Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στην ΠΑΡΘΕΝΟ - το κλάμα των εθνών 18.3.22

Στις 18 Μαρτίου, 2022, θα πραγματοποιηθεί πανσέληνος στην 27η της Παρθένου στον 5ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, ώρα 9:17:23 π.μ. Η πανσέληνος στην Παρθένο θα είναι σε αντίθεση προς τον Ήλιο, Ποσειδώνα αλλά θα τριγωνίζει τον Πλούτωνα, τον ωροσκόπο της πανσελήνου και τον Βόρειο Δεσμό. Η πιο δυνατή όψη είναι το τρίγωνο προς τον Πλούτωνα μόλις 0,33 μ. σε απόσταση. Μια κατάσταση τελειώνει και κάτι άλλο ξεκινάει, ωστόσο είναι ένας ακόμη επικίνδυνος και φορτισμένος χάρτης με τον Άρη, να κυριαρχεί στο ζενίθ, καθώς ήδη να έχει αλλάξει ζώδιο στον Υδροχόο. Μυρίζει μπαρούτι στην ατμόσφαιρα.
Παρατηρούμε ένα δύσκολο Ταυ-τετράγωνο μεταξύ Κρόνου και Δεσμών που λογικά θα πρέπει να συνδεθεί με το τέλος των περιορισμών μέσα από τις εντάσεις που δημιουργούνται. Υπάρχει ένα Μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ Σελήνης, Πλούτωνα, Βορείου Δεσμού και Ωροσκόπου που συνδέεται με μια περίοδο μεγάλων αντιδράσεων και αναστατώσεων με τον Πλούτωνα στην 28η του Αιγόκερω να επικεντρώνεται σε θέματα 9ου οίκου με την εξουσία ίσως να χαλαρώνει κάπως. (εμβολιασμοί, θρησκεία, επιστημονική κοινότητα, παγκόσμια γεγονότα, διεθνής διπλωματία). Επίσης βλέπουμε ένα στελλιουμ στον Υδροχόο μεταξύ Αφροδίτης, Άρη,MC που θα σημάνει την αποκαθήλωση ηγετών και κυβερνήσεων ανά τον κόσμο λόγω ανικανότητας και σκληρότητας καθώς δηλώνει γενικότερα μια εμπόλεμη κατάσταση, που καθαρά επηρεάζει τα σύνορα Ευρώπης/Ρωσίας, Λευκορωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Εσθονία, όλη την ανατολική Ευρώπη κτλ όμως φαίνεται κατά ένα περίεργο τρόπο να επηρεάζει έντονα πλέον την Κωνσταντινούπολη! Επιπλέον ένα Σφυρί του Θωρ, μεταξύ Αφροδίτης/Ουρανού/Σελήνης που βάζει τους λαούς σε νέες περιπέτειες θα μας κάνει μάρτυρες σημαντικών γεωπολιτικών εξελίξεων.
Βέβαια σε μια άκρως επικίνδυνη εποχή στην οποία τα πάντα καταρρέουν σε ότι αφορά την πνευματικότητα και ηθική των ανθρώπων, ένας ακόμη μεγάλος πόλεμος με επίκεντρο τη Μέση Ανατολή και την περιοχή μας επιβεβαιώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο. Όπως είχα πει από το 2015 τα Βαλκάνια θα πάρουν φωτιά, το Αιγαίο. Ήδη η Βοσνία πνέει τα λοίσθια, άσχετα αν δεν δημοσιεύονται στην Ελλάδα ειδήσεις για πολλά θέματα, ενώ  θα υπάρξουν αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια. Η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη, που είναι Ουράνιας φύσεως, φέρνει την βασική της έννοια και τον κανόνα της αλλαγής συνόρων, ούτως ή άλλως ήσυχη δεν είναι, καθώς τετραγωνίζει τον Ουρανό και ημιτετραγωνιζει τον Ποσειδώνα σημαίνει ότι πυροδοτώντας εντάσεις, προπαγάνδα, αντιπερισπασμούς, ανατροπές στον 10ο οίκο (ηγεσία, ελίτ, παγκόσμια γεγονότα). Άλλο θα περιμένουν και άλλο θα συμβεί, θα περιμένουν τον Πούτιν στην Ουκρανία και μην τυχόν τον βρουν ξαφνικά στην Κωνσταντινούπολη και αλλού η να γίνουν όλα ταυτόχρονα.
Όμως είναι δείκτης ατυχημάτων, τα γεγονότα θα τρέχουν με ταχύτητα, θα υπάρξει επαναστατική δράση, αναταραχές, πυρκαγιές, όπου οι ισχυροί αυτοί κραδασμοί τελικά θα κλονίσουν το status quo. Θα ειπωθούν σκληρά λόγια και θα δούμε συμφωνίες να τινάζονται στον αέρα, τα επιχειρήματα και οι διαμαρτυρίες θα είναι στο προσκήνιο καθώς οι άνθρωποι θα αντιδρούν στα πράγματα που αλλάζουν, θα είναι ενάντια στις αρχές και τις αποφάσεις που λαμβάνονται κατά της θέλησής τους, από τις κυβερνήσεις. Δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν τις αντιδράσεις αυτές.
Υπάρχουν κι άλοια δυο σχηματισμοί σε σχήμα Χαρταετού, που περιλαμβάνουν κυρίως τον Ήλιο, Πλούτωνα και Βόρειο Δεσμό που σηματοδοτούν την διάθεση του κόσμου για καινούργια πράγματα, αλλά σηματοδοτεί και τις τραγικές συνέπειες από γεγονότα στον λαό που έχει ενωθεί για συγκεκριμένο σκοπό, αφού έχει εξαπατηθεί σε ύψιστο βαθμό.
Όλοι γνωρίζουμε ότι ο κυβερνήτης της Παρθένου, που συνδέεται με τον 6ο οίκο, στρατούς και παγκόσμια υγεία, σίτιση των λαών, κινητοποιήσεις, είναι ο Ερμής, και στον χάρτη της πανσελήνου κυβερνά τον 3, 4 και 11ο οίκο (επικοινωνίες, συμμαχίες, εδάφη). Προφανώς, οι μεγάλες διαδηλώσεις θα συνεχιστούν για την λήξη των περιορισμών του covid-19 και θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Την ώρα που γράφω, (5 Φεβρουαρίου 2022, έχει ξεκινήσει το μεγάλο Freedom Convoy από τον Καναδά που εξαπλώνετε σε όλες τις χώρες του κόσμου με τον Juston Trudeau να διαφεύγει με την οικογένεια του εκτός χώρας καθώς ο Δίας καθόταν πάνω στον γενέθλιο Δια του Καναδά στους Ιχθείς, στον 11ο οίκο). Οι μάσκες σαφώς άλλα και οι περιορισμοί καταργούνται ήδη στις περισσότερες χώρες του κόσμου, αλλά προσοχή στην παγίδα που στήνετε, με τις δήθεν μεταλλάξεις κτλ. !
Η πανσέληνος είναι σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Labrum και Alkaid στην 27η της Παρθένου, φύσεως Άρη, στο φτερό του Phoenix αλλά και πολύ κοντά στον Zavijava. Φέρνει αναταραχές, μια περίοδος γεμάτη ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα και μεγάλο κίνδυνο δυστυχίας, αλλά συνήθως δείχνει και κάποια στρατιωτική υπεροχή. Λοιπόν, τώρα αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον από μια άποψη, διότι το ξαναείδαμε τον Σεπτέμβριο του 2020, καθώς ανήκουν στον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου. Προειδοποιεί όμως ότι οι αστερισμοί αυτοί συνδέονται συγκεκριμένα με την «καταστροφή και το κλάμα των εθνών».
Έχουμε όμως ακούσει κατά καιρούς πολλές ερμηνείες ότι δίνει προστασία από ληστές, εχθρούς, κλέφτες, δολοφόνους, προστατεύει τόσο από σωματικό κίνδυνο όσο και από πνευματικές επιθέσεις, όπως κατάρες και μαγεία και άλλα αρνητικά vibes. Αστρολογικά και οι δύο Αρκούδες, Μικρή και Μεγάλη Άρκτος όπως και ο αστερισμός του Ωρίωνα, λέγεται ότι προμηνύουν πολέμους, και είναι μια κακή επιρροή ιδιαίτερα όσον αφορά τις υποθέσεις των εθνών και των βασιλιάδων. Ο Alkaid συνδέεται με το πένθος, ειδικά όταν πρόκειται για ολόκληρα έθνη/πολλές ανθρώπινες ζωές. Παραδοσιακά συνδέεται με πολέμους και φυσικές καταστροφές. Ο Alkaid αντιπροσωπεύει τον θεραπευτικό κόσμο για φυσικές καταστροφές και πολεμικά τραύματα.

Τρίτος δεκανός Παρθένου [Ερμής]. Προκαλεί ασθένειες στους ανθρώπους. [10 Πεντάκτινα] Μεγάλοι μπελάδες και αντιξοότητες, πιθανώς φυλάκιση σε ζωγράφους, ποιητές και σε όσους ζουν με το μυαλό τους.
Η πανσέληνος στην Παρθένο μας θυμίζει ότι δεν είμαστε τέλειοι. Μπορεί να είμαστε μοναδικά ταλαντούχα όντα που με διάφορους τρόπους μπορούμε να διαπρέψουμε μέσα από κάποιες προσπάθειες, μπορεί να είμαστε έξυπνοι, εργατικοί και κάποιοι από μας να αντιμετωπίζουμε καλά το άγχος — αλλά δεν είμαστε μηχανές, είμαστε αστρικά όντα, κάτι που μάλλον η ανθρωπότητα πάει να μπερδέψει τελείως, διότι και αυτά είναι κατασκευασμένα από ανθρώπους αφού παρουσιάζουν συνεχώς σφάλματα, όπως και ο ανθρώπινος εγκέφαλος! Κατά τη διάρκεια λοιπόν, αυτής της Πανσελήνου, μπορεί να συνειδητοποιήσουμε  ότι ίσως οι προσπάθειες μας εμποδίζονται και ανατρέπονται με διάφορους τρόπους. Ωστόσο, οι ρωγμές που δημιουργούνται μπορεί να είναι βαθιές και να μας ρουφήξουν προς τον πάτο. Αντί να κολυμπάμε, βυθιζόμαστε.
Αν η τύχη μας χαμογελάει, τότε κάνουμε γρήγορα πρόοδο! Εκτός αυτού, όμως οι θετικές όψεις προς τους Σεληνιακούς Δεσμούς δείχνουν ότι η εύρεση ισορροπίας ανάμεσα στην ένταση μας βοηθούν να πάμε με την» ροή» και η προσέγγιση μπορεί να έχει καρμικά οφέλη. Με άλλα λόγια, καθότι η Παρθένος παίζει καθαρτικό ρολό, μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε ένα μέρος του δύσκολου παρελθόντος προσαρμόζοντας τον εαυτό μας ανάλογα. Υπάρχουν δύο μοντέλα στα οποία μπορούμε να βασιστούμε για να κατανοήσουμε το είδος του παρελθόντος που αναφέρεται ο Νότιος Δεσμός. Το πρώτο είναι γενετικό, υποδεικνύοντας ότι εμείς ο καθένας κληρονομεί μια κληρονομιά από την οικογένεια. Τα γονίδιά μας αντανακλούν σε κάποιο είδος συμπεριφοράς που μπορούμε να τα δούμε ως δύναμη η’ αδυναμία.
Το δεύτερο μοντέλο έχει ρίζες στην έννοια της μετενσάρκωσης— μια συνεχής συνείδηση που ζει μέσα από διαφορετικές ζωές όπου μπορούμε να βιώσουμε μεγαλύτερη διορατικότητα — και εκεί παίρνουμε και λίγες κακές συνήθειες καθ’ οδόν! Το βασικό θέμα  εδώ είναι ότι η τελειομανία μας — ή αποτυχία επίτευξης και διατήρησης μιας «τέλειας» κατάστασης — μπορεί να είναι απειλητική και να μας βυθίσει στα σκοτάδια του Σκορπιού, ο επονομαζόμενος ΠΑΤΟΣ.
Στο σκοτάδι είναι δύσκολο να το βρεις την ζωή και τη διαύγεια που απαιτούνται για να σωθεί μια κατάσταση. Ακόμη, και με την ύπαρξη του γήινου Ταύρου πρέπει να θυμόμαστε να χαλαρώνουμε, που θα μας βοηθήσει να επιπλεύσουμε αβίαστα στην επιφάνεια. Και σε εκείνο το σημείο, μπορούμε να βρούμε αέρα βιώνοντας μια σημαντική ανακάλυψη, στην πορεία!
Η Σελήνη αντιτίθεται στον Ποσειδώνα στους Ιχθείς – μια υπενθύμιση ότι η θάλασσα έχει θησαυρούς. Μπορεί να είναι θολή και βαθιά αλλά αντιπροσωπεύει την βαθύτερη συνείδησή μας. Αν μπορέσουμε να συντονιστούμε με την παγκόσμια πισίνα της γνώσης — που ο C.G. Jung ήθελε -μπορούμε να αντλήσουμε χρήσιμες πληροφορίες. Το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Πλούτωνα μιλάει και για θαμμένους θησαυρούς, ίσως ακριβώς στη βάση εκείνου του μεταφορικού βυθού. Εμείς δεν πρέπει να φοβόμαστε την στιγμή που μπορεί να κολλήσουμε στην άμμο αλλά αντίθετα με κίνητρο να σκάψουμε βαθύτερα και να νιώσουμε τι θησαυρούς μπορούμε τραβήξουμε από τα βάθη και να τα θαυμάσουμε προς όφελος μας.

Η πανσέληνος είναι ένας ακόμη κύκλος σκανδάλων, πτώσεων και κάθαρσης συνεχίζει με επίκεντρο όλα αυτά που έχουν συμβεί, όμως ο Άρης στον 10 οίκο είναι μήνυμα πολέμου, βίας και έντονης πολεμικής δραστηριότητας καθώς κυβερνά και τον 12 οίκο με τραγικές απώλειες, δείχνει αρρώστια και θάνατο στους βασιλικούς κύκλους και ελίτ, πολλά προβλήματα για τις κυβερνήσεις και πολλές δυσκολίες για να αντιμετωπίσουν. Η σύνοδος Αφροδίτη/Άρη/MC επηρεάζει τα σύνορα Ρωσίας/Ουκρανίας/Πολωνίας με τον Πλούτωνα να σκιάζει την κεντρική Ευρώπη και μαζί με τον Κρόνο δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Επιπλέον, επηρεάζει και τον Ελλαδικό χώρο και την Κωνσταντινούπολη. Η παρουσία του Κρόνου θα συνδεθεί με κακοτυχίες, προβλήματα, για την ελίτ και γι αυτούς που κυβερνούν και είναι στην εξουσία. Η ευθυγράμμιση στους Ιχθείς κυριαρχεί στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αλλά και οι πλανήτες εκεί δίνουν το δικό τους μήνυμα για διαφωνίες και αλληλοκατηγορίες σε πολιτικό επίπεδο, σκάνδαλα, συνομωσίες.
Ο Αλγκόλ ανατέλλει ξανά στην 26η του Ταύρου, ως ωροσκόπος προκαλεί ατυχία, βία του όχλου, και δίνει μια σκληρή και βίαιη φύση. Είναι το πιο κακό αστέρι στους ουρανούς. Ο Κρόνος σε κουινκαξ με τον Castor είναι δυσμενής για την ελίτ, τους πολιτικούς της Ευρώπης, για θέματα 9ου οίκου, ο Πλούτωνας σε κουινκαξ με τον Betelegeuse συμβολίζει το πολύ δύσκολο μονοπάτι γεμάτο εμπόδια που ανήκει στον αστερισμό του Ωρίωνα, προμηνύει πόλεμο, σφαγές, την βαναυσότητα, τους πολεμιστές, τον έλεγχο, την δύναμη, το κυνήγι για την εξουσία, δολοφονίες, ωμή βία, τους βιασμούς, την καταστροφική δημιουργικότητα, ο Άρης τριγωνίζει τον Diadem και αυξάνει τον θυμό, ο Alphecca με την Αφροδίτη σε τετράγωνο ασθένεια, ατίμωση και φυλάκιση. Ο Algol όμως έχει επιρροή στην Κεντρική Ευρώπη, τη Βουλγαρία και την Τουρκία.
Το πιο επικίνδυνο σημείο του χάρτη είναι η 9η του Υδροχόου μόλις 3 μοίρες σε απόσταση από το MC, που είναι δείκτης πολεμικής δραστηριότητας και οι ετοιμασίες που δεν παύουν να γίνονται, αλλά και η 11η της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, με τον Άρη σε μαύρη τρύπα, επικρατεί θυμός και επιθετικότητα, υπάρχει εμμονή με θέματα εξουσίας, έτσι κατά αυτόν τον τρόπο η όποια κατάσταση δείχνει ανεξέλεγκτη. Μπορεί να βρεθούμε στο έλεος των γεγονότων, ξαφνικών ανατροπών καθώς τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη τετραγωνίζουν τον Ουρανό (κυβερνά 10ο οίκο), εκδηλώνεται με τον πιο ασταθή και ανατρεπτικό τρόπο, με την παράνοια και την πολιορκία να επικρατούν σε πολλαπλά επίπεδα.

Επηρεάζει την Μυτιλήνη, την Χίο, την Ροδο, την Αλεξανδρούπολη

Αυτή η ευθυγράμμιση επηρεάζει τον 10ο οίκο της χώρας μας, καθώς είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό της στον Υδροχόο από τις 15 Μαρτίου, καθώς νωρίτερα από τις 12 του μήνα θα είναι σε σύνοδο με το MC της Ελλάδος, αργότερα στις 25 Μαρτίου,**** θα σχηματίζει μια σύνοδο με τον Ήλιο της. Από ότι φαίνεται η χώρα μας θα είναι στο επίκεντρο, είναι δείκτης πολεμικής δραστηριότητας και ετοιμότητας. Η σύνοδος Άρη/Ουρανού μπορεί να φέρει ραγδαίες εξελίξεις, απότομες αλλαγές και ανατροπές, επιταχύνοντας τα γεγονότα. Μάλιστα η επιρροή της είναι ακόμα πιο σημαντική από της ιδίας της πανσελήνου καθαυτού, γιατί ο Άρης δείχνει καταπίεση, δυσφορία, τρομοκρατικές ενέργειες, φανατισμός, δεσποτισμό, ατυχήματα, αναπροσαρμογές, αναδιάρθρωση, ή ψηφίσματα – Σημαντικές αλλαγές που αφορούν τις ενέργειες της αστυνομίας-τυραννία – κρατική τρομοκρατία. Τέλος το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο, δείχνει μια σημαντική και στενή αντίθεση προς τον γενέθλιο Κρόνο της, στις 26 Μαρτίου. Είναι η πιο δυσμενής όψη για την χώρα μας καθώς την περάσαμε πρόσφατα ξανά τον Ιανουάριο με τον χιονιά. Ωστόσο όταν πυροδοτείτε από τον Άρη δείχνει επιπλέον , ως άξονας θανάτου και μπλοκαρισμάτων, υψηλή εγκληματικότητα, δολοφονίες, πεινά, σεισμούς, ακραία καιρικά φαινόμενα. Επίσης σημαίνει στην πολιτική αστρολογία  «αλλαγή του κυβερνήτη της χώρας η του βασιλιά που κυβερνά. Σηματοδοτεί τα βάρη και τις δοκιμασίες.
Ο Αρης αυτός που κάθετε στο ζενίθ της χώρας φέρνει τους σταθερούς αστέρες Vega,Rukbat. Σημαίνει επίσης ένα όργανο βασανιστηρίων. Αυτό εξηγεί το εκλεκτικό μείγμα καλλιτεχνών, «πόρνες» των ΜΜΕ και πολιτικών μαζί με μερικούς σαδιστές δολοφόνους.
Θα γεννηθεί η θα αναδυθεί ένας άντρας που θα ερευνήσει τις αδικίες και θα τιμωρήσει τους ένοχους…θα φτάσει στο βάθος των εγκλημάτων, ψαχουλεύοντας τα στοιχεία για αυτά και θα φέρει στο φως όλα όσα κρύβονται κάτω από τη σιωπή του δόλου. Ως εκ τούτου, επίσης με αρνητικές όψεις χαρακτηρίζετε ως, ο ανελέητος βασανιστής, ο τιμωρός…» ~ Manilus.

Να θυμίσω ότι την τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν το 2018:
Η συμφωνία των Πρεσπών.
Κρίση με Τουρκία.
Το έγκλημα στο Μάτι.
Η ιστορία της καθαρίστριας.
Η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.
Ο θάνατος του Νικόλα.
Δολοφονία στη Ρόδο.
Τρομοκράτες εν έτει 2018.
Αυτοκτονία λόγω… bullying.
Ο πόλεμος της μαφίας.
Απώλειες στον πολιτισμό.
Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει τον 5ο οίκο του Ιδρυτικού ωροσκοπίου της χώρας μας με δυσμενή τρόπο, καθώς και η ευθυγράμμιση στον Υδροχόο δείχνει αναστάτωση και συγκρούσεις στην πολιτική ζωή της χώρας, σηματοδοτεί την ανάγκη να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Η Ελλάδα θα επηρεαστεί από τα διεθνή γεγονότα και θα υπάρξει έντονη ανησυχία σε θέματα εξωτερικής πολιτικής. Επηρεάζει και τους πρέσβεις, και εκπρόσωπους σε άλλα μέρη. Οι σχέσεις του κράτους με τα παιδιά.
Θα υπάρξουν έντονα παιχνίδια εξουσίας, αλλά θα αρχίζει να σχηματίζετε ένα πολιτικό σκηνικό όπου θα υπάρξουν διλλήματα και αντιπαλότητα. Το τετράγωνο προς τον γενέθλιο Άρη της στον 7ο οίκο συνδέεται με φανατισμό, ξαφνικά ξεσπάσματα, ισχυρές πιέσεις, εχθρότητα, προκλήσεις και διαπραγματεύσεις. Πολλά θα έρθουν στο φως σχετικά με θέματα 5ου οίκου, που συνδέεται τόσο με το παιδί,  την εγκληματικότητα και τα καλλιτεχνικά δρώμενα και εξελίξεις των τελευταίων μηνών που έχουν συμβεί ουκ ολίγα.
Όμως μπορεί να σηματοδοτεί νέους σχηματισμούς και συνεργασίες κάτι που Ίσως να ετοιμάζετε παρασκηνιακά με φόντο την ανατίμηση, την ενέργεια , την οικονομία. Ίσως αυτό να συνδέεται και με έναν ανασχηματισμό κυβέρνησης.

Ο χάρτης Μεταπολίτευσης δεν είναι σε καλύτερη μοίρα.

Έχει ξεκινήσει ένα ξεκαθάρισμα εδώ και πολύ καιρό, που θα συνεχίσει με τα φεγγάρια Μαρτίου ,σε πιο έντονο βαθμό.
Ο Πουτιν πλεον ελεγχει την Κινα και το βαθυ κρατος της Ουκρανιας, ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο εναντίον της. Κανεις δεν θελει να βλάψει τους αμάχους, αλλα χωρις απωλειες δεν γινεται, το ξερουμε καλα αυτο. Αλλωστε Διας στους Ιχθεις παντα κατι θυσιαζεται. Το βαθυ κρατος των ΗΠΑ και εδω βρισκονται σε απολυτο πανικο που δραστηριοποιούνται με εγκληματικο τροπο όλα αυτά τα χρόνια. Ξαφνικα όμως ανακαλυπτεις,με μεγαλη έκπληξη και στην πραξη ότι μετα την δημιουργια του ευρω και της ευρωζωνης, δεν εχουμε απολυτως τιποτα, ειμαστε τελειως ανοργανωτοι, και ποσο αποτυχημενοι ειναι οι πολιτικοι της Ευρωπης των τελευταιων χρονων.
Βεβαια δεν υπαρχει τιποτα να φοβασαι απο μια γηραια ηπειρο που δεν εχει μελλον, που μονο να απειλει και να σπερνει τον τρομο με διαφορους τροπους. Οταν ο Πλουτωνας μπει στον Υδροχόο θα αντιμετωπισει τα χειροτερα. Ο Πούτιν στην ουσια, παιρνει τον έλεγχο της Ουκρανίας και αυτο σημαινει οτι τον κάνει πολύ πιο δυνατό απεναντι στην κομμουνιστική Κίνα, πού όλοι γνωρίζουμε τι ακριβως είναι. καθως ετοιμαζεται να διεξαγει αλλο εναν βιολογικο πολεμο, που δεν θα εχει καλο τελος αλλα και θα εισβαλλει σε γειτονικα κρατη.
Ο έλεγχος της ευρωπαϊκής ενέργειας, γίνετε με απολυτα συντονισμένα χτυπήματα κυβερνοχώρος, ξηρά, ουρανος, ειδικές δυνάμεις κ.λπ. και όλα αυτά κατά τη διάρκεια μιας σφιχτης συνοδου Ζεύς /Άρη; Για πολλους σημαίνει μια Ανωτέρα Δύναμη θα πρέπει να ξεκαθαριστεί η ως καποια Θεϊκή παρέμβαση;!
Οσο αφορα το ερωτημα αν ηταν οργανωμενο απο την ΝΤΠ..η απαντηση ειναι οχι, ενα μακροχρονιο καλα οργανωμενο σχεδιο του Πουτιν ειναι, να ξανακερδισει τα εδαφη της και οτι αλλο. Εξαλλου η συνοδος Κρονου/Πλουτωνα στον Αιγοκερω εχει κλεισει, ο Κρονος ειναι στον Υδροχοο και πραττει ανεξαρτητα, οχι υπο την σκια της ΝΤΠ που ο χρονος της εχει τελειωσει και το ανακαλυπτει ωρα με την ωρα, αν και η φυτυλια εχει αναψει απο την Δυση. Εξαλλου, τα γεγονοτα εδειξαν μεσα στα πρωτα φεγγαρια Ιανουαριου και απο τις εκελιψεις Νοεμβριου-Δεκεμβρίου 2021. Στο κατω κατω της γραφης, αν μιλαμε για πραγματικους ηγετες-πολιτικους, ο Πουτιν το εχει με Πλουτωνα στον Λεοντα σε συνοδο με τον Ζευς, στο ζενιθ του ωροσκοπιου του.
Ο Διας στην 15η των Ιχθυων επαιξε σημαντικο ρολο και συνδεθηκε με πολυ σημαντικα γεγονοτα στην ιστορια της Ουκρανιας.
Η Ουκρανία είναι πρώην μέλος της ΕΣΣΔ. Ανέκτησε την ανεξαρτησία της στις 24 Αυγούστου 1991. Εκείνη τη στιγμή, οι κατευθύνσεις του ηλιακού τόξου της Μπολσεβίκικης Ρωσίας εντόπισαν την Αφροδίτη ακριβώς στις 15º Ιχθεις! Η Αφροδίτη στον χάρτη είναι ο κυβερνήτης του 7ου οίκου (διπλωματικές σχέσεις) και του 10ου οίκου (κρατική φήμη).Απο το 2006 και τα γεγονοτα της Κριμαιας το 2014 ,οι εκλειψεις στους Ιχθεις εφεραν σημαντικες εξελιξεις. Ομως μια σημαντικη εκλειψη θα γινει στις 7 Σεπτεμβριου 2025, ξανα στην 15 μοιρες των Ιχθυων. Η τρίτη θα συμβεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2044 και η τελευταία, τέταρτη στις 7 Σεπτεμβρίου 2063.
Θα είναι ενδιαφέρον να δουμε τοτε τις επιπτώσεις αυτών των εκλείψεων στην Ουκρανία, τη χώρα με τον συμβολισμό των 15º Ιχθύων, αν θυμηθούμε τη γνωστή κρίση φυσικού αερίου που συγκλόνισε την Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2009, λόγω της σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, είναι σαφές γιατί ο ρόλος της Ουκρανίας στην παροχή ενέργειας είναι – κεντρικός! Αλλα, αν θέλουμε να εκτιμήσουμε τη σχέση Ρωσίας-Ουκρανίας από το σημείο των μοιρών που αντιπροσωπεύουν αυτές τις χώρες (Ρωσία στις 19º Ζυγού και Ουκρανία στις 15º Ιχθύες), μπορούμε να πούμε ότι βρίσκονται σε quincunx με 4 μοιρες διαφορά (συναισθήματα) και ότι αυτή η όψη ζητά να γινουν πολλες προσαρμογες μεταξυ τους προφανως.
Παντως, η προπαγανδα ρεει αφθονα, αλλα σιγουρα, εκείνοι που τρώνε το παραμύθι του υποτιθέμενου επαναστατικού ουκρανικού λαού, το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να δουν τις ύαινες της Λευκής Αδελφότητας, οι οποίες μέσω των δυτικών οικονομικών μπλοκ θέλουν να ανταγωνιστούν με τη Ρωσία , η οποία τον τελευταίο καιρό έχει αυξήσει τον ρυθμό παραγωγής αρμάτων μάχης, αεροσκαφών κτλ. Μέσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες προσπάθησαν να «ρίξουν» τον Πούτιν και την τελευταία φορά που προσπάθησαν ξανά, τους ανάγκασε να φάνε τις γραβάτες τους. Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις που τρεχουν με ιλλιγιωδη ταχύτητα Αν πιέσουν περισσότερο τον Πούτιν, θα τους «δαγκώσει» άσχημα και η Ουκρανία τότε θα γίνει εξολοκληρου ρωσική επαρχία.
Ρίχνοντας μια ματιά στο χάρτη του Βλαντιμίρ Ζελενέσκι (Πρόεδρος Ουκρανίας), παρατηρούμε η secondary προοδευτική Σελήνη του στον γενέθλιο Νότιο Δεσμό του, στις 7 μοίρες του Κριού. Ο προοδευτικός Ερμής του (κυβερνήτης του γενέθλιου Ωροσκόπου 21 Διδύμων) μόλις μπήκε στις πρώτες μοίρες του’ Κριού, και αυτό είναι σημάδι πιθανού πολέμου (Κριός, Άρης). Ο Zelenesky μάλλον θα ανατραπει η θα παραιτηθει και θα αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες στιγμές, μεχρι τα τελη Μαιου 2022, μεσω μιας αντιθεσης Ουρανού στον αξονα Ταυρου/Σκορπιού.
Σελήνη/Πλούτωνας/Ωροσκόπος– βίαιες αντιδράσεις, μια περίοδος αναταραχών και αναστατώσεων, τραγικές συνέπειες και γεγονότα στον λαό
Αφροδίτη/MC/Αρης– με αυθόρμητο τρόπο
Κρονος/Πλούτωνας/ Αφροδίτη/Αρης/MC– βία, απαλλοτρίωση, κακομεταχείριση, ατυχήματα, τραυματισμοί, πειθαρχία, απομόνωση.
Ερμής/Πλούτωνας/Κρονος– δυσάρεστες επιθέσεις, εριστικότητα
Ερμής/Ποσειδώνας/Δίας – η πραγματοποίηση κάποιας ελπίδας.
Πλούτωνας/Ωροσκόπος/Σελήνη/Ηλιος/Ουρανός/Αφροδίτη -αλλόκοτα περιστατικά και αναταραχές, έντονη επιθυμία για ελευθερία, τα γεγονότα θα έχουν ισχυρή ψυχική επιρροή
Ένταση ή άγχος στις σχέσεις – Διαταραχές ή αναστατώσεις που αφορούν συνεργάτες – Επαναστατικές ή ενοχλητικές επαφές
Λήψη αποφάσεων – Απειλές
Άλλοι αναλαμβάνουν δράση – Υποκίνηση για δράση
Αυξήσεις που σχετίζονται με απώλειες – Μεγάλη αβεβαιότητα ή αστάθεια – απογοήτευση – Απουσία ή άρνηση ελευθερίας
ταραχές που σχετίζονται με την ελευθερία ή την ισότητα – Υποταγή στην εξουσία
Καθορισμός ορίων – Αιτήματα ή εντολές σχετικά με μπλοκάρισμα ή αναβολή – χειραγώγηση – Περιορισμένες πυρκαγιές – Καθυστερήσεις σχετικά με ενέργειες – Αναγκαστικές αποχωρήσεις – Εμπόδια – Ανικανότητα
Γεγονότα υψηλού αντίκτυπου — Ισχυρή ένταση – Ξαφνικές καταναγκαστικές πράξεις
Πτώση που σχετίζεται με ανεπαρκή ηγεσία – Αόρατος κυβερνητικός περιορισμός/οι Μοχθηρές ενέργειες που περιλαμβάνουν φωτιά, ανάφλεξη ή όπλα – Εσκεμμένη πρόκληση ζημιών – Απώλειες που σχετίζονται με πολεμικές ενέργειες
Έναρξη δημόσιας αντίστασης ή αντίθεσης – Ηφαιστειακές εκρήξεις – Εκμηδενισμοί
Συνεχής δόλος σε σχέση με ενώσεις – Συνεχείς ζημιές σε εταιρείες – Ομάδες που επηρεάζονται από τον εθισμό στα ναρκωτικά – Παγωμένη ψυχρότητα στις σχέσεις.
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια