Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΦΕΤ: Το ΙΚΕΑ ανακαλεί κεφτεδάκια

H ΙΚΕΑ, σε συνεργασία και επικοινωνία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, προχωρά σε ανάκληση περιορισμένου αριθμού συσκευασιών με κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών HUVUDROLL 1000 γρ. με ημερομηνία λήξης 26-10-2022, λόγω πιθανής ύπαρξης κομματιών πλαστικού μέσα στα προϊόντα.
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ενδέχεται κομμάτια πλαστικού από μια σπασμένη γραμμή παραγωγής να έχουν προσμειχθεί σε κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών HUVUDROLL 1000 γρ. με τη συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης.
   «Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων που προσφέρουμε. Θέλουμε να προσφέρουμε προϊόντα που παράγονται με υπεύθυνο τρόπο και χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να τα εμπιστεύονται» αναφέρει η εταιρεία.
Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών HUVUDROLL 1000 γρ. με ημερομηνία λήξης 26-10-2022 να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.
  Η Ανάκληση έγινε και στην Ιρλανδία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία αλλά και στην Μεγάλη Βρετανία, όπου και εκεί η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών με την ίδια ημερομηνία λήξης να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για πλήρη επιστροφή χρημάτων.
Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν η ανάκληση είναι αποτέλεσμα παραπόνου καταναλωτή.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια