Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Vegetarian hot dogs

Υλικά
300 γρ. μανιτάρια champignon
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
1 σκ. σκόρδο
1 κρεμμύδι
10 γρ. τζίντζερ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
400 γρ. φακές, βρασμένες
100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
50 γρ. κέτσαπ
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
1/2 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.σ. ρίγανη
1 αβγό, μεσαίο

Για τη σύνθεση
1 κ.σ. ελαιόλαδο
12 ψωμάκια για hot dog
300 γρ. σαλάτα coleslaw
50 γρ. κέτσαπ
Μέθοδος Εκτέλεσης
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
Κόβουμε τα μανιτάρια, τις πιπεριές, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το τζίντζερ σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε στο καυτό τηγάνι.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, και σοτάρουμε 15-20 λεπτά μέχρι να πέσει ο όγκος και να χάσουν την υγρασία τους. 
Αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
Βάζουμε τα λαχανικά στον πολυκόφτη και προσθέτουμε τις φακές, τη φρυγανιά, την κέτσαπ, την πάπρικα, το μπούκοβο, τη ρίγανη, αλάτι, και χτυπάμε καλά να πολτοποιηθούν.
Ρίχνουμε το αβγό και χτυπάμε καλά.
Χωρίζουμε το μείγμα σε κομμάτια 80 εκ. και τυλίγουμε σε μεμβράνη για να δώσουμε το σχήμα του λουκάνικου.
Τοποθετούμε μια κατσαρόλα με νερό σε μέτρια φωτιά για να βράσει.
Βάζουμε τα λουκάνικα με τη μεμβράνη και βράζουμε για 10-15 λεπτά. Αφαιρούμε από τη φωτιά, βγάζουμε τη μεμβράνη και αφήνουμε να κρυώσουν.
Τοποθετούμε ένα σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά να κάψει και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Βάζουμε τα λουκάνικα και σοτάρουμε να πάρουν χρώμα.
Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση και μοιράζουμε την coleslaw, τα λουκάνικα και την κέτσαπ.
Σερβίρουμε.


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια