Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Ιούνιος 2022

💟   Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων για τον μήνα Ιούνιο 2022 από τον Γιώργο Ματσάγγο! Ένα μήνα όπου το καλοκαίρι κάνει δυναμικά την είσοδό του και έρχεται για να ζεστάνει τις καρδιές μας. Μάλιστα, για τους λάτρεις του ουρανού, οι πλανήτες που θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο του αστρικού στερεώματος αναμένεται να προσφέρουν ένα μοναδικό νυκτερινό υπερθέαμα αυτό το μήνα!!
Στις 4/6 ο Ερμής που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου, γυρίζει σε ορθόδρομη φορά. Έτσι σιγά-σιγά επανερχόμαστε σε μια πιο ομαλή καθημερινότητα. Ήδη από τις 3 του μήνα ο Ερμής περνάει σε φάση στάσης και φαίνεται σαν να κάνει «στροφή» μέσα από μια μεγαλειώδη επιστροφή κάπου ανάμεσα στον κτητικό και αγαπησιάρικο Ταύρο και τους επικοινωνιακούς Διδύμους -που κάνουν ότι μπορούν για να επαναφέρουν την επικοινωνία!! Μπορούμε να κάνουμε υπολογισμούς σε χρονοδιαγράμματα και στόχους χωρίς να σκοντάφτουμε σε απροσδιόριστους και τυχαίους ανασταλτικούς παράγοντες.

Στις 5/6 το εξάγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας «θερμαίνει» τις σχέσεις μας και δίνει επικοινωνιακές ευκαιρίες. Στις 6/6 ο Κρόνος στον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος και μας θυμίζει τι πρέπει να αναθεωρήσουμε ή να ξεπληρώσουμε οριστικά, προκειμένου να πάμε παραπέρα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα προσδίδει μια νοσταλγία με δημιουργικές αναζητήσεις στο παρελθόν, στα παιδικά χρόνια ή στο οικογενειακό περιβάλλον.
📣Διάλεξε το ζώδιο σου εδώ:📣 Εισαγωγή: 00:00 ♈ Κριός Ιούνιος: 5:21 ♉ Ταύρος Ιούνιος: 9:42 ♊ Δίδυμοι Ιούνιος: 13:48 ♋ Καρκίνος Ιούνιος: 18:02 ♌ Λέων Ιούνιος: 22:03 ♍ Παρθένος Ιούνιος: 26:20 ♎ Ζυγός Ιούνιος: 30:28 ♏ Σκορπιός Ιούνιος: 34:22 ♐ Τοξότης Ιούνιος: 38:16 ♑ Αιγόκερως Ιούνιος: 42:23 ♒ Υδροχόος Ιούνιος: 46:40 ♓ Ιχθύς Ιούνιος: 53:34

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια