Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μηνιαίες προβλέψεις ΙΟΥΝΙΟΣ 2022 και ΖΩΔΙΩΝ

3 Ιουνίου- Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία ώρα 10:56 π.μ. στην 26η του Ταύρου
5 Ιουνίου- Ο Κρονος ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 00:24 π.μ. στην 25η του Υδροχόου μέχρι τις 23/10/2022.
11 Ιουνίου– τρίγωνο Ερμή/Πλουτωνα– πνευματική υπεροχή, ο σωστός χειρισμός του λόγου, η επιρροή, αναγνώριση
12 Ιουνίου- συνοδος Ερμή/Ουρανού– εφευρετικότητα, επικοινωνία, ενόραση, εξυπνάδα.
13 Ιουνίου-Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους ώρα 6:27 μμ.
14 Ιουνίου- Πανσέληνος Strawberry Moon στην 23η του Τοξότη
16 Ιουνίου- τρίγωνο Ηλιου-Κρόνου – σταθερότητα, υπομονή και επιμονή
Τετράγωνο Ηλιου/Πωσειδωνα– απογοήτευση, αδυναμία, ευαισθησία
19 Ιουνίου- εξάγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα– ρομαντισμός, ονειροπόληση
20 Ιουνίου- εξάγωνο Ερμή/Δια– δημιουργία, δραστηριότητα
21 Ιουνίου- Θερινό Ηλιοστάσιο -0 μοίρες Καρκίνου-12:14 μμ.
23 Ιουνίου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους ώρα 3:35 π.μ.
28 Ιουνίου- εξάγωνο Άρη/Κρόνου– αντοχή, προσπάθεια να ξεπεράσω δυσκολίες
Ο Πωσειδωνας ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 5:00 π.μ. στην 25η των Ιχθύων έως τις 3/12/2022
29 Ιουνίου- Νέα Σελήνη στην 7η μοίρα του Καρκίνου

Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΟΛΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ..
Ο Ιούνιος ή Ιούνης είναι ο έκτος μήνας του έτους ανήκει στην εποχή του Καλοκαιριού κατά το Ιουλιανό και το Γρηγοριανό Ημερολόγιο κι έχει 30 ημέρες. Ο Ιούνιος πήρε το όνομά του από την σύζυγο του Δία την Ήρα, η οποία στα λατινικά ονομάζονταν Juno. Είναι ο δέκατος μήνας κατά το Εκκλησιαστικό ημερολόγιο που αρχίζει τον Σεπτέμβριο, και ο τέταρτος κατά το παλαιό ρωμαϊκό ημερολόγιο. Στο αττικό ημερολόγιο ήταν ο δωδέκατος μήνας και ονομάζονταν Σκιροφοριών διάρκειας 29 ημερών και αντιστοιχεί με το χρονικό διάστημα από 24 Μαΐου έως 22 Ιουνίου. Σε άλλες πόλεις της αρχαίας Ελλάδας τελευταίος μήνας του χρόνου θεωρούνταν ο Ποσειδεών ο οποίος στην Αθήνα λογίζονταν ως ο έκτος μήνας του έτους. Σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος ο Ιούνιος έχει την δική του ξεχωριστή ονομασία. Στα Γρεβενά αναφέρεται ως Κερασάρης επειδή ωριμάζουν τα κεράσια, ενώ λόγω του «ερινασμού» ή «ορνιασμού» (τεχνητή γονιμοποίηση με ορνούς ή καρπούς άγριας συκιάς) των ήμερων σύκων ονομάζεται Ορνιαστής στην Άνδρο, Ρινιστής στην Πάρο και Απαρνιαστής σε διάφορα άλλα μέρη. Είναι όμως κυρίως γνωστός ως Θεριστής: «αρχές του Θεριστή, του δρεπανιού μας η γιορτή» αφού συνδέεται άμεσα με την ωρίμανση και τον θερισμό των δημητριακών. Το θέρισμα γίνεται με το δρεπάνι αρχίζοντας από το μέρος που έχει λυγίσει τα στάχυα ο αέρας.

Μεταξύ των εθίμων του θερισμού αυτά που σχετίζονται με τα τελευταία στάχυα έχουν πολλά κοινά στοιχεία με άλλους ινδοευρωπαϊκούς λαούς. Σε μερικά μέρη άφηναν αθέριστα τα τελευταία στάχυα, ενώ σε άλλα έπλεκαν μια δέσμη, σε σχήμα σταυρού, που την έλεγαν χτένι, ψαθί ή σταυρό, και την τοποθετούσαν στο εικονοστάσι του σπιτιού. Την εποχή της σποράς τα έτριβαν κι ανακάτευαν τους κόκκους τους με το καινούργια σπόρο. Το αθέριστο κομμάτι ήταν τα γένια του νοικοκύρη, «αφήνω του ζευγολάτη τα γένια» έλεγαν, ενώ σε άλλες περιοχές ονομάζονταν «τα γένια του Θεού». Στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου συμβαίνει το θερινό ηλιοστάσιο ή η θερινή τροπή του Ήλιου, το επονομαζόμενο «λιοτρόπι» από τον λαό μας, εξ ου και η ονομασία του Ιουνίου ως «Λιοτρόπης».

Στις 21-22 Ιουνίου ο Ήλιος φτάνει στο βορειότερο σημείο της εκλειπτικής και αρχίζει να κατέρχεται και πάλι «τρεπόμενος» προς τον ουράνιο ισημερινό. Το σημείο αυτό, ονομάζεται θερινό τροπικό σημείο ή απλά θερινή τροπή, επειδή ο Ήλιος τρέπεται και πάλι προς τον ισημερινό, και από την ημέρα αυτή αρχίζει το καλοκαίρι. Επειδή, μάλιστα, για μερικές ημέρες πριν και μετά τη θερινή τροπή ο Ήλιος φαίνεται να αργοστέκει πάνω στην εκλειπτική, σαν να είναι έτοιμος να σταματήσει, καθως το θερινό τροπικό σημείο ονομάζεται επίσης και θερινό ηλιοστάσιο.

Πριν από 2.000 χρόνια το σημείο του θερινού ηλιοστάσιου βρίσκονταν στον αστερισμό του Καρκίνου γι’ αυτό και ο Βόρειος Τροπικός Κύκλος ο οποίος διέρχεται από το σημείο αυτό ονομάστηκε «Τροπικός του Καρκίνου». Μετά τη θερινή τροπή, ο Ήλιος αρχίζει να κατεβαίνει προς το Νότο, άρα «καρκινοβατεί», κάνει δηλαδή μια οπισθοδρομική κίνηση σαν τον κάβουρα. Φυσικά, σήμερα, λόγω της μετάπτωσης των ισημεριών, το σημείο του θερινού ηλιοστάσιου βρίσκεται στον αστερισμό των Διδύμων, ενώ ο Ήλιος εισέρχεται στον αστερισμό του Καρκίνου στις 21 Ιουλίου και παραμένει εκεί επί 21 ημέρες μέχρι τις 11 Αυγούστου.

Από αστρολογικής άποψης , ο Ιούνιος δεν εχει να πει πολλά, στις 3 Ιουνίου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία ώρα στην 26η του Ταύρου ενώ στις 13 Ιουνίου, εισέρχεται στους Διδύμους ώρα 6:27 μμ. Θα είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ ο Ερμής θα ταξιδεύει στον Ταύρο, θα συνδεθεί με τον Άλγκολ, γνωστό ως «Δαιμονικό Αστέρι» που συνδέεται με το κεφάλι της Γοργόνας Μέδουσας, υποδηλώνοντας βία, κακοτυχία και καταστροφή. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και να μην παρασυρόμαστε. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα είναι απαραίτητο να είμαστε προσεχτικοί με την «διανοητική διατροφή» μας, που σημαίνει ότι θα πρέπει να διαλέγουμε προσεκτικά τι διαβάζουμε και τι ακούμε. Εάν δεν το κάνουμε, μπορεί να γίνουμε ανήσυχοι και να κατακλυζόμαστε από πληροφορίες-σκουπίδια.

Ο Ερμής στους Διδύμους είναι εξαιρετικός στο να ξεχωρίζει τα γεγονότα από τη μυθοπλασία και μπορούμε να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια από ό,τι συνήθως. Ως εκ τούτου, θα είναι σημαντικό να παραμείνουμε ανοιχτοί, συγκεντρωμένοι και ίσως ακόμη και να σκεφτόμαστε να αποβάλουμε στην συνέχεια, όλα αυτά που δεν χρειαζόμαστε ώστε οι αποφάσεις μας να γίνουν ξεκάθαρες και ευκολότερες!

Ο Κρονος ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 00:24 π.μ. στην 25η του Υδροχόου μέχρι τις έως τις 23/10/2022, η αλλαγή είναι αναπόφευκτο κομμάτι της ζωής, και σε αναδρομή πορεία μπορεί να μας κάνει να περιορίσει την ικανότητά μας να προχωρήσουμε μπροστά. Η πρόοδός αντιμετωπίζεται με αντίσταση και καχυποψία, που μπορεί να δημιουργήσει άγχος και απογοήτευση. Εν τω μεταξύ, όλα θα μπορούσαν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, αφήνοντάς μας συναισθήματα αστάθειας και ανασφάλειας.

Οι μέρες προχωρούν, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Ιούνιος εχει σημαντικές όψεις.

Η πανσέληνος στις 14 Ιουνίου στον Τοξότη, μας καλεί να εξερευνήσουμε νέες πιθανότητες, νέους τρόπους επικοινωνίας, να αναλάβουμε ευθύνες, να γίνουμε πιο πρακτικοί, προσεκτικοί, υπεύθυνοι και να οργανωθούμε καλύτερα. Μπορεί να αντιστρέψει την ατμόσφαιρα, δημιουργώντας ένα «εμπόλεμο κλίμα», καθώς θα εχει τάση προς την απομόνωση. Οξυδερκείς και ευαίσθητοι στις επιρροές γύρω μας σε ότι συμβαίνει θα είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τα συναισθήματα των άλλων. Κάποιοι ίσως μπορέσουν να μετατρέψουν αυτή την δυσκολία σε έμπνευση εύκολα αν έχουν την ικανότητα να αξιοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών ταλέντων, όπως μουσική, ποίηση, ζωγραφική και φωτογραφία. Η ψυχική ευαισθησία θα είναι έντονη και εμείς καλούμαστε να ισορροπήσουμε. Είναι μια περίοδος εγρήγορσης με παραπλανητικές επιρροές ή υπονομευτικά συναισθηματικά ρεύματα. Δημιουργείτε μια κρίση στις συναισθηματικές επαφές με τους άλλους. Μην κρίνετε τον χαρακτήρα του άλλου με βάση τα αρχικά σας ένστικτα. Οι οικογενειακοί δεσμοί είναι εξαιρετικά σημαντικοί, ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ των μελών της οικογένειάς. Οι δυσκολίες με τους άλλους μπορεί να προκύψουν λόγω έλλειψης προσαρμοστικότητας ή αναισθησίας.

Στις 21 Ιουνίου μπαίνουμε στο θερινό ηλιοστάσιο, 12:14 μμ. στις 0 μοίρες του Καρκίνου, ο ήλιος θα βρίσκεται στο βορειότερο σημείο του στον ουρανό, καθώς τον παρατηρούμε από το βόρειο ημισφαίριο της Γης. Το ημερήσιο τόξο του είναι το μεγαλύτερο που διαγράφει στο έτος και το νυχτερινό το μικρότερο. Τότε διανύουμε τη μεγαλύτερη ημέρα του έτους. Οι όψεις του δεν σηματοδοτούν ένα εύκολο καλοκαιρι ενώ κάποιοι ίσως έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους, κάποιοι άλλοι θα προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους, ο Ουρανός δημιουργεί ξαφνικά γεγονότα, ειδήσεις και ανατροπές στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Λίγες ώρες αργότερα, η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους ώρα 3:35 π.μ. στις 23 Ιουνίου. Η Αφροδίτη βγαίνει από τον αργό και σταθερό Ταύρο, και εισέρχεται στους  περίεργους και έξυπνους Δίδυμους, οπου θα υπάρχει περισσότερη διέγερση, θα επιδιώκουμε να είμαστε πιο κοινωνικοί – μπορεί να νιώθουμε ότι είμαστε πιο χαρισματικοί, ενώ  θα είναι πιο εύκολο ταυτόχρονα να διαμορφώνουμε πνευματικές σχέσεις με τους άλλους. Πάντως όλα θα κινούνται με πιο γρήγορους ρυθμούς, αγάπη, οικονομικά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ανοιχτεί στη μάθηση ή να αποκτήσει σοφία μέσα από τις εμπειρίες σας με άλλους ανθρώπους. Ως ζώδιο του αέρα, μπορεί να αισθάνεται κάπως διάσπαρτη και νευρική μερικές φορές, κάτι που μπορεί να φέρει ψυχική σύγχυση ή αβεβαιότητα σχετικά με αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

Μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε ένα πράγμα τη φορά. Προσπαθήστε να επιβραδύνετε και να συνδεθείτε με την καρδιά σας, πρέπει να συντονιστούμε ξανά στην ενέργεια της Αφροδίτης και να ρωτήσουμε την καρδιά μας τι θέλει και τι χρειάζεται. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, βρείτε τρόπους να ηρεμήσετε το μυαλό σας εάν παρατηρείτε θέματα υπερβολικής σκέψης, άγχους ή χάους. Υποδηλώνουν τη δυαδικότητα, την ευελιξία και την επικοινωνία. Είναι καλή περίοδος για να εργαστείτε σε ζητήματα επικοινωνίας ή ανισορροπίες, εάν είστε σε ρομαντική σχέση ή ακόμα και με επαγγελματικές σχέσεις ή συνεργασίες. Μπορεί επίσης να επιδιώξετε να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά.

Ο Πωσειδωνας ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 5:00 π.μ. στην 25η των Ιχθύων έως τις 3/12/2022, που σημαίνει ότι ήδη βιώνουμε αυτήν την ενέργεια ατομικά και συλλογικά με τη μορφή αυξημένης ευαισθησίας στο Πνευματικό βασίλειο, της φαντασίας και της επιθυμίας να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα. Ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης των Ιχθύων και του 12ου οίκου της υπερβατικότητας, από τον Φεβρουάριο του 2012 και θα παραμείνει στο μεταβλητό ζώδιο του Νερού μέχρι το 2025. Η ανάδρομη περίοδος θα ενισχύσει τις ιδιότητες του Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το αιθέριο βασίλειο πέρα ​​από το φυσικό.

Στην υψηλότερη δόνηση, μπορεί να βιώσουμε μια αύξηση στη δραστηριότητα των ονείρων, αυξημένες διαισθητικές ικανότητες και ένα αίσθημα συμπόνοιας στην ανθρωπότητα. Αντίθετα, η χαμηλότερη δόνηση της έκφρασης θα μπορούσε να μεγεθύνει τις τάσεις διαφυγής με τη μορφή εθισμών, ψευδαισθήσεων, ακόμη και την τάση να αυταπατούμε τον εαυτό μας. Ανεξάρτητα από το πού λειτουργούμε, σίγουρα θα υπάρχει έλλειψη σαφήνειας, σύγχυσης και ομίχλης όσον αφορά το τι είναι πραγματικό στην προσωπική μας ζωή και στον κόσμο γύρω μας.Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας, αναμνήσεις και τραύματα από προηγούμενες ενσαρκώσεις μπορεί να εμφανιστούν. Αυτή μπορεί να είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να απελευθερώσουμε το παρελθόν και να επιτρέψουμε τη συγχώρεση των προηγούμενων πράξεων μας, καθώς και για άλλους.

Ο μήνας κλείνει με την Νέα Σελήνη στην 7η μοίρα του Καρκίνου, στις 29 Ιουνίου 2022. Ο βαθμός ευαισθησίας αυξάνεται συναισθηματικά και γινόμαστε πιο δεκτικοί. Η διάθεσή μας θα επηρεάζει τους γύρω μας.  Θα υπάρχει μια μεταβλητότητα και υπερευαισθησία. Θα υπάρχει η ανάγκη να βοήσουμε τους άλλους γύρω μας, ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίσουμε προσωπικές συγκρούσεις για θέματα οπτικής και πνευματικών πεποιθήσεων. Πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει τον τουρισμό να αυξηθούν τα μακρινά ταξίδια, τις μετακινήσεις και τις επιχειρηματικές επαφές.

ΚΡΙΟΣ
Ο Δίας εχει ήδη μπει στο ζώδιο σας από τις 11 Μάιου και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για προσωπική επέκταση, αυτό-εκτίμηση και άνοδο. Τα επίπεδα ενέργειας σας θα αυξηθούν, ενώ και ο Αρης στο ζώδιο σας θα κάνει το ιδιο, ενισχύοντας τις πιθανότητες να πέτυχετε πολλά περισσότερα, καθώς η αποφασιστικότητα σας θα είναι αυτή που κινεί τα νήματα. Η πανσέληνος στις 14, στον Τοξότη είναι ιδιαίτερα δυναμική, αφού ευνοεί τα οικονομικά. Ο Ιούνιος κρύβει ευημερία και ικανοποίηση ειδικά με την σύνοδο Αφροδίτης/Ουρανού καθώς γύρω στις 10-11 Ιουνίου φέρνει περισσότερη καλή τύχη στα χρήματα. Θα ευνοηθούν τα ταξίδια ιδιαίτερα στο εξωτερικό, με την νέα σελήνη στον Καρκίνο ενώ κάποιοι θα πατέ αρκετά καλα με τις εξετάσεις σε εκπαιδευτικά ιδρύματα. Στις 23 η Αφροδίτη ευνοει τις πωλήσεις, την επικοινωνία, τα μιντια και τις μετακινήσεις. Στον έρωτα, στις προσωπικές σχέσεις θα υπάρχει περισσότερη ασφάλεια, προστασία και πρακτικότητα μέχρι της 23 ενώ θα υπάρξουν ευκαιρίες για περισσότερες ρομαντικές ιστορίες.
Ο Βασιλιάς Σπαθί, σας κανει αποφασιστικούς, δυναμικούς αν όμως ζητήσετε βοήθεια και υποστήριξη θα την έχετε.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,9,10,16,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,6,7,13,16,,21,23,24,25,26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,10,15,16,18,29,30

ΤΑΥΡΟΣ
Τον Ιούνιο τα οικονομικά σας βελτιώνονται αφού ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, μετα τις 3 Ιουνίου έως τις 21 που θα είναι η κορύφωση. Η Αφροδίτη ασφαλώς στο ζώδιο σας θα ευνοήσει το χρήμα, την προσωπική σας εικόνα αλλα και τις προσωπικές σας σχέσεις. Και τα ενεργειακά σας επίπεδα θα είναι αρκετά υψηλά και ακόμα καλύτερα μετα τις 23. Από τις 10-11 η συνοδος Αφροδίτης/Ουρανού στο ζώδιο σας, ίσως φέρει μια επαγγελματική ευκαιρία εντελώς ξαφνικά ενώ θα ευνοηθούν οι σχέσεις με ανωτέρους. Στις 14, η πανσέληνος ισχυροποιεί τις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες ενώ ξεκινά ένας νέος κύκλος ανανέωσης με έντονο το πνευματικό στοιχείο. Η νέα σελήνη στις 29 Ιουνίου φέρνει στην ζωή σας περισσότερο ενθουσιασμό, θετικές αλλαγές, ενώ καλό θα ήταν να μην δώσετε σημασία σε συγκρούσεις μεσα στο επαγγελματικό περιβάλλον που είναι πιθανο να υπάρξουν μικρές πιέσεις, αντίθετα προσπαθειστε να συνεχίσετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας που θα αποδώσουν στην συνέχεια.
Η Ισχύς, ένα πολύ δυνατό χαρτί σε όλα τα επίπεδα, δείχνει δυναμισμό και καλή υγεία αλλα και πάθος.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,11,12,16,25,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,6,7,13,17,21,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,15,16,17,18,23,24

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ήλιο στο ζώδιο σας μέχρι της 21 θα μπορέσετε να ευχαριστηθείτε τη ζωή σας. Θα υπαρχει ομως περισσότερη αυτοεκτίμηση και  αυτοπεποίθηση– ειδικά από τις 14 που ο Ερμής μπαίνει και στο ζώδιό σας. Η προσωπική εμφάνιση λάμπει και τραβάτε την προσοχή εύκολα. Επισης κατάλληλη περίοδος για φιλικές συναντήσεις. Από τις 21 θα δώσετε έμφαση περισσότερο στα οικονομικά και εκεί χρειάζετε περισσότερη προσπάθεια για επαγγελματική και οικονομική επιτυχία μεσα από δουλειά και συγκέντρωση. Ευτυχώς θα βοηθήσει και με την σταθερότητα που σας παρέχει ο Κρονος. Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για να μείνετε προσηλωμένοι, και να αναλάβετε ευθύνες. Γενικά θα είστε πιο απασχολημένοι, ενώ ίσως υπάρξουν απρόβλεπτα ραντεβού ή κερδοφόρες προσωπικές δεσμεύσεις. Ο Ήλιος δείχνει κέρδη που προκύπτουν από τις δίκες σας δυνάμεις– επικοινωνία, πωλήσεις, μάρκετινγκ, συγγραφή, διδασκαλία, διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις και συναλλαγές, ευνοούνται. Η υγεία είναι καλή αυτόν τον μήνα. Κάποιος που θεωρούσατε φίλο μπορεί να θέλει να είναι κάτι περισσότερο. Τα παιδιά ίσως να είναι και το επίκεντρο της προσοχής σάς. Η νέα σελήνη στις 29 επικεντρώνεται στις προσωπικές σχέσεις, αλλα και στις επαγγελματικές αλλά ομως θα δημιουργήσετε περισσότερο χρόνο γιατί έχετε ανάγκη για να περάσετε καλα, να διασκεδάσετε ενώ νέες ιδέες ξεπηδούν. Ισως κάποιοι απο σας να ταξιδέψετε και συνδυάσετε και επαγγελματικά.
Τα 2 Πεντακτινα, φέρνουν θετικές αλλαγές στις προσωπικές σχέσεις ενώ ίσως και μια πρόταση για συνεταιρισμό.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,6,7,13,14,16,21,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,4,9,10,13,18,21,28,29,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,12,19,20,29,30

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σας θα εξακολουθούν να είναι πολύ καλά, αλλά μια παύση και αλλαγή κατεύθυνσης στις αρχές του μηνα μπορεί να είναι πολύ θετική. Ωστόσο οι προκλήσεις δεν θα λείψουν γι αυτό καλείστε να επιδείξετε πνευματική δύναμη. Συχνά κοσμικοί και πνευματικοί στόχοι βρίσκονται σε αντίθεση. Η δουλειά σας όμως είναι να τα ενσωματώσετε. Δεν είναι απαραίτητο αυτά τα δυο να συγκρούονται. Ο Ιούνιος είναι ιδιαίτερα θετικός, χρησιμοποιήστε την διαίσθηση σας. Η αληθινή διαίσθηση ακόμα και για ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου – αξίζει πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς. Μπορούν να γίνουν σημαντικές επαφές. Στις 21 ο Ήλιος μπαίνει στο δικό σας ζώδιο, που φέρνει ευημερία και βελτίωση υγείας. Προσοχή τις ημέρες της πανσελήνου στις 14, διότι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις, λόγω ίσως οικονομικών η’ ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια. Στις 29 Ιουνίου, η νέα σελήνη στο ζώδιο σας φέρνει ευτυχισμένες στιγμές στην προσωπική σας σχέση και οικογένεια αν και ο Κρονος ξεκινάει τον ανάδρομο κύκλο του μπορεί να φέρει αβεβαιότητα και άγχος, καθυστερήσεις, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είστε ευχαριστημένοι η δεν θα μπορείτε να επικεντρωθείτε στο μέλλον. Επίσης θα ενισχυθεί η προσωπική εμφάνιση, η αυτοπεποίθησή. Ζητήστε από το σύμπαν και θα λάβετε αυτό που επιθυμείτε.
Βασιλιάς Κούπα, ένας πνευματικός οδηγός, σοφία, θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,6,7,15,16,18,26,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα:,4,5,9,10,13,18,21,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,13,14,19,21,22

ΛΕΩΝ
Αρης και Δίας μπορεί να φέρουν πολύ θετικές εξελίξεις η’ αρνητικές ανάλογα τι σας απασχολεί και τι έχετε κανει. Αν για παράδειγμα, υπάρχουν νομικά προβλήματα ανάλογα τις όψεις που έχετε στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, όμως γενικότερα θα ευνοηθούν κάποια πράγματα στην ζωή σας. Από τις 11 Ιουνίου αυτοί οι δυο θα κάνουν μια παύση και αλλάζουν κατεύθυνση. Αν υπήρχαν προβλήματα τον προηγούμενο μηνα, ο Ιούνιος μπορεί να δώσει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Τα ενεργειακά σας επίπεδα θα βελτιωθούν και θα νιώθετε πολύ καλύτερα. Επαγγελματικοί στόχοι θα ολοκληρωθούν, ευνοούνται οι συνεργασίες, καθώς και τα οικονομικά σας μπορεί να βελτιωθούν ιδιαίτερα, να καταναλώσετε περισσότερα χρήματα, μετα τις 4 του μηνα που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Εκμεταλλευτείτε την σύνοδο Άρη/Δια για να πέτυχετε τους στόχους σας. Ένας πολύ πιο ευχάριστος κύκλος ανοίγει με την νέα σελήνη στον Καρκίνο στις 29 Ιουνίου και είναι πιθανο να ταξιδέψετε, να περάσετε όμορφες στιγμές στην σχέσης σας και με την οικογένεια.
Τα 7 Πεντακτινα, φέρνουν γρήγορες εξελίξεις και λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,15,16,17,18,23,24,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα:,4,6,7,13,17,21,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,16,23,24,25,26

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ιούνιος είναι πολύ κάλος μήνας για να τον εκμεταλλευτείτε αφού από τις 3 Ιουνίου ξεκινάει και πάλι τον ορθοδρομο κύκλο του, αυξάνοντας την ταχύτητα του, αυτό σημαίνει ότι θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα ευνοηθούν οι επαφές, συμφωνίες, η διαφήμιση, οι πωλήσεις, θέματα παιδείας, εξετάσεις. Το άγχος θέλει προσοχή μέχρι της 21, γι αυτό φροντίστε να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε ενώ μετα θα υπάρξει βελτίωση. Η πανσέληνος στις 14 στον Τοξότη, φέρνει κάποιες εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον, ωστόσο οι προσωπικές σχέσεις είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, οπου υπάρχει έντονος μαγνητισμός και ρομαντισμός. Ότι και να συμβαίνει θα πρέπει να δείξετε κάποιον συμβιβασμό, όσο αφορά το πρώτο. Ο Δίας έχει εγκαταλείψει τους Ιχθείς από τις 11 Μάιου, και αυτός είναι ένας λόγος για να πετύχετε περισσότερα την επόμενη περίοδο. Στις 21 ο Ηλιος θα μπει στον Καρκίνο όπου θα δώσετε περισσοτερη έμφαση στην πνευματική σας ζωή. Από οικονομικής άποψης στις 10-11 Ιουνίου, η σύνοδος Αφροδίτης/Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικά κέρδη, ενώ στις 17-18 αποφεύγετε τα ρίσκα. Γενικότερα, θα υπάρχει οικονομική σταθερότητα ειδικά με τον κύκλο της νέας σελήνης στον Καρκίνο στις 29 Ιουνίου.
7 Κούπα, ακουστέ την εσωτερική σας φωνή, μύηση και έκσταση, πείτε  το «ναι» σε νέες καταστάσεις.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,6,7,12,16,19,20,26,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα:,4,6,7,9,10,13,16,21,26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,17,26,27

ΖΥΓΟΣ
Ο οίκος των σχέσεων σας θα είναι ενισχύεται όλο και περισσότερο αυτόν τον μηνα, καθώς η συνοδος Άρη/Δια στον Κριό θα παίξει κυρίαρχο ρολό στην ζωή σας. Με επιθετικό και αυθόρμητο τρόπο πηδάτε μεσα στο παιχνίδι των σχέσεων, καθώς περνάτε στην δράση χωρίς φόβο. Αναμφίβολα αυτό το στοιχείο θα υπάρχει σε όλα τα πράγματα. Ακόμα και η απόρριψη δε θα σας φοβίζει, η αποτυχία, οι ανασφάλειες μειώνονται. Κάποιοι ίσως τολμήσουν να πάρουν αποφάσεις που δεν έπαιρναν εδώ και καιρό. Κατά τα αλλά ο Ιούνιος μπορεί να φέρει κάποια ευκαιρία για να ταξιδέψετε, μέχρι της 21,η’ να σας απασχολήσουν θέματα με σπουδές. Μέχρι τότε θα υπάρχει επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα, μετα ο Ηλιος θα συνεχίσει στο ιδιο μοτίβο, άλλωστε και ο ανάδρομος κύκλος του Κρόνου βοηθά στο να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας από της 4 Ιουνίου και ύστερα. Προσοχή, στο άγχος μέχρι της 21. Τα οικονομικά είναι κάπως περίπλοκα με τον Πλουτωνα μεσα στον ανάδρομο κύκλο του, ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις η’ προβλήματα ωστόσο στις 20 και 21 οι θετικές όψεις με την Αφροδίτη πιθανόν να φέρει νέα που θα σας χαροποιήσουν. Η πανσέληνος στις 14 θα ενδυναμώσει οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις ενώ η νέα σελήνη στις 29 φέρνει μικρές ευχάριστες αλλαγές στην ζωή σας.
Ο Θάνατος, δείχνει νέες εσωτερικές αναζητήσεις, αλλάζουν ριζικά κάποια πράγματα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,6,7,13,16,21,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,7,11,12,13,16,21,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,3,9,10,18,28,29,30

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συνοδος Άρη/Δια στον Κριό θα επηρεάσει θέματα υγείας, ολόκληρο τον μηνα, την καθημερινή σας ζωή, την απόδοση σας στην εργασία, ωστόσο αυτό μπορεί να σημαίνει ομως νέες ευκαιρίες και έντονη δραστηριότητα η’ πρωτοβουλίες που μπορεί να οδηγήσουν σε επιτυχία σε ότι κάνετε. Επίσης, είναι δείκτης άσκησης, ισορροπημένης δίαιτας και φροντίδας του σώματος σας και αν δεν υπάρχουν τότε καλό θα ήταν να κάνετε κάτι γι αυτό. Τα επίπεδα ενέργειας θα είναι στο φουλ. Μέχρι της 21 Ιουνίου ευνοείται ότι με την διαχείριση του χρήματος, αλλα η προσοχή στρέφεται σε ψυχολογικά ζητήματα που είναι ώρα για μια «αποτοξίνωση». Αλλωστε και η πανσέληνος είναι επίσης σημείο αναφοράς ότι υπάρχει σταθερότητα σε θέματα επαγγελματικά, οικονομικά και υγείας. Αστάθεια, θα υπάρχει στις προσωπικές σας σχέσεις, ειδικά γύρω από της 10-11 Ιουνίου και μέχρι της 23 δεν θα υπάρχει ασφάλεια, καθώς η συνοδος Αφροδίτης/Ουρανού στον Ταύρο, μπορεί να φέρει αναποδογυρίσματα. Αργότερα μπορεί να παίξει θετικό ρόλο, στο σεξ. Υπάρχει όμως η ανάγκη να εξισορροπηθεί η οικογένεια με τους επαγγελματικούς στόχους. Η είσοδος του Ήλιου στον 9ο είναι καλή για φοιτητές και δείχνει εστίαση επιτυχία.
Ακόλουθος Κούπα, δείχνει ευχάριστα νέα και αγάπη.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,16,23,24,25,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,13,14,21
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,9,10,18,28,29

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι ένας μήνας οπου εσείς αποφασίζετε τι επιθυμείτε να κάνετε με τον εαυτό σας, καθορίζοντας τις προτεραιότητες σας, τις ανάγκες σας. Δύο πολύ σημαντικοί πλανήτες ,Αρης και Δίας στον Κριό, και μάλιστα ο ένας είναι κυβερνήτης του Ωροσκοπίου σας, στόχος της ζωής τις μέρες αυτές θα είναι απλώς η ευτυχία. Η προσωπική δημιουργικότητα θα είναι ασυνήθιστα ισχυρή. Θα μπορούσατε επίσης να καλλιεργείτε τις κοινωνικές σας δεξιότητες, κάντε αυτό που θέλετε όμως μέσω του συμβιβασμού και της συνεργασίας. Μην προσπαθείτε να πιέσετε τους άλλους γιατί θα χάσετε. Διάθεση για διασκέδαση και παιχνίδια παρά για οτιδήποτε σοβαρό στον τομέα των σχέσεων, όσο αφορά τους ελεύθερους. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 3/6 και θα βοηθήσει τις σχέσεις καθώς επιστρέφει και πάλι η αυτοπεποίθηση. Τώρα θα είστε πιο ξεκάθαροι σχετικά με αυτό  που θέλετε. Μια σχέση που είχε σταματήσει για κάποιο λόγο πιθανο να αρχίζει να προχωρά πάλι. Η διαχείριση του άγχους σας, μέχρι τις 21 θέλει προσοχή. Τα οικονομικά θα είναι αρκετά καλα, το μόνο πρόβλημα είναι η ανάδρομη πορεία του Κρόνου, που ίσως όλα πάνε πιο αργά, η’ θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με οικονομικά ζητήματα, ωστόσο η πανσέληνος στο ζώδιο σας, στις 14/6 σημειώνει κάποια μια ιδιαίτερη επαγγελματική και οικονομική επιτυχία. Πάντως, ο Κρόνος δέχεται υπέροχες όψεις μέχρι τις 21 Ιουνίου. Η νέα σελήνη στις 29 φέρνει πνευματική ανάταση, έμπνευση.
Η Σελήνη, δείχνει φαντασία, έμπνευση, έντονη πνευματικότητα, ίσως και κάποια μελαγχολία η κρυφές φοβίες.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,16,17,26,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,10,13,15,16,18,21,29,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,9,10,16,26

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φαίνεται να υπάρχει ισορροπία η’ αυτή πρέπει να αποκτηθεί αν δεν υπάρχει, καθώς η συνοδος Άρη/Δια εστιάζετε σε οικογενειακά θέματα και προσωπική ζωή γενικότερα, ενώ σε κάποιους ίσως φέρει ευκαιρία για προσωπική επέκταση. Θα βοηθήσει και τις σχέσεις με τα παιδια σας να βελτιωθούν. Το θέμα με την σύνοδο Άρη/Δια είναι να μην πάρετε μεγάλα ρίσκα, να μην κάνετε η’ πείτε απερισκεψίες που ίσως κοστίσουν. Μπορεί επίσης να έχετε πολλά έργα εν κινήσει ταυτόχρονα και οι φιλοδοξίες σας να τονιστούν ιδιαίτερα. Αφιερώστε χρόνο όπου είναι δυνατόν για να σκεφτείτε πρώτα και να δράσετε αργότερα. Μέχρι της 21 του μηνα τα επίπεδα ενέργειας θα είναι υψηλά ειδικά από τις 3/6, όπως επίσης το έδαφος θα είναι πιο γόνιμο για εύρεση εργασίας. Από τις 21 ο Ηλιος θα μπει στο αντίθετο σας ζώδιο από σας και οι προσωπικές σχέσεις θα αποκτήσουν ένα ενδιαφέρον, ωστόσο ακόμα και η πανσέληνος στις 14 Ιουνίου στον Τοξότη θα δώσει ευχάριστες στιγμές στις προσωπικές σας σχέσεις, είτε είναι γάμος, μια σχέση ακόμα και μια επαγγελματική συνεργασία, η δημιουργία και νέες ιδέες θα είναι πιο έντονα τα στοιχεία. Αν και ο Κρονος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, σηματοδοτεί μια περίοδος που φέρνει την ανάγκη αναθεώρησης των προσωπικών στόχων και κατευθύνσεων. Η νέα σελήνη στις 29 Ιουνίου σας καλεί να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια, να βάλετε νέους στόχους και ιδέες που μπαίνουν σε εφαρμογή.
Το 6 Σπαθί, ίσως δείχνει ένα ταξίδι, ξεπέρασμα δυσκολίων, ανακούφιση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,6,7,9,10,16,18,26,28,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,6,7,13,15,16,17,18,21,23,24
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,17,26,27

ΥΔΡΟΟΧΟΣ
Οι μαθητές και φοιτητές εξακολουθούν να τα πάνε καλά αυτόν τον μήνα και πετυχαίνουν πολλά στις σπουδές τους αν και με ανάδρομο Κρονο θέλει κάποια προσοχή. Καινούργια αυτοκίνητα και εξοπλισμός επικοινωνίας έρχονται σε εσάς – αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε αυτά τα πράγματα, αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον η’ έχετε σχέση με αυτό. Η υγεία ψυχική σας υγεία θα βελτιωθεί σε σχέση με τον περασμένο μήνα. Ο Ιούνιος θα είναι θετικός, καθώς κορυφώνεται από τις  21 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Ιουνίου. Ήρθε λοιπόν η ώρα να απολαύσετε τη ζωή. Ακόμα κι αν η ζωή φαίνεται μίζερη για κάποιους από εσάς, βρείτε πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε. Η ψυχική συμβατότητα με τον αγαπημένο είναι πολύ σημαντική όπως και η καλή επικοινωνία – η ανταλλαγή ιδεών θα παίξουν ρόλο μέχρι της 21/6. Μεγάλη έμφαση δίνεται στα επαγγελματικά σχέδια οπου σημειώνεται κάποια επιτυχία γύρω από της ημέρες της πανσελήνου ενώ αυξάνεται και η προσωπική σας φήμη. Ο Κρόνος θα υποστηρίξει τα σχέδια οποία και να είναι αυτά, αρκεί να τα πιστεύετε. Προσέξτε να μην μεγεθύνετε και δραματοποιείται τις όποιες καταστάσεις. Τα οικονομικά δεν είναι όπως ήταν το πρώτο τετράμηνο του έτους, αλλά εξακολουθούν να είναι καλά, ωστόσο θα βελτιωθούν μετα τις 21 Ιουνίου. Η νέα σελήνη στις 29 του μηνα, ανοίγει ένα νέο κύκλο παραγωγικής περιόδου αλλα και προσωπικής ευχαρίστησης.
Η Εγκράτεια, θα πρέπει να είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, για να πέτυχετε αυτό που επιθυμείτε.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,6,7,9,10,16,18,26,28,29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,12,13,19,20,21,29,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,11,12,16,25

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιούνιος φέρνει άγχος και κούραση μέχρι της 21 του μηνα ενώ μετα όταν ο Ηλιος εισέλθει στον Καρκίνο θα ηρεμήσετε, γι αυτό να ξεκουράζεστε και να ενισχύσετε τον οργανισμό σας υγιεινούς τρόπους. Τα οικονομικά σας δείχνουν να είναι αρκετά καλά αν και ίσως να υπάρχει κάποια σχετική αστάθεια ως προς το κέρδος, ειδικά αν ασχολείστε με τις πωλήσεις. Οι δύο οικονομικοί πλανήτες σας –ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, και ο Άρης, επι των οικονομικών –δείχνει αυξημένα κέρδη ενώ και ο Ηλιος μετα τις 14 θα ενισχύσει περισσότερο την κατάσταση. Τα επαγγελματικά έως τότε θέλουν περισσότερη προσπάθεια και επίσης το ιδιο συμβαίνει και με τις συνεργασίες σας. Μην πανικοβάλλεστε για αυτή την παρατεταμένη παύση, τα κέρδη θα έρθουν λίγο αργότερα. Κατά τον ιδιο τρόπο θα κινηθούν και τα συναισθηματικά αν και ο Ερμής θα μπει σε ευθεία πορεία από τις 3 Ιουνίου, θα υπάρχει περισσότερη διαύγεια σε προσωπικά ζητήματα. Μέχρι της 14 η επικοινωνία και η πνευματική συμβατότητα θα παίξουν σημαντικο ρόλο. Η νέα σελήνη στις 29 Ιουνίου δείχνει ανάγκη για περισσότερη οικειότητα ίσως η’ έκφραση συναισθημάτων, αλλά τα επαγγελματικά θα είναι σε πρώτο πλάνο και το χρήμα θα κινηθεί πιο εύκολα.
Άσσος Σπαθί, ενεργοποιήστε για νέες ιδέες, νέα σχέδια, αγωνίζεστε και κερδίζετε αυτό που θέλετε.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,16,17,26,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,13,14,21,22
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,13,14,21
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια