Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022

1 Φεβρουαρίου- Νέα Σελήνη του Χιονιού στον Υδροχόο
4 Φεβρουαρίου- Ο Ερμής εισέρχεται σε ορθή πορεία στις 6:07 π.μ.
Εξάγωνο Άρη/Δια- οργάνωση, δημιουργία, δύναμη, θέληση, τόλμη, θετικά αποτελέσματα, επιτυχία, αναγνώριση
Συνοδος Ηλιου/Κρόνου-κούραση, περιορισμός, προσοχή στην υγεία.
8 Φεβρουαρίου -τρίγωνο Άρη/Ουρανού – ελευθερία, θάρρος, αποφασιστικότητα, εξελίξεις
11 Φεβρουαρίου- συνοδος Ερμή/Πλουτωνα- πληροφορίες η συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια, η δύναμη
14 Φεβρουαρίου- Ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο στις 11:54 μμ.
16 Φεβρουαρίου -Πανσέληνος του Χιονιού στον Λέοντα
18  Φεβρουαρίου- εξάγωνό Δια/Ουρανού-μια καλή ευκαιρία, έμπνευση, νέο ξεκίνημα, θετικές αλλαγές
Ο Ηλιος εισέρχεται στους Ιχθείς στις 6:43 μμ.
23 Φεβρουαρίου- εξάγωνο Άρη/Πωσειδωνα- έμπνευση, πολλά σχέδια
24 Φεβρουαρίου- εξάγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα- ευαισθησία, δεκτικότητα, έρωτας, τέχνη
25 Φεβρουαρίου – τετράγωνο Ερμή/Ουρανού-ανατρεπτικά νέα, ιδιορρυθμίες, αναστάτωση, νευρικότητα, βιασύνη

Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΟΛΟΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2022*
Ο Φεβρουάριος, ανήκει στην εποχή του Χειμώνα, είναι ο κουτσός Φεβρουάριος ή Φλεβάρης, ο Κουτσοφλέβαρος, με 28 ημέρες στα κοινά έτη και 29 στα δίσεκτα, κάθε τέσσερα χρόνια (χρονολογίες που διαιρούνται ακριβώς με το 4, όπως 2008, 2012, 2016 κ.ο.κ.). Στα λατινικά η λέξη Φεβρουάριος (februarius) προέρχεται από το ουσιαστικό februum, που σημαίνει καθαρμός, κάθαρση, λόγω των θρησκευτικών εορτών εξαγνισμού και καθαρμού (Februa ή Februatio) που τελούνταν στη Ρώμη στη διάρκεια του μήνα. Στην Ελλάδα έχει λάβει και τις ονομασίες Μικρός, Κουτσός λόγω της μικρής του διάρκειας. Ο Φλεβάρης προέρχεται από τις «φλέβες», δηλαδή τα υπόγεια νερά που αναβλύζουν στη διάρκειά του από τις πολλές βροχές, ενώ η γιορτή του Αγίου Τρύφωνα την 1η του μήνα του έδωσε και το όνομα «Αϊ-Τρύφωνας.
Παρ’ όλα αυτά ο Φεβρουάριος με τις ανθισμένες αμυγδαλιές είναι επίσης και προπομπός της άνοιξης, όπως μας λέει και η παροιμία: «Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει». Και μαζί με την οργιάζουσα φύση έρχονται και οι οργιαστικές τελετουργίες της Αποκριάς. Τα έθιμα της Αποκριάς έχουν όμως πολλές προεκτάσεις πέρα από τον ανανεωτικό, γόνιμο και θρησκευτικό χαρακτήρα τους. Στα Ψυχοσάββατα οι ψυχές κάθονται επάνω στα δέντρα και τα βλαστάρια του αμπελιού, γι’ αυτό δεν κόβουν ως τότε βλαστάρια, μήπως πέσουν οι ψυχές που είναι καθισμένες επάνω σε αυτά και κλάψουν. η Καθαρά Δευτέρα, παρ’ όλα τα νηστίσιμα φαγητά της, δεν είναι παρά «μία προέκταση της αποκριάτικης περιόδου.
Ο φετινός Φεβρουάριος ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στην 12η του Υδροχόου, φεγγάρι του Χιονιού, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους και πάλι τα χιόνια και το κρύο για λίγο. Ο χειμώνας είναι παρών και οι ψυχροί άνεμοι συνεχίζουν να μας κάνουν να ξαναφορέσουμε τα κασκόλ μας. Ανάλογα με το πού ζείτε, το χιόνι θα συνεχίζει να πέφτει και μπορεί να νιώθετε ότι αυτές οι παγωμένες μέρες δεν θα τελειώσουν ποτέ. Μικρές αλλαγές μπορεί να περάσουν απαρατήρητες από τους γύρω σας. Οι μέρες είναι μεγαλύτερες, το φως του ήλιου ενισχύεται και τα όνειρα και οι φιλοδοξίες αρχίζουν να διαμορφώνονται.
Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συγκεντρωθείτε πραγματικά στις προσωπικές και πνευματικές σας προθέσεις. Αυτή είναι μια μαγική εποχή, γεμάτη θετική ενέργεια και ορμή! Η ενέργεια του Υδροχόου, έχει να κάνει με το σπάσιμο των κανόνων, ξεπερασμένων παραδόσεων αλλά και της παλιάς σκέψης. Προθέσεις και σκέψεις ξεπερνούν τα όρια και επικεντρώνονται στο συλλογικό καλό. Σε τελική ανάλυση, η νέα σελήνη έχει να κάνει με την καινοτομία και την επανεφεύρεση – είναι η στιγμή που θα εκδηλωθούν νέες ευκαιρίες και θα σας επιτρέψουν να λάμψετε και να βαδίσετε στον δικό σας ρυθμό!
Αφιερώστε χρόνο σκεπτόμενοι ποια μοναδικά χαρακτηριστικά, ικανότητες και αξίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συμβάλετε στη δημιουργία μιας κοινωνίας στην οποία θα είστε περήφανοι. Προσδιορίστε και απαγγείλετε τις προθέσεις σας στον εαυτό σας. Μην φοβάστε να πείτε τα όνειρά σας δυνατά. Αν και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης, τρία ζώδια θα νιώσουν περισσότερο την ενέργεια του. Οι Δίδυμοι, Ζυγοί και οι Τοξότες θα είναι υπερφορτισμένοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση από 9-16 μοίρες. Όλα όμως θα αρχίσουν να παίρνουν μια νέα κατεύθυνση και οι άνθρωποι θα φωνάζουν για μια «νέα συμφωνία», καθώς αυτή η περίοδος θα αρχίσει να συνδέεται με την δίκαιη κατανομή των πράγματων. Ακολουθείστε και αφεθείτε στην παλίρροια του Υδροχόου. Μόνο λίγοι γνωρίζουν τη σοφία της ανιδιοτέλειας και τα οφέλη της.
Στις 4 Φεβρουαρίου, ο Ερμής εισέρχεται σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, στις 6:07 π.μ. αμέσως λίγες ωρες μετα το εξάγωνο Άρη/Δια- συνιστά οργάνωση, συγκέντρωση, δημιουργία, δύναμη, θέληση, τόλμη, που θα φέρει περισσότερα θετικά αποτελέσματα, επιτυχία, αναγνώριση ενώ ταυτόχρονα η συνοδος Ηλιου/Κρόνου μας δείχνει ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά, πειθαρχία και υπομονή για να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας.
Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες ή να ενεργήσετε ως μέντορες ή πνευματικοί οδηγοί. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος ικανοποίησης, με επιτεύγματα, αναγνώριση και προαγωγή. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος στέρησης, ανασφάλειας και κακουχιών για κάποιους. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο επιμελής και υπεύθυνοι ήσασταν. Εάν τα πράγματα αρχίσουν να καταρρέουν, τότε είναι ένα μήνυμα για να αλλάξετε πορεία και να θέσετε νέους στόχους.
Οι σχέσεις μπορεί να είναι πηγή θλίψης καθώς θα είναι δύσκολο να εκφραστούμε. Η απομόνωση και η ψυχρότητα είναι πιθανά, αλλά τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά αν οι άλλοι συνειδητοποιήσουν πόσο αξιόπιστοι είστε. Θα μπορούσατε να λειτουργήσετε ως βράχος για κάποιον ή να περιμένουν μια λέξη σας, λόγω της σταθερότητας και της σοφίας σας.
Όμως στις 14 Φεβρουαρίου ο Ερμής εισέρχεται στον αέρινο αντισυμβατικό Υδροχόο, την ημέρα του Αγιου Βαλεντίνου, που απολαμβάνει να παραβιάζει τους κανόνες. Χωρίς προκαταλήψεις, ταμπού, αποστασιοποιημένος και διανοητικός, συχνά στις σχέσεις μας εμφανίζεται μια πνευματική «ατζέντα». Οι διαφορετικές ιδέες και απόψεις, η πνευματική ανωτερότητα, μπορεί να φοβίσει τους άλλους. Συνήθως όμως έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν και η άποψή τους μπορεί να είναι απολαυστικά ασυνήθιστη, ιδιόμορφη και εκπληκτικά διορατική. Υπάρχει έντονη έλξη συχνά από επιστημονικές ή/και μεταφυσικές αναζητήσεις. Οτιδήποτε υπόσχεται πρόοδο για την ανθρωπότητα έχει ιδιαίτερη ελκυστικότητα. Η αίσθηση του χιούμορ είναι συχνά μοναδική. Τα αστεία και οτιδήποτε σοκάρει ξεσηκώνει τους άλλους και συνήθως εκτιμάται ιδιαίτερα.
Στις 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Χιονιού στον Λέοντα, οπου η συνοδος Αφροδίτης/Άρη με τον μαγνητισμό και το πάθος να είναι έντονα στοιχεία στις σχέσεις μας αλλά και την καθημερινή μας ζωή. Όποιος κι αν είναι ο καιρός έξω, στην πανσέληνο του «Χιονιού» ζωγραφίζεται η σύγκρουση μεταξύ της παρόρμησης να διασκεδάσουμε και του αντιλαμβανόμενου καθήκοντος. Οι κοινωνικές πιέσεις προκύπτουν όταν οι ατομικοί περιορισμοί γίνονται αρκετά υπερβολικοί και οι άνθρωποι πρέπει να ξεφύγουν από το καλούπι, μερικές φορές με απροσδόκητο τρόπο.
Στις 18  Φεβρουαρίου κανει την εμφάνιση του το εξάγωνο Δια/Ουρανού–μια καλή ευκαιρία, έμπνευση, νέο ξεκίνημα, θετικές αλλαγές έρχονται στο προσκήνιο. Ισως μας κάνει ανυπόμονους για θετικές αλλαγές. Δείχνει καλή τύχη, ελευθερία και ευκαιρίες για να κάνουμε τη ζωή μας πιο συναρπαστική και ενδιαφέρουσα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες έχουν προκαλέσει απογοήτευση ή περιορισμούς στο παρελθόν. Θα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε πιο δημιουργικοί και ο πειραματισμός μπορεί να οδηγήσει σε νέες ιδέες και ανακαλύψεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσουμε ταξίδια στο εξωτερικό, για σπουδές η’ για να κάνετε κάτι που πάντα σας ενδιέφερε, αλλά φαινόταν τότε μη πρακτικό ή μη απαραίτητο, ίσως και αδύνατο. Θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτούμε τις όποιες επενδυτικές ευκαιρίες παρουσιάζονται, αν και εχει κάποιο ρίσκο, το οποίο όμως θα αποδώσει καρπούς. Η παρόρμηση για αλλαγές μπορεί επίσης να ισχύει για κοινωνικά ζητήματα και την πολιτική. Ευνοεί όμως και ομάδες ομοϊδεατών, τα ανθρώπινα δικαιώματα ή περιβαλλοντικά κινήματα.
Την ιδια ημέρα ο Ηλιος εισέρχεται στους Ιχθείς στις 6:43 μμ. που είναι η φυσική πηγή φωτός και ενέργειας στον πλανήτη μας Γη. Στην Αστρολογία, ο Ήλιος θεωρείται ένας από τους εννέα σημαντικούς πλανήτες των οποίων η επιρροή φέρνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή των ατόμων που ζουν στη Γη. Στο ζώδιο των Ιχθύων αναδεικνύει γενικά την πνευματική πλευρά μας περισσότερο. Κάνουμε βαθιές σκέψεις και χανόμαστε στα βάθη του ωκεανού και ονειροπολούμε. Τι είναι καλό για μας; Τι είναι καλό για τους άλλους και την ανθρωπότητα; Κατανοούμε καλύτερα τις απόψεις των άλλων και συνδεόμαστε εύκολα μαζί τους. Μερικές φορές αυτή η τοποθέτηση μπορεί επίσης να μας κάνει να ασχοληθούμε με τον μυστικισμό.
Αν και οι επόμενες διελεύσεις δείχνουν έμπνευση, σχέδια που επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε, διαίσθηση, τέχνη, δημιουργικότητα, η τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου, μέσω του τετράγωνου Ερμή/Ουρανού φέρνει ανατρεπτικά νέα που ίσως μας αναστατώσουν και μας ξυπνήσουν! Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες, που εμποδίζουν τη σαφήνεια και την πρόοδο, εάν στην αρχή δεν τα καταφέρετε, να συγκρατηθείτε, μην προσπαθήσετε, ξανά, απλώς κάντε ένα διάλειμμα και δείτε το αργότερα. Αν το δούμε από την θετική του πλευρά, στην ουσία μας λέει, ότι πρέπει να δούμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, που μπορεί να οδηγήσει σε πρωτότυπες ιδέες αλλα και ανακαλύψεις. Μπορεί όμως όλα να συμβούν όντως με έναν τρόπο απροσδόκητο!
Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας 8, αυτή την χρονια. Δίνει Τύχη, Δύναμη, Επιθετικότητα, και θα μπορέσουμε να ξεπερασουμε τα εμπόδια, ευνοεί τα ταξίδια, δίνει αντοχή, ανεκτικότητα, υπομονή, αυτοέλεγχο. Θα τεθούν στη διάθεσή σας ευκαιρίες σε κάθε τομέα της ζωής αυτή τη φορά. Συγκεντρώστε την ενέργειά σας και μην βάζετε περιορισμούς στον εαυτό σας. Οργανώστε τον χρόνο σας πιο αποτελεσματικά και παρακολουθήστε τη διατροφή σας και θυμηθείτε να συμπεριλάβετε σωματική δραστηριότητα και άσκηση.
Η κοινωνική εργασία και η πολιτική ευνοούνται, αλλά τα θέματα υγείας μπορεί να υποφέρουν κάπως και συνιστώνται προφυλάξεις, ειδικά ότι συνδέεται με το άγχος και την ανησυχία. Μπορεί να είναι χρήσιμο να πίνετε περισσότερα υγρά και χυμούς και να χρησιμοποιείτε περισσότερα μπαχαρικά όπως το σκόρδο για να απαλλάξει το αίμα από τις τοξίνες και να ενισχύσει την καρδιά. Νομικά θέματα ευνοούνται. Ενώ σε γενικές γραμμές όλα μπορεί να πηγαίνουν καλα, ο κίνδυνος της ενέργειας του 8 είναι η επίμονη και άκαμπτη φύση του. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είστε πιο αποτελεσματικοί στη δουλειά σας και γεμάτοι ενέργεια. Να είστε η έμπνευση για τους άλλους, αλλα με το 8 κινδυνεύετε να κάνετε κατάχρηση της εξουσίας και της επιρροής που έχετε πάνω στους άλλους ,να μην ανέχεσαι τα λάθη τους και οι άλλοι ίσως να αρχίσουν να απομακρύνονται. Από την άλλη πλευρά, η ενέργεια του 8 μπορεί να φοβάται να πάρει οποιαδήποτε ρίσκα λόγω περιορισμών. Στόχος με αυτή την ενέργεια είναι η ικανοποίηση του σου επιτρέπει να είσαι και παλι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θέλεις και να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου και να μην αφήσεις το χρήμα και την εξουσία να σε ελέγχουν τους δικούς σου στόχους και φινάλε!
Στο I-Ching, ο Φεβρουάριος δημιουργεί μια ισχυρή πολικότητα  K’uei, σε μικρά θέματα, δείχνει καλή τύχη. Όταν οι άνθρωποι ζουν στην αντιπαράθεση, διαιρούνται και υπάρχει αποξένωση, δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας ένα μεγάλο εγχείρημα από κοινού. Όταν οι απόψεις τους διαφέρουν πάρα πολύ. Υπό αυτές τις συνθήκες, η αυθάδεια,αυξάνει την υπάρχουσα αντίθεση. Αντίθετα, θα πρέπει κανείς να περιοριστεί στην παραγωγή σταδιακών αποτελεσμάτων σε μικρά θέματα. Εδώ μπορεί να αναμένεται επιτυχία, γιατί η κατάσταση είναι τέτοια που η αντίθεση δεν αποκλείει κάθε συμφωνία.
Γενικά, η αντίθεση εμφανίζεται ως εμπόδιο, αλλά όταν αντιπροσωπεύει την πολικότητα μέσα σε ένα ολοκληρωμένο σύνολο, έχει επίσης τις χρήσιμες και σημαντικές λειτουργίες της. Οι αντιθέσεις ουρανού και γης, πνεύματος και φύσης, άνδρας και γυναίκας, όταν συμφιλιωθούν, επιφέρουν τη δημιουργία και την αναπαραγωγή της ζωής. Στον κόσμο των ορατών πραγμάτων, η αρχή των αντιθέτων καθιστά δυνατή τη διαφοροποίηση ανά κατηγορίες μέσω των οποίων εισάγεται η τάξη στον κόσμο. Θα υπάρχει εκτόνωση της έντασης. Η ένωση, η σύμπραξη λύνει την ένταση, όπως ακριβώς η βροχή ανακουφίζει από τη αποπνικτικότητα που προηγείται μιας καταιγίδας. Όλα θα πάνε καλά, γιατί ακριβώς να θυμαστε όταν η αντίθεση φτάνει στο αποκορύφωμά της, αλλάζει στην αντίθεσή της η και την κατεύθυνση των πραγμάτων.

Μην φοβάστε, το σύμπαν θα είναι ο τελικός κριτής!

ΚΡΙΟΣ
Με πολύ δυναμικό τρόπο μπαίνει ο δεύτερος μήνας του 2022, με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, που επικεντρώνεται σε θέματα προσωπικής ζωής, οικονομικά, μετακινήσεις, επικοινωνία και βέβαια τα επαγγελματικά σας. Εκτός από μικροεκνευρισμους και μικροαναποδιες που μπορεί να συμβούν, ο Αρης, η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Ηλιος ευνοούν τα σχέδια σας. Θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας, θα είστε αποφασιστικοί, δυναμικοί και θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε και να οργανώσετε τα οικονομικά σας. Τα επίπεδα ενέργειας σας θα βελτιωθούν συγκεκριμένα από τις 4 Φλεβάρη που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Μέχρι της 15 του μηνα είναι πολύ πιθανό εναλλακτικές λύσεις η θεραπείες θα έρθουν στο προσκήνιο. Ότι επιπλοκές που αντιμετωπίσατε τώρα θα φύγουν σταδιακά και θα υπάρξει βελτίωση.
Θα υπάρχει διαύγεια και κίνηση, και στις προσωπικές σας υποθέσεις. Ο ρυθμός της ζωής σας επιταχύνεται – όπως ακριβώς σας αρέσει. Η Αφροδίτη θα σας κανει πιο προσγειωμένους και πρακτικούς. Επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνική ζωή συνεχίζουν να βελτιώνονται υπό την επιρροή της. Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 16 , συνεχίζει τον θετικό της κύκλο. Στις προσωπικές σας σχέσεις βασιλεύει η υπερβολή. Για κάποιους η συνοδος Αφροδίτης/Άρη θα μπορούσε να φέρει μια νέα γνωριμία ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέχουν με τον αυθορμητισμό τους.
Αφροδίτη και Ηλιος δίνουν αρμονία, υπάρχει μια διάθεση για να δημιουργήσετε σχέσεις, αναδείξτε την ψυχική σας ομορφιά, που θα παίξει σημαντικό ρόλο. Φροντίστε τον εαυτό σας. Υπάρχει πολυ έντονο ενδιαφέρον, εύνοια από ανωτέρους και εκτίμηση προς τις τέχνες. Μια ερωτική υπόθεση θα σας απασχολήσει. Ηλιος, Αρης, Δίας, Πλούτωνας, Σελήνη δείχνουν έντονη δραστηριότητα και εύνοια οπου οι προσπάθειες σας θα καρποφορήσουν. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι έντονες, και θα δεχτείτε βοήθεια, ξαφνικές επιτυχίες.
Τα 6 Πεντακτινα, δείχνει νέες προοπτικές, ξεπέρασμα εμποδίων στα οικονομικά σας, δώρα, επιτυχία και άνοδο.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 7,8,17,18,19,20,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 7,8,12,13,17,18,21,22,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,9,10,11,19,20,26,27,28

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Φεβρουάριος ξεκινά με εξαιρετικούς οιωνούς, οπου θα επικεντρωθεί σε θέματα μετακινήσεων ,επικοινωνία, σπουδές, αναβάθμιση γνώσεων. Αν και είναι πιθανό να υπάρχουν σποραδικές επιβραδύνσεις και εμπόδιακια μπορεί που μπορεί να επηρεάσουν το χρονοδιάγραμμά σας, αλλά όχι τον τελικό προορισμό σας. Όταν βέβαια γνωρίζετε τους περιορισμούς σας, η πορεία γίνεται πιο ξεκάθαρη και έτσι θα κλαίτε λιγότερο για το «χυμένο γάλα». Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς οπου Κρόνος, Ηλιος, Αρης, Πλούτωνας και Πωσειδωνας συνωμοτούν στον ουρανιο θολο για να πάρετε μια ανασα. Συμβατές δυνάμεις σας περιβάλλουν. Ο Ερμής, ο οικονομικός σας πλανήτης, τώρα σε ευθεία πορεία ξανά από τις 4 του μήνα, θα ξεκαθαρίσει πολλές οικονομικές αμφιβολίες και θα βελτιώσει τα οικονομικά καθώς θα περάσει μεσα από δύο ζώδια – τον ​​Αιγόκερω και τον Υδροχόο. Η συνοδος Αφροδίτης/Άρη στις 15-16 του μηνα ευνοεί θέματα πνευματικά, υγεία και σας φορτίζει με ενεργεια για να εκπληρώσετε αυτά που επιθυμείτε.
Μέχρι της 18 του μηνα, θα είστε επικεντρωμένοι σε επαγγελματικά θέματα. Η Νέα Σελήνη φέρνει φρέσκο αέρα, οπου μικρές ελπίδες συνδυάζονται για να γίνουν μεγάλες προσδοκίες, αυτός είναι ο δρόμος προς στο τέλος του ουράνιου τόξου. Ισως να καταναλώνετε χρόνο σε φαντασιώσεις, αλλά το να χτίζεις όνειρα που είναι αδύνατα μπορεί αργότερα να τα γίνουν δυνατά για να περπατήσετε πάνω σε αυτά.  
Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 16 του μηνα επικεντρώνει την προσοχή σας στις προσωπικές σας σχέσεις οπου θα υπάρχει αρμονία αλλα μην πιέζετε καταστάσεις η ακόμα και τον εαυτό σας για να φανείτε τέλειοι.
Ουρανός, Αφροδίτη, Αρης, Ερμής και Βόρειος Δεσμος μπορεί να φέρουν γρήγορες εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις, κάποιοι ίσως με γρήγορους ρυθμούς προχωρήσουν σε μια σχέση. Η Αφροδίτη θα βοηθήσει να είστε αρμονικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους. Δείξτε τα συναισθήματα σας στο άμεσο περιβάλλον, αναδείξτε τις καλλιτεχνικές σας κλίσεις. Με Κρόνο, Ουρανό και Πωσειδωνα, αντισταθείτε στις «κακές γλώσσες», στον επαγγελματικό χώρο και μην καταναλώνετε χρόνο  και ενέργεια στο να δίνετε σημασία. Προσοχή στην ανακρίβεια. Μην διασκορπίζετε την ενέργεια σας άσκοπα, ελέγξτε τον εαυτό σας για να πετύχετε τους στόχους σας.
Το 6 Σπαθί, είναι ίσως μια ένδειξη ότι περάσατε μέσα από μια καταιγίδα, αλλά ξεπερνάτε τις δυσκολίες, θα υπάρξει ανακούφιση και βελτίωση. Θα μεταφερθείτε σε μια πιο ευνοϊκή συγκυρία.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 7,8,17,18,21,22,23,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3,8,9,10,11,12,13,19,20,21,22,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,7,8,17,18,26,27,28

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας αρκετά ευνοϊκός για σας και μάλιστα όταν από την πρώτη μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο επικεντρώνεται σε αυτά που εσείς θεωρείτε σημαντικά και έχουν αξία αλλα και για τους οικονομικούς σας στόχους αναμένεται να πετύχετε παρα πολλά σε σημαντικο βαθμό. Είτε όμως πρόκειται για μετακινήσεις, επαγγελματικά ταξίδια, επικοινωνία και προσωπικές σχέσεις θα ευνοηθούν αρκετά με τον Ερμή, από τις 4 του μηνα να επιστρέφει σε ευθεία πορεία. Οι απαιτήσεις θα είναι πολλές όμως οπότε φροντίστε να ξεκουράζετε τον εαυτό σας από το καθημερινό άγχος. Επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουν προτεραιότητα για σας. Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής δείχνουν μια αναπάντεχη επιτάχυνση των πράγματων. Όλα θα συμβαίνουν γρήγορα. Θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση και διαύγεια.
Αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να αναπτύξετε τις κοινωνικές σας ικανότητες και να κάνετε τα πράγματα με συναίνεση και όχι με προσωπική βούληση. Άφησε την καλή ενέργεια να εισβάλλει μονη της αντί να αναγκάσεις να συμβεί κάτι που θες. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες σας είναι θρυλικές, βάλτε τις να δουλέψουν καθώς θα ενισχύσουν θέματα επαγγελματικά. Οι κοινωνικές επαφές συνεχίζουν να ενισχύουν και την καριέρα. Επενδύστε στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, είναι πολύ σημαντικο, ίσως να υπάρξει ανακούφιση από ένα βάρος, για παράδειγμα ένα χρέος που έχετε ενδεχομένως να φύγει από την πλάτη σας. Κάποιοι από σας  ίσως να έχουν ευκαιρία να αλλάξουν καριέρα η κατεύθυνση γενικότερα η να κάνουν ευνοικες αλλαγές  στον επαγγελματικό χώρο.
Η πανσέληνος στον Λέοντα στις 16 του μηνα να συνδεθεί με το γεγονός ότι πρέπει να διατηρήσετε την επιτυχία και την φήμη σας. Πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά σας θα μπορούσαν να είναι σημαντικές, γι’ αυτό προσέξτε τις. Υπάρχουν διαθέσιμες έξυπνες λύσεις αρκεί να είστε ανοιχτοί σε ένα πράγματα. Αρης, Ουρανός και Βόρειος Δεσμος δείχνουν έντονη δραστηριότητα, οργάνωση των δραστηριοτήτων σας και την ολοκλήρωση τους. Ευνοούνται οι ομαδικές συνεργασίες, κάποιοι ίσως βρουν έναν δυνατό συνεργαστεί. Ευνοούνται και οι προσωπικές σχέσεις και οι οικογενειακοί δεσμοί. Με Άρη, Ποσειδώνα και Σελήνη προφυλάξτε τον εαυτό σας από μολύνσεις, ενισχύστε περισσότερο τον εαυτό σας με βιταμίνες, καθώς υπάρχει υπερευαισθησία. Οι σχέσεις που τωρα γεννιούνται με βάση την πνευματική διέγερση και ενδιαφέροντα σας.
Οι 6 Ράβδοι, δείχνουν άνοδο και επιτυχία στα επαγγελματικά. Δείχνει επισης καλα νέα, έντονη δραστηριότητα και ολοκλήρωση. Προβλήματα ξεπερνιούνται και γίνονται νέες συνεργασίες, συμφωνίες και σχέσεις. Φήμη, άνοδος.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 7,8,17,18,21,22,23,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3,8,9,10,11,12,13,19,20,21,22,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,7,8,17,18,26,27,28

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Φεβρουάριος ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές, καθώς με το που μπαίνει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο επιταχύνει τις εξελίξεις αν και στις προσωπικές σχέσεις αν και θα υπάρξουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις η’ μια μίνι κρίση με τα οικονομικά. Θα επικεντρωθεί σε πάσης φύσεως σχέσεις και οι στόχοι πετυχαίνουν μέσω της κοινωνικής σας ζωής και ατζέντας. Θάρρος, αποφασιστικότητα, δύναμη και φαντασία θα παίξουν σημαντικο ρόλο. Ο Αρης στην ουσία πρόκειται να κατευθύνει τις προσωπικές σας σχέσεις και αυτό δίνει το μήνυμα ότι καλό θα ήταν να αποφεύγετε σε αυτό το πεδίο τα παιχνίδια δύναμης που θα φέρουν εντάσσεις. Η διαχείριση των σχέσεων σας είναι σημαντική αυτόν τον μηνα. Δείχνει ότι είναι ψηλά στις προτεραιότητές σας. Σχέσεις, οικογένεια, συνεργασίες είναι η κυρια αποστολή σας από ότι φαίνεται. Η καριέρα μας ενισχύεται μέσω social media – με τη συμμετοχή σας σε συγκεντρώσεις η στο ίντερνετ. Μεγάλο μέρος της κοινωνικοποίησής σας σχετίζεται με την καριέρα. Τα οικονομικά σας δείχνουν ένα είδος μικρής αναγέννησης μέχρι της 18, τα οποία ισχυροποιούνται μέσω τρίτων.
Ο Ήλιος ευνοεί τον φορολογικό και ασφαλιστικό σχεδιασμό αλλα και τον προγραμματισμό ακίνητης περιουσίας. Είναι καλό να απαλλαγείτε από πράγματα που δεν χρειάζεστε ή δεν χρησιμοποιείτε. Πουλήστε τα ή χαρίστε. Εάν έχετε καλές επιχειρηματικές ιδέες, επενδύστε στα έργα σας. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για την εξόφληση του χρέους ή για τη λήψη δανείων, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εστιάστε στους εξωτερικούς σας στόχους. Η πανσέληνος στις 16 συνεχίζει να επικεντρώνετε στα ιδια θέματα.
Αρης, Ουρανός και Βόρειος Δεσμος δείχνουν έντονη δραστηριότητα, επιτάχυνση των σχεδίων σας και την ολοκλήρωση τους. Ευνοούνται οι ομαδικές συνεργασίες. Με Άρη, Ποσειδώνα και Σελήνη υπάρχει υπερευαισθησία στις προσωπικές σας σχέσεις, ίσως η σχέση να υπονομεύεται για παράδειγμα με διάφορους τρόπους. Το πιο απλό τελικά είναι ότι μπορεί να κάνουμε λάθος κινήσεις, να γίνονται σφάλματα, αλλα όμως μην απογοητεύεστε, μην παραιτείστε. Ισως κάποιοι θα πρέπει να εξετάσουν αν στα αλήθεια θέλουν να υπάρχουν με το συγκριμένο πρόσωπο. Αρνητικές ενέργειες εισβάλλουν στις πολύ προσωπικές σχέσεις και αυτό μπορεί να σημάνει ότι αυτό συνδέεται με το πως βλέπουμε εμείς τους άλλους η το πως εμείς νομίζουμε ότι μας βλέπουν οι άλλοι στην τρέχουσα περίοδο. Αμφιβολίες, ανασφάλειες ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο.
Άσσος Σπαθί, σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, νέες ιδέες σε εφαρμογή, επιτυχία στις σχέσεις και στα επαγγελματικά. Η δύναμη του μυαλού θα παίξει ρόλο προς ολες τις κατευθύνσεις.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,7,8,9,10,11,17,18,19,20,26,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,9,10,12,13,14,15,16,21,22,23
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,6,7,8,17,18,26,27

ΛΕΩΝ
Η νέα σελήνη επικεντρώνεται σε θέματα επαγγελματικά, οικονομικής φύσεως και την προσωπική σας ζωή. Ο πλανήτης των οικονομικών σας ο Ερμής από τις 4 του μηνα θα βρίσκεται σε ορθή πορεία και αναμένεται να βελτιώσει τον τομέα των οικονομικών σας. Μέχρι τα μεσα του μηνα στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα σας δώσει μάλλον παραπάνω πόντους, που σημαίνει ότι θα μπορείτε να επενδύσετε στον εαυτό σας και να οργανώσετε ακόμα καλύτερα τα οικονομικά σας. Αντίθετα από τις 15 του μηνα και ύστερα στον Υδροχόο θα πειραματίζεστε περισσότερο, ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, ενώ χρήματα μπορεί να κερδίζονται μέσω της τεχνολογίας η’ να τοποθετούνται εκεί. Ο Ερμής θα συνταξιδεύει με τον Πλουτωνα στις 10-11 του μηνα, εδώ ίσως μπορεί να προκύψει και μια οικονομικό-επαγγελματική ευκαιρία. Ο Ερμής όμως σε δυσμενή όψη με τον Ουρανό στις 23 και 24 και μπορεί να υπάρξουν κάποιες οικονομικές διαφωνίες με σε μια σχέση.
Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες οικονομικές προσαρμογές. Θέματα προσωπικών σχέσεων γενικότερα θα πάνε αρκετά καλα–όπως επίσης και η κοινωνική σας ζωή. Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία συνεργασίας ή κοινοπραξίας. Με τον Δια στους Ιχθείς να απολαμβάνετε ακόμη μεγαλύτερη ευημερία, μην ξεχνάτε ότι θα είναι καλό να εξερευνήσετε σκέψεις και συναισθήματά και να δείτε τι είναι καταστροφικό για σας και τι πρέπει να απαλλαγείτε. Υπάρχουν πολλές πνευματικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν. Ο Αρης θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση και θέληση σας για να εκπληρώσετε τους στόχους σας, με αποτέλεσμα να πέτυχετε. Επίσης, αυτή η περίοδος μπορεί να σας βοηθήσει, πολύ περισσότερο στο να αποκαταστήσετε την τάξη, και επιστροφή στην ομαλή λειτουργία της καθημερινότητας σας, καθώς συμπεριλαμβάνει και θέματα υγείας. Η πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 16 του μηνα, απαιτεί περισσότερη υπομονή στην ζωή σας, καθώς πρέπει να περιμένετε πριν δράσετε.
Σελήνη, Ουρανός και Δεσμοί φέρνουν περισσότερο ενθουσιασμό και διεύρυνση γνωριμιών στην κοινωνική ζωή καθώς και η συμβολή του Ερμή θα είναι σημαντική. Θα εφαρμόστε περισσότερο στην ζωή σας πρακτικά στοιχεία ώστε να δημιουργήσετε το περιβάλλον που θέλετε στην ζωή σας. Οι οργανωτικές σας ικανότητες βγαίνουν στην επιφάνεια, είστε πιο ώριμοι για να εφαρμόσετε αυτό που θέλετε με τον τρόπο που επιθυμείτε. Ισως να υπάρχει μια μικρή τάση για ατυχήματα. Θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να λύσετε τα προβλήματα σας, σχηματίζοντας την δική σας πνευματική -διανοητική συμπεριφορά και φιλοσοφία για την ζωή.
Τα 7 Σπαθιά φέρνουν επιτυχία και νέα σχέδια, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με ποιους μοιράζεστε τα σχέδια σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,7,8, 17,18, 26,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,8,12,13,17,18,19,20,21,22,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,8,17,18, 27

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι περισσότεροι Παρθένοι δουλεύουν σκληρά για να υλοποιήσουν τους στόχους τους και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο επικεντρώνεται στην κοινωνική σας ατζέντα, την διεύρυνση γνωριμιών, για να υλοποιήσετε κάποιους στόχους η απλά την συνδρομή κάποιων φίλων και συνεργατών. Καλο θα ήταν να εκμεταλλευτείτε ότι υπάρχει γύρω σας για να πέτυχετε ότι επιθυμείτε.
Παρόλο την σχετική ένταση όμως που θα υπάρχει η’ άγχος, οι πλανήτες θα σας τροφοδοτούν με περισσότερη δύναμη, αποφασιστικότητα, με ιδιαίτερα τονισμένες τις φιλοδοξίες σας. Θα υπάρξει επιτυχία ως αποτέλεσμα ενεργειών, παραγωγικότητα σε ότι κάνατε η σε κάθε περίπτωση θα μπορέσετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια. Η πανσέληνος στις 16 του μηνα στον Λέοντα συνεχίζει αυτή την θετική περίοδο, περνώντας σε θέματα που συνδέονται με τα παιδια, την αυτοδημιουργια, την διασκέδαση οπου εκεί θα υπάρξουν ευχάριστες στιγμές.
Οι προσωπικές σχέσεις επικεντρώνονται σε πνευματικά θέματα η το πνευματικό στοιχείο θα παίξει σημαντικο ρόλο στις σχέσεις σας. Η πνευματική συμβατότητα στις νέες σχέσεις επίσης είναι πολύ σημαντικο, στο να είσαι στο ίδιο πνευματικό μήκος κύματος με τους άλλους. Αλλωστε και το γεγονός ότι ο Ερμής στις 4 Φεβρουαρίου θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα βοηθήσει πολύ περισσότερο πρακτικά στο επικοινωνιακό στοιχείο καθώς θα είστε πιο ξεκάθαροι για το τι ακριβως θέλετε. Τα οικονομικά σας θα είναι πολύ καλύτερα από τον προηγούμενο μήνα καθώς η Αφροδίτη εχει ήδη επιστρέψει σε ορθή πορεία μετα από τόσο καιρό, και θα βοηθήσει με τον δικό της τρόπο στις προσωπικές σχέσεις και οικονομικά, καθώς θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σας, όπως θα μπορέσετε επίσης να τα οργανώσετε καλύτερα.
Ουρανός και Αφροδίτη θα τονίσουν τις ερωτικές σας επιθυμίες και θα ανταποκρίνεστε με πιο αυθόρμητο τρόπο. Ηλιος και Ερμής θα συνδεθεί με τον τρόπο που επικοινωνείτε και σκέφτεστε, στον επαγγελματικό χώρο. Θα αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία και θα βρείτε τρόπους να φτάσετε τους στόχους σας. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες η μάλλον να τις προσπερνάτε εύκολα και να είστε ποιο ευτυχισμένοι ακόμα και μεσα σε πιο λιτές συνθήκες.
Τα 8 Πεντακτινα δείχνουν εργατικότητα, αφοσίωση, θετικά αποτελέσματα, πρακτικότητα, την προώθηση τω προσόντων σας, επικοινωνία.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,7,8,12,13,17,18,22,23,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,8,12,13,17,18,19,20,21,22,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,9,10,11,19,20,28

ΖΥΓΟΣ
Ο Φεβρουάριος είναι θετικός μήνας καθώς από την πρώτη ημέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα επικεντρώνετε στην επαγγελματική ζωή και συνεργασίες. Θα συνδεθεί με μια περίοδο έντονη γεμάτη δράση και δυναμικές δημόσιες σχέσεις. Η γενική επιθυμία να μιλούν καλά για εσάς χρειάζεται ισχυρή αναδοχή στην ουσία. Ταυτόχρονα, ο Ηλιος ξεκινά έναν νέο κύκλο εδώ δίνοντάς έμφαση στην επαγγελματική σας εξέλιξη και στην οικοδόμηση φήμης, που πυροδοτείτε από θετικά σχόλια. Πρέπει όμως αυτό να διατηρηθεί κατά τη διάρκεια του υπολοίπου έτους. Ώρα να δουλέψετε σκληρά, να χαρείτε την ζωή σας περισσότερο. Θέματα υγείας ίσως να χρειάζονται περισσότερη προσοχή και παρακολούθηση, ωστόσο αν δείτε κάτι παράξενο μην το αγνοήσετε.
Η προσωπική ευχαρίστηση –η απόλαυση της ζωής–θα βοηθήσει πρακτικά και πνευματικά. Το άγχος είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στην πνευματική ανάπτυξη. Κάνει τα πάντα εύκολα και δυνατά.
Θα υπάρχει έντονη δημιουργικότητα και έμπνευση, μέχρι τις 18 του μήνα. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του Ωροσκοπίου σας, συνταξιδεύει μαζί με στον Πλούτωνα, ενισχύοντας τα οικονομικά σας. Ο Άρης, θα εξακολουθεί να είναι «εκτός ορίων» μέχρι τις 10. Έτσι, όπως και τον προηγούμενο μήνα, θα βρίσκεστε έξω από τα κανονικά σας όρια. Αλλά παρόλα αυτά οι προσωπικές σας σχέσεις θα πάνε αρκετά καλα, ενώ θα έλεγα ότι ιδιαίτερη προσοχή θέλει η συνοδος Αφροδίτης/Αρης από τις 25 -28. Αυτό δείχνει μια πολύ έντονη σχέση, ίσως και οικειότητα, ανάλογα.
Το βασικό είναι ότι μετα τις 4 του μηνα ο ρυθμός της ζωής επιταχύνεται. Τα γεγονότα εξελίσσονται γρήγορα, στην προσωπική σας ζωή. Νέες ευκαιρίες εργασίας μπορούν να έρθουν. Αυτό όμως που θα σας χαρακτηρίζει αυτόν τον μηνα είναι το γεγονός ότι ξεπερνάτε ανασφάλειές και φόβους προκειμένου να πετύχετε αυτό που θέλετε έστω αργά και σταθερά. Ο έντονος ενθουσιασμός θα υπάρχει γενικότερα η μπορεί να είναι ο τρόπος αντιμετώπισης δυσκολιών. Ομως θα έχετε κάποιοι να εδραιώσετε σωστά αυτό που θέλετε η να βάλετε απλά τον σπόρο για το μέλλον.
Ο Άσσος Ράβδοι, δείχνει φαντασία, δημιουργικότητα, παραγωγικότητα, ευνοούνται τα Νέα ξεκινήματα η’ αλλαγή πορείας σε κάποια δουλειά.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 5,6,7,8,17,18,26,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,8,12,13, 18,21,23,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,9,10,12,13,22,23

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με μια δυνατή Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που θα επικεντρωθεί σε θέματα ψυχολογικής φύσεως, προσωπικών σχέσεων. Ο πλανήτης της υγείας σας, ο Άρης, «εκτός ορίων» από τις 12 Ιανουαρίου παραμένει έτσι μέχρι τις 10. Αυτό δείχνει ότι σε θέματα υγείας μάλλον θα εξερευνάτε θεραπείες που δεν έχετε δοκιμάσει πιο πριν και αυτό είναι μάλλον καλό. Θα βελτιωθούν, όμως μετά τις 18. Δύο ισχυροί πλανήτες σε ευθυγράμμιση θα διατηρούν το άγχος στην καθημερινή σας ζωή. Παρόλα αυτά, ο μήνας αυτός θα είναι ευχάριστος. Αλλωστε ο Ηλιος ξεκινά μια περίοδο προσωπικής ευχαρίστησης. Στην πραγματικότητα, η διασκέδαση, η απόλαυση της ζωής, θα είναι η αποστολή σας από τις 18 του μηνα και ύστερα.
Η ίδια η χαρά θα θεραπεύσει πολλά προβλήματα. Η επαγγελματική σας ζωή, οι ασχολίες, σας, οι φίλοι και τα παιδια αν έχετε θα είναι πηγή απόλαυσης. Ίσως κάνετε σημαντικές επαφές καθώς ταξιδεύετε. Αυτή η όμως η διέλευση θα έδειχνε επίσης έντονη συγκέντρωση στα παιδιά στη ζωή σας. Θα είναι σημαντικο να είστε εκεί – να τους καθοδηγείτε και να τους βοηθάτε –κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο όπως και η πανσέληνος στον Λέοντα αυξάνει πολύ περισσότερο την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση σας. Θέματα σχέσεων θα βελτιωθούν αρκετά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Η Αφροδίτη σε ευθεία πορεία μεσα από το ζώδιο του Αιγόκερω ευνοεί τις προσωπικές σας σχέσεις πολύ περισσότερο από τον Ιανουάριο. Ρομαντικές ευκαιρίες μπορούν να συμβούν καθώς επιδιώκετε τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί σχέσεις και έρωτες που ανθίζουν αργά. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω παίρνει χρόνο, όλα πάνε αργά. Η αγάπη πρέπει να δοκιμαστεί για να δούμε αν είναι αληθινή. Αλλά μόλις κάποιος ξεπεράσει τις διάφορες δοκιμασίες, η αγάπη πρέπει να αντέχει στον χρόνο. Ωστόσο, με τον Ουρανό, οι σχέσεις θα εξακολουθούν να είναι ασταθής – ακόμα και έχετε περάσει τις δοκιμασίες. Τα οικονομικά σας θα είναι  εξαιρετικά αυτόν τον μήνα.
Αφροδίτη, Ηλιος, Πλούτωνας και Δίας, περιέχει το γεγονός ότι θα έχετε την ευκαιρία και την εκπλήρωση μιας ευχής να αγαπηθείτε από τους άλλους. Αυτό ίσως όντως είναι κάτι ασυνήθιστο για σας!
Οι 4 Ράβδοι, περιλαμβάνουν ικανοποίηση επαγγελματική, μια κατάσταση που σας αγανακτεί ίσως πάρει τέλος. Ευνοούνται οι ριζικές αλλαγές, νέα ξεκινήματα, επιβράβευση και γενικότερα είναι ένα πέρασμα σε πιο σταθερές καταστάσεις.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 7,8,17,18,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,12,13,21,22,24,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,9,10,14,15,22,23

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Φεβρουάριος μπαίνει με μια Νέα Σελήνη σε ένα πολύ φιλικό ζώδιο για σας στον Υδροχόο, με επίκεντρο τις σχέσεις σας με τον Ερμή σε εισέρχεται από τις 4 του μηνα σε ορθή πορεία. Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου θα εξυπηρετήσει θέματα προσωπικών σχέσεων αλλά και τα οικονομικά σας. Μπορεί τώρα να έχετε περισσότερες ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο αλλα και να γίνετε περισσότερο πρακτικοί στην καθημερινή σας ζωή. Αυτό σημαίνει ότι θα εκφράζετε συναισθήματα προς στους άλλους με περισσότερο πρακτικούς τρόπους, ειδικά όταν ο Ερμής επιστρέψει στο ζώδιο του Υδροχόου μετα τις 15 του μηνα. Επίσης το πνευματικό στοιχείο θα είναι αρκετά έντονο και θα πρωταγωνιστεί σε πάσης φύσεως σχέσεις.
Βρίσκεστε ακόμα σε μια περίοδο προσωπικής ανεξαρτησίας, οπότε αν δεν έχετε κάνει τις αλλαγές που θέλετε, ο μήνας αυτός είναι ακόμα μια καλή ευκαιρία για να τις κάνετε. Επικοινωνία και πνευματικά χαρίσματα η’ αναζητήσεις θα εξακολουθούν να είναι ισχυρά μέχρι τις 18. Υπάρχει περισσότερη συγκέντρωση στις σπουδές, τα επαγγελματικά σας σχέδια, και αυτό φέρνει επιτυχία. Οι νοητικές και επικοινωνιακές ικανότητες είναι πιο δυνατές από το συνηθισμένο.
Επίσης, τα οικονομικά αναμένεται να ισχυροποιηθούν περισσότερο αυτόν τον μήνα. Ίσως που περισσότερο από το συνηθισμένο επίσης. Αλλωστε η νέα Σελήνη εμφανίζεται κοντά στον οικονομικό σας πλανήτη, τον Κρόνο. Αυτόν τον μηνα θα μπορέσετε να πάρετε πολύ καλές αποφάσεις γενικότερα για θέματα που σας απασχολούν. Ενισχύστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες αν και οι μέρες αυτές για σας είναι θετικές και αισιόδοξες.
Αντίθετα, η πανσέληνος στον Λέοντα στις 16, μπορεί να φέρει εντάσεις, η καθυστερήσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και σχέσεις, ωστόσο αυτά θα είναι προσωρινά. Περιμένετε να υλοποιηθεί κάτι καινούργιο με σημαντικούς συνεργάτες αλλα όμως μην αφήσετε την ευκαιρία να σας περάσει.
Αρης, Ουρανός και οι Δεσμοί ίσως δείχνουν ένα γεγονός που σας ταράξει, αλλα όμως στην δική σας ζωή θα έχετε την ευκαιρία να εκτελέσετε επι το πλείστον αυτά που επιθυμείτε και να πάρετε τα δικά σάς ρίσκα.
Το 2 Κούπα θα συνδεθεί με την σύναψη νέων σχέσεων η και συνεργασιών, όμως και με την συγχώρεση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 7,8,9,10,11,17,18,19,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,9,10,11,12,13,19,20,21,22,26,27,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,17,18,19,20,28

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης εχει ήδη εισέλθει στο ζώδιό σας στις 25 Ιανουαρίου και θα παραμείνει εκεί για το υπόλοιπο του μήνα αυτού. Ο Άρης και ο Πλούτωνας στο δικό σας ζώδιο είναι μια πολύ δυναμική όψη. Η σεξουαλική απήχηση είναι πιο δυνατή από το συνηθισμένο και γενικότερα έχετε την τύχη να διαπρέπετε σε ότι κάνετε. Θα υπάρχει περισσότερη αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και δύναμη. Ωστόσο, μπορεί ταυτόχρονα να υπάρχει βιασύνη και επίσης η τάση για ατυχήματα. Επίσης, θα μπορούσατε να χαρακτηριστείτε ως «μάχιμοι» αυτές τις μέρες – έτοιμοι για καυγά. Οι άνθρωποι μπορούν να σας βλέπουν έτσι. Πρέπει λοιπόν να είστε προσεκτικοί με την προσωπική σας εικόνα.
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα ευνοήσει τις προσωπικές σας σχέσεις από την πρώτη ημέρα του μηνα. Έτσι, ο μήνας που ακολουθεί, όπως και ο προηγούμενος μήνας, είναι περισσότερο προσανατολισμένος στο «εγώ». Αυτό ίσως να σημαίνει ότι εργάζεστε για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την προσωπική σας ευτυχία. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι τώρα εχει πολύ μεγαλύτερη σημασία η προσωπική σας ανεξαρτησία και οι προσωπικές σα πρωτοβουλίες. Όλα εξαρτώνται από εσάς τώρα.
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της καριέρας σας, ήταν στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά μέχρι στιγμής. Τον περασμένο μήνα ήταν ανάδρομη, αλλά τώρα σε ευθεία πορεία δείχνει να έρχονται ευκαιρίες επαγγελματικές και οικονομικές. Κάποιοι ίσως αποφασίσουν να αλλάξουν καριέρα λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.  Είναι όμως μια δημιουργική περίοδος που μπορείτε να αποκομίσετε περισσότερα κέρδη και να υπάρχει μια γενική βελτίωση. Φαίνεστε επικεντρωμένοι στο να βάλετε σε τάξη τους προσωπικούς σας στόχους παρά σε συνεργασίες.
Η πανσέληνος στις 16 του μηνα στον Λέοντα, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να μείνετε προσηλωμένοι σε αυτό που κάνετε, να αναλάβετε ευθύνες. Θα είστε πιο απασχολημένοι, ωστόσο θα υπάρχουν και κάποια απρόβλεπτα στο πρόγραμμά σας.
Τα 10 Πεντακτινα θα συνδεθούν με την ολοκλήρωση καθηκόντων στον επαγγελματικό, προσωπικό και οικονομικό τομέα της ζωής σας. Θετικά αποτελέσματα προκύπτουν σχετικά με την αξιοποίηση θετικών καταστάσεων. Συνεργασίες, ομάδες λειτουργούν, κέρδη πολλά και οφέλη.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,7,8,9,10,12,13,17,18,22,23,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,7,8,12,13,17,18,20,21,22,26,27,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,8,17,18,19,20,25

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο καθώς μπαίνει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Η υγεία αυτόν τον μήνα θα βελτιωθεί κατά πολύ περισσότερο, αν και κάποιο ποσοστό άγχους θα υπάρχει ακόμη από τους εξωτερικούς πλανήτες όμως επι το πλείστον το σύμπαν θα σας υποστηρίξει. Το πλανητικό δυναμικό που σχηματίζετε από την πρώτη ημέρα του μηνα αφορά την επαγγελματική σας ζωή και συνεργασίες. Η προσωπική σας πρωτοβουλία, οι δεξιότητες και ικανότητες είναι αυτά που έχουν σημασία. Ο μήνας είναι θετικός για να κάνετε εκείνες τις αλλαγές που θα σας κάνουν ευτυχισμένους μέχρι τις 18, όμως δεν τελειώνει εδώ γιατί και ο Ερμής από τις 15 Φλεβάρη θα περάσει στο ζώδιο σας, οπότε διασκέδαση και δημιουργικότητα θα ελαφρύνουν την ζωή σας περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι θα οι πλανήτες θα σας υποστηρίξουν από οικονομικής άποψης.
Καθώς ο Φεβρουάριος ξεκινά με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, Αρης και Πλούτωνας σας συμβουλεύουν να έχετε πίστη και να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Βάλτε και κατευθύνετε την ενέργεια σας, εκεί που ξέρετε ότι θα μετρήσει για να χτίσετε και θα επιστρέψει σε εσάς. Δεν είναι μια ενιαία δράση αλλά το άθροισμα πολλών που θα πει την δική του ιστορία. Η κοινωνική σας ζωή θα γίνει πολύ πιο έντονη, αλλα μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που έχουν τους ιδίους στόχους με εσάς. Αντίθετα η πανσέληνος στον Λέοντα, στις 16 του μηνα, μπορεί να πάρετε καταλληλά μέτρα για να απομακρύνετε από την ζωή σας, κάποιους που δρουν ακατάλληλα πίσω από την πλάτη σας. Ομως, μπορεί να είναι μια περίοδος που μπορείτε να ξεθάφτουν μνήμες, μυστικά, που μπορεί να έχουν ξεχαστεί για να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα.
Αφροδίτη, Ποσειδώνας και Ουρανός δείχνουν  μια ιδιόρρυθμη διάθεση στην σεξουαλική σας έκφραση, ευαισθησία αλλα όμως ακούτε και ακολουθείτε τους άλλους. Οι ελεύθεροι  θα δελεαστούν, θα παρασυρθούν στα διάφορα καλέσματα και προτάσεις. Θα είναι ένας μήνας οπου θα καλλιεργήσετε τα ψυχικά σας χαρίσματα και οι σχέσεις μπορεί να είναι ψυχικές ενώσεις. Αν υπάρχουν καταστάσεις που σας καταπιέζουν τώρα θα δράσετε ανάλογα. Θα υπάρχει έντονη πνευματική δραστηριότητα και θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.
Ο Τροχος της Τύχης, θα δείξει τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, ένας νέος κύκλος ξεκινά στην ζωή σας με αλλαγές και ένα δημιουργικό ξέσπασμα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,7,8,9,10,14,15,16,17,18,21,22,23,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,12,13,21,22,23
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,18,21,22,23,27

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Φεβρουάριος μπαίνει με μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο επιταχύνοντας τις όποιες εξελίξεις. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένας δυνατός κοινωνικός μήνας, με φίλους, ομάδες και ομαδικές δραστηριότητες. Η εμπλοκή σας σε διάφορες δραστηριότητες μπορεί πραγματικά να οδηγήσουν σε ρομαντικές σχέσεις και ενισχύει την ουσία. Αυτή είναι λοιπόν μια δυνατή πνευματική περίοδος. Ναι, οι φίλοι είναι καλοί, οι παρέες είναι καλές, αλλά βρείτε λίγο χρόνο για να μείνετε μόνοι σας. Η πνευματική ανάπτυξη συμβαίνει καλύτερα στη μοναξιά. Η υγεία εχει αρχίσει ήδη και βελτιώνεται από τον προηγούμενο μήνα. Όλοι οι πλανήτες βρίσκονται σε αρμονική ευθυγράμμιση μαζί σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 18 βελτιώνει την ενέργεια σας ακόμη περισσότερο.
Η πρόκλησή είναι να χρησιμοποιήσετε όλη αυτή την επιπλέον ενέργεια – με σοφούς και εποικοδομητικούς τρόπους. Οι άνθρωποι που παραπονιούνται για «έλλειψη ενέργειας » ενώ χάνουν πραγματικά την ουσία. Το πρόβλημά τους είναι η κατάχρηση της ενέργειας που ήδη έχουν. Κάντε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να νιώσετε εσείς καλά. Ο κόσμος θα προσαρμοστεί σε εσάς και όχι το αντίστροφο. Οι προσωπικές σας δεξιότητες, ικανότητες και πρωτοβουλίες είναι σημαντικές τώρα. Ασκείστε την θετική ενέργεια. Ο πλανήτης των οικονομικών σας ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 25 Ιανουαρίου και θα είναι εκεί για το υπόλοιπο αυτού του μήνα καθώς είναι σε έξαρση. Φτάνει στο μέγιστο βαθμό της δύναμής του.
Έτσι, κατά αυτόν τον τρόπο λειτουργούν και τα οικονομικά σας, άρα λογικά θα υπάρχει αύξηση των κερδών. Ο μήνας αφορά κυρίως τον εαυτό σας και την επίτευξη προσωπικών επιθυμιών. Δεν αφορά πραγματικά τους άλλους. Οπότε θέματα σχέσεων και έρωτες δεν είναι στο φόρτε τούς τώρα αλλά το status quo. Η πανσέληνος στον Λέοντα στις 16 του μηνα θα συνεχίσει αυτή την ευχάριστη και σταθερή περίοδο.
Αν έχετε εσφαλμένες ιδέες και σκέψεις θα πρέπει να σκεφτείτε και ξεκαθαρίσετε μεσα σας τι συμβαίνει πραγματικά. Πρέπει να κάνετε μια επανεκτίμηση της εσωτερικής σας δύναμης διότι είναι σημαντική η επιρροή σας πάνω στους άλλους. Όλα οσα συμβούν θα είναι αποτέλεσμα των εσωτερικών σας δυνατοτήτων. Μην ενεργείτε χωρίς να προσδιορίσετε τους στόχους σας, και μην σας πιάνει μανία αυτοκαταστροφής. Στις σχέσεις θα επικρατεί μια μικρή αστάθεια η’ θα υπάρχει μια ευαισθησία.
Η Κρίση, σας καλεί σε μια διαδικασία ψυχικής ανανέωσης οπου εσείς θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, να επανεξετάσετε γεγονότα, οπου «κοιμισμένες αισθήσεις» ίσως ξυπνήσουν.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 7,8,17,18,19,20,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,5,6,7,8,12,13,17,18,21,22,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,12,13,21,22,24,25
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια