Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΡΟΖ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ / PINK MOON στον ζυγό - Δύσκολες ισορροπίες

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί, στις 16 Απριλίου, 2022 στην 26 του Ζυγού, που είναι αρκετά κρίσιμη, (εχθροί,) στις 21:54:51, μμ. στον 11 οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Οι όψεις που έχουν άμεση επιρροή είναι το κουινκαξ προς τον Δια και το τετράγωνο προς τον Πλουτωνα. Η πανσέληνος Απριλίου, πριν το Άγιον Πάσχα, επηρεάζει με δυσμενή τρόπο τις εξελίξεις αφού κυβερνάται από τον Ζυγό, ζώδιο της πολιτικής, διπλωματίας και της ειρήνης. Η πανσέληνος δείχνει την οικονομική-ενεργειακή κρίση να κορυφώνεται, αφού συμμετέχει σε ένα Ταυ-τετράγωνο μεταξύ Ηλιου/ Σελήνης/ Πλουτωνα/ Κρόνου/ Ωροσκόπου/Δεσμών. Πρόκειται να υπάρξουν διαχωρισμοί, αρκετός πόνος, κατάπτωση, παραίτηση, κρίση στις διεθνής σχέσεις. Ωστόσο και πάλι, δείχνει ότι εν μέρει ίσως να υπάρξει προσωρινά καλή διάθεση για ανακωχή, υποχώρηση και συμφωνία για ειρήνη που αν γίνει, πράγμα πολύ δύσκολο, θα είναι τελείως προσωρινό, με όψεις εξάγωνων από τον Ερμή.
Ωστόσο, θα φέρει στην επιφάνεια ότι συμβαίνει στο παρασκήνιο, εναντίον της ανθρωπότητας η θα προσπαθήσουν να στρέψουν την προσοχή του κόσμου κάπου αλλού. Η ανακωχή θα είναι δύσκολη γιατί η πανσέληνος στον Ζυγό, είναι μια στιγμή κορύφωσης για τον Πούτιν οπου το προσωπικό του ωροσκόπιο ακόμα βρίσκεται μεσα σε έναν κύκλο έντονης πολεμικής δραστηριότητας Ηλιου/Σελήνης/Άρη. Η προσοχή θα στραφεί κατά τον Μάϊο προς την Ταϊβάν, με την ματωμένη έκλειψη στον Σκορπιό. Με μια πολεμική νέα σελήνη στον Κριό και με τον άξονα Άρη/Κρόνου και επιπλέον η σύνοδος Δια/Πωσειδωνα που έχουν προηγηθεί τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν δεν είναι καθόλου καλα.
Τρίτος δεκανος [Δίας]. Απειλεί το θάνατο κάποιου διάσημου και επιφανούς ανθρώπου. Προβλήματα στην αριστοκρατία και εις βάρος των περιουσιών τους. [4 Σπαθιά]
Η πανσέληνος στον Ζυγό δείχνει ότι οι ισορροπίες είναι εύθραυστες σε πολιτικό, οικονομικό αλλα και κοινωνικό επίπεδο, οι οποίες μεταβάλλονται σε ότι αφορά τις διεθνής συμμαχίες αλλά και προσωπικές μας σχέσεις- ή προσδιορίζει την έλλειψή αυτής. Η διαχείριση της ισορροπίας μοιάζει σαν να προσπαθείς να πετύχεις την τελειότητα, πράγμα που δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς παρατηρούμε όταν έχουμε απομακρυνθεί πολύ από αυτήν. Ο λόγος είναι ότι η Πανσέληνος δεν είναι μόνο σε αντίθεση προς τον Ήλιο αλλα προς την Έρις στον Κριό, την Πάλλας Αθήνα και τον Χείρωνα. Σηματοδοτεί μια περίοδο αρκετά κρίσιμη που πρέπει να παρθούν αποφάσεις η και να υπάρξουν αντιδράσεις, με απότομο και υπερβολικό τρόπο. Όλα σχετικά είναι και αυτό αφορά το τι είδους επιλογές θα κάνουμε, αλλά όμως θα υπάρχει η τάση να κάνουμε λάθη.
Το θέμα είναι αν μπορούμε να αποφύγουμε αυτές τις λάθος επιλογές. Μπορούμε όντως να απενεργοποιήσουμε τις παρορμήσεις μας ώστε να μην πάρουμε λάθος κατεύθυνση; Θα είναι δύσκολο καθώς η πανσέληνος τετραγωνίζει τον Πλουτωνα. Επιβάλλεται ίσως να κόψουμε αρνητικές συμπεριφορές, εμμονές και ότι δεν είναι παραγωγικό, όμως για την πολιτική τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί παραπέμπει σε διπλωματικές συγκρούσεις, παρανοήσεις και υπόγειες κινήσεις και συνεννοήσεις. Φυσικά, ο Πλούτωνας στην συγκεκριμένη θέση κρύβει πολλά μυστικά, όπως έχουμε αναλύσει τα τελευταία χρονια, που αυτά θα βγουν στην επιφάνεια, ότι είναι κρυμμένο θα ξεθάβετε. Ακόμα και αν γίνουν επίμονες και μεγάλες προσπάθειες ίσως αυτό να προκαλέσει τριβή, αν επιμένουμε σε κάτι, σίγουρα θέλει μεγάλη προσπάθεια, δεδομένου του τετραγώνου. Αυτό μπορεί να φαίνεται άβολο, αλλά απαραίτητο, και ίσως μας ειδοποιεί για την ανάγκη οργανωθούμε καλύτερα. Ισως αυτό να φαίνεται κάπως δύσκολο γιατί και αυτό θα απαιτεί προσπάθεια και συγκέντρωση. Ο εκνευρισμός, και η δυσκολία για συμβιβασμό είναι στο πρόγραμμα.
Το τρίγωνο προς τον Άρη/Κρόνο είναι μεγαλύτερες όψεις σε απόσταση, οπότε θα ήταν πιο εύκολο να εκνευριστούμε η να χάσουμε τον έλεγχο. Αν και Αρης/Κρόνος είναι σε αέρινα ζώδια, θα μπορούσε να σημαίνει περισσότερη ηρεμία η’ ισορροπία για μια πανσέληνο που πραγματοποιείται στον Ζυγό, η τακτοποίηση μιας διαμάχης, διαφωνίας η’ οτιδήποτε άλλο, αλλα αντιμετωπίζει και την αντίθεση προς την Έρις/Πάλλας οπότε η κατάσταση είναι δύσκολη. Η Παλλάς Αθηνά στον Κριό, είναι η απόλυτη, μαχητική πολεμίστρια, που κινητοποιεί ολόκληρη την ζωτική της ενέργεια για να πολεμήσει για αυτό που πιστεύει. Συμβολίζει την ξαφνική έμπνευση – μια «καταιγίδα ιδεών» ή την ξαφνική πρωτοποριακή παρόρμηση σε όλα τα πράγματα. Η επίλυση συγκρούσεων δεν θα είναι εύκολη.

Στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσαμε να διακρίνουμε το γεγονός ότι υπάρχουν κανόνες η’ δικαιοσύνη, όμως επίσης η δύναμη των λέξεων μπορεί να παράγει απροσδόκητα καλα αποτελέσματα, που αντικατοπτρίζονται από την σύνοδο Ερμή/Ουρανού στον Ταύρο, στον 6 οίκο. Αλλά δεν υπάρχει απόλυτη ασφάλεια σε αυτό γιατί η συνοδος Ερμή/Ουρανού θα συνδεθεί με ξαφνικές ειδήσεις, αν και μέσω της Αφροδίτης θα προσπαθήσει για παύση πυρός και ειρήνη, δίνοντας περισσότερο ζωτικό χώρο, αυτό με παραπέμπει σε έντονη ανησυχία, καθώς επηρεάζει – (τηλέφωνα ή υπολογιστές). Είναι πολύ κοντά στο να μας θυμίζει την Κοσμική επίθεση της 13ης Μαρτίου του 1989.Λογικα θα πρέπει να υπάρχουν πολύ έντονες ηλιακές εκρήξεις κατά την περίοδο αυτή.

Η πανσέληνος σε οψη κουινκαξ προς την σύνοδο Δια/Πωσειδωνα στην 24 των Ιχθύων, προς τον 4 οικο, κυβερνά και τον 2 οικο, με φόντο τις παγκόσμιες εξελίξεις. Ζητήματα 4 οίκου, θα είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ενώ τότε στον ιδιο οικο θα υπάρχουν Άρης/Αφροδίτη στους Ιχθείς που δεν θα υπάρχει συνοδος των δυο μεσα στον Απρίλιο.

 Όμως η πανσέληνος επηρεάζει τον 4 οικο της Μεταπολίτευσης, της Ελλάδος, ο οποιο είναι καπως ατυχής, υποδηλώνοντας εσωτερικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η Ελληνική κυβέρνηση, καθώς θα σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό της στον Ζυγό, πυρκαγιές σε δημόσια κτίρια, καταστροφές και σεισμούς, μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, ενώ οι ελλείψεις φαίνεται ότι θα συνεχίσουν σε μεγαλύτερο βαθμό. Θα επηρεάσει αρνητικά τη γη και τη γεωργία γενικότερα. Οι οικοδομικές εργασίες και η αγορά ακινήτων θα υποφέρουν. Η πανσέληνος επηρεάζει τον 6 οικο του Ιδρυτικού της χάρτη, θα προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες εντός και εκτός της χωρας οσο αφορα θεματα πολεμου και συμμαχίες, κατι το οποιο θα ειναι δύσκολο.

Σημαντική η δεύτερη Ουράνια έκλειψη στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού στις 30 Απριλίου οπου θα ακολουθείται από μια ματωμένη έκλειψη τον Μάιο, που σημαίνει ότι η περίοδος Μαΐου/Ιουνίου ίσως να είναι πολύ δύσκολη για τα έθνη, ότι αφορά το πρώτο εξάμηνο του 2022. Το ενεργειακό και επισιτιστικό πρόβλημα φαίνεται ότι θα μας γονατίσει, ιδιαίτερα την χωρα μας. Θα έχουμε πολέμους, απώλειες, και δολοφονίες, ηγέτες θα αποκαθηλωθούν. (Ο Τριντώ υπογραφεί συμφωνία να βρίσκεται στην εξουσία μέχρι το 2025, έρχεται και η ώρα του Κιμ Γιονκγ Ουν απο το 2017)
Εφόσον δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας καιρό τώρα, τότε όλα θα αλλαξουν με την βία, διοτι ως γνωστον, οτι δεν λυνεται κόβεται και σαφως τωρα ξεμειναμε από επιλογες. Οι πρώτες ενδείξεις ότι η πορεία του κόσμου αλλάζει προς το καλυτερο, θα έρθουν όχι πριν το 2024 μεσα από την σύνοδο Δια/Ουρανού, και οι υπόλοιποι εξωκρόνιοι πλανήτες θα αρχίσουν να αλλάζουν θέσεις σταδιακά. Προς το παρόν, κυβερνά η ψευδαίσθηση, η εξαπάτηση, η προπαγάνδα, ο καθενας ειναι σε αλλη διάσταση.

Ολόκληρες ανθρωπινες μάζες καθοδηγούνται και χειραγωγουνται από «σατανικούς» κυβερνήτες στην πνευματική πτώση, βουτηγμένοι στην διαφθορά, υπαρχει διχασμος, παραλογισμος,εχθρότητα και έλλειψη ισορροπίας. Ολα θα ανατραπουν με βίαιο τρόπο, λιγο πριν επιστρεψει και παλι το φως. Η Εαρινή Ισημερία 2022, έδειξε τα σημάδια της που θα έχουν διάρκεια μέχρι την εαρινή Ισημερία του 2023 και θα στιγματίσουν την ανθρωπότητα. Ο κόσμος αλλάζει για άλλη μια φορά μεσα από τις Ουράνιες εκλείψεις του 2022. Αλλωστε η συνοδος Ηλιου/Δια/Πωσειδωνα σε γωνιακό οικο, έδειξαν ότι μεσα από κακουχίες και απώλειες, φτωχεια, κτλ. θα υπάρξει κάτι καλύτερο στο μέλλον και πάλι, γι αυτό πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, διοτι τα πράγματα θα μπουν και παλι στην σωστή θέση, και ο καθένας θα λάβει ότι του αξίζει. Η δικαιοσύνη βλέπει και ας νομίζουν κάποιοι ότι είναι τυφλή. Όλα αλλάζουν μεσα από ιστορικές συνόδους του Αιγόκερω, Ιχθύων και Κριού. Ο Αύγουστος του 2022 όμως θα δείξει κάτι πολύ σημαντικότερο για την χωρα μας. 

Πολλα έπονται και η χωρα μας ξεκαθαρα θα λάβει το μηνυμα οτι πρεπει να μαθει να στεκεται τα ποδια της, που θα της δοθει και παλι η ευκαιρια να γινει αυτο, στο μελλον, μεσα απο μια επιπονη διαδικασία. Οι Ελληνες ξεχασαν την ιστορια τους, εμαθαν να βολευονται και παλι, να ζουν με τα επιδοματα. Ομως αυτο ξαφνικα θα σταματησει και τοτε θα συμβουν πολλά!

Άρης, Ουρανός και Βόρειος Δεσμός θα συναντηθούν στο ζώδιο του Ταύρου. Θα πάμε πίσω στο 156 π.χ. το 324π.χ. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τότε, ψάξτε τις ημερομηνίες αυτές. Προς το παρόν η σύνοδος Δία- Ποσειδώνα θα δώσει θετικά και αρνητικά, στην Τέχνη, τον Πολιτισμό, την Τεχνολογία, την πολιτική και την οικονομία αλλα και σε κοινωνικό επίπεδο. Θυσίες όμως και πάλι θα γίνουν για να πάμε μπροστά.

Η απίστευτη συσσώρευση ενέργειας, απο τις αρχες Μαρτιου και μετά την Πανσέληνο της Παρθένου αλλα και με την νέα Σελήνη της 1ης Απριλίου στον Κριό να φέρνει τις πολεμικές ενέργειες στο προσκήνιο. Ο Πούτιν θα πετύχει, απελευθερώνοντας την Ουκρανία από όλα τα ναζιστικά βαθιά κράτη. Η κραυγή των εθνών.Τα παγκόσμια γεγονότα που λαμβάνουν χώρα εάν δεν επικρατήσει η ψυχραιμία θα αποδειχτουν τρεαγικα οπως ελεγα.

Η Νεα Σεληνη ειχε μια ιδιαιτερη σημασια, διοτι συμβολιζε την νέα εποχή στην οποία εισέρχεται ο κόσμος και αντικατοπτρίζει την ιδεολογία, τους προπαγανδιστικούς πολέμους, τον θάνατο και την παρακμή της ηλικιωμένης γενιάς που την οδηγεί ακομα και τώρα στον γκρεμό –γεννημενη με τον Πλουτωνα στον Καρκινο/Λέοντα προς το παρόν καθώς η εποχή πλησιάζει που ο Πλουτωνας θα μπει στον Υδροχοο γρήγορα αυτη η γενια πολιτικων κτλ. θα φτασει στο τέλος της. Καθώς η γενεαλογική εγκαθίδρυση του Πλούτωνα στον Λέοντα τελειώνει με τον Πλουτωνα απεναντι τους στον Υδροχόο (και θα τελειώσει άσχημα) να ξέρετε ότι όλοι παρακολουθουν με αγωνια το τελος αυτής της αυταρχικής υλιστικής γενιάς. Υπομονη.Οι ευθυγραμμισεις συμβολιζουν και οδηγουν στην «Ανοιξη» που ελεγα, με την βοηθεια της Νεμεσις και Νessus να συνεργαζονται.
Ηλιος/Πλούτωνας/Αρης/Αφροδίτη//Κρονος/Πωσειδωνας– υπονόμευση της υγείας, απομόνωση η φυλάκιση, περιορισμοί, δυσκολίες, διαταραχές και αναταραχές, κατάρρευση, σκληρότητα, ασπλαχνιά, έλλειψη δύναμης. Μια ψυχική κρίση, έντονη ανησυχία για την υγεία

Ελεύθερη βούληση – Εργασία για την εδραίωση της ειρήνης – Αγώνας για ελευθερία – Εμπορικές επιχειρήσεις

Ένταση ή άγχος – Διαταραχές ή αναστατώσεις που αφορούν συνεργάτες – Επαναστατικές ή ενοχλητικές επαφές

Ενότητα έξω στον κόσμο – Σύλλογοι 

Στρες – Κρίσεις – Ξαφνική ψυχρότητα – Εμπόδια που σχετίζονται με την ελευθερία – φόβοι ή κατάθλιψη που σχετίζονται με απρόβλεπτα γεγονότα

Ατυχία – Οικονομικές απώλειες – Αδικία – Δυσμένεια

Αδυναμίες που σχετίζονται με ιατρικά προβλήματα – Ελλείψεις νερού ή αέρα – Ζημιές από πλημμύρες – Ρύπανση νερού ή αέρα – Κίνδυνοι σχετικά με τα υγρά

Σημαντική γη – Σημαντικές διαφορές – Μεγάλη αντίσταση – Επίσημα εμπόδια ή αντίσταση

Τα παιδιά μας – Προμήθεια κερδών

Αύξηση του περιορισμού σχετικά με την εργασία – Ελάχιστα χρήματα — Ελαχιστοποίηση του ποσοστού γεννήσεων – Αποβολές – Άγονες συγκομιδές

Άρνηση ή απόσυρση –Συνεχής έλλειψη ενέργειας – Σκληρή απόρριψη -Μόλυνση

Απώλειες που σχετίζονται με μέλη – Κοινωνική ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζεται με πληθυσμούς ή έθνη

Ζημιές που σχετίζονται με εύφλεκτα αέρια – Ζημιές ή βλάβες που σχετίζονται με καταστροφή

Ανασφάλεια ή αστάθεια τα επόμενα χρόνια

Εναέριες μάχες ή ναυμαχίες – Χαμένες μάχες

Μειώσεις παντού – Στασιμότητα – Εξεγέρσεις – Πυρκαγιές – Κεραυνοί – Κατασκευή όπλων – Εκρήξεις σε δημόσιους χώρους

Εποχή πολέμου – Αντιμαχόμενοι πληθυσμοί ή έθνη – Εμπρησμός

Αυξανόμενες απώλειες ενέργειας, ή στην εργασία – Θυελλώδης καιρός

Αυξήσεις σε/των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον αέρα ή το κλίμα.
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια