Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ για το έτος 2022

Κυριακή στις 20 Μαρτίου στις 17:33 το απόγευμα για την Αθήνα και επίσημα η είσοδος στην Άνοιξη με κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες ασυνήθιστες για αυτή την εποχή.
Είναι σαν κάποιοι να θέλουν να μας πείσουν για την κλιματική αλλαγή αλλά τελικά προς τα πάνω ή προς τα κάτω η θερμοκρασία;; Ας αποφασίσουν!! Μας λένε ότι με την αύξηση των ποσοστών διοξειδίου του άνθρακος η μέση θερμοκρασία θα αυξάνεται αλλά προς το παρόν ο φετινός χειμώνας παγκοσμίως άλλα λέει και οι ψαγμένοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν συστήματα επέμβασης και αλλαγής του καιρού όπου πιθανόν κάποια κέντρα τα χειρίζονται όπως τους βολεύει για να κατευθύνουν τα γεγονότα, την κοινή γνώμη, ίσως και τον περιορισμό στα σπίτια και την μείωση των ταξιδιών λόγω ψύχους.

Αλλά αφήνω την σύντομη παρένθεση για τον καιρό για να αναλύσω τον χάρτη της Ισημερίας για την ΕΛΛΑΔΑ μας. 
Για την οικοθεσία των πλανητών χρησιμοποιώ το σύστημα whole signs (ίσων οίκων) και για την ερμηνεία των ακμών και των κυβερνητών σε οίκους χρησιμοποιώ το σύστημα placidus. 
Ο χάρτης της ΕΑΡΙΝΗΣ ΙΣΗΜΕΡΙΑΣ μας δείχνει την αστρολογική χροιά του έτους και τα γεγονότα μέχρι την επόμενη ισημερία τον Μάρτιο του 2023. 
Ο πυρήνας του χάρτη είναι ΥΔΡΟΧΟΟΣ γιατί επικρατεί η ΣΤΑΘΕΡΗ ποιότητα και το στοιχείο του ΑΕΡΑ. Επικρατούν λοιπόν ΚΡΟΝΟΣ δυνατός στον ΥΔΡΟΧΟΟ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ σε αμοιβαία υποδοχή με την κυβερνήτη του ΑΦΡΟΔΙΤΗ και ορίζουν οι δύο μεγάλοι το πλανητικό σκηνικό σε σύγκρουση μεταξύ τους καθότι βρίσκονται και σε αντιπαραλληλία από απόκλιση.
Αρά αντίδραση των λαών και απολυταρχία κυβερνητών σε σύγκρουση ξανά και οι δύσκολη σχέση των δύο μεγάλων πλανητών έχει να κάνει με οικονομική ασφυξία, ραγδαίες αλλαγές και ανατροπή των status quo, πολέμους, πτώση καθεστώτων, φυσικά φαινόμενα βίαια (ηφαίστεια, πυρκαγιές και σεισμούς), απολυταρχία και άτεγκτη εφαρμογή δικτατορικών αποφάσεων. 
Είναι και το 2022 μετά το 2020-21 έτος πέρασμα σε μια ψηφιακή και τεχνοκρατική εποχή μιας απρόσωπης παγκοσμιοποίησης με βίαιο και φανατικό τρόπο που με τίποτα δεν φαίνεται διατεθειμένη να σταματήσει τα σχέδιά της.
Ο χάρτης της ΙΣΗΜΕΡΙΑΣ κινείται στα πλαίσια και έχει ομοιότητες με την κοντινή ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ της 18/3 που προηγήθηκε στον άξονα ΠΑΡΘΕΝΟΥ-ΙΧΘΥ. Επιπλέον οι δύο πολύ βασικοί γωνιακοί άξονες του χάρτη της ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και η ΔΥΣΗ βρίσκονται στα ίδια ζώδια αντίστοιχα.
Ο ΑΡΗΣ, η ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ο ΚΡΟΝΟΣ στο ΣΤΑΘΕΡΟ και απόλυτο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε σκληρές όψεις με τον ΟΥΡΑΝΟ στον ΤΑΥΡΟ και πάνω στις μοίρες των εκλείψεων του 2022 ενεργοποιούν εδώ και εβδομάδες και τώρα για ένα χρόνο όλες τις εκλείψεις στις μοίρες των ΣΤΑΘΕΡΩΝ του 2022 καθιστώντας τα ζώδια του ΤΑΥΡΟΥ, ΛΕΟΝΤΑ, ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ΥΔΡΟΧΟΟΥ τους πρωταγωνιστές σε αλλαγές, λήξεις και ενάρξεις κύκλων προσωπικών και επαγγελματικών, ξεκαθαρίσματα πάσης φύσεως, αλλά και απώλειες μικρές ή μεγάλες ανάλογα με τον προσωπικό γενέθλιο χάρτη του καθενός.
Η χωροταξική τοποθέτηση των περισσότερων πλανητών στον ΝΔ τομέα του χάρτη δείχνει ότι τα γεγονότα, οι δυσκολίες και οι ανατροπές στην Ελλάδα έρχονται από το εξωτερικό και από τις οικονομικές και άλλες δοσοληψίες της χώρας με συνεργάτες και φανερούς εχθρούς. Δεχόμαστε σχεδόν παθητικά τα αποτελέσματα από την δράση ΤΡΙΤΩΝ εντός και εκτός χώρας και τα περισσότερα θα υποστούν οι εργαζόμενοι και η μικρομεσαία τάξη και οι εργαζόμενοι στον υγειονομικό τομέα. Η μεσαία τάξη οδεύει για ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ, ακόμα και οι εύποροι κλυδωνίζονται με τους πλουτοκράτες όμως και ολιγάρχες να γίνονται πλουσιότεροι.
Οι γωνιακές ακμές σε ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ζώδια και ο Ωροσκόπος του χάρτη δείχνουν μια ρευστή και μεταβαλλόμενη κατάσταση σε λαό, κυβέρνηση, αντιπολιτευόμενο χώρο και εξωτερικούς εχθρούς ή συμμάχους από το εξωτερικό. 
Ο ωροσκόπος στην ΠΑΡΘΕΝΟ μετεωρολογικά δείχνει κλίμα μεταβαλλόμενο και ασταθές με τάση για υγρασία και βροχές.
O HΛΙΟΣ στην 00 μοίρα του ΚΡΙΟΥ (κρίσιμη μοίρα) και η ΣΕΛΗΝΗ στην 29η αναιρετική μοίρα του ΖΥΓΟΥ βρίσκονται στον 8ο και 2ο οίκο αντίστοιχα σε χιαστί όψη μεταξύ τους γεγονός που δείχνει διχασμούς και διλήμματα σε λαό και κυβέρνηση. 
Δύσκολοι οίκοι για την θέση των φώτων οι 2ος και 8ος και έχουν να κάνουν με την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, την ΣΙΤΙΣΗ, τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ, το ΑΥΛΟ ΧΡΗΜΑ, τα ΔΑΝΕΙΑ από το εξωτερικό και την ΕΝΕΡΓΕΙΑ που στριμώχνουν άσχημα κυβέρνηση και λαό. Οι δυό τους σε μεγάλη ΚΟΝΤΡΑ με τρίτο παίκτη τους εταίρους μας και φανερούς και κρυφούς εχθρούς μας, καθότι η ΣΕΛΗΝΗ σχηματίζει ένα δύσκολο πλανητικό σχηματισμό που λέγεται Σφυρί του Θωρ με ΗΛΙΟ και ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ και το ίδιο φαίνεται και από το Τ τετραγώνων ιδιομοιρίας που σχηματίζουν ο Ωροσκόπος και η Δύση του χάρτη με το Μεσουράνημα.
 Η κυβέρνηση έχει να δώσει μάχες στα ταμεία του κράτους (ο ΗΛΙΟΣ σε μακρινή σύνοδο με τον ΧΕΙΡΩΝΑ) με ελπίδα να έχουμε κάποια εισροή χρηματοδότησης αλλά και αυτή τι να πρωτοκαλύψει;;;
Ο κύρια πληττόμενος είναι ο λαός (ΣΕΛΗΝΗ) που αφήνει πίσω του την καλοπέραση και την χαρά και τα όμορφα του ΖΥΓΟΥ για να περάσει από την 29η στον χώρο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ, χώρο του θανάτου (οικονομικού και υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας λόγω 2ου οίκου) και της μετάλλαξης. Τα οικονομικά του κράτους και του λαού σε στενωπό αλλαγής από τα εύκολα στα δύσκολα και όλα τα αγαθά πανάκριβα και σε έλλειψη κάποια από αυτά μέχρι και αρχές του 2023. 
Η ΣΕΛΗΝΗ σε αναιρετική μοίρα και σε δύσκολη περιοχή του ζωδιακού (via combusta) στον 2ο οίκο και σε δύσκολες όψεις με ΠΛΟΥΤΩΝΑ, ΕΡΜΗ στον ΙΧΘΥ σε πτώση (που είναι και ο κυβερνήτης της) να δείχνει απώλεια περιουσιών, ακινήτων και επιχειρήσεων, ή ακόμα και γεγονότα τύπου capital control ή στην χειρότερη μεγάλη επισιτιστική κρίση με δελτία σίτισης και κατάσταση ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ σχεδόν ένδειας για τα χαμηλότερα λαϊκά στρώματα. Είναι σαν να οδεύουμε σε μια νέα οικονομική Κατοχή.
Ο λαός της Ελλάδας είναι σαν να πρέπει να «πεθάνει» για να αναγεννηθεί, να ξεχάσει την ζωή της ευκολίας, και της παλιάς καλοπέρασης και υπέρ κατανάλωσης εισαγόμενων αγαθών και να ξαναγυρίσει στην μάννα-Ελληνική γη και την καλλιέργεια και την οικο-παραγωγή. Η Ελληνική ύπαιθρος και οι ρίζες πολλών ανθρώπων από την επαρχία θα είναι η άγκυρα και η σωτηρία και αυτό δείχνει και ο ωροσκόπος ΠΑΡΘΕΝΟΣ του χάρτη. Εύχομαι ο κόσμος να αφυπνιστεί και να το καταλάβει έγκαιρα γιατί η ΣΕΛΗΝΗ σε κατάσταση κενή πορείας δείχνει αμηχανία, ακινησία και παθητικότητα.
Όμως αν δεν πεθάνουμε κυριολεκτικά και μεταφορικά και να ξεφύγουμε από τα ρηχά και ανούσια υλικά πως θα ξαναγεννηθούμε ουσιαστικά και πνευματικά σαν λαός και έθνος;;;
Ο ΑΡΗΣ ο κυβερνήτης του ΗΛΙΟΥ (κυβέρνηση) και του 8ου οίκου μαζί με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ την κυβερνήτη της ΣΕΛΗΝΗΣ (λαός) βρίσκονται σε σύνοδο μαζί με τον ΚΡΟΝΟ στον ΥΔΡΟΧΟΟ στον 6ο οίκο του χάρτη (τον οίκο των δεινών και της κακής μοίρας από λάθη άλλων) και φαίνεται και από εδώ το ΠΑΓΩΜΑ κυριολεκτικά στα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, στην ΔΡΑΣΗ και στην ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ και στον ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, αλλά και μια φιλοπόλεμη κατάσταση και κακοδαιμονία στην καθημερινότητα, στον εργασιακό χώρο και στην ΥΓΕΙΑ. 
Το τετράγωνο ΑΡΗ και ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ με ΟΥΡΑΝΟ σε συνδυασμό με αντιπαραλληλία ΚΡΟΝΟΥ και ΟΥΡΑΝΟΥ μόνο ΣΟΚ και ΔΕΟΣ δείχνει για την καθημερινότητα, τους εργαζόμενους και την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ περίθαλψη.
Το γεγονός που όλοι σκεφτόμαστε να μείνει μακριά από εμάς και τους αγαπημένους μας η ανάγκη να εισαχθείς σε δημόσιο νοσοκομείο έτσι όπως έχουν καταντήσει οι κυβερνήσεις χρόνια τώρα την υγεία, είναι εδώ παρόν το 2022-2023 όσο ποτέ!
Οι σκληρές δε όψεις του ΑΡΗ με ΚΡΟΝΟ και ΟΥΡΑΝΟ δείχνουν και ένταση, ατυχήματα και έκτακτα επεισόδια με την ηλεκτρική ενέργεια, διακοπές στο INTERNET, αεροπορικά ατυχήματα, σεισμό και εννοείται την συνέχεια του πολέμου στο εξωτερικό μέχρι το καλοκαίρι του 22 και τις επιπτώσεις του όλη την χρονιά
Είναι εντυπωσιακό επίσης πως όλη αυτή η σκληρή τριπλή ΚΡΟΝΙΑ σύνοδος ΑΡΗ, ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ και ΚΡΟΝΟΥ που φέρνει την ψηφιοποίηση των πάντων με τα πιστοποιητικά του QR code, συντάσσεται με την κυβέρνηση λόγω τριγώνου τους με το Μεσουράνημα! Θυμηθείτε ποιός ίδρυσε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με άμεσο στόχο και το φακέλωμα των προσωπικών μας ιατρικών δεδομένων μέσω των υγειονομικών ηλεκτρονικών πιστοποιητικών που δεν σκοπεύει να τα εγκαταλείψει από το Φθινόπωρο του 22.
Ο δε ΚΡΟΝΟΣ στον ΥΔΡΟΧΟΟ ένας από τους δυνατούς και τα κλειδιά του χάρτη, βρίσκεται σε σκληρή όψη τετραγώνων με τους ΔΕΣΜΟΥΣ της ΣΕΛΗΝΗΣ, γεγονός που δείχνει ότι οι εξουσίες μέσα από τους πολέμους οικονομικούς και στρατιωτικούς βλάπτουν με τον φανατισμό τους τους λαούς, προκαλούν τον αφανισμό ανθρώπων, τον αποχωρισμό των μελών των οικογενειών δηλαδή την προσφυγιά (βλ. Ουκρανία, Συρία, Υεμένη) και σπέρνουν την διχόνοια μέσα από τον χειρισμό των ΜΜΕ στις κοινωνικές ομάδες. 
Μόνο το καλό της ανθρωπότητας δεν δείχνει αυτή η όψη μέσα στο 2022 - αρχές 2023.
Τα νέα επίσης δεν είναι καθόλου ελπιδοφόρα για έσοδα από τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ φέτος και την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ καθότι η κυβερνήτης του 2ου και 9ου οίκου η ΑΦΡΟΔΙΤΗ βρίσκεται σε σύνοδο με τον ΚΡΟΝΟ. Διεθνώς η τριπλή σύνοδος ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, ΑΡΗ, ΚΡΟΝΟΥ είναι η συνέχεια της προηγούμενης χρονικά συνόδου τους με ΠΛΟΥΤΩΝΑ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ, σε ΚΡΟΝΙΟ ζώδιο που δείχνει την σκλήρυνση των εξουσιών και την πρόθεσή τους για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κυβέρνηση, το great Reset, και την έλευση του παγκόσμιου ψηφιακού ενιαίου νομίσματος και της αυτοματοποίησης των πάντων.
Επίσης ο ΟΥΡΑΝΟΣ στον ΤΑΥΡΟ, ταραχοποιός στον 9ο οίκο δείχνει το ΣΟΚ και τις ανατροπές να έρχονται από το εξωτερικό και από τον τουρισμό εξαιτίας της ακρίβειας των μετακινήσεων και του πολέμου στην Ουκρανία με την απώλεια Ουκρανών και Ρώσων τουριστών.
Η τριπλή σύνοδος τώρα ΔΙΑ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στον ΙΧΘΥ μαζί με τον ΕΡΜΗ στον 7ο οίκο του χάρτη, βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο (λαός, Ελλάδα) που δείχνει συγκλονιστικά και ξεκάθαρα την εξαπάτηση, το ψέμα και την κερδοσκοπία με τις αυξήσεις και τον πληθωρισμό στα αγαθά και την δυσμενή ενέργεια που τρώει το Πανελλήνιο από τους ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ και στην ουσία ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ που αντιπροσωπεύονται αστρολογικά από τον 7ο οίκο.
Ο ΕΡΜΗΣ είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σε σκιώδη και θολό ρόλο και σε θέση αδυναμίας στον ΙΧΘΥ και σε αντίθεση ακριβείας μαζί του και επιπλέον σε 135 σκληρή γωνία με τον λαό (ΣΕΛΗΝΗ). Είναι εντυπωσιακό ότι στον χάρτη της ΙΣΗΜΕΡΙΑΣ είναι και κυβερνήτης του Μεσουρανήματος στον ΔΙΔΥΜΟ, δηλαδή της εξουσίας και της Κυβέρνησης συντασσόμενος σε τριπλή σύνοδο με τους ΔΙΑ και ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ που εδώ ξεκάθαρα αντιπροσωπεύουν την εξαπάτηση και το ψέμα. 
Επίσης χαρακτηριστικό ότι ο ΔΙΑΣ ο κυβερνήτης της βουλευτικής αντιπολίτευσης (Κ4) επίσης βρίσκεται στον 7ο οίκο συντασσόμενος με τον ΕΡΜΗ και ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ (Κ7), κόντρα στον λαό και την χώρα (ωροσκόπος ΠΑΡΘΕΝΟΣ).
Επίσης με το σύστημα οικοθεσίας Placidus και ο ΗΛΙΟΣ στον ΚΡΙΟ (εξουσία) βρίσκεται με τον ΧΕΙΡΩΝΑ στον ΚΡΙΟ μέσα στον 7ο οίκο, τον οίκο των φανερών εχθρών. 
Πόσο πιο ξεκάθαρα να δείξει ο χάρτης την εξαπάτηση από την Βουλή και την κυβέρνηση και την υπακοή τους σε κλίκες που επιβουλεύονται το καλό της χώρας;;;
Τελευταίος και σημαντικός ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ (Κ3) μέσα στον 5ο οίκο του χάρτη σε τετράγωνο με την ΣΕΛΗΝΗ δείχνει τον χειρισμό που υφίσταται ο λαός από τα κρατικά και πληρωμένα ΜΜΕ και την κρίση και τον «θάνατο» της χαράς του και της ψυχής του που προκαλούν οι σκιώδεις εξουσίες του παρασκηνίου του πλανήτη με τους κυβερνήτες-εντολοδόχους σε κάθε κράτος. Ίσως και να δείχνει την ανάγκη για μεταμόρφωση του τρόπου του «επιχειρείν» από τους Έλληνες και την ανάγκη για στροφή ξανά στην γη και την πρωτογενή παραγωγή, πέρα από τον τουρισμό, τις υπηρεσίες και την ψηφιοποίηση της on-line εργασίας.
Θα αφήσω για το τέλος την ελπιδοφόρα όψη τριγώνου και εξαγώνου του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ του βασιλιά της ΣΥΜΠΟΝΟΙΑΣ και του ΕΛΕΟΥΣ στον ΙΧΘΥ με τους ΔΕΣΜΟΥΣ της ΣΕΛΗΝΗΣ αντίστοιχα που δείχνει ότι η Αλληλεγγύη, η Προσφορά και η Αγάπη μεταξύ των ανθρώπων δεν θα πάψει να υπάρχει και να ανθίζει κόντρα στον πόλεμο των εξουσιών εναντίον των λαών. Απόδειξη η αγνή και ατόφια συμπαράσταση των απλών ανθρώπων των γειτονικών χωρών στους κατοίκους της Ουκρανίας και σίγουρα και αλλού.
Σε βαθύτερο πλαίσιο δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στον ΙΧΘΥ λειτουργεί και στις ανώτερες συμπαντικές δονήσεις του αθόρυβα και σιωπηλά σε πολλά σημεία του πλανήτη. Κάποιοι δυνατά πνευματικοί Άνθρωποι Προσεύχονται για την σωτηρία των λαών και είναι αυτοί και οι πράξεις Αγάπης των απλών ανθρώπων που μας κρατάνε ακόμα όρθιους.
Η πνευματική και ουσιαστική αφύπνιση της ανθρωπότητας όσο και αν σκοτεινά κέντρα την πολεμάνε έρχεται, ήρθε, είναι εδώ! 
Anna Birou

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια