Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ηθοποιός Paul Herman 1946-2022

29 Μαρτίου 1946 - 29 Μαρτίου 2022
Ο ηθοποιός πέθανε την Τρίτη και ο συμπρωταγωνιστής του στο «Sopranos» Michael Imperioli επιβεβαίωσε την είδηση ​​μέσω Instagram. Η αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί.
«Ο Paulie ήταν απλά ένας υπέροχος τύπος», έγραψε ο Imperioli στην ανάρτησή του στο Instagram.
«Ένας πρωτοκλασάτος αφηγητής και λογοτέχνης και ένας υπέροχος ηθοποιός. Τα Καλά Παιδιά, Κάποτε στην Αμερική, Ο Ιρλανδός και φυσικά The Sopranos είναι μερικά από τα highlights. Ο Paulie ζούσε πολύ κοντά μου τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι που περάσαμε λίγο χρόνο μαζί πριν μας αφήσει. Θα μου λείψει. Με πολλή αγάπη στην οικογένειά του, στους φίλους και στην κοινότητά των ηθοποιών και κινηματογραφιστών».
Η πρώτη ταινία του Herman ήταν το «Dear Mr. Wonderful», μια κωμωδία του 1982 με πρωταγωνιστή τον Joe Pesci. Τις επόμενες δύο δεκαετίες, εμφανίστηκε σε πολλές σημαντικές ταινίες, με αρκετές να έχουν θεματική τη μαφία ή την εγκληματικότητας όπως «Κάποτε στην Αμερική», «The Cotton Club», «Big», «Bullets Over Broadway», «Heat» και «Ανάλυσέ το».
Είχε κάνει guest σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων τα «The Equalizer» και «Οι Σκληροί του Μαϊάμι».
Συχνός συνεργάτης του Μάρτιν Σκορσέζε, ήδη από το δράμα του 1986 «Το χρώμα του Χρήματος».
Ακολούθησαν τα «Ο Τελευταίος Πειρασμός», «Τα Καλά Παιδιά», «Casino». και «Ο Ιρλανδός», η τελευταία ταινία του.
Εμφανίστηκε σε πέντε επεισόδια του «The Sopranos» ως Beansie, πρώην έμπορος ναρκωτικών και συνεργάτης της εγκληματικής οικογένειας DiMeo.
Μετά το «The Sopranos», ο Herman εμφανίστηκε στο «Entourage» ως Marvin, ο λογιστής του κύριου χαρακτήρα Vince Chase (Adrian Grenier).
Είχε επίσης εμφανιστεί στα «Silver Linings Playbook» και «American Hustle». Το 2019, επανενώθηκε με τον Σκορσέζε για τον τελευταίο του κινηματογραφικό ρόλο στην ταινία «Ο Ιρλανδός», όπου υποδύθηκε τον μαφιόζο Whispers DiTullio.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια