Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Mad Video Music Awards 22 βραβεία

#MadVMA22
Σκηνικό που παραλίγο να τινάξει στον αέρα την απονομή των ετησίων βραβείων «Mad Video Music Awards 22» εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do.
Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν δυο τράπερ - μαζί με τα άτομα από τις προσωπικές τους φρουρές. Οι δυο τους ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να προκληθεί το απόλυτο χάος στην αρένα.
Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που η εκδήλωση διεκόπη για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Η ηρεμία κράτησε για λίγα μόνο λεπτά, αφού στη συνέχεια οι τράπερς ήρθαν ξανά στα χέρια με αποτέλεσμα τα βραβεία να διακοπούν ξανά.
Ήταν τέτοιος ο χαμός που επικράτησε που οι μπουνιές και οι γροθιές των αντίπαλων τράπερ που τραυματίστηκαν η Έλενα Παπαπαρίζου και η Ρούλα Κορομηλά, με την πρώτη μάλιστα να αποχωρεί από τα μουσικά βραβεία.
Πώς ξεκίνησε η ένταση
Η ένταση  δημιουργήθηκε στην εξέδρα των επισήμων, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο δυο τράπερς άρχισαν να ανταλλάσουν   σπρωξίματα, με το πλήθος να πλησιάζει για να τους χωρίσει. 
Οι δύο τράπερς συνεπλάκησαν εκ νέου στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή. Μάλιστα, το δεύτερο αυτό επεισόδιο συνέβη την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή και επρόκειτο να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς, που ήταν η  Έλενα Παπαρίζου η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στα VIP καθίσματα περιμένοντας να παραλάβει το βραβείο της. 
 On stage βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ η Παπαρίζου αποχώρησε από την εκδήλωση  επειδή πανικοβλήθηκε με όσα συνέβησαν με τους δύο τράπερς. Στη σκηνή δεν βγήκε κανένας από τους καλλιτέχνες αλλά μόνο οι χορευτές, χορεύοντας το τραγούδι που θα ερμήνευαν.
Τα ξημερώματα της Πέμπτης τα Mad Video Music Awards κοινοποίησαν στα social media την εξής ανακοίνωση: «Tα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».
Ο ένας από τους τράπερς που ενεπλάκη στο επεισόδιο, με 3 απολογητικά stories στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, ζήτησε συγνώμη για τον πανικό που προκάλεσε στα MAD VMA 2022.
«Ένα "συγνώμη" στις οικογένειες, στους μπαμπάδες, στις μαμάδες, στα παιδάκια. Εχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε, δεν είμαστε θύματα, ούτε π@τ&%ες. Την αγάπη σε όλους και του χρόνου καλύτερα...».
Και ο άλλος εμπλεκόμενος ανέβασε story στο Instagram που λέει ότι είχε ζητήσει από την παραγωγή να μην τους βάλουν μαζί.
Σημειώνεται πως παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί ξανά στα βραβεία του MAD το 2019, όταν οι δυο τράπερς είχαν πιαστεί στα χέρια, στις κερδίκες των VIP.
Συγκίνηση για τον Mad Clip
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην πρώτη απονομή της βραδιάς στη σκηνή ανέβηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία κλήθηκε να δώσει το βραβείο για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς, το οποίο κέρδισε η Ελένη Φουρέιρα και ο αδικοχαμένος Mad Clip για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Μπορεί».
Στη σκηνή ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα μαζί με την αδερφή του Mad Clip, Άσπα, για να παραλάβουν το βραβείο.
«Είναι μεγάλη τιμή που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους του αδερφού μου. Με τη σκληρή του δουλειά και την δική σας αγάπη που τον στηρίξατε σε όλη την πορεία του έφτασε ως εδώ… Αυτό το βραβείο είναι για σένα αδερφέ μου, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ» είπε φανερά συγκινημένη, η Άσπα.
Με τη σειρά της, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε: «Συγγνώμη που συγκινήθηκα. Δεν ήθελα καθόλου να συμβεί αυτό… Το μεγαλύτερο ευχαριστώ Άσπα μου θέλω να το πω στη μανούλα σου που με έκανε ευτυχισμένη που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Mad Clip. Ένας από τους καλύτερους, τους πιο γλυκούς και ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Θα είσαι πάντα εδώ».
Το «πείραγμα» της Έλενας Παπαρίζου στον Γιώργο Θεοφάνους
Το βραβείο για την καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνη άνηκε δικαιωματικά αυτή τη χρονιά στην Έλενα Παπαρίζου, η οποία εμφανώς συγκινημένη ανέβηκε στη σκηνή για να το παραλάβει.  Η τραγουδίστρια ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλες σημαντικές ερμηνεύτριες, όπως η Καίτη Γαρμπή, η Πέγκυ Ζήνα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Ο Γιώργος Θεοφάνους της έδωσε το βραβείο κι εκείνη τότε, βρήκε την ευκαιρία να τον «πειράξει».  «Έχω γράψει για όλες τους», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους αναφερόμενος στις υποψήφιες, ενώ αποκάλυψε επίσης πως έχει γράψει ήδη τραγούδι και για την Ελεονώρα Ζουγανέλη, με την οποία δεν είχε συνεργαστεί μέχρι στιγμής.
Όταν η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή, είπε χιουμοριστικά στον Γιώργο Θεοφάνους:  «Γιατί έχεις αυτό το δύσκολο θέμα με τις γυναίκες; Αφού ξέρω ότι τις αγαπάς. Όταν τις αγαπάς, είναι εύκολο ξέρεις».
Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια εξέφρασε την χαρά της, που τραγουδάει ξανά σε μπροστά στο κοινό, χωρίς τους περιορισμούς, που επέβαλλε μέχρι σήμερα η πανδημία του κορωνοϊού. «Παιδιά, είμαστε ελεύθεροι», είπε. 

Σε ότι αφορά τους νικητές των φετινών βραβείων...
Η Έλενα Παπαρίζου κατέκτησε δυο βραβεία, αυτό της καλύτερης Έντεχνης/λαϊκής καλλιτέχνιδας και το καλύτερο βίντεο κλιπ μπαλάντας που ήταν το «ποια αγάπη». Φυσικά λόγω του επεισοδίου η Παπαρίζου δεν κατάφερε να παραλάβει επί σκηνής κανένα από τα δυο βραβεία της.
Οι Μέλισσες κέρδισαν βραβείο ως το καλύτερο συγκρότημα.
Τραγούδι της χρονιάς αναδείχθηκε το «Τόσα βράδια» του Γιώργου Μαζωνάκη.
Το βραβείο για το Βίντεο κλιπ της χρονιά ήταν το «Μπορεί» των Ελένη Φουρέιρα και Mad Clip.
Ο Κωνσταντίνος Άργυρος κατέκτησε βραβείο καλύτερου ντουέτου με τους Χ Rack, αλλά και καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη adult.
Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης η Αναστασία
Καίτη Γαρμπή - Τιμητικό βραβείο
Ελένη Φουρέιρα - Σύγχρονη καλλιτέχνις
Γιώργος Σαμπάνης - Σύγχρονος καλλιτέχνης
Oι Dat Lilly κατέκτησαν βραβείο για τις κατακτήσεις τους ως youtubers.
Τζόζεφιν «Παλιόπαιδο» - Ποπ βίντεο κλιπ
Στέφανος Πιτσίνιαγκας «Δυνατά (τα τα τα)» - Χορευτικό λαϊκό βίντεο κλιπ
Good Job Nicky - Βραβείο Game changer
Πέτρος Ιακωβίδης «Μου 'λειψες πολύ» - Λαϊκό βίντεο κλιπ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια