Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Φάρμα νικητής

Η Φάρμα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.
Οι δύο φιναλίστ ήταν ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης και ο Νεόφυτος Ηλίας. Και οι δύο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως, την καλύτερη απόδοση είχε ο Νεόφυτος Ηλίας, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής της Φάρμας κερδίζοντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ.
«Ευχαριστώ πολύ, νιώθω πολύ περήφανος. Μαμά ελπίζω να σε έχω κάνει υπερήφανη και μπαμπά το ίδιο. Σας αγαπώ πάρα πολύ, το αφιερωμένο σε εσάς γιατί αν δεν ήσασταν εσείς δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα», ήταν τα πρώτα λόγια του Νεόφυτου Ηλία, μετά την νίκη του, ο οποίος συγκινημένος αφιέρωσε τη νίκη στη μητέρα του.

Ποιος είναι ο Νεόφυτος Ηλίας που κέρδισε στη Φάρμα
Ο Κύπριος παίκτης είχε αποχωρήσει στα μισά της «Φάρμας» από μονομαχία και επέστρεψε στα τελευταία επεισόδια καταφέρνοντας, μάλιστα, να στεφθεί νικητής.
Ο Νεόφυτος έχει καταγωγή από την Τσεχία και την Κύπρο, όπου και μεγάλωσε. Στα 19 του πήγε για σπουδές στην Αθήνα ως Τοπογράφος στο ΕΜΠ. Μετά από ένα χρόνο λόγω απεργιών, πήγε για ένα εξάμηνο στην Αγγλία για να εργαστεί στο μαγαζί του αδερφού του, όπου συνεχίζει να μένω μέχρι και σήμερα. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με το γυμναστήριο και το κολύμπι.
Επίσης, απολαμβάνει την ηλεκτρονική μουσική και είχε πει πως αν κέρδιζε, θα ήθελε να κάνει ένα ταξίδι διάρκειας δύο ετών για να βρεθεί σε όλα τα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής. Τώρα θα το κάνει πραγματικότητα… 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια