Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ενσυναίσθηση: Tα ζώδια που νιώθουν τον πόνο σου

Η ενσυναίσθηση είναι η ικανότητα να μπορεί κάποιος να συν-αισθάνεται έναν άνθρωπο την ώρα που αλληλεπιδρά μαζί του ή όταν εκείνος του περιγράφει μια συναισθηματική κατάσταση.
Καρκίνος
Έχει πολλή ευαισθησία με αποτέλεσμα αυτό να στρέφεται εναντίον του αν σκεφτεί κανείς ότι εσωτερικεύει αυτά που του λένε. Θέλει να είναι εκεί να βοηθήσει τον άλλον όταν έχει ανάγκες και προβλήματα, με αποτέλεσμα να κουράζεται και ο ίδιος αρκετές φορές.
Είναι η καλύτερη παρέα αν ψάχνεις έναν ώμο να κλάψεις, ή κάποιον να σε στηρίξει ψυχολογικά. Του αρέσει πολύ να δίνει συμβουλές και να σου εξηγεί πού είσαι σωστός και πού λάθος με επιχειρήματα και χωρίς γενικευτικές εκφράσεις.
Θέλει να σε βλέπει χαρούμενο-η γιατί έτσι και εκείνος νιώθει πολύ πιο ωραία και θεωρεί κάπως ότι είναι υποχρέωσή του.
 
Ιχθύς
Είναι αρκετά ευαίσθητο ζώδιο και πολύ ρομαντικό. Παρ’ όλα αυτά δε μπορεί πολλές φορές να αντέξει τα συναισθήματα των άλλων γιατί πληγώνεται και ο ίδιος με αυτόν τον τρόπο. Επηρεάζεται αρνητικά πολύ εύκολα γιατί έχει λίγες άμυνες και αντοχές απέναντι σε άσχημες συναισθηματικά πληροφορίες.
Είναι άτομο που θα κάτσει να σε ακούσει αλλά μην περιμένεις και την πιο λογική συμβουλή καθώς αυτή θα περιλαμβάνει σχεδόν αποκλειστικά, συναίσθημα και όχι λογικά επιχειρήματα. Πάντως κράτα το γεγονός ότι κάποιος θα πρέπει να κάνει την προσπάθεια να τον προσεγγίσει.
Λέων
Όσο και στον «κόσμο του» να φαίνεται πραγματικά δεν είναι. Μπορεί να φαίνεται ότι έχει πολλά στοιχεία ναρκισσισμού, αλλά στην ουσία όλα αυτά είναι άμυνα και τα περισσότερα δεν ισχύουν. Απλά ντρέπεται να δείξει τις ευαισθησίες του γιατί δε θέλει να τον εκμεταλλεύονται.
Οι συμβουλές ενός Λέοντα όμως είναι «χρυσός κανόνας» και πρέπει να τις ακούς από την αρχή μέχρι και το τέλος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια