τα χέρια σας μεταξύ τους ώστε να ενεργοποιήσετε τη ροή ενέργειας τους και τοποθετήστε τα γύρω από το ποτήρι (είναι μια απλή μέθοδος για την ενεργοποίηση ροής της ενέργειας στα χέρια).
Πείτε την επιβεβαίωση δυνατά ή από μέσα σας (αν δηλώνετε μια επιβεβαίωση με την φωνή σας συνήθως της δίνει περισσότερη ισχύ). Θα πρέπει επίσης να οραματιστείτε τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε ενώ στέλνετε την ενέργεια σας προς το ποτήρι με το νερό.
Η ενέργεια κυλά προς τα εκεί που βρίσκεται η συγκέντρωση σας. Επίσης, όταν επικεντρώνετε την προσοχή σας στο ποτήρι με το νερό, ενώ οραματίζεστε την επιθυμία σας, τη φορτίζετε με την διαμορφωμένη σκέψη της επιθυμίας σας. Το νερό είναι πολύ ισχυρός ενεργειακός-πληροφοριακός αγωγός. Τώρα, πιείτε το νερό.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε για την τεχνική εκδήλωσης
Θα πρέπει να κάνετε αυτή την τεχνική κάθε πρωί και κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο. Άλλωστε, πολλοί διατροφολόγοι προτείνουν να πίνετε ένα ποτήρι νερό αμέσως μόλις ξυπνήσετε, κι έτσι μπορείτε εύκολα να κάνετε αυτή την τεχνική εκδήλωσης μέρος της πρωινής σας ρουτίνας.
Δύο εβδομάδες θα πρέπει να είναι αρκετές για μικρές ευχές και οι μεγαλύτερες απαιτούν τρεις μήνες, ακόμα και περισσότερους αναλόγως την πολυπλοκότητα τους. Η θετική σας πρόθεση θα φορτίσει το νερό στο ποτήρι και αφού το πιείτε όλο σας το σώμα (το οποίο αποτελείται από 60-75% νερού ούτως ή άλλος) θα φορτιστεί με νερό που θα σας καθοδηγήσει ώστε να εκδηλώσετε την ευχή σας. Αυτή η τεχνική είναι πολύ ισχυρή.
«Ένα ζωντανό σώμα, δεν είναι ένα σταθερό πράγμα, αλλά ένα κινούμενο γεγονός, σαν μια φλόγα ή σαν μια ρουφήχτρα: το σχήμα μόνο είναι σταθερό γιατί η ουσία είναι ένα ρεύμα ενέργειας που πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο.» – Alan Watts

Το κλειδί είναι να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι γίνεται στις επιβεβαιώσεις και στους στόχους σας.
Αν θέλετε δημιουργικές ιδέες για την εργασία σας, γράψτε το. Αν θέλετε να ελκύσετε ένα σύντροφο, τότε πρέπει να είστε συγκεκριμένοι με αυτό (ωστόσο, μην το παρακάνετε, το να γράψετε πάνω από 7 χαρακτηριστικά του ανθρώπου που θέλετε να ελκύσετε είναι υπερβολή).
Να είστε ρεαλιστές! Ακόμα και αν θέλετε να εκδηλώσετε ένα εκατομμύριο ευρώ μέχρι αύριο, χρησιμοποιώντας την τεχνική με «το ποτήρι με νερό», μη ξεχνάτε ότι θα χρειάζεται να αγοράσετε το λαχείο και επίσης θα πρέπει να θυμάστε το σύνδρομο ξαφνικού πλουτισμού.
Αν έχετε αρκετές επιθυμίες που θέλετε να πραγματοποιηθούν τότε προτείνω να ετοιμάζετε ένα ποτήρι για κάθε ευχή. Είναι επίσης σοφό, να σιγουρεύεστε ότι κανείς άλλος δεν πίνει από αυτό το ποτήρι τουλάχιστον όχι κατά την περίοδο που κάνετε την τεχνική.
Τα χέρια σας έχουν 26 ενεργειακούς αγωγούς και τοποθετώντας τα γύρω από το ποτήρι, τοποθετείτε και ενδυναμώνετε την πρόθεση σας ώστε να εκδηλώσετε αυτό που θέλετε στη ζωή σας. Το νερό καταγράφει τις πληροφορίες που στέλνετε. Αφού πιείτε το νερό, τα ενεργειακά-πληροφοριακά σωματίδια θα εξαπλωθούν σε όλο σας το σώμα και θα συγχρονίσουν μορφολογικό σας πεδίο στο να εκπέμψουν την πρόθεση που τους δίνετε.
Μην ανησυχείτε αν δεν νιώσετε στην αρχή τη δέσμη της ενέργειας της πρόθεσης ανάμεσα στα χέρια σας, το αίσθημα θα έρθει με την πρακτική και υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε την ενέργεια. Το νερό είναι ένα πολύ απαλό στοιχείο και εύκολα επηρεάζεται από την ενέργεια που εκπέμπουν τα χέρια σας (ακόμα και αν δεν το αισθάνεστε συνειδητά).
Εύχομαι τα καλύτερα για την πρακτική σας σε αυτή την ισχυρή τεχνική εκδήλωσης και μην ξεχάσετε να την μοιραστείτε με έναν φίλο σας!
Μετάφραση: awakengr.com via learning-mind

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια