Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

O ΔΙΑΣ στον ΚΡΙΟ από 11/05/22

O πλανήτης ΔΙΑΣ εγκαταλείπει τον ΙΧΘΥ την Τετάρτη 11 ΜΑΙΟΥ 22 και εισέρχεται στον Παρορμητικό και δυναμικό ΚΡΙΟ με αποτέλεσμα η ενέργεια να αλλάξει, η δράση να πάρει μεγαλύτερη ώθηση, τα γεγονότα να τρέχουν πιό γρήγορα και οι ενάρξεις να προχωράν πιο εύκολα σε προσωπικό επίπεδο. Ο καθένας από εμάς θα κληθεί και θα βοηθηθεί τώρα να διεκδικήσει πιο δυναμικά τα Θέλω του με αυτοπεποίθηση, τόλμη και θάρρος.
Πρώτοι και καλύτεροι ευνοημένοι του ευεργέτη πλανήτη ΔΙΑ σε αυτήν την θέση είναι οι ΚΡΙΟΙ, ΛΕΟΝΤΕΣ και ΤΟΞΟΤΕΣ. Κατόπιν ΖΥΓΟΙ, ΚΑΡΚΙΝΟΙ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ένα μερίδιο ευκαιριών επίσης παίρνουν και οι ΥΔΡΟΧΟΟΙ και οι ΔΙΔΥΜΟΙ.
Ολοι θα βοηθηθούν σε ενάρξεις προσωπικές και επαγγελματικές, θα περάσουν πιο ανώδυνα σκοπέλους και κακοτοπιές εκεί που άλλοι θα προσπαθούν πολύ και θα λάβουν επίσης κάποιες οικονομικές απολαβές μικρές ή μεγάλες ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη του καθενός. Σε πολλούς από τους παραπάνω ευνοούνται οι σπουδές, τα ταξίδια, νομικά θέματα και η συνεργασία με το εξωτερικό.
Οι ΖΥΓΟΙ θα λάβουν τα δώρα τους από τον σύντροφο ή και τους πελάτες-συνεργάτες τους και απλά οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ και οι ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ να μην διακινδυνεύσουν υπερβολές και μεγάλα ανοίγματα ή παράτολμα εγχειρήματα γιατί ο ΔΙΑΣ σε αυτούς τους δύο θα δίνει τέτοιες τάσεις.
Ο πλανήτης θα παραμείνει στον ΚΡΙΟ λόγω αναδρομής του τον ΙΟΥΛΙΟ μέχρι 28/10/22 και θα ευνοήσει το διάστημα αυτό το Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ όλων των παραπάνω ζωδίων καθώς και τους αντίστοιχους Ωροσκόπους από την 1η έως την 10η μοίρα. 
Κατόπιν θα ξαναεισέρθει στον ΙΧΘΥ όπου θα διανύσει ξανά τις τρεις τελευταίες του μοίρες μέχρι τις 20/12/2022 όπου θα ξαναμπεί τότε πλέον οριστικά στον ΚΡΙΟ για να παραμείνει εκεί μέχρι τις 16/05/2023.
Επομένως από 28/10/22 - 20/12/22 ο ΔΙΑΣ θα δώσει τα τελευταία και ίσως πιο δυνατά δώρα του στους ΙΧΘΥΕΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ γεννημένους τις ΤΡΕΙΣ τελευταίες ημέρες του Γ Δεκαήμερου και τους αντίστοιχους ωροσκόπους από την 28η έως την 30η μοίρα.

Κοσμικά και σε επίπεδο παγκόσμιων γεγονότων αναμένεται ο ΔΙΑΣ στον ΚΡΙΟ να φέρει ώθηση και αύξηση:
- στα ταξίδια και το άνοιγμα και πάλι του παγκόσμιου τουρισμού.
- Αύξηση της επιχειρηματικότητας και της τάσης για ανεξάρτητη εργασία.
- Στην οικοδομικές εργασίες και τις κατασκευές. 
- Σε ανακαλύψεις και εφευρέσεις μηχανολογικές.
- Σε κατασκευή όπλων και οπλικών συστημάτων. 
- Σε αύξηση του δυναμικού των σωμάτων Στρατού και Ασφάλειας και στις Αστυνομικές δυνάμεις και την αστυνόμευση γενικά.
- Στην διάθεση για ελευθερία και ανεξαρτησία στους λαούς αλλά παράλληλα 
- δυστυχώς και σε αύξηση των παγκόσμιων εξοπλισμών στα ισχυρά κράτη και των πολέμων διεθνώς, καθότι στον πολεμικό ΚΡΙΟ ο ΔΙΑΣ θα κάνει σκληρές κοφτερές γωνίες 45ο με ΟΥΡΑΝΟ και ΚΡΟΝΟ οπότε θα αντιμετωπίσουμε νέα ψέματα, παγκόσμιες αψιμαχίες, έλλειψη δικαιοσύνης, αλήθειας και ελευθερίας και πολεμικό στρατιωτικό κλίμα από τις κυβερνήσεις.
Η τελευταία φορά που ο ΔΙΑΣ ξαναβρέθηκε στον ΚΡΙΟ ήταν από ΙΟΥΝΙΟ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ του 2010 και μετά πάλι από ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ έως ΙΟΥΝΙΟ του 2011. Προσπαθείτε να θυμηθείτε σε τι είχατε διεκδικήσει ανεξαρτησία και ελευθερία τότε ή ποια ενέργεια σημαντική ή απόφασή σας απαιτούσε τόλμη, θάρρος και ανάληψη ρίσκου…

Κλείνω τέλος με την γενική επιρροή του ΔΙΑ στον ΚΡΙΟ σε κάθε ζώδιο. Αφορά και τους αντίστοιχους ωροσκόπους.
ΚΡΙΟΣ
Πρωτοκαθεδρία στην τύχη με τον ΔΙΑ στο ζώδιό σας. Από τους πιο τυχερούς εσείς και ένας νέος σύντροφος ή μια μεγάλη συνεργασία μπορεί να έρθει τώρα στην ζωή σας ή και ένα πτυχίο ή νέοι γνωστικοί ορίζοντες ανοίγουν τώρα μπροστά σας. Νοιώθετε πιο χαρούμενοι και αισιόδοξοι και νέες ιδέες, σχέδια και όνειρα  ευνοούνται για υλοποίηση. Τολμήστε να οραματιστείτε αφθονία τώρα σε όλους τους τομείς που είναι σημαντικοί για εσάς. Προσοχή μόνο σε υπερβολές και μεγάλα οικονομικά ρίσκα ή εκρήξεις εγωισμού. Προσοχή επίσης στην διατροφή σας γιατί κινδυνεύετε να πάρετε κιλά αν και …αθλητικοί και αεικίνητοι ως Κριοί!
ΤΑΥΡΟΣ
Είναι σαν να έχετε μια αγγελική αόρατη προστασία με τον ΔΙΑ στον ΚΡΙΟ που σας χαρίζει καλή ψυχική διάθεση, γαλήνη αλλά και προστασία από κρυφούς εχθρούς. Η πνευματικότητά σας αυξάνει και χρησιμοποιήστε τώρα την εύνοια του ΔΙΑ σε αυτήν την θέση για θεραπεία σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο. Η φύση που συνδέεται με το ζώδιό σας, η σωστή διατροφή και τα βότανα μπορούν επίσης να βοηθήσουν τώρα σε αυτό. Οι καλλιτέχνες και όσοι ασχολείστε με την θάλασσα και νοσοκομειακά-ιατρικά επαγγέλματα ευνοείστε. Ο ύπνος σας βελτιώνεται και σας δημιουργείται η ανάγκη της εσωτερικότητας και της επαφής με την θεική οντότητα.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο ΔΙΑΣ στον ΚΡΙΟ αυξάνει την κοινωνικότητά σας και φέρνει νέους μαχητικούς φίλους στην ζωή σας που σας δίνουν βοήθειες και σας ανοίγουν δρόμους. Οραματίζεστε και ξεκινάτε να υλοποιήσετε με ενθουσιασμό νέους δυναμικούς στόχους αντιμετωπίζοντας με πολύ περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον σε σχέση με άλλους. Δραστηριοποιηθείτε λοιπόν έντονα κοινωνικά και μην κλείνεστε γιατί χάνετε ευκαιρίες. Ευνοείστε επίσης και στην χρήση του internet και των social media για να αυξήσετε τις φιλίες σας και να υλοποιήσετε επαγγελματικούς σας στόχους. Προσοχή μόνο στο υπερξόδεμα της ενέργειάς αποκλειστικά και μόνο σε φλυαρίες, επιφανειακές  παρέες και διασκεδάσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευνοείστε πολύ από τον ΔΙΑ στον ΚΡΙΟ στην αύξηση της δημοφιλίας σας και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για τους ελεύθερους υπάρχει πιθανότητα για μια νέα σχέση. Ενα μακρόπνοο σχέδιο που ονειρεύεστε από καιρό για να αυξήσει τα εισοδήματά σας μπορείτε να το υλοποιήσετε τώρα. Θα έχετε εύνοια από το κοινωνικό σας περιβάλλον και άτομα εξουσίας για αυτό δραστηριοποιηθείτε και σεις κοινωνικά και μην κλείνεστε. Αναζητείστε για παρέα άτομα κύρους και ουσίας και μην αναλώνεστε με ανθρώπους που δεν εκτιμούν όσα αφειδώς τους προσφέρετε. Εμπιστευθείτε την παροιμιώδη διαίσθησή σας και αποφύγετε μόνο υπερβολικούς ενθουσιασμούς και μεγάλα ρίσκα.
ΛΕΩΝ 
Χαράς ευαγγέλια για τους Λέοντες με τον Δία στον ΚΡΙΟ! Η πνευματική σας συνειδητότητα αυξάνει και αντιλαμβάνεστε τώρα πολύ καλύτερα τι δίνει νόημα και ουσία στην ζωή σας. Η αισιοδοξία και η χαρά επιστρέφουν στην καθημερινότητά σας. Οραματιστείτε και υλοποιήστε τώρα σπουδές και ταξίδια ζωής και ευνοείστε επίσης και σε νομικές υποθέσεις και έκδοση συγγραφικού έργου. Θα τα βρείτε πιθανόν ακόμα και με συγγενείς εξ αγχιστίας κάτι που δεν περιμένατε ποτέ. Οσοι αναζητάτε πνευματικό δάσκαλο ή κάποιον με περγαμηνές για καθοδήγηση σε κάτι σοβαρό που σας απασχολεί αναζητείστε τον τώρα. Επίσης οι συνεργασίες και οι επαφές με το εξωτερικό προσωπικής ή επαγγελματικής υφής ευνοούνται τώρα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοείστε με τον ΔΙΑ σε αυτήν την θέση για οικονομικές συνεργασίες και απολαβή χρηματικής ωφέλειας από τον σύζυγο ή μέλη της οικογένειας. Επίσης για οικονομικές επενδύσεις στο χρηματιστήριο με προσοχή πάντα. Δάνεια που περιμένατε μπορεί να εγκριθούν τώρα και να λυθούν και κληρονομικά και φορολογικά θέματα που εκκρεμούσαν από καιρό προς όφελός σας. Η διορατικότητα και η ερευνητική και αναλυτική σας ικανότητα διευρύνονται και μπορεί να στραφείτε σε εναλλακτικές θεραπείες για να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα υγείας ή και να κάνετε ψυχανάλυση. Ευκαιρία επίσης να ξανα - ανακαλύψετε τώρα ερωτικά τον σύντροφό σας και να απολαύσετε μαζί όμορφες προσωπικές στιγμές.
ΖΥΓΟΣ
Κι εσείς από τους πλέον τυχερούς με τον Δια  στον Κριό θα λάβετε δώρα και εύνοια από τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Η πελατεία σας θα αυξηθεί καθώς και η δημοφιλία σας και η κοινωνικότητά σας. Αν κάποιοι θέλετε να ξεκινήσετε ενα κοινό εγχείρημα-έργο με τον ή την σύζυγο ή ένα αξιόπιστο συνέταιρο αρκετοί θα έχετε εξαιρετικές οικονομικές απολαβές. Οι ελεύθεροι μπορεί να γνωρίσετε τώρα το μελλοντικό σας ταίρι και οι γάμοι για σας τώρα ευνοούνται. Οσοι είστε σε φάση διαζυγίου θα γίνει με πιο ευνοικούς όρους για εσάς και για κάποιους άλλους είναι καλή περίοδος για νομικούς συμβιβασμούς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ο Δίας για εσάς στον ΚΡΙΟ θα ευνοήσει την καθημερινότητά σας χαρίζοντας λύσεις σαν από μηχανής θεός σε εμπόδια και αναποδιές. Πολλοί θα έχετε βελτίωση στις συνθήκες εργασίας σας. Σας δίνει την ώθηση να ασχοληθείτε με την υγεία σας και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας και είναι τώρα η ευκαιρία να ξεκινήσετε σωστή και υγιεινή διατροφή και άσκηση. Θα ξεκινήσετε διάφορα projects και θα βρείτε τους κατάλληλους βοηθούς και υφισταμένους με σκοπό να οργανώσετε και να τα τακτοποιήσετε ακόμα καλύτερα την ζωή σας αντιμετωπίζοντας την καθημερινή ρουτίνα με πολύ καλύτερη διάθεση.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Χαράς ευαγγέλια και για εσάς με τον ΔΙΑ στον ΚΡΙΟ που σας φέρνει επιτέλους χαρά, διασκέδαση, έρωτα και φλερτ. Σε κάποιες κυρίες μπορει να φέρει και εγκυμοσύνη ή και σε γονείς Τοξότες χαρές από κάποιο παιδί τους. Αυξάνει η προσωπική σας γοητεία και θα έχετε κίνητρα και κέφι για δημιουργία και μεγάλη πιθανότητα να βρείτε κάποια απασχόληση ή καινούργιο hobby που θα σας χαρίσει πληρότητα και χαρά.
Οσοι ασχολείστε με τον κόσμο του θεάματος και της τέχνης θα έχετε ευκαιρίες και τύχη να λάμψετε στον χώρο της δουλειάς σας. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα έχετε τύχη και βοήθεια σε θέματα σπιτού και οικογένειας αλλά και σε θέματα διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας σας. Ισως κάποιοι λάβετε αναπάντεχη βοήθεια από τους γονείς όσον αφορά την αγορά ή την πώληση κάποιου ακίνητου ή και χωρίς αυτήν την βοήθεια πολλοί από εσάς ευνοούνται για την αγοραπωλησία ακινήτου και για μετακόμιση ή αλλαγή κατοικίας. Αλλοι θα έχετε διάθεση να ξεκινήσετε αλλαγές και ανακαινίσεις μέσα στο σπίτι και θα λάβετε τις σχετικές βοήθειες βρίσκοντας τους κατάλληλους συνεργάτες. Κάποιοι θα εχετε την διάθεση, το καλό κλίμα και την εύνοια να ξαναφτιάξετε την σχέση σας με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Διας στον Κριό θα σας βοηθήσει, να εκφράζεστε, να γράφετε και να επικοινωνείτε καλύτερα. Προσοχή μόνο μην λέτε περισσότερα απόσα πρέπει. Οσοι είστε δημοσιογράφοι ή συγγραφείς ευνοείστε ή κάποιοι άλλοι μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα συγγραφικό έργο. Αλλοι μπορεί να λάβετε βοήθεια από αδέλφια ή κοντινούς συγγενείς για κάποιο σχέδιό σας ή να ομορφύνετε την σχέση σας μαζί τους. Θα κάνετε ευχάριστες κοντινές αποδράσεις, ταξιδάκια και εκδρομές. Ευνοείστε σε απόκτηση πτυχίου ή κάποια επιπλέον επιμόρφωση ή σεμινάριο που θέλατε να κάνετε από καιρό. Ευνοική περίοδος επίσης για αλλαγή αυτοκινήτου ή αγορά νέου μεταφορικού μέσου αλλά μην το κάνετε σε περίοδο ανάδρομου ΕΡΜΗ ή ΑΡΗ.
ΙΧΘΥΣ
Μία από τις πολύ καλές θέσεις ο Δίας στον Κριό για εσάς. Θα σας χαρίσει πίστη στον εαυτό σας και βαθειά αίσθηση της προσωπικής σας αξίας. Θα βοηθήσει τα οικονομικά σας και με την δική σας συμμετοχή και δραστηριοποίηση βέβαια γιατί συν Αθηνά και χείρα κίνει! Αν οργανωθείτε και δουλέψετε μεθοδικά και σοβαρά θα δείτε αύξηση των εισοδημάτων σας και θα βρεθούν λύσεις που θα σας λύσουν τα χέρια ώστε να περάσετε καλύτερα εν μέσω δύσκολων καιρών. Μπορείτε να ζητήσετε μια αύξηση στην δουλειά σας αν θεωρείτε ότι την αξίζετε ή να ξεκινήσετε κάτι νέο παράλληλα που θα γίνει συμπληρωματική πηγή εσόδων. Γενικά αν περιμένετε από κάπου έσοδα, επιστροφή χρημάτων κλπ τώρα είναι ευνοική περίοδος μέχρι μέσα Μάη του 23. Θα απολαμβάνετε την ζωή, την ομορφιά γύρω σας και την τέχνη, προσοχή μόνο σε υπερβολικές σπατάλες και ευπιστία σε προτάσεις τρίτων για μεγάλες αγορές.
Anna Birou 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια