Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μηνιαίες προβλέψεις ΜΑΙΟΣ 2022 και ΖΩΔΙΩΝ

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΙΟΣ 2022*
1 Μαΐου -εξάγωνο Αφροδίτης/Πλουτωνα-έλξη, ισχυρά συναισθήματα, δημιουργία
2 Μαΐου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό ώρα 7:11 μμ.
4 Μαΐου- εξάγωνο Δια/Πλουτωνα-ανάπτυξη, δύναμη, άνοδος, αναγνώριση, πραγματοποίηση
Εξάγωνο Άρη/Ουρανού – ενέργεια, θάρρος, αποφασιστικότητα, βιασύνη
5 Μαΐου- συνοδος Ηλιου/Ουρανού- ένταση και αλλαγή, εκκεντρικότητα, υπερδιέγερση
6 Μαΐου- εξάγωνο Ερμή/Αφροδίτης- αντίληψη, χαρά, θετική σκέψη, πνευματικότητα, δημιουργία
7 Μαΐου- εξάγωνο Ηλιου/Άρη- ενέργεια, δύναμη, ηγεσία, επιτυχία, επιθυμία
10 Μαΐου – Ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 2:41 μμ. στην 4η μοίρα των Διδύμων.
11 Μαΐου-Ο Δίας εισέρχεται στον Κριό στις 2:24 π.μ.
15 Μαΐου- τετράγωνο Ηλιου/Κρόνου- αναστολές, αρνητική στάση, απαισιοδοξία
16 Μαΐου- Ολική Ματωμένη Σεληνιακή έκλειψη στην 25η του Σκορπιού -Η Πανσέληνος των Λουλουδιών
18 Μαΐου-συνοδος Άρη/Ποσειδωνα-  έλλειψη ενέργειας και ικανοποίησης, μειονεκτήματα, κατωτερότητα
20 Μαΐου- εξάγωνο Ερμή/Δια- θετική σκέψη, αισιοδοξία, χάρισμα, πετυχημένη δραστηριότητα
21 Μαΐου- Ο Ηλιος εισέρχεται στους Διδύμους ώρα 4:23 π.μ.
Συνοδος Ηλιου/Ερμή- συνείδηση, καλές ευκαιρίες, δημιουργία, επιτυχία, συμφωνία
23 Μαΐου- εξάγωνο Άρη/Πλουτωνα- προσπάθεια για πραγματοποίηση, δύναμη, φιλοδοξία
Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο στις 4:15 π.μ.
Εξάγωνο Ηλιου/Δια- θετική σκέψη, αισιοδοξία, χάρισμα, πετυχημένη δραστηριότητα
24 Μαΐου- εξάγωνο Ερμή/Άρη- ενέργεια, δύναμη, ηγεσία, επιτυχία, επιθυμία
Εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου- ισορροπία συναισθημάτων, αυτοέλεγχος, επιφύλαξη, πραγματικότητα, εγκράτεια
25 Μαΐου-ο Αρης εισέρχεται στον Κριό στις 2:18 π.μ.
26 Μαΐου- τρίγωνο Ερμή/Πλουτωνα- επιτυχια, αναγνώριση, παρατήρηση, θρίαμβος
27 Μαΐου- τετράγωνο Αφροδίτης/Πλουτωνα- ένταση, αρνητικά συναισθήματα
28 Μαΐου-Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο στις 5:46 μμ.
29 Μαΐου – συνοδος Άρη/Δια- δυναμισμός, σωστές αποφάσεις
30 Μαΐου-Νέα Σελήνη του Μελιού στους Διδύμους
Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΟΛΟΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2022…
Από αστρολογικής άποψης ο ουράνιος θόλος τον Μάϊο του 2022 είναι γεμάτος σημαντικές αλλαγές και σημαντικά αστρονομικά γεγονότα. Με πολύ δυναμικό τρόπο ο Μάϊος φέρνει φρέσκο αέρα καθώς η Αφροδίτη θα εισέρχεται στον Κριό, αργά το απόγευμα της 2ας Μαΐου. Ξεκινά με πολύ θετικές όψεις που κινούν το ενδιαφέρον μας. Αφροδίτη/Αρης και Ουρανός ανάβουν μια παράξενη ανοιξιάτικη σπίθα! Εκτός του ότι συνδέεται με το φλογερό πάθος, το ιδιο εξίσου πάθος θα μας ακολουθεί σε κάθε δραστηριότητα. Πιο εύκολα δημιουργούμε σχέσεις, ερωτευόμαστε πιο γρήγορα, γινόμαστε πιο εξωστρεφής, θέλουμε να εντυπωσιάσουμε τους άλλους, επιθυμούμε να ζούμε πιο έντονα, να κανουμε αλλαγες, υπάρχει έντονος μαγνητισμός, στην ζωή μας, όπως επίσης περισσότερος παρορμητισμος αλλα και επιθετικότητα τις επόμενες εβδομάδες. Δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν, θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, δημιουργούμε πιο εύκολα φιλίες, αναζητούμε την περιπέτεια, τον ενθουσιασμό, έλκουμε πιο εύκολα τους άλλους.

Κάθε ημέρα είναι μια νέα ημέρα!

Πολυ σημαντικο αστρονομικο γεγονος το ηλιοστασιο τριων πλανητων!Το ηλιοστάσιο της Αφροδίτης από της 4-8 Μαΐου, το ηλιοστάσιο του Άρη από τις 27 Μαΐου -2 Ιουνίου και το ηλιοστάσιο του Δια. Στην ουσια θα γινει μια παύση και ενα ειδος επανεκκίνησης για να δώσει μια νέα κατεύθυνσή και ώθηση στα πράγματά.

H έκλειψη Ηλιου στις 30 Απριλιου, που ηταν στην ουσια μια δευτερη νεα σεληνη,θα αρχίσουν να ενεργοποιούνται από τις 18 Μαΐου, οταν ολοκληρωθει και η εκλειψη σεληνης στις 16 του μηνα, όταν ο Ήλιος φτάσει στις 27 μοίρες του Ταύρου, στις μοίρες που βρίσκοταν η Αφροδίτη κατα την διαρκεια της μερικης ηλιακης έκλειψης επικεντρωθηκε σε θέματα που αφορούν την διασκέδαση, την εστίαση, τα παιδιά, την εξάπλωση του πολέμου και σε άλλες χώρες. Η φημη για επιδημια ηπατιτιδας, Ιλαρας και Εμπολα ταυτοχρονα νομιζω οτι δεν ειναι απλα μια φημη,.Ο πόλεμος συνεχιζει να διεξάγεται ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία και εξαπλώνεται στην Υπερδνειστερία και την Μολδαβία, οπως ειχα αναφερει κατα τους δυο πρωτους μηνες του 2022, αλλα ακομα θα συνεχισει να εξαπλωνεται και σε αλλες χώρες. Επισης, η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα ειναι σε ισχυ ακόμα και θα ειναι πολυ δυνατη καθολη την διαρκεια του Μαΐου. Ότι φέρνει ο Ποσειδώνας, ο Δίας το επεκτεινει, το μεγεθυνει.

Πιστεύω πως στην Ευρώπη το καλοκαίρι δεν θα ειναι ησυχο με τον Δια να εισερχεται στον Κριο. Οι Γαλλικες προεδρικές εκλογές μυριζουν μπαρούτι. Αν και ειχα κανει ηδη την προβλεψη στο γκρουπ για τις προεδρικες εκλογές, και αρχικα ειχα πει οτι ο Μακρον θα τις κέρδιζε ,ηθελα να ερευνησω περισσοτερο μεσα απο Δρακωνικους χαρτες.Τελικα, οσο αφορα τον νικητη, μαλλον το πρωτο μου αποτελεσμα ειναι εγκυρο.Ωστοσο, ουτε αυτο εχει σημασια καθολου. Μεσα απο τους χαρτες ενα πραγμα καταλαβα για τα καλα.Οι Σεληνιακοι Δεσμοί της Γαλλίας επηρεάζονται. Απο τις 13-19 Μαιου και μετα την Ολικη ματωμενη έκλειψη και υστερα τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα.Πολλα θα βγουν στην επιφανεια,ειναι πιθανο να εχουμε αιματοχυσιες στην Γαλλια.

Στις 10 Μαΐου ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην 4η μοίρα των Διδύμων! Εχει ήδη εισέλθει σε ζώνη σκιάς από της 26 Απριλίου, 2022, στις 9:47 π.μ. Στις 10 Μαΐου ξεκινά τον ανάδρομο του κύκλο, ώρα 2:41 μμ. Στις 3 Ιουνίου 2022 θα γυρίσει σε ορθή πορεία, στις 10:56 π.μ. φτάνοντας στην 26 μοίρα του Ταύρου ενώ θα βγει από την ζώνη σκιάς 19 Ιουνίου 2022 και ώρα 1:46 π.μ. στην 4 μοίρα των Διδύμων. Σαφώς εδώ πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί με social media, κάθε συσκευή επικοινωνίας, μέσο μεταφοράς, ηλεκτρονικές συναλλαγές, τον λεκτικό και γραπτό λόγο και τις συμφωνίες.

Ωστόσο, εχει και θετικά καθώς η ανάδρομη πορεία πλανητών συνδέεται ιδιαίτερα με τον εσωτερικό πνευματικό μας συντονισμό. Θα πρέπει ίσως να ανακαλύψουμε νέους εσωτερικούς μηχανισμούς που στηρίζουν μια προσωπική μας κατάσταση. Να αφήσουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί, να απομονωθεί σε έναν ονειρικό κόσμο ανακαλύπτοντας «νέες πνευματικές πόρτες» σε νέες διαστάσεις, η ανάδρομη πορεία των Διδύμων ανοίγει μια νέα πόρτα προς την γνώση και νέες πληροφορίες, εικόνες, ώστε να τις μοιραστούμε στην συνέχεια η’ να τις εκμεταλλευτούμε δημιουργικά.

Στις 11 Μαΐου 2022, ο Δίας εισέρχεται και αυτός στον Κριό, θα τα πούμε πιο αναλυτικά στις εκπομπές, ιδιαίτερα το 2023, όμως είναι μια ενέργεια που δίνει ευκαιρίες για ευημερία, δράση και πρωτοβουλίες. Θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2022 και μετα θα εγκαταλείψει τους Ιχθείς, για να ξαναμπεί και παλι στον Κριό στις 21 Δεκεμβρίου 2022 οπου θα παραμείνει μέχρι της 16 Μαΐου 2023. Ωστοοσ αναμενεται το καλοκαιρι να ειναι ιδιατερα θερμο ισως, αλλα σιγουρα δημιουργικο με νεα ξεκινηματα!

Έρχεται μια καυτή Άνοιξη μετα από ένα πολύ κρύο Χειμώνα! Οι ομοιοτητες με το παρελθον πολλες. Γυρω απο την ημερες της εκελιψης Μαιου θα συμβαινουν πολλα και στην χωρα μας.

Ο Κριός είναι καλλιτέχνης των πολεμικών τεχνών, του πολέμου, της κατάκτησης! Σε μερικούς μπορεί να δείχνει σαν έναν τρελό που μόλις κατάπιε ένα κουτί αμφεταμίνες. Είναι πολύ πιθανό όλα οσα φανταστήκαμε και ονειρευτήκαμε κατά την διάρκεια του Δια/Ιχθείς τώρα όμως με τον Κριό όλα μπαίνουν σε μια φάση έντονης δράσης, ειδικά αυτοί που έχουν πλανήτες στο στοιχείο της φωτιάς, στον χάρτη τους. Νομιζω οτι ειχα ερμηνευσει αυτον τον συνδυασμο τουλαχιστον 3-4 φορες. Είναι δραστήριοι, αρχηγοί, γενναίοι, πρωτοπόροι,και εμεις μπορεί να θέλουμε να κάνουμε πράγματα που δεν είχαμε δοκιμάσει πιο πριν.

Ο Κριός συμβολίζει επίσης το αρνί της θυσίας, ουτωσι αλλως το 2022 είναι έτος θυσίας, όμως μπορεί να μας κανει αποφασιστικούς, δυναμικούς, να ανακαλύψουμε ακόμα περισσότερο τους εαυτούς μας. Ο Δίας αυτος ανοίγει νέους ορίζοντες, φέρνει νέες ανακαλύψεις, ενθουσιασμό, αναδεικνύει τα χαρίσματα μας. Η αρνητική του πλευρά όμως πολύ δύσκολη, συνδέεται με την επιθετικότητα, τον πόλεμο, την  βία, τον εγωκεντρισμό, την υπερβολική αυτοπεποίθηση, εγωισμό και τυραννία. Η μαγεία ομως είναι δυνατή, απλά πρέπει να το πιστέψεις! Φέτος θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του αργά, δηλαδή στις 28 Ιουλίου 2022, αργά το βράδυ και θα επιστρέψει σε ευθεία πορεία στις 23 Νοεμβρίου, 2022.

Μετα από αυτή την έντονη αλλαγή ,στις 16 Μαΐου πραγματοποιείται η Ολική Ματωμένη Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό. Είναι οι απόλυτα καρμικές εκλείψεις, μπορεί να δώσει μεγάλα μαθήματα, ανάλογα τι εχουμε πράξει, μπορεί να φέρει πολύ καλα πράγματα η πολύ άσχημα. Πολλές από αυτές τις καρμικές εμπειρίες μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Αυτό ισχύει για ολους από απλούς ανθρώπους μέχρι τους πολιτικούς. Πολλοί όμως την φοβούνται, είναι αρκετά έντονη που θα την αναλύσουμε λεπτομερώς, ωστόσο φέρνει σεισμούς, ξηρασία, ασθένειες, μάχες, σφαγές. Ειναι μια πρόκληση,διοτι θα μας βοηθησει να απαλλαγουμε απο πραγματα και καταστασεις που πλεον δεν λειτουργουν.

Στις 21 Μαΐου- Ο Ηλιος εισέρχεται στους Διδύμους θα μας διευκολύνει να προσαρμοστούμε στις αλλαγές. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι δύναμη, γιατί είναι μηχανισμός επιβίωσης και αδυναμία γιατί μας κάνει ευάλωτους στις απαιτήσεις και την επιρροή άλλων ανθρώπων. Η εξυπνάδα, η ικανότητα να προσαρμοστούμε, τα αντανακλαστικά μας, ο διανοητικός μας κόσμος, η επικοινωνία, οι ιδέες, η ταχύτητα περισσότερο και η ευελιξία, η διαχείριση του λόγου, θα παίξουν ρόλο σημαντικό, ικανότητες για να ανταπεξέλθουμε σε τυχόν δυσκολίες. Μαζί με τον Ερμή στο ιδιο ζώδιο δεν αναμένεται όμως να δουλέψει και τόσο καλα, καθώς ο δεύτερος θα διανύει τον ανάδρομο κύκλο του. Όμως, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο στις 23 Μαΐου, μας κανει πιο συγκεντρωτικούς, σταθερούς και ρεαλιστές.

Στις 25 Μαΐου ο Αρης εισέρχεται στον Κριό, ευτυχώς δεν σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη λόγω ταχύτητας. Η δυναμική των γεγονότων ενδυναμώνεται, αυτή η πολεμική και αυθόρμητη ενέργεια στρέφεται προς το μέλλον και στόχος είναι η νίκη. Ο Αρης σ αυτό το ζώδιο θα βγάλει τον πολεμιστή από μεσα μας, θα μας κανει πιο ανταγωνιστικούς, ανεξάρτητους, αλλα και πιο σίγουρους για τον εαυτό μας. Στην προσωπική μας ζωή όλα αυτά θα πρέπει να εξυπηρετήσουν το Εγώ μας και τα δικά μας συμφέροντα έχουν πρώτο λόγο. Σαφως θα δουμε και ακροτητες. Προτιμώ ομως να πω το εξης θετικό: Αν θέλετε να κάνετε την διαφορά και να αφήσετε το «σημάδι» σας στον κόσμο αυτό, αυτή είναι η καλύτερη συγκυρία!

Στις 28 Μαΐου η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου προσφέροντας περισσότερη τρυφερότητα αλλα και αισθησιασμό σε όλα τα πράγματα που φροντίζουμε. Η συναισθηματική μας ευημερία θα εξαρτάται περισσότερο από την ασφάλεια που προέρχεται από μια σταθερή σχέση και την ασφαλή ζωή στο σπίτι. Τα χρήματα και τα υλικά αγαθά είναι επίσης σημαντικά, δίνοντάς τη δυνατότητα να ομορφύνουμε το περιβάλλον μας.

Ο μήνας αυτός κλείνει στις 30 Μαΐου με ένα ακόμη φεγγάρι του Μελιού η’ των Λουλουδιών, όμως είναι μια πολύ δύσκολη Νέα Σελήνη στις 9 μοιρες των Διδύμων, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο στην ζωή μας, γεμάτο προκλήσεις. Η νέα Σελήνη είναι αρκετά επιθετική, με τα παγκόσμια γεγονότα να τρέχουν επικίνδυνα, όμως δίνει έμφαση στην επικοινωνία, την παιδεία, τα παιδιά για άλλη μια φορά. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε πολύ φιλόδοξοι. Αλλά θυμήσου να μην πληγώνεις τους άλλους μόνο και μόνο επειδή θέλεις να κερδίσεις».

Λέξεις-κλειδιά: Νέα αρχή, επιθετικότητα, νέα καριέρα, νέα κατοικία, ξεπερνώντας τα εμπόδια, η ζωή ξεκινά έναν νέο κύκλο. Ταρώ: Ο Μάγος: Καιρός για δράση, αναγνωρίζοντας πολλες απο τις
δυνατότητες σας, πραγματοποιήστε σχέδια, χρησιμοποιήστε τα εσωτερικά σας ταλέντα.

Ασφαλώς, οι δυνάμεις και το απεριόριστο δυναμικό των παραγωγικών διαδικασιών μπορεί να εμπίπτουν κατάλληλα στην κατηγορία του «δημιουργικού φωτός». Πάνω τους κρέμεται η ευλογία τριών λουλουδιών σε ένα».

Αριθμολογικα, ειναι το 1, μπορείτε να ετοιμαστείτε για μια καίνουργια αρχή. Νέοι φίλοι και νέες
εμπειρίες είναι καθ’ οδόν, οπότε αφήστε όλες τις αρνητικες επιρροές του παρελθόντος και ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε τη ζωή με ενθουσιασμό. Προσέξτε την αναποφασιστικότητα γιατί θα ήταν τραγικό να κάτσετε πίσω και να μην κάνετε τίποτα. Ωρα να δουλεψετε και να πετύχετε τους στόχους σας. Δεν θα είμαστε διατεθειμένοι να ακολουθήσουμε τις ιδιοτροπίες και τις επιθυμίες των άλλων τώρα. Να είστε προσεκτικοί στην προσέγγισή σας προς τους άλλους, επειδή οι οι συνεργασίες και οι σχέσεις μπορεί να τελειώσουν ξαφνικά.Οι σχεσεις για τους Λέοντες,Κριους και Υδροχόους τονίζονται ιδιαιτερα το επόμενο χρονικο διάστημα.

Επισης τονίζεται η εφευρετικοτητα, η ιδιοφυΐα μας, πρωτοτυπία αλλα και οιι πνευματικές μας ικανότητες.Ευάλωτες περιοχές για την υγεία είναι οι παλμοί της καρδιάς, πονοκεφάλους, ερεθισμούς της μύτης, του στόματος και των δοντιών. Προσοχη στην υπερκοπωση γυρω απο τις ημερες της εκλειψης!Η αγάπη και ο γάμος είναι οι επιρροές που υπάγονται σε αυτόν τον κύκλο και η Αφροδίτη προσφέρει προστασία στα οικονομικά καθώς ο ρομαντισμός και τα θετικά συναισθήματα είναι βέβαιο ότι θα υπαρχουν στην ατμόσφαιρα.Μεινετε ομως μακρια απο τους αντιπαθητικους και αγενείς ανθρώπους οσο γινεται! Τα ρουχα μας θα αντικατροπτιζουν συναισθηματα και σκεψεις!Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για οικογενειακές και ρομαντικες σχέσεις, και ευνοεί τη σύλληψη ενός παιδιού εάν το επιθυμείτε. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να διακοσμήσετε, να διασκεδάσετε ή να απολαύσετε το περιβάλλον σας. Αν ψάχνετε για δουλειά, μπορείτε να βρείτε τώρα. Οι αισθησιακές στιγμές ή η σεξουαλική απόλαυση αυξάνεται και μπορείτε να βρείτε νέες πηγές ευχαρίστησης. Απροσδόκητος πλούτος και αυξήσεις μπορει να προκυψουν.
ΚΡΙΟΣ
Ο Μάιος είναι σημαντικός μήνας αν σκεφτείτε ότι ο Δίας μέχρι το Φθινόπωρο θα βρίσκεται στο ζώδιο σας οπότε αυτό ίσως να σημαίνει ότι υποστηρίζει τα σχέδια σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Σημαντικο, ότι η Σελήνη στρέφεται προς τις προσωπικές σας σχέσεις και την διασκέδαση, την αυτό-δημιουργία. Ενδιαφέρεστε περισσότερο να δημιουργήσετε περισσότερα πράγματα γύρω σας που σας ενδιαφέρουν η το κατάλληλο περιβάλλον για να αισθάνεστε πιο ευτυχισμένοι. Η έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό, αλλάζει την παλίρροια φέρνοντας περισσότερη προσωπική ευτυχία τους επόμενους μήνες, στην ζωή σας, τόσο προσωπικά αλλα και οικονομικά. Να μην είστε βιαστικοί η αυθόρμητοι με τις αποφάσεις σας. Αυτές οι αλλαγές συνήθως προκύπτουν μετα από μια περίοδο απομόνωσης και έντονης πνευματικής δραστηριότητας. Κάποιοι ίσως θα μπουν τώρα σε μια τέτοια διαδικασία ταυτόχρονα. Ισως η ζωή σας να μοιάζει σαν μια «θεατρική παραγωγή».
Πολλές εργασίες γίνονται στα παρασκήνια σε μια παραγωγή πριν ξεκινήσει η σεζόν. Ο σκηνοθέτης σχεδιάζει τη δράση, οι ηθοποιοί κάνουν πρόβες, τα σκηνικά, οι φωτισμοί, τα κοστούμια σχεδιάζονται. Τελικά, τα φώτα ανάβουν και όλοι παίζουν τον ρόλο τους και λαμβάνουν αυτό που τους αξίζει! Θα μπορούσε να είναι ένα χόμπι, ένα πρότζεκτ, μπορεί να αφορά ανακαίνιση σπιτιού, εγκυμοσύνη, οικονομικά ή ίσως ακόμη και μια σχέση. Τέλος, μια δυναμική νέα σελήνη στους Διδύμους, στις 30 Μαΐου, ενδυναμώνει τον συγκεκριμένο κύκλο προσωπικής δημιουργίας.
Ο Άσσος Κούπα είναι ένα εξαιρετικό χαρτί για την υγεία, τον έρωτα, τις σχέσεις, τα επαγγελματικά και τα χρήματα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 7,8,12,13,16,17
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,6,7,8,16,17,25,27,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,13,19,21,22,31

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Μάιος είναι έντονος μήνας, οπου πολλές αλλαγές μπορεί να συμβούν, με σύνοδο Ηλίου/Ουρανού άλλωστε, ενώ και ο Δίας θα εισέλθει τον Κριό. Εξαιρετικά ασυνήθιστο το γεγονός καθώς έχουμε τα ηλιοστάσια των τριών αυτών πλανητών μεσα σε ένα μηνα. Θα κάνουν μια παύση στον ουρανιο θολο, και στην συνέχεια θα αλλάξουν κατεύθυνση, η Αφροδίτη από τις  4-8 Μαΐου, θέλει προσοχή στις σχέσεις σας και ίσως να προκύψουν θέματα υγείας, ο Αρης από τις 27 -2 Ιουνίου, θα δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετέ τον πνευματικό σας κόσμο. Το ηλιοστάσιο του Δια, είναι σημαντικό, θα ξεκινήσει από τις 12 Μαΐου και συνεχίζει τον Ιούνιο, και αυτό ίσως, να επηρεάσει την σύντροφο σας η’ την διαχείριση οικονομικών για παράδειγμα, η απλά σε ψυχολογικό επίπεδο.
Στις 16 Μαΐου μια πολύ δυνατή έκλειψη Σελήνης, θα επικεντρωθεί στην προσωπική σας ζωή και σχέσεις και πιθανό να δοκιμάσει τις αντοχές σας. Θέλει όμως περισσότερη υπομονή! Η έκλειψη σελήνης θεωρείται θετική ως προς την βελτίωση οικονομικών θεμάτων. Διατηρήστε το συναίσθημα και το πάθος σε όλα τα επίπεδα, γίνετε αυτό που επιθυμείτε και θα πλημμυρίσετε με αγάπη και ευγνωμοσύνη την ζωή σας. Με την Νέα σελήνη στους Διδύμους στις 30 Μαΐου, προσπαθειστε να μην αφεθείτε στην πίεση και το άγχος, απλώς απομακρύνετε τα εμπόδια οπου στην συνέχεια θα καταρρεύσουν στο δρόμο σας. Ισως συνεργασίες και σχέσεις πάρουν μια απροσδόκητή κατεύθυνση, αποφύγετε τις εκρήξεις. Οραματιστείτε αυτό που χρειάζεστε και θα εμφανιστεί για εσάς την κατάλληλη στιγμή.
Το 8 Κούπα προφανώς δίνει το μήνυμα για αλλαγή κατεύθυνσης , ίσως για αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, αυτό μπορεί να προϋποθέτει και αστάθεια.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,7,8,11,14,15,16,17,20,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,6,12,13,16,18,19,25,28,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,10,11,19,21,27,28

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Μάιος μπορεί να είναι ένας μήνας προκλητικός με τον Δια να μετακινείται στο ζώδιο του Κριού στις 11 του μηνα και μέχρι το Φθινόπωρο. Αυτή την εποχή θα μπορούσατε να πάρετε πρωτοβουλίες όσο αφορά την προσωπική σας ευτυχία. Κάντε τις αλλαγές που χρειάζεστε για να είστε περισσότερο ευτυχισμένοι και να νιώθετε καλα, χωρίς να χρειάζεστε την έγκριση των άλλων. Η αλλαγή του Δια προς τον Κριό, είναι μια μεγάλη αλλαγή για σας, καθώς επηρεάζει την κοινωνική σας ζωή, φίλους, νέες σχέσεις και φιλίες που θα συναντήσετε, δραστηριότητα μεσα σε ομάδες, εταιρίες, οργανισμούς, social media και γενικότερα στον κόσμο του ίντερνετ. Η έκλειψη Σελήνης στις 16 Μαΐου στο Σκορπιο είναι αρκετά έντονη και θα δοκιμάζει τις σχέσεις σας, θέλει περισσότερη υπομονή, καθώς δραματοποιούνται καταστάσεις και συναισθήματα.
Ισως να γίνουν αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον, στην διατροφή σας, κατά την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή περίοδο. Επηρεάζεται και ο Κρονος, καθώς σχετίζεται με απογοητεύσεις και προκλήσεις στο εργασιακό περιβάλλον, η’ το γεγονός ότι πρέπει να γίνει μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση της ζωής. Μπορεί να έλθουν στην επιφάνεια φοβίες και ανησυχίες που επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητα σας. Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας στις 30 Μαΐου, συνεχίζει να συγκεντρώνεται στα ιδια θέματα, αλλά Ερμής και Αφροδίτη στρέφουν την σκέψη σας σε μια θετικότερη κατεύθυνση, αν το σκεφτείτε λίγο, βάλτε όρια, ισορροπήστε τις αρνητικές τάσεις για να έχετε αυτό που επιθυμείτε. Προσοχή στις σχολικές εξετάσεις και θέματα που συνδέονται με την παιδεία και την μάθηση, για λάθη και έλλειψη αυτό συγκέντρωσης.
Με Ακόλουθο των Ράβδων, νέα ξεκινήματα ευνοούνται η’ μπορείτε επίσης να αλλάξετε τακτική.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,8,15,16,17,24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 5,6,10,11,16,20,25,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,15,23,24

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σημαντική αλλαγή μέσα στον Μάϊο είναι ότι ο Δίας μετακινείται στο ζώδιο του Κριού στις 11 Μαΐου, καθώς επίσης και η θέσεις της Αφροδίτης και του Άρη είναι σημαντικές. Επέκταση και ανύψωση. Οι ορίζοντές σας διευρύνονται. Η οικογένειά σας φαίνεται να υποστηρίζει πολύ τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ωστόσο, θέματα υγείας θα χρειαστούν την προσοχή σας η των παιδιών σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πιθανό να επιδιώκετε ανταμοιβές που έρχονται ως αποτέλεσμα της επένδυσης χρόνου και χρημάτων. Τα καλά νέα είναι ότι είναι πιθανό να αποκομίσετε ανταμοιβές από οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα στην οποία επικεντρώνεστε. Καθώς θα περνούν οι μήνες, θα επιθυμείτε να κερδίσετε μεγαλύτερη ευχαρίστηση από αυτό που κάνετε. Μπορείτε να εγγραφείτε σε νέες ομάδες, συλλόγους ή να επεκτείνετε τους κοινωνικούς κύκλους με βάση νέες ιδέες και στόχους. Τα οικονομικά θα πάνε πολύ καλα, με την βοήθεια Ηλιου, Αφροδίτης και Δια, αλλα να είστε προσεχτικοί με τις αποφάσεις σας γενικότερα.
Η έκλειψη σελήνης στις 16, δυναμώνει το συναίσθημα της αλλαγής, καθώς βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να απορρίψετε ξεπερασμένες συνήθειες. Πρέπει να πετάξετε παλιά ρούχα, να απαλλαγείτε από την ακαταστασία και να αναδιατάξετε το περιβάλλον σας. Καθώς απορρίπτετε τα παλιά, προσελκύετε νέα πράγματα και καταστάσεις. Θέλετε να δημιουργήσετε μια ζωή που να αντικατοπτρίζει πιο αληθινά όνειρα και στόχους. Αυτή είναι μια περίοδος οπου οι αναμνήσεις παίζουν σημαντικό ρόλο, προσφέροντάς γνώσεις για τομείς της ζωής σας που πρέπει να αντιμετωπίσετε, να θεραπεύσετε και να αλλάξετε. Η νέα σελήνη στις 30 Μαΐου, συνεχίζει να συγκεντρώνεται σε θέματα προσωπικής ανανέωσης, ενω ο Ερμής και η Αφροδίτη στρέφουν την σκέψη σας σε μια θετικότερη κατεύθυνση, αν και θα είναι δύσκολο να δείτε καθαρά τι ακριβως θέλετε, καλό θα ήταν να μην βιάζεστε.
Η Ιέρεια, σας δίνει το μήνυμα να μελετήσετε, να χρησιμοποιήσετε την διαίσθηση σας ,τις ικανότητές σας, να κατανοήσετε τον εαυτό σας. Ισορροπία διαίσθησης και Νου για να πάρετε σωστές αποφάσεις.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,7,8,13,16,17,19,21,22,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,7,8,9,10,11,16,20,25,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,8,9,17,18,25,26

ΛΕΩΝ
Αυτόν τον μηνα θέματα επαγγελματικής φύσεως θα πάνε αρκετα καλα, θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα. Η υγεία θα είναι σε αρκετά καλα επίπεδα ενώ και τα οικονομικά θα είναι θετικά αν και κάπως πολύπλοκα καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα εστιάσει στο γεγονός ότι πρέπει να είστε προσεχτικοί με σημαντικές αγορές, επενδύσεις, συμφωνίες, περιουσιακά. Ο Δίας στον Κριό, πολύ σημαντική πλανητική αλλαγή του μηνα, θα μπορούσε να δώσει περισσότερο πάθος για δημιουργία οδηγώντας σας στο να πάρετε πρωτοβουλίες. Η έκλειψη σελήνης στις 16 Μαΐου, στον Σκορπιο αναμένεται να σας αναστατώσει. Ψυχή και σώμα τωρα επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά, οπου η διαφήμιση, η προώθηση, η επικοινωνία θα παίξουν ρόλο, θα μπορέσετε να κάνετε ευχάριστες αλλαγές η’ πιθανότητα να υπάρξουν αλλαγές στον εργασιακό χώρο κάπως άβολες αν εργάζεστε στον τομέα των υπηρεσιών.
Η έκλειψη σελήνης στον Σκορπιο σε κάποιους αναμενεται να φέρει νέες σχέσεις, οπου θα υπάρχει αφοσίωση και τρυφερότητα, ενώ στις υπάρχουσες, μπορεί να σημαίνει προσήλωση προς τρίτα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Μην προσπαθήσετε να βιαστείτε και να προχωρήσετε με γρήγορα βήματα, προς χάριν του ενθουσιασμού και προσοχή στην διαχείριση χρήματων. Μελετήστε τις κινήσεις σας. Αυτό θα ισχύσει και στην νέα σελήνη στους Διδύμους στις 30 Μαΐου, ισορροπήστε την τάση σας για αυθόρμητες κινήσεις και αποφάσεις, κυρίως με επαγγελματικά σχέδια οπου εμπλέκεται και το οικονομικό κομμάτι.
Ο Ιεροφάντης συνιστά διπλωματία, προσοχή, σοφία η ακόμα και να επιδείξετε επιείκεια μπροστά στα νέα σας σχέδια η και να ζητήσετε πνευματική συμβουλή αν το χρειαστείτε.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,7,8,10,11,16,17,19,21,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,6,10,11,12,13,16,18,19,25,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,7,8,16,17,27,28

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ κάλος μήνας καθώς θα επικεντρωθείτε στις σχέσεις με τους άλλους, ειδικά ο οίκος των επαγγελματικών θα είναι ιδιαίτερα ισχυρός ολόκληρο τον μηνα, ειδικά από τις 21 Μαΐου και ύστερα. Αν και δεν χρειάζετε ίσως να ανησυχείτε, η προσοχή στρέφεται προς τις προσωπικές σας σχέσεις, οπου η συναισθηματική αρμονία θα είναι σημαντική. Το γεγονός ότι τα πράγματα θα πάνε καλά επαγγελματικά αυτό είναι ένα κίνητρο ότι εν συνεχεία θα υπάρχει συναισθηματική ισορροπία. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή, καθώς θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους, ισχυρός αυτή την φορα, μπορεί επισης να μεταφραστεί ως αναποφασιστικότητα, χαμηλή αυτοπεποίθηση η’ φυσική η’ πνευματική αδυναμία γενικότερα. Αν και τίποτα από όλα αυτά δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στις καθημερινές σας μετακινήσεις και συναλλαγές.
Προσοχή σε σχολικές εξετάσεις και θέματα που συνδέονται με την παιδεία, για λάθη και έλλειψη αυτό συγκέντρωσης. Η έκλειψη σελήνης στον Σκορπιο στις 16 Μαΐου, επικεντρώνεται σε πάσης φύσεως σχέσεις, προσωπικές και συνεργασίες οπου θα υπάρχει αρμονία, συνεννόηση και θετικά αποτελέσματα μεσα από αυτές. Προβλήματα που είναι δύσκολο να εντοπιστούν μπορούν να ξεριζωθούν για να μπει νέο φως στα πράγματα. Ο Κρόνος ειναι ο πλανήτης που επηρεάζεται από την έκλειψη σελήνης, προσοχή στα παιδια σας, το επόμενο χρονικό διάστημα.Back up στον υπολογιστή σας, ίσως μια φιλία να δοκιμαστεί. Με την νέα σελήνη στους Διδύμους θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με οικονομικές συναλλαγές και ιντερνετικες απάτες.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,8,15,16,17,23,24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,7,8,12,13,16,17,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,4,12,13,18,19,28,30,31

ΖΥΓΟΣ
Σημαντικός ο Μάϊος αφού ο Δίας αφού μετακινείται στο αντίθετο ζώδιο σας, στις 11 Μαΐου, περνώντας στον Κριό. Η ερωτική ζωή σας αποκτά κάποιο ενδιαφέρον η’ γίνετε πιο πικάντικη, ωστόσο ανοίγει νέες ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων γενικότερα. Σαφώς εχει προηγηθεί η Αφροδίτη που εχει περάσει στις 7 στον Κριό και ακολουθεί και ο Αρης στο ιδιο ζώδιο στις 25. Αυτά δεν προϋποθέτουν απαραίτητα νέες γνωριμίες, συνεργασίες η γάμο,ωστόσο η κοινωνική ζωή μπορεί να είναι πιο έντονη, η προσοχή εστιάζεται στους άλλους ανθρώπους στην ζωή μας γενικότερα. Η γοητεία σας, η αυτοπεποίθηση σας, η ικανότητα να έλκεται ανάλογους ανθρώπους και καταστάσεις, η να επηρεάζεται τους άλλους, αυξάνονται όπως και τα ενεργειακά σας επίπεδα. Αυτά είναι κατανοητά νομίζω αν και το επίκεντρο θα είναι η σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 16 του μηνα, θα επηρεάσει την καθημερινή σας ζωή.
Οργανωθείτε καλύτερα, απορρίψετε κακές συνήθειες και ενσωματώστε νέες συνήθειες στην καθημερινότητά σας. Το πρόγραμμά σας, η διατροφή, ή η έλλειψή άσκησης, κάποια πράγματα θα πρέπει να αναθεωρηθούν. Εάν είστε αποδιοργανωμένοι, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να βάλετε σε τάξη το χάος. Μπορεί να είστε πρόθυμοι να αλλάξετε δουλειά ή εργοδότες. Εάν εργάζεστε στη δική σας επιχείρηση, τότε μπορείτε να αλλάξετε την διακόσμηση του τον χώρου ώστε να γίνει πιο κατάλληλο για σας. Σημασία εχει ότι θα πρέπει να προχωρήσετε σε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής, έναν τρόπο ζωής που ωφελεί τους στόχους της ζωής σας.
Μερικές φορές οι άνθρωποι αλλάζουν εργασία κάτω από μια τέτοια έκλειψη, αλλά τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλώς να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο επιδιώκουν αυτήν την πορεία. Αυτή είναι η στιγμή για να εστιάσετε στην καριέρα και στους εξωτερικούς σας στόχους. (Η έκλειψη θα επιβάλει λίγη προσοχή στο σπίτι, αλλά όταν τελειώσει, επικεντρωθείτε στην καριέρα σας.) Τα αποτελέσματα όμως των αλλαγών και των προσπαθειών σας θα έχουν θετικά αποτελέσματα, αλλα να θυμάστε ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε μεσα σε μια μέρα! Η πανσέληνος στις 30 μπορεί να σας κανει πιο επιθετικούς αν και οι επαγγελματικές επιτυχίες συνεχίζονται. Τα φώτα της δημοσιότητας ανάβουν και βρίσκεστε στη σκηνή — εκτελέστε!
Ο Κρεμασμένος, δεν είναι αρνητική καρτα, ωστόσο θα έλεγα ότι είναι μια περίοδο μύησης. Η δυσκολία ίσως είναι ότι πρέπει να βγάλετε σωστά συμπεράσματα, αποφάσεις και αυτό ίσως να σας ταλαιπωρεί. Πάρτε όμως πρωτοβουλίες και ευθύνες. Είστε σε αποστολή!
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,8,15,16,17,23,24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,7,8,12,13,16,17,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,4,12,13,18,19,28,30,31

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σημαντικο γεγονός ότι μια δυνατή Ολική σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 16 Μάιου, και είναι  πολύ πιθανό να εχει δυνατή επιρροή πάνω σας. Όλα εξαρτιούνται από τον προσωπικό σας χάρτη αλλα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το θέμα με ψυχραιμία, και να μην ακούτε αβάσιμες πληροφορίες. Σαφώς, μια τέτοια έκλειψη μπορεί να φέρει επιπλέον άγχος. Οι εκλείψεις πάντα κατά μια έννοια μας βάζουν να επανεκτιμήσουμε έργα, πράξεις και σκέψεις σχετικά με τον εαυτό μας και τους άλλους. Αυτό συμβαίνει συνήθως γιατί οι άλλοι μπορεί να μην έχουν καλή εικόνα για τον εαυτό μας, οπότε προφανως αυτή η διαδικασία επαναπροσδιορισμού μας κανει να προχωρήσουμε σε αλλαγές.
Εγώ πιστεύω ότι η έκλειψη αυτή είναι θετική, κι αυτό εξαρτάται βέβαια από αυτά που εσείς έχετε κανει έως τώρα. Η έκλειψη αυτή θα σας δείξει, ποιος είναι ποιος, στην πραγματικότητα, θα σας ωθήσει να κάνετε ξεκαθαρίσματα, να πετάξετε ότι είναι άχρηστο, όχι μόνο σε φυσικό επίπεδο αλλα και ψυχικό. Η έκλειψη σελήνης επηρεάζει και τον Κρονο, οπότε ενδεχομενως και τις σχέσεις σας με το κοντινό σας περιβάλλον, αδέλφια, συγγενείς κτλ., την επικοινωνία η’ τα μεσα που επικοινωνούμε όπως το ίντερνετ, το αυτοκίνητο σας, οπότε θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σχετικά με όλα αυτά.
Στις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρχει κάποια αστάθεια, αρκεί να μην δραματοποιούνται οι καταστάσεις γιατί η έκλειψη αυτή πάντα συνοδεύεται από έντονα συναισθήματα. Οι ελεύθεροι θα είναι πιο τολμηροί και θα έχουν νέες ευκαιρίες γενικότερα. Ώρα για αποκατάσταση της τάξης, ώστε να επανέλθει η ομαλή λειτουργία των πράγματων, αν αυτό μια χρήσιμη πληροφορία. Δείτε στο προσωπικό σας ωροσκόπιο ποιον τομέα επηρεάζει ο Κρονος στον Υδροχόο.
Αυτό θα επιτρέψει στην ζωή σας να τρέχει ανεμπόδιστα, χωρίς μπερδέματα, οπότε αφιερώστε τον κατάλληλο χρόνο που χρειάζεται για να το κάνετε αυτό. Σε αυτό το τελευταίο, θα συμβάλλει και ο Δίας, που θα εισέλθει στον Κριό πλέον, μέχρι το Φθινόπωρο, που μπορεί να πετύχετε πολύ περισσότερα σε πρακτικό επίπεδο, όσο αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, την υγεία, να αλλάξετε και να βελτιώσετε την καθημερινή σας ζωή. Αν και είστε έτοιμοι να πάρετε ρίσκα, η σκληρή δουλειά και η επιμέλειά που σας διακατέχει θα δημιουργήσουν την καλή σας τύχη. Να είστε περισσότερο προσεχτικοί με θέματα υγείας κατά την πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στις 30 Μάιου. Αποφύγετε τις εντάσεις, που θα είναι προσωρινές, αλλα μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα μετανιώσετε. Υπάρχει ένας θετικότερος κύκλος που είναι σε εξέλιξη.
Η Βασίλισσα των Ράβδων, θα έχετε την τάση να είστε πιο εξουσιαστικοί η’ ακόμα και κτητικοί, οδηγήστε προς την απελευθέρωση. Θα ακολουθήσει μια πολύ δυνατή περίοδος, αλλα αποφασίστε να παίξετε τον θετικό ρόλο.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,7,8,16,17,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,16,17,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,8,9,10,11,20,30

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είμαστε εν τω μέσω των εκλείψεων και η υγεία σας φαίνεται να είναι αρκετά καλή αυτές τις ημέρες σε ενεργειακό επίπεδο, μιλάω πάντα, και αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα. Η προσοχή στρέφεται προς αυτόν τον τομέα της ζωής σας, εδώ και καιρό, αν και με Δια/Πωσειδωνα είναι πιθανό τα επίπεδα ενέργειας να είναι χαμηλότερα κατά χρονικά διαστήματα. Στρέφεστε προς στην άσκηση, την καλή διατροφή, και άλλες μεθόδους για να ελέγχετε το άγχος σας, συνεχίζετε να προστατεύετε τον εαυτό σας από ιούς, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι συντρέχει και σοβαρός λόγος. Ισως όλο αυτό να φαίνεται ως μια περίοδος αποτοξίνωσης ,ανανέωσης, μπορεί να ξεκινάτε μια δίαιτα εν όψη καλοκαιριού. Σημαντικο το γεγονός, ότι ο Δίας μετακινείται στον Κριό, στις 11 Μαΐου, που είναι ο κυβερνήτης σας, και αυτή η επιρροή θα συμβάλλει δυναμικά στην ζωή σας και αυτό εξαρτάται από τον γενέθλιο χάρτη σας. Όπως και να εχει είναι μια από τις πιο δυναμικές επιρροές που θα ενισχύσει πολλούς τομείς στην ζωή σας, θα πάρετε ρίσκα, θα είστε γενικότερα πιο τολμηροί, θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα έχετε την ευκαιρία να δράσετε.
Η σεληνιακή έκλειψη στις 16 Μαΐου, θα σας βοηθήσει να πάρετε απαντήσεις για τον εαυτό σας και πράγματα που σας απασχολούν, καθώς θα εχει πνευματικό αντίκτυπο στην ψυχή σας, να επαναπροσδιορίσετε ιδέες, να αποφασίζετε εκ νέου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Βαλτέ την ψυχή σας σε τάξη για να ακολουθήσει μια περίοδο έντονης δραστηριότητας σε πρακτικό επίπεδο ώστε να πέτυχετε περισσότερα. Πολλοί πλανήτες θα υποστηρίξουν τα δικα σας σχέδια, κυρίως τα επαγγελματικά, κοινωνικά. Θα ενισχύσει επιπλεον τις φιλίες που αξίζουν πραγματικά, οπως και με τα παιδιά σας.
Ο Κρόνος επηρεάζεται και αυτός από την έκλειψη, θα σας ωθήσει να κάνετε οικονομικές αλλαγές, που θα σας αναγκάσει να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικής φύσεως, ειδικά αν υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες η να κάνετε κινήσεις που να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Μαζί με την πανσέληνο στο αντίθετο ζώδιο σας, στους Διδύμους στις 30 Μαΐου, ίσως τα πράγματα στις προσωπικές σας σχέσεις να είναι λίγο πολύπλοκα και να υπάρχουν εντάσεις, λόγω ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ιδιο ζώδιο. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην ξεστομίσετε λόγια η κάνετε πράγματά που θα το μετανιώσετε.
Ο Τρελός, περιέχει, ανεμελιά, αλλά και παρορμήσεις, ίσως μια νέα προσδιοριστή εξέλιξη. Περιέχει και εμπειρίες, νέο ξεκίνημα, κρίσιμες αποφάσεις και επιλογές.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,7,8,12,13,16,17,18,19,28,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,6,13,16,19,21,22,25,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,4,10,11,12,13,18,19,28

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σημαντικός μήνας ο Μάϊος για σας με τον Δια να μετακινείται στον Κριό στις 11 Μαΐου, και με τρείς πλανήτες να έχουν τα ηλιοστάσια τους ταυτόχρονα, και μια ολική σεληνιακή έκλειψη, όλα αυτά αναμένεται να σας επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό. Καταρχήν από τις 11 του μηνα και ύστερα θα χρειαστεί να είστε προσεχτικοί με θέματα υγείας, όμως θα υπάρχει περισσότερο άγχος, που θα πρέπει να διαχειριστείτε, οπότε η ενίσχυση σε ενεργειακό επίπεδο είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να συμπεριλάβετε τους επομένους μήνες. Επιστρατεύστε τις ικανότητες σας, και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε. Η χάρη σας είναι αυτή γενικότερα που θα κανει θαύματα, όπου θα πάρετε πρωτοβουλίες.
Το ηλιοστάσιο της Αφροδίτης από της 4-8 Μαΐου, θα κάνει μια παύση και επανεκκίνηση σε θέματα επαγγελματικά για να δώσει μια νέα κατεύθυνσή και ώθηση στα πράγματά. Το ηλιοστάσιο του Άρη από τις 27 Μαΐου -2 Ιουνίου θα κανει το ιδιο σε θέματα οικογενειακά και προσωπικές σχέσεις. Το ηλιοστάσιο του Δια, που είναι αργός πλανήτης θα εχει ανάλογη επιρροή σε πνευματικό επίπεδο. Η Ολική σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μηνα, θα επηρεάσει την κοινωνική σας ζωή, τις φιλίες σας, οπου αυτές είναι πιθανό να δοκιμαστούν η’ να γίνουν ξεκαθαρίσματα ενώ το ιδιο μπορεί να συμβεί και σε μια προσωπική σχέση, γιατί συνήθως η Σεληνη φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, αλλα και παράπονα που χρειάζετε να αντιμετωπιστούν και να τα επεξεργαστείτε. Οι καλές σχέσεις επιβιώνουν και γίνονται ακόμα καλύτερες. Ουσιαστικά οι ελατωματικές σχέσεις βρίσκονται σε κίνδυνο.
Ο Ηλιος είναι ένα καθαρό και ισχυρό χαρτί, με πολύ θετική επιρροή. Προστατέψτε ότι είναι σημαντικο για σας, τόσο την επαγγελματική σας ζωή αλλα και την σχέση σας, τα παιδια σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 5,6,7,8,10,11,20,30,16,17
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,6,10,11,16,19,21,25,27,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,8,12,13,16,17

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αποχώρηση σημαντικών πλανητών από τον οικο των οικονομικών δείχνουν ότι η προσοχή δεν εστιάζετε σε αυτόν τον τομέα. Ο Αρης και ο Δίας τον εγκαταλείπουν, ωστόσο ο Μάϊος είναι θετικός για τους σπουδαστές και αυτούς που δίνουν εξετάσεις, για τους δάσκαλους, τους συγγράφεις, τους πωλητές και τον κόσμο του μάρκετινγκ. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα είναι στο προσκήνιο, θα είναι σημαντικές για να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε, αλλά επίσης θα στραφείτε στο γεγονός ότι θα κάνετε κάποιες κινήσεις για την βελτίωση της καθημερινής σας ζωής. Θα υπάρχει περισσότερη κοινωνικοποίηση με μέλη της οικογένειας. Μια ήσυχη, ρομαντική βραδιά στο σπίτι είναι πιο δελεαστική από μια βραδινή έξοδο στην πόλη.
Η συναισθηματική οικειότητα θα είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική οικειότητα. Αυτό ολόκληρο το σκηνικό δείχνει να αλλάζει μετα τις 21 του μηνα, καθώς θα επιθυμείτε περισσότερη διασκέδαση και περισσότερη όρεξη για δημιουργία. Θα σας ενδιαφέρει να περάσετε καλα. Αυτές οι θέσεις ευνοούν τις ερωτικές σχέσεις παρά τις σοβαρές. Η Ολική έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιο, στις 16 σας επηρεάζει έντονα, ειδικά όσους από εσάς γεννηθήκατε αργά στο ζώδιο του Υδροχόου (από 14–18 Φεβρουαρίου). Είναι μια περίοδος που πρέπει να πάρετε στα χαλαρά. Η έκλειψη σηματοδοτεί αλλαγές στα επαγγελματικά και σε θέματα καριέρας. Μερικές φορές οι άνθρωποι αλλάζουν καριέρα η’ εργασία με αυτό το είδος έκλειψης. Συνήθως μπορεί να αλλάξουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Ισως για παράδειγμα θα πρέπει να γίνουν προσαρμογές λόγω αλλαγών.
Μπορεί επίσης να υπάρχουν φόβοι για την υγεία, καθώς η Σελήνη, είναι ο πλανήτης της υγείας σας. Αλλά η υγεία σας είναι βασικά καλή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και οποιοιδήποτε τέτοιοι φόβοι είναι πιθανό να παραμείνουν ως φόβοι και να μην είναι τίποτα ουσιαστικό. Ωστόσο, θα υπάρξουν αλλαγές στο καθεστώς υγείας σας – σημαντικές αλλαγές – τους επόμενους μήνες. Η πανσέληνος στις 30 Μαΐου στους Διδύμους, θα διευκολύνει θέματα οικονομικής φύσεως και επαγγελματικά.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 7,8,9,10,11,16,117,20,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,15,16,23,24,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,11,14,15,20,28

ΙΧΘΕΙΣ
Ένας μήνας γεμάτος γεγονότα. Ο Δίας, ο πλανήτης της καριέρας σας, θα περάσει στο ζώδιο του Κριού, από τις 11 Μαΐου επηρεάζοντας τον οικο των οικονομικών. Θα είναι επίσης στο ηλιοστάσιό του για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα – από τις 12 έως τις 11 Ιουνίου. Σταματάει –στην ουσία πρακτικά ακίνητος– στον ίδιο βαθμό γεωγραφικού πλάτους. Τότε θα αλλάξει κατεύθυνση. Είναι μια παύση καριέρας που στην συνέχεια πρόκειται να ανανεωθεί. Θα σταματήσετε και μετά θα αλλάξετε κατεύθυνση στην καριέρα για παράδειγμα, η’ ως προς τον τρόπο που διαχειρίζεστε επαγγελματικά ζητήματα. Μία από τις σημαντικές αλλαγές είναι ότι θα εκτιμήσετε τα χρήματα περισσότερο στην ζωή σάς. Έτσι, εισέρχεστε σε μια περίοδο ευημερίας – περισσότερο από ό,τι είχατε όλο το χρόνο. Το πλανητικό δυναμικό αρχίζει να μετατοπίζεται – από την Ανατολή στη Δύση. Η ολική έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιο, στις 16 είναι μάλλον ήπια ως προς την επίδρασή της σε εσάς προσωπικά, αλλά δεν θα βλάψει να μειώσετε κάπως τις ταχύτητες σας στην καθημερινή σας ζωή για λίγο. Έχετε επίσης υπόψη σας ότι εάν αυτή η έκλειψη αγγίζει να πολύ ευαίσθητο σημείο στο προσωπικό σας όπως για παράδειγμα τον Ωροσκόπο – μπορεί να είναι πολύ ισχυρή.
Επηρεάζονται φοιτητές πανεπιστημιακού επιπέδου. Μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στο πρόγραμμα σπουδών. Δεν είναι καλή ιδέα να ταξιδεύετε κατά την περίοδο της έκλειψης. Οι θρησκευτικές, φιλοσοφικές και θεολογικές σας πεποιθήσεις θα δοκιμαστούν. Αυτό είναι μάλλον καλό: συμβολίζει μια ένα πραγματικότητα. Μερικές από τις πεποιθήσεις σας θα απορριφθούν, κάποιες θα αναθεωρηθούν. Η Σελήνη, ο επισκιαζομένος πλανήτης, κυβερνά τα παιδιά, άρα επηρεάζονται από την έκλειψη. Αυτή η έκλειψη επηρεάζει τον Κρόνο, τον πλανήτη των φίλων σας. Οι φιλίες δοκιμάζονται και συχνά ακολουθούν μια νέα διαδρομή. Εξετάζονται επίσης συσκευές τεχνολογίας και υπολογιστές. Συχνά απαιτούνται επισκευές ή αντικατάσταση. Μείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο και μην ανοίγετε ύποπτα email.
Ιππότης των Ξιφών, μια περίοδος έντονη, δημιουργική, ανάληψη ευθυνών, υποστήριξη.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,7,8,10,11,12,13,16,17,18,19,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,7,8,9,16,17,18,25,26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,16,17,25
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια