Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022
2 Μαρτιου-Νέα Σελήνη του Χιονιού στους Ιχθείς
3 Μαρτιου- συνοδος Άρη/Πλουτωνα– δύναμη πραγματοποίησης, εξαναγκασμός
Συνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα – έντονος ερωτισμός ,φανατισμός και βαθιές επιθυμίες
5 Μαρτιου- συνοδος Ηλιου/Δια– επέκταση, δημιουργική δύναμη, φυσική και υλική επιτυχία
6 Μαρτιου- Αρης & Αφροδίτη εισέρχονται στον Υδροχόο
Συνοδος Αφροδίτης/Άρη– ισχυρά πάθη, ισχυρή δημιουργικότητα, αρνητικές συμπεριφορές
10 Μαρτιου-Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς
13 Μαρτιου- συνοδος Ηλιου/Πωσειδωνα- αστάθεια, ευαισθησία, αβεβαιότητα, μεταπτώσεις
17 Μαρτιου- εξάγωνο Ερμή -Ουρανού– ευστροφία, ανεξαρτησία, αντίληψη, αλλαγές, εύκολη επικοινωνία και μετακινήσεις
18 Μαρτιου- Πανσέληνος του Σκουληκιού στην Παρθένο
19 Μαρτιου-τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού- αναξιοπιστία, περιπέτεια, αστάθεια, επιθυμία για ανεξαρτησία
20 Μαρτιου- Εαρινή Ισημερία-ο Ηλιος εισέρχεται στις 0 μοίρες του Κριού ώρα 5:34 μμ.
21 Μαρτιου- συνοδος Ερμή/Δια- ιδέες, αισιοδοξία, σωστή κρίση, επικοινωνία, διανόηση
22 Μαρτιου-τετράγωνο Άρη/Ουρανού– ένταση, τεστ νευρών, άγχος, βία, αντίδραση, πείσμα
23 Μαρτιου-συνοδος Ερμή/Πωσειδωνα– έλλειψη πνευματικής διαύγειας, σύγχυση
26 Μαρτιου- εξάγωνο Ερμή/Πλουτωνα-πραγματοποίηση, αναγνώριση, πνευματική υπεροχή.
27 Μαρτιου-ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό
28 Μαρτιου- σύνοδος Αφροδίτης/Κρόνου- η αίσθηση του καθήκοντος, η λογική

Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΟΛΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2022*
Η αντιστοιχία του Μαρτίου με το αρχαίο αττικό ημερολόγιο είναι κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο με τον όγδοο μήνα, τον Ανθεστηριώνα, κατά δε το δεύτερο δεκαπενθήμερο με τον ένατο, τον Ελαφηβολιώνα. Ήταν ο μήνας που γιόρταζε η Δήλος τον μουσηγέτη θεό της, ενώ εορταζόταν επίσης και ο Διόνυσος των Ελευθερών, μιας μικρής κωμόπολης στα σύνορα Αττικής και Βοιωτίας. Αργότερα οι πολυήμερες γιορτές των «Διονυσίων εν άστει» στην Αθήνα ξεπέρασαν σε μεγαλείο όλες τις άλλες παρόμοιες γιορτές της περιφέρειας. Με τα Διονύσια συνδέθηκαν επίσης και τα Ασκληπιεία με θυσίες προς τιμήν του Ασκληπιού, και η πρώτη εμφάνιση των δραματικών αγώνων όπου διαγωνίζονταν τρεις τραγικοί ποιητές με μία τετραλογία και πέντε κωμικοί με μια κωμωδία ο καθένας.
Παρόλο που επίσημα η άνοιξη αρχίζει το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου (με την άφιξη του Ήλιου στο εαρινό σημείο της τροχιάς του στις 20-21 Μαρτίου), εντούτοις ολόκληρος ο Μάρτης λογίζεται ως ανοιξιάτικος μήνας μαζί με τον Απρίλιο και τον Μάιο.
Κατά το αρχαίο ρωμαϊκό ημερολόγιο το έτος άρχιζε από τον Μάρτιο συνεπώς τότε ήταν ο πρώτος μήνας του έτους κι έτσι η Πρωτοχρονιά γιορτάζονταν την 1η Μαρτίου (Καλένδες Μαρτίου). Την ημέρα εκείνη η «εσπερία δύσις» του Ταύρου (όταν δηλαδή ο αστερισμός του Ταύρου έδυε μαζί με τον Ήλιο) σήμαινε και την αρχή του νέου έτους, ενώ οι Εστιάδες Παρθένες άναβαν νέα ιερή φωτιά στον ναό της Εστίας στην αγορά της Ρώμης. Την Πρωτοχρονιά γιορτάζονταν επίσης και τα Ματρωνάλια, προς τιμή της θεάς Ήρας και μητέρας του Άρη, καθώς και τα γενέθλια του ίδιου του Άρη (λατινικά Mars) προς τιμήν του οποίου ο γιος του, ο μυθικός Ρωμύλος, έδωσε στον Μάρτιο το όνομα του πατέρα του που θεωρούνταν γενάρχης των Ρωμαίων. Για τούτο και κατά τον Πλούταρχο (Βίος Νουμά, 19) αναφέρεται πως ο Μάρτιος απεικονίζεται ως άνδρας ενδεδυμένος με δέρμα λύκαινας. Κατά τους χρόνους όμως της «ελεύθερης ρωμαϊκής πολιτείας» ο μήνας αυτός ήταν αφιερωμένος στον θεό Ερμή. Κατά την υπό του Νουμά όμως διαρρύθμιση μετακινήθηκε ως τρίτος μήνας και πρώτος ο προς τιμή του ειρηνικού θεού Ιανού. Κατ΄ άλλους η μετατόπιση αυτή έγινε μετά το 153 π.Χ. από τους υπάτους εξακολουθώντας να παραμένει ο Μάρτιος πρώτος μήνας του θρησκευτικού έτους.
Ένα από τα πιο διαδεδομένα έθιμα, που προέρχεται από την αρχαιότητα, είναι και η τοποθέτηση από τις μητέρες την 1η Μαρτίου ενός μικρού βραχιολιού από άσπρο και κόκκινο νήμα (που ονομάζεται Μάρτης) στο χέρι των παιδιών τους για να μην τα μαυρίσει ο Ήλιος. Ο «Μάρτης» θεωρείται ότι προστάτευε τις κοπέλες από το κάψιμο του ήλιου. Τον έβγαζαν την ημέρα της Λαμπρής και το έβαζαν στο αρνί για να μην καεί κατά το ψήσιμο. Ενώ ακόμη κατάλοιπο της αρχαιότητας είναι και το έθιμο που ήθελε τις ανύπαντρες κοπέλες να βάζουν των Αγίων Θεοδώρων κόλλυβα κάτω από το προσκέφαλό τους για να τους φανερώσουν τον άντρα που θα έπαιρναν. Επίσης κατά το μήνα αυτό συνηθίζονταν παλιά και το έθιμο της χελιδώνας.
Στη δημώδη παράδοση, ο λαός μας έχει δώσει στον Μάρτιο διάφορες ονομασίες που σχετίζονται κυρίως με τις ασταθείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη διάρκειά του. Γι’ αυτό είναι γνωστός ως Κλαψομάρτης, αλλά και Πεντάγνωμος: «Ο Μάρτης ο Πεντάγνωμος, πέντε φορές εχιόνισε και πάλι το μετάνιωσε πως δεν εξαναχιόνισε», και «Μάρτης, γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης», και «Κάλιο Μάρτης στις γωνιές, παρά Μάρτης στις αυλές». Παρ’ όλα αυτά ο Μάρτης θεωρείται ο καταλληλότερος μήνας για φύτεμα δένδρων και γι’ αυτό ονομάζεται και Φυτευτής, ενώ λόγω της γιορτής του Ευαγγελισμού ονομάζεται και Βαγγελιώτης. Τον Μάρτη πάντως ξεκινάει και η Άνοιξη, γι’ αυτό ονομάζεται και Ανοιξιάτης, ενώ χαρακτηριστική είναι και η παροιμία «από Μαρτιού καλοκαιριά, κι απ’ Αύγουστο χειμώνας». Ο Μάρτης περιλαμβάνει επίσης και το κύριο μέρος της νηστείας της μεγάλης τεσσαρακοστής: «Δεν λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή», όπως χαρακτηριστικά λέγεται.
Από αστρολογικής άποψης ο Μάρτιος του 2022 είναι δυνατός, ήδη ο Ηλιος βρίσκεται στον αστερισμό των Ιχθύων από τις 18 Φεβρουαρίου, αλλα ποδαρικό μας κανει και πάλι μια δυνατή Νέα Σελήνη στις 12 μοίρες του ζωδίου. Θα είναι μια περίοδος οπου θα έχουμε την ευκαιρία να καλλιεργήσουμε τα όνειρα μας και το όραμα που έχουμε η αν δεν έχουμε να αποκτήσουμε. Θα επηρεαστεί ο Μεταβλητός Σταυρός του Τρίτου δεκανου (Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύς, Παρθένοι από 27-29 μοίρες κυρίως).Τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού και της Γης μπορεί να ευνοηθούν από 11-13 μοίρες.  Θα είναι άλλη μια νέα σελήνη του Χιονιού που ίσως να διατηρήσει τις χαμηλές θερμοκρασίες αλλα και της Πείνας. Αυτό λέει πολλα!
Η Νέα Σελήνη ωστόσο αναμένεται να χαμηλώσει για λίγο τους τόνους και η συναισθηματική μας ζωή να γίνει πιο ήπια. Συναισθήματα θα είναι πιο έντονα, θα έχουν μεγαλύτερο βάθος, για κάποιους θα υπάρχει δημιουργική διέξοδος και θα μπορέσουν κάπως να χαλαρώσουν πνευματικά. Η νέα σελήνη προσφέρει οξεία ευαισθησία στο περιβάλλον γενικότερα, καθώς η διαίσθηση θα είναι πιο έντονη κυρίως με ανθρώπους και περιβάλλοντα. Αυτό μπορεί να είναι λίγο συντριπτικό και μπορεί να προκαλέσει ένα αίσθημα παθητικότητας. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να διατηρήσετε λίγη δυναμική στη ζωή σας.
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι τέλεια για να σπείρετε τους σπόρους ενός νέου έργου, είτε πρόκειται για πνευματική προσπάθεια, είτε για δημιουργική εργασία, είτε για κάτι εντελώς διαφορετικό. Για κάποιους ίσως διαταράξει και τον ύπνο τους.
Στις 6 Μαρτιου έχουμε μια σημαντική πλανητική αλλαγή με Άρη (8:23 π.μ.) και την Αφροδίτη (8:30 π.μ.)να αλλάζουν ζώδιο και να εισχωρούν στον Υδροχόο, οπου λίγες ωρες αργότερα, την ίδια ημέρα, στις 9:13 π.μ. θα σχηματίσουν μια ισχυρή σύνοδο στο ζώδιο αυτό. Στις 10:00 π.μ. η Σελήνη θα εισέλθει στον Ταύρο και ύστερα θα σχηματίζει όψεις τετραγώνου προς την σύνοδο Άρη/Αφροδίτης στον Υδροχόο. Θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε και προσελκύετε τους άλλους. Έχοντας αυτό κατά νου, μπορούμε να καταλάβουμε ότι το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα μας κανει πιο κοινωνικούς, αλλά ίσως λίγο ψυχρούς και ανεξάρτητους. Με τον Άρη στον Υδροχόο, τα ενεργειακά μας επίπεδα μπορεί να είναι λίγο ασταθή. Θα πρέπει να βρείτε τον δικό σας ρυθμό, για αυτόν τον λόγο, θα ήταν συνετό να τροποποιήσετε η να αλλάξετε, αν θέλετε, να δοκιμάσετε μια διαφορετική προσέγγισή για την επίτευξη στόχων. Κατά τα άλλα όλα θα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα, όμως είναι μια περίοδος οπου θα πρέπει να προσέχετε το πως εκφράζετε τον θυμό σας ενώ θα υπάρχει και η αίσθηση βιασύνης που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.
Αυτές οι εκφράσεις, υπό αυτή τη διέλευση, είναι πιθανότατα πιο απρόσωπες από ό,τι συνήθως. Όταν είστε θυμωμένοι, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να υποχωρήσετε. Αυτή θα μπορούσε πραγματικά να είναι μια πολύ καλή κίνηση, καθώς θα σας δώσει χρόνο να αναδιατυπώσετε τις σκέψεις σας, αποτρέποντας έτσι την πιθανότητα να ξεσπάσετε στα τυφλά.
Στις 9 Μαρτιου, ο Ερμής θα εισέλθει στους Ιχθείς, στις 3:32 π.μ. οπου το μυαλό αρχίζει να χαλαρώνει. Το υποσυνείδητό μας έρχεται στο προσκήνιο αλλα θα συνδεθεί με την ανάπτυξη της ψυχής και του πνευματικού μας κόσμου. Ισως όμως κάποιοι από μας να έχουν την ευκαιρία να ονειροπολήσουν περισσότερο, να στραφούν προς καλλιτεχνικές, δημιουργικές δραστηριότητες και κανάλια. Η ικανότητά μας για οπτικοποίηση, φαντασία, έμπνευση αυξάνεται. Η επικοινωνία επίσης θα χρωματίζεται από συναισθήματά. Θα είμαστε ιδιαίτερα συντονισμένοι με τη συναισθηματική μας πλευρά, την οποία μπορούμε να εκφράσουμε χρησιμοποιώντας εικόνες, ευγενικές χειρονομίες και αφηρημένες ιδέες. Θα μπορείτε επίσης να πάρετε διαισθητικές αποφάσεις ενώ τα προαισθήματα θα είναι έντονα και σωστά.
Στις 18 Μαρτιου, θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στις 27 μοίρες της Παρθένου, η Πανσέληνος του Σκουληκιού και τότε θα δούμε σταδιακά τα πρώτα σημάδια της Άνοιξης, με τους γαιοσκώληκες και τις προνύμφες να κάνουν την εμφάνιση τους, που αρχίζουν να αναδύονται από τον ξεπαγωμένο φλοιό των δέντρων και τα χειμωνιάτικα κρησφύγετα τους. Η Πανσέληνος είναι μια εποχή κορύφωσης. Δεδομένου ότι συμβαίνει στο μεταβλητό γήινο ζώδιο της Παρθένου, μπορούμε να καταλάβουμε ότι το αίσθημα ασφάλειας σας σχετίζεται πλέον με την τάξη και τη διαύγεια. Η οργάνωση του των σκέψεων σας θα σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για ανακούφιση από το άγχος του χάους.
Αν και δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να προσπαθείς να καλλιεργήσεις μια αίσθηση ασφάλειας μέσα σου, αποφύγετε την τελειομανία ή την εμμονή. Ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα της Πανσελήνου είναι ότι πρέπει να ανεχτείτε τις ατέλειες της ζωής. Εμπιστευτείτε το Σύμπαν και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν στην πορεία τους, δεν χρειάζεστε να ελέγχετε τα πάντα όλη την ώρα. Δεν μπορεί όλα να είναι όλα σύμφωνα με τις προσδοκίες μας. Στον άξονα Ιχθείς-Παρθένου, σκεφθείτε τη σχέση σας με την πνευματικότητα, τη θηλυκότητα και τον αλτρουισμό.
Στις 20 Μαρτιου, ώρα 5:34 μμ. ο Ηλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, σε σύνοδο με τον Scheat,( Beta Pegasi,) στον αστερισμό του Πήγασου, οπου ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός αφθονούν. Η συνοδος με τον Scheat βέβαια παραπέμπει σε αλλού είδους κινδύνους που θα το αναφέρουμε στα αλλα κείμενα. Υπάρχουν άφθονα κίνητρα για να νικήσουμε όποιες προκλήσεις βρεθούν μπροστά μας. Ο Κριός είναι τολμηρός και γενναίος, αλλά και λίγο ζεστός. Μπορεί να είμαστε λίγο πιο παρορμητικοί από το συνηθισμένο και θα πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο για να σκεφτούμε τα πράγματα πριν ενεργήσουμε στα τυφλά. Βρείτε την ισορροπία που λειτουργούν για εσάς. Πριν από την έναρξη της Κριαρισιας περιόδου, ο Μάρτιος ίσως να είναι κάπως υποτονικός, απαλός και κάπως ήσυχος που μας ενθαρρύνει να προχωρήσουμε χρησιμοποιώντας την διανόηση και την διαίσθηση μας ταυτόχρονα.
Το αστρολογικό κλίμα μας ωθεί να βρούμε την χρυσή τομή μεταξύ ψυχρής λογικής και συναισθήματος που ξεχειλίζει. Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας – διοχετεύστε τα προσεκτικά.

ΚΡΙΟΣ
Ο Μάρτιος είναι θετικός μήνας με υψηλά επίπεδα ενέργειας, ειδικά όταν θα πλησιάζει ο Ηλιος στην εαρινή ισημερία και θα εισέλθει στο ζώδιο σας, μέχρι τον Απρίλιο. Ένας μήνας γεμάτος αισιοδοξία, δύναμη, τρέξιμο αλλα και χαρούμενες στιγμές, βέβαια με το άγχος να είναι υπαρκτό. Ανεξάρτητοι και παραγωγικοί, κοινωνικοί και έντονα δραστήριοι, μετα τις 20 Μαρτιου ιδιαίτερα είναι αυτό που λέμε συνήθως «βουτάμε τον Ταύρο από τα κέρατα» και κάνετε τις αλλαγές και κινήσεις που θέλετε. Η νέα σελήνη-Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύ-Παρθένου φέρνει έντονα πάθη και επιθυμίες αλλα φροντίστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας στα καταλληλά δημιουργικά κανάλια χωρίς να σπαταλάτε αυτόν τον όγκο ενέργειας άσκοπα. Θα ονειροπολήσετε στα βαθιά νερά των Ιχθύων κάνοντας κάποιες προσωπικές ανακαλύψεις. Αρης και Πλούτωνας από τις 2-4 του μηνα δίνουν έμφαση στον δυναμισμό σας όμως μπορεί να αποδειχτεί συγκρουσιακός σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Ηλιος, Αφροδίτη, Ερμής και Κρονος, δίνουν το μήνυμα ότι πρέπει να οραματιστείτε την πραγματικότητα εξ ολοκλήρου, και μην είστε εγωιστές στις προσωπικές σας υποθέσεις.
Ο Υπηρέτης Σπαθί δείχνει καλή θέληση, αλλαγή, επικοινωνία, συμφωνία, νέες ευκαιρίες, ευχάριστες αλλαγές και προθυμία.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 9,18,19,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 6,7,8,9, 11,12,18,19,21,22,27,28,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,9,10,18,19,25,26,27,28

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν θα μπορούσα να πω ότι ο Μάρτιος δεν ικανοποιητικός απλά πρέπει να προσπαθήσετε πιο σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας, με την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και επιπλέον πρέπει να κάνετε περισσότερες προσπάθειες για να κρατήστε την ενέργεια σας σωστά επίπεδα. Στις ημέρες της Πανσελήνου όλα θα κορυφωθούν και θα πάρετε τα ανάλογα αποτελέσματα. Αφροδίτη και Αρης θα μετακινηθούν στον Υδροχόο στις 6 Μαρτιου, και ενώ θα υπάρχει αρκετά έντονη επαγγελματική δραστηριότητα (Αρης/MC), μέχρι το τέλος θα πετύχετε ότι επιθυμείτε μεσα από έντονες προσπάθειες. Αναδείξτε τις ικανότητες σας, ακολουθήστε μια θεραπεία, ενισχύστε τον οργανισμό σας, την πνευματικότητα σας με νέες μεθόδους. Η κοινωνική ζωή (Αφροδίτη/Ωροσκόπος) θα είναι και αυτή έντονη με κάποιες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Θετικά συναισθήματα, αποδοχή και αρμονία θα υπάρχουν γενικότερα. Από οικονομικής άποψης θα υπάρξει κάποια πρόοδος, αυτοπεποίθηση, διαίσθηση, ενώ γύρω στις 20-23 Μαρτιου, Ερμής/Δίας/Πωσειδωνας θα ενισχύσουν τα οικονομικά, την φήμη σας μεσα από τα σοσιαλ μιντια, και γενικότερα να ευνοηθούν οι κινήσεις σας. Μη αγνοήσετε την διαίσθηση σας!
Τα 4 Πεντακτινα δείχνουν ασφάλεια, βελτίωση, δύναμη, οικονομική επιτυχία αλλά κτητικοτητα και ζήλεια στις σχέσεις.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 9,18,19,21,22,26,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,10,11,12,21,22,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,6,7,8,16,17,25,26,27,28

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολύ ενδιαφέρον ο Μάρτιος με έντονη δραστηριότητα αρκεί να ακούτε τα μηνύματα που στέλνει το σώμα σας. Χαμηλά τα επίπεδα ενέργειας, γι αυτό φροντίστε να ενισχύσετε τον εαυτό σας κατάλληλα. Ο Αρης /Πλούτωνας θα συνταξιδεύουν μαζί από τις 2-4 του μηνα δημιουργώντας μια ιδιαίτερα δυναμική οψη. Να είστε πιο προσεχτικοί σε υλικο επίπεδο. Αργότερα,οι δυναμικές όψεις μεταξύ Άρη/Ουρανού από τις 20-22 Μαρτιου,να είστε προσεχτικοί με το πως εκφράζετε τον θυμό σας αλλα θα υπάρχει και μια τάση για μικροατυχήματα. Ο Ερμής ως κυβερνήτης σας θα σας φέρει επαγγελματική δραστηριότητα και επιτυχία, κάποια αναγνώριση,είναι μια καλή εποχή να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Πολύ καλές ευκαιρίες η θετικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν από τις 27-28  καθώς ο Ερμής θα συνταξιδεύει με τον Πωσειδωνα στον ουρανιο θολο. Βέβαια και η σύνοδος Ηλιου/Δια από τις 4-6 του μηνα θα φέρει ερωτικές και ρομαντικές ευκαιρίες ενώ από τις 20-21 μαζί με τον Ερμή θα ενισχύσει και τα οικονομικά. Από τις 29-30 Μαρτιου, ο Ερμής θα παίζει σημαντικό ρόλο καθώς θα κανει την παύση του στον ουρανιο θολο οπότε εκεί θα μπορέσετε να κάνετε κάποια αλλαγή. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν να είναι σταθερά ενώ και ο κύκλος της Νέας Σελήνης Πανσελήνου θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τους στόχους σας.
Ο Θάνατος-η έννοια του μεταφορική, προφανώς ξεκινά έναν νέο κύκλο, μια νέα αρχή στην ζωή σας με καλύτερες προοπτικές
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,9,11,12,18,19,21,22,23,24,27,28,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,11,12,13,21,22,23,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,11,12,21,22,30,31

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Μάρτιος ανοίγει με μια Νέα Σελήνη στους Ιχθείς που θα κανει έναν πολύ θετικό κύκλο μαζί με την πανσέληνο στην Παρθένο μεσα στον μηνα, όμως θα υπάρχει και το άγχος, που καλείστε να το διαχειριστείτε σωστά. Ενισχύστε και εσείς την ενεργεια σας σε υψηλά επίπεδα με βιταμίνες και άλλες τεχνικές. Μετα τις 20 του μηνα θα βρίσκεστε σε καλύτερη κατάσταση. Σημαντικο το γεγονός ότι ο 2ος οίκος των οικονομικών σας φαίνεται να ενισχύεται ιδιαίτερα μέχρι την εαρινή ισημερία ενώ μετα και ο Ηλιος δείχνει να ενισχύει ταυτόχρονα και τα επαγγελματικά. Από τις 4-6 η σύνοδος Ηλιου/Δια θα φέρει ένα αρκετά καλό ποσοστό τύχης στα χρήματα ενώ από τις 11-12 μαζί με τον Πωσειδωνα που είναι κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας αυξάνει το κέρδος, τα χρήματα που μπορεί να συνδέονται με τα επαγγελματικά αλλα Ισως και το εξωτερικό. Εύνοια θα υπάρχει και μετα τις 20 Μαρτιου από ανωτέρους η πιο ώριμα άτομα που θα στηρίζουν τα σχέδια και τους στόχους σας ενώ και η φήμη σας παρουσιάσει άνοδο με το πέρασμα του Ηλιου από το ζενίθ σας. Έτσι λοιπόν ο Μάρτιος είναι προφανώς μια καλή ευκαιρία για να προβάλλεται τον εαυτό σας και αυτό που κάνετε αλλα φέρνει και προσωπική ισορροπία και αρμονία. Μικρές εντάσεις ίσως να υπάρξουν στις προσωπικές σας σχέσεις από τις 18-20 που είναι πολύ σύντομο. Ο Αρης και Αφροδίτη στον Υδροχόο δείχνουν μια τάση για ατυχήματα λόγω της βιασύνης κατά τα άλλα θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενεργεια για να δημιουργήσετε η να μεταμορφώσετε κάτι. Ο μήνας αυτός σημειώνει κάποια πρόοδο και αξίζει την προσοχή σάς παρόλο τις δυσκολίες.
Ο Άσσος Κούπα φέρνει ευτυχία, ευοίωνα ξεκινήματα επαγγελματικά είτε συναισθηματικά, νέες προοπτικές, επιτυχία, αφθονία, αγάπη.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,9,10,18,19,25,26,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,11,12,14,15,21,22,23,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,9,18,19,27,28

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη Μαρτιου στους Ιχθείς ανοίγει έναν σημαντικο κύκλο αυτοβελτίωσης αλλα και με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο από τις 6 του μηνα, στον οικο των σχέσεων φέρνει εξελίξεις και έντονη δραστηριότητα. Τέτοιου είδους συγκυρίες και διελεύσεις φαίνονται σαν μια καλή ευκαιρία για νέες σχέσεις και ειδύλλια χωρίς να έχουν μια σοβαρή προοπτική. Αλλωστε ο Αρης που κυβερνά τον 5ο οικο σας σημαίνει παρέα και διασκέδαση με φίλους. Ο Έρωτας είναι διασκέδαση και μοιραζόμαστε με άλλους κοινά ενδιαφέροντα και έτσι αναπτυσσόμαστε ψυχικά. Ωστόσο, ο Μάρτιος είναι δυνατός από κάθε άποψη με τον Ερμή να σηματοδοτεί πρόοδο και να δίνει υψηλή αυτοπεποίθηση. Από τις 4-6 του η σύνοδος Ηλιου/Δια φέρνει τύχη στα χρήματα και χαρά αν και ενδεχομένως να περιέχει κάποιο μικρο ρίσκο. Όμως Ερμής και Δίας θα συνταξιδεύουν στον ουρανιο θόλο απτό τις 20-21 και αυτό επίσης φέρνει κάποια θετικά νέα σχετικά με το χρήμα η να δείξει κάποιο άνοιγμα. Άγχος, πίεση και κάποια μικροπροβλήματα στην υγεία βελτιώνονται μετα τις 20 Μαρτιου, ακόμα και σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά θα πρέπει να διατηρήσετε τα επίπεδα ενέργειας υψηλά. Τότε ότι και να συμβαίνει θα φέρει καλα αποτελέσματα ακόμα και να υπάρχει ένταση η κάποια ταλαιπωρία. Ισως βέβαια κάτι να σας αγγίξει και να σας μπλοκάρει σωματικά όμως ίσως είναι η ώρα να πάρετε κάποια πράγματα πιο σοβαρά, και αυτό είναι το θέμα. Μετα τις 20, ο Ηλιος στον δυναμικό Κριό θα κανει την ζωή σας να τρέχει με πιο γρήγορους ρυθμούς, ακόμα και ταξίδι στο εξωτερικό είναι πιθανό.
Ο Τρελός φέρνει αλλαγές, νέα ξεκινήματά, έναν φρέσκο αέρα, κάποιοι θα κερδίσουν μια νέα επαγγελματική θέση, κάποιοι θα αλλάξουν αντικείμενο, αλλα θα φέρει κέρδος, νέες γνωριμίες.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,6,7,9,16,17,18,19,25,26,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,11,12,16,17,21,22,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,8,9,18,19,27,28

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κοινωνική και επαγγελματική ζωή θα είναι στην κορυφή αυτόν τον μηνα καθώς η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς ανοίγει ένα νέο φρέσκο κύκλο στην ζωή σας. Στην πραγματικότητα η κοινωνική ζωή βελτιώνεται και ενισχύεται καθώς και ο Ερμής από τις 10-27 στον οικο των σχέσεων κανει το ιδιο, καθώς ανοίγει ευκαιρίες για περισσότερα ευχάριστα χαπενιγκγς. Θα είστε δημοφιλής στις παρέες και οπου αλλού τύχει να πατέ. Θα μοιάζετε περισσότερο ως Ζυγοί παρα ως Παρθένοι. Οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές και γενικότερα αλλα πρόσωπα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Βάλτε τα καλα σας, λάμψτε, καλές προθέσεις υπάρχουν. Ο έρωτας, ακόμα και μια σοβαρή δέσμευση ίσως προκύψει ,που μπορεί να καταλήξει σε γάμο στο μέλλον. Η Αφροδίτη με τον Άρη θα συνταξιδεύουν στον ουρανιο θόλο μεσα από τον αστερισμό του Υδροχόου, από τις 6 Μαρτιου, και αυτός θα είναι δείκτης καλής συνεργασίας σε επαγγελματικό επίπεδο, θετικών οικονομικών. Κάποιοι ίσως να έχετε πρόσβαση σε ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρουν περισσότερο χρήμα. Θα μπορέστε να κάνετε ένα καλό σχεδιασμό η έστω να πετύχετε τους στόχους σας. Θέματα κληρονομικά και οικογενειακά ευνοούνται. Αν και με την σύνοδο των δυο πλανητών υπάρχει κίνδυνος για μικροατυχήματα, δώστε προσοχή στους παλμούς της καρδιάς, αν υπάρχει θέμα. Μετα τις 20 Μαρτιου ο Ηλιος θα βρεθεί στον πύρινο Κριό και η σεξουαλική δραστηριότητα θα αυξηθεί σημαντικά, αλλα είναι η ώρα να κόψετε κακές συνήθειες και να υιοθετήσετε νέες ιδέες. Καλή περίοδος για να χάσετε βάρος.
Τα 8 Κούπα, δείχνουν αλλαγή κατεύθυνσης, αλλά και ατέλειωτες συζητήσεις, προσκλήσεις, αλλαγές στον τρόπο ζωής και βελτίωση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,9,11,12,18,19,21,22,27,28,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,9,11,12,18,19,21,22,27,28,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,9,10,19,20,28

ΖΥΓΟΣ
Ο Μάρτιος θα δώσει αρκετά θετικά σημάδια σε ερωτικό επίπεδο καθώς ο Αρης και η Αφροδίτη θα συνταξιδεύουν μαζί στον ουρανιο θολο, σε ένα πολύ θετικό ζώδιο προς εσάς, στον αστερισμό του Υδροχόου για πολύ καιρό και μάλιστα με την Αφροδίτη να είναι ο πλανήτης κυβερνήτης σας, μέχρι της 12 Μαρτιου όλα θα δείξουν ότι κάτι καλό «μαγειρεύετε» στην ατμόσφαιρα. Γεμάτοι χάρη και γοητεία, και με τον Ήλιο να κοιτάζει στον οικο των σχέσεων από τις 20 Μαρτιου καθώς θα μπαίνει στο αντίθετο ζώδιο προς εσάς, στον Κριό, όλα είναι πιθανά να συμβούν. Ρομαντισμός, νέες σχέσεις, ανανέωση σχέσεων και συνεργασίες όλα αυτά θα είναι στο επίκεντρο. Είναι δείκτης χαράς, πειραματισμού, υπάρχει μια παιχνιδιάρικη συμπεριφορά στην ατμόσφαιρα, συγκεντρώσεις και έντονη κοινωνική ζωή. Το διαδίκτυο και τα social media σίγουρα είναι ένα πεδίο για πολλά πράγματα. Από άποψη υγείας, αν και ο οργανισμός σας χρειάζεται ενίσχυση, μετα τις 20 Μαρτιου, υπάρχει πρόοδος. Τόσο οι ελεύθεροι αλλα και αυτοί που ψάχνουν εργασία όλο και κάποια καλή ευκαιρία θα υπάρξει, στην χειρότερη. Από τις 2-4 του μηνα, Αρης-Αφροδίτης- Πλούτωνας ενισχύουν και τα οικονομικά, συνεργασίες, ευνοούνται τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, σπουδές, σεμινάρια. Η συνοδος Ηλιου/Δια από τις 4-6 φέρνουν εύνοια και αύξηση στο χρήμα, καλές συμφωνίες. Ακόμα και με το πέρασμα της Σελήνης στις 20-21, τα οικονομικά θα συνεχίσουν να δείχνουν σταθερά και υπάρχει το συναίσθημα της ευχαρίστησης. Ικανοποίηση θα πάρετε ακόμα και από τα παιδια σας.
Ο Τροχος της Τύχης δίνει περισσότερη τύχη, φέρνει ευχάριστες αλλαγές που ίσως περιέχουν και κάποιο μικρο ρίσκο αλλα σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο, ευκαιρίες για άνοδο, νέα εργασία, νέες σχέσεις.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,9,18,19,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,8,11,12,18,21,22,26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,8,11,12,18,21,22,26,30,31

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας με αρκετές προκλήσεις καθώς η συνοδος Άρη/Αφροδίτης εχει ήδη ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο αλλα στις 6 Μαρτιου θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό εχει τα θετικά του αλλα και αρνητικά. Θετικά στοιχεία θα αναδυθούν στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες ενώ το αρνητικό είναι ότι θα πρέπει να προσέχετε να μην ασκείτε έντονη κριτή στους άλλους και γίνετε τελειομανής. Ωστόσο, η συνοδος Αφροδίτης/Πλουτωνα προσφέρει ακόμα κάποιες ρομαντικές αλλα και οικονομικές ευκαιρίες. Αφροδίτη και Αρης θα προσφέρουν στην συνέχεια έντονη κοινωνικότητα και αρμονία στις προσωπική σας ζωή και ίσως να επιλυθούν και κάποια προβλήματα η διαφωνίες. Θετικά αποτελέσματα θα φέρει και σε θέματα υγείας. Πολύ σημαντικο να συνεχίσετε να έχετε μια θετική προσέγγιση στην ζωή σας. Σημαντική η επιρροή της συνόδου Ηλιου/Δια από τις 4-6 Μαρτιου που ξεκινάει ταυτόχρονα με αυτόν τον κύκλο στους Ιχθείς, θα φέρει επιτυχία και άνοδο στην επαγγελματική σας ζωή, θα είστε περισσότερο ικανοποιημένοι, θα υπάρξουν ευκαιρίες ενώ και η φήμη σας θα βελτιωθεί. Όπως και να εχει το έδαφος θα είναι αρκετά πρόσφορο για οποιαδήποτε επαγγελματική αλλα και οικονομική δραστηριότητα. Προσπαθειστε όμως να διατηρήσετε υψηλά τα ενεργειακά σας επίπεδα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε γιατί όλα θα πηγαίνουν με μεγάλη ταχύτητα και τα αποθέματα ενέργειας θα αδειάζουν γρηγορά ειδικά όταν ο Ηλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού στις 20 του μηνα. Όλα τα θετικά κορυφώνονται στην Πανσέληνο της Παρθένου στις 18 , με Ερμή, Δια, Αφροδίτη στο ζενίθ του χάρτη σας.
Ο Πύργος τονίζει τις προκλήσεις που θα συνδεθούν με κάποιες αλλαγές και θα πρέπει να συγκρουστείτε ενδεχομένως η να παλέψετε γι αυτές, είναι μια περίοδος εξυγίανσης και μεταβολών που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,8,9,18,19,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,11,12,21,22,23,24,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,11,12,14,15,23

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας θετικός και για σας που θα προσφέρει μεγαλύτερη χαρά και ενθουσιασμό βελτιώνοντας την προσωπική σας ζωή και σχέσεις ταυτόχρονα υπό την επιρροή της συνόδου Αφροδίτης/Άρη στον Υδροχόο, ένα αρκετά αδελφικό ζώδιο σε εσάς. Έρχεστε πιο κοντά με τους άλλους, μπορεί να βελτιώσει πάσης φύσεως σχέσεις ακόμα και με τα παιδια σας αν υπήρχαν εντάσεις. Αυτή η συνοδος μπορεί να φέρει μια σοβαρή σχέση η να μεταφέρει μια υπάρχουσα σε άλλο επίπεδο. Από τις 10-27 Μαρτιου ο Ερμής ειδικά φέρνει μεγαλύτερη πρόοδο στα επαγγελματικά, προσωπική ζωή και κοινωνική. Προσοχή, με την επίπεδα ενέργειας σας που θα αδειάζουν γρηγορά και εσείς πρέπει να έχετε τις μπαταρίες σας πάντα φορτισμένες. Θα κουράζεστε ίσως εύκολα όπως φροντίστε τον εαυτό σας με βιταμίνες η’ λίγη ξεκούραση. Η περίοδος αυτή είναι ευχάριστη αλλα έντονη. Η συνοδος Ηλιου/Δια από 4-6 Μαρτιου επίσης θα μπορούσε να φέρει ένα ευχάριστο ταξίδι για σας  η και με την οικογένεια σας. Επιπλέον θα φέρει καλα νέα η θετικά αποτελέσματα για αυτούς που σπουδάζουν. Απτό τις 1-2 Μαρτιου ο Ερμής με τον Κρονο θα μπορούσε να φέρει οικονομική βοήθεια η μια ευκαιρία για συνεργασία ενώ αργότερα με τον Δια στις 20-21 φέρνει καλές επαγγελματικές ευκαιρίες, άνοδο, χρήμα και αγάπη. Ο Κρονος θα σχηματίζει θετικές όψεις ολόκληρο τον μηνα και αυτό σημαίνει περισσότερο κέρδος και οικονομική ενίσχυση. Στις 20 ο Ηλιος εισέρχεται στον Κριό και είναι μια καλή ευκαιρία για έντονη δραστηριότητα και διασκέδαση αλλα και δημιουργικότητα.
Ο Υπηρέτης Σπαθί δείχνει καλή θέληση, αλλαγή, επικοινωνία, συμφωνία, νέες ευκαιρίες, ευχάριστες αλλαγές και προθυμία.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,9,10,11,12,18,19,22,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,9,11,12,18,19,21,22,25,26,27,28,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,16,17,19,20,28

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Μάρτιος ξεκινάει με μια δυνατή Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ η’ να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Από οικονομικής άποψης θα φέρει πολύ καλές ευκαιρίες. Μετα την Νέα σελήνη στις 2 του μηνα, στις 6 Μαρτιου η συνοδος Αφροδίτης/Άρη εισχωρεί στο ζώδιο του Υδροχόου και θα ενισχύσει τις προσωπικές σας σχέσεις, ειδικά με τα παιδια και την οικογένεια. Θα έχετε την εύνοια ανωτέρων, δείχνει οικονομική βελτίωση και άνοδο αν και η συνοδος συγχρονίζετε με τους οικονομικούς σας στόχους ώστε να φέρει θετικά αποτελέσματα. Μέχρι τις 20 Μαρτιου, θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, να παρακολουθείστε ένα σεμινάριο, να αναβαθμίστε τις γνώσεις σας αν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Από τις 4-6 η συνοδος Ηλιου/Δια φέρνει περισσότερη αγάπη και οικονομική ευχέρεια στην ζωή σας. Από τις 2-4 Αρης/Πλούτωνας είναι μια δυναμική οψη που δείχνει επαγγελματική επιτυχία. Ο Αρης επιπλέον θα σχηματίζει μια δυνατή οψη από τις 20-22 Μαρτίου και πρέπει να είστε προσεχτικοί σε φυσικό επίπεδο για μικροατυχήματα, αλλά μυρίζει λίγο μπαρούτι, οπότε καλό θα ήταν να έχετε υπομονή με τους άλλους. Στις 20 Μαρτιου, μπαίνουμε στην εαρινή ισημερία και ο Ηλιος θα φωτίσει την εσωτερική σας ψυχή αλλά και το σπίτι σας. Θα συγκεντρωθείτε στην πνευματική σας ζωή και συνείδηση. Θα κουράζεστε ίσως εύκολα όπως φροντίστε τον εαυτό σας με βιταμίνες η’ λίγη ξεκούραση. Η περίοδος αυτή είναι ευχάριστη αλλα έντονη και μπορεί να κοιμάστε περισσότερο γιατί το έχετε ανάγκη, για παράδειγμα.
Ο Ακόλουθος των Ράβδων, δείχνει ότι θα είναι μια δυνατή περίοδος, με μετακινήσεις, μικρά ταξιδάκια, επικοινωνία, διαφήμιση, τηλεφωνήματα, χρήματα, βελτίωση σχέσεων.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,9,11,12,13,18,19,23,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,6,7,11,12,16,17,21,22,25,26,27,28,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 9,18,19,27,28

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Μάρτιος ξεκινά με μια πολύ θετική Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, μια συνοδό Άρη/Αφροδίτης στο ζώδιο σας, από τις 6 του μηνα οι ρυθμοί αλλάζουν, και όταν ο Ηλιος θα εισέλθει στον Κριό, στις 20 τότε τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα από κάθε άποψη. Οπότε το μήνυμα είναι πεντακάθαρο. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε εύκολα να προωθήσετε την δουλειά σας, να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ και πραγματοποιήσετε τους επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους σας. Το συμπάν είναι μαζί σας οπότε εκμεταλλευτείτε το καταλληλά. Είναι μια θετική περίοδος για να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, που θα σας φέρουν χαρά και ικανοποίηση, ενώ τον επόμενο μηνα οι πλανήτες δεν θα είναι το ιδιο. Ενισχύστε τα επίπεδα ενέργεια σας, από την αρχή του μήνα καθώς με την σύνοδο στο ζώδιο σας σημαίνει περίστερο άγχος και τρέξιμο, ναι μεν θα υπάρχει ενθουσιασμός αλλα θα υπάρχει και η τάση για μικροατυχήματα. Καλός μήνας για άσκηση και δίαιτα. Από τις 10-20 Μαρτίου τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν. Η σύνοδος θα δώσει μεγάλη γοητεία, χάρη, έντονη δραστηριότητα και δυναμισμό και θα περιορίσει την αρνητική διάθεση του Κρόνου, που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα είστε περισσότερο ευτυχισμένοι ενώ θα υπάρχουν και καλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες για τους ελευθέρους, η βελτίωση των προσωπικών σας σχέσεων, ειδικά μετα τις 20 Μαρτιου ίσως ένας κεραυνοβόλος έρωτας να παίζει στα χαρτιά.
Τα 4 Πεντακτινα δείχνουν ασφάλεια, βελτίωση, δύναμη, οικονομική επιτυχία αλλά κτητικοτητα και ζήλεια στις σχέσεις.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,9,11,12,14,15,18,19,23,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 12,3,11,12,21,22,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,18,21,22,26

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Μάρτιος είναι ο μήνας βέβαια των γενέθλιων σας κατά το ήμισυ και ξεκινά με μια πολύ ευνοϊκή Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, στις 2 Μαρτιου, οπου θα διατηρήσει την ανοδική πορεία που εχει ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο μέχρι της 20, του μήνα, οπου ο Ηλιος θα εισέλθει στον Κριό που σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία. Θα είναι μια ευκαιρία να φροντίσετε τον εαυτό σας, την εμφάνιση σας, το σώμα σας, περισσότερο, εξάλλου, ο Μάρτιος επικεντρώνεται στην προσωπική σας  ευχαρίστηση, διασκέδαση, ενώ ο Ερμής από τον επόμενο μηνα θα σας κανει να τρέχετε στην κυριολεξία. Ο Μάρτιος είναι κατάλληλος για να κάνετε μικρές ευχάριστες αλλαγές, για να είστε πιο άνετοι, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια, τα παιδια, τους φίλους και σαφώς τις προσωπικές σας σχέσεις η’ τον γάμο σας. Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλα ειδικά μετα της 20 του μηνα με τον Ηλιό στον Κριό να φωτίζει τα οικονομικά σας. Θα δώσει ευκαιρίες για ευημερία και άνοδο η να έλξετε προς εσάς το χρήμα η μια καλύτερη θέση εργασίας, ειδικά από τις 4-6 Μαρτιου. Πάντως είναι μια καλή περίοδος για να προβάλλετε την δουλειά σας, και να κάνετε μια ένα αρχή.
Η Δικαιοσύνη φέρνει ισορροπία κυρίως σε πνευματικό επίπεδο, ευνοεί νομικά θέματα, φέρνει ισορροπία στις σχέσεις, θα βοηθήσει στο να ξοφλήσετε τις υποχρεώσεις σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,9,11,12,16,17,18,19,22,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,5,9,11,12,18,19,21,22,27,28,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,11,12,21,22,23,24,30,31
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια