Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Μάρτιος (2022)

💟   Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων για τον μήνα Μάρτιος 2022 από τον Γιώργο Ματσάγγο! Το μήνα που η άνοιξη μας κλείνει πονηρά το μάτι και φέρνει νέα δεδομένα στη ζωή μας μέσα από ανατροπές και καυτές εξελίξεις.
Ο Μάρτιος μπαίνει στη ζωή μας κι είναι ένας μήνα πρωτότυπος, ανανεωτικός αλλά και αρκετά «πονηρός»!! Στη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 2/3 στο ζώδιο των Ιχθύων, επικεντρώνεται η προσοχή μας στις αρχές του μήνα. Πρόκειται για ένα φαινόμενο γεμάτο υποσχέσεις καθώς έχουμε την πολλά υποσχόμενη σύνοδο των Φώτων με τον Δία και την αρμονική όψη με τον Ουρανό.
Στις 3 του μήνα η συνάντηση Αφροδίτης, Άρη και Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αποκαλύπτει ένα σκληρό πρόσωπο, -που αρχικά μάλιστα μπορεί να μην φανεί-, με προτεραιότητα στην επιβολή των κανόνων, όσο άκαμπτοι και αν είναι αυτοί! Ο Άρης και η Αφροδίτη στις 6/3 μπαίνουν στον Υδροχόο. Προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας με αντισυμβατικούς τρόπους. Αντίστοιχη στάση κρατάμε και στις σχέσεις, φιλικές, αισθηματικές ή επαγγελματικές. Ζητάμε και παραχωρούμε ελευθερία, αν και συχνά όλα αυτά τα αντιλαμβανόμαστε με τους δικούς μας όρους ενώ δεν διστάζουμε να πειραματιστούμε ώστε να κάνουμε τις επαφές μας πιο ενδιαφέρουσες!
Στις 10/3 ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύς και ο νους μας βλέπει με διαφορετικό τρόπο την πραγματικότητα. Το συναίσθημα επισκιάζει τη λογική ενώ η φαντασία απογειώνεται! Συντονιζόμαστε με τα συναισθήματα των άλλων. Τα μάτια και η γλώσσα του σώματος υποκαθιστούν τη λεκτική επικοινωνία. Επιπλέον βρίσκουμε με διαισθητικό τρόπο τις λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα μας απασχολεί.

Διάλεξε το ζώδιο σου εδώ:📣
Εισαγωγή:  00:00
♈ Κριός Μάρτιος: 5:37 ♉ Ταύρος Μάρτιος: 9:57 ♊ Δίδυμοι Μάρτιος: 13:49 ♋ Καρκίνος Μάρτιος: 18:17 ♌ Λέων Μάρτιος: 22:32 ♍ Παρθένος Μάρτιος: 26:45 ♎ Ζυγός Μάρτιος: 30:54 ♏ Σκορπιός Μάρτιος: 35:25 ♐ Τοξότης Μάρτιος: 39:38 ♑ Αιγόκερως Μάρτιος: 43:43 ♒ Υδροχόος Μάρτιος: 47:57 ♓ Ιχθύς Μάρτιος: 52:28
 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια