Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2022-23

Η φετινή ηλιακή επιστροφή της χωρας μας ξεκινά στις 3 Φεβρουαρίου 2022, στις 2:33:24 π.μ. ενώ ο Ηλιος το 2021 ήταν μέρος μιας μεγάλης ευθυγράμμισης που επικεντρώθηκε στον 5ο οικο, Αφροδίτη, Κρόνος, Δίας, Ήλιος, Ερμής στον Υδροχόο έφεραν τις εξελίξεις αυτές που γνωρίζουμε σήμερα, επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό τον 8ο οικο. Πρόκειται λοιπόν όπως είχα εξηγήσει για μια σειρά από αλυσιδωτές εξελίξεις και γεγονότα που θα φέρει στην συνέχεια. Η συνοδος Άρη/Ουρανού πυροδότησε θέματα που συνδέονται με το χρέος και τον δανεισμό, την ενέργεια, όμως σημαντικο ότι αυξήθηκε η θνησιμότητα. Η σύνοδος αλλα και ο Πωσειδωνας έφεραν αποκαλύψεις και σκάνδαλα αλλα και πολλές αξιόλογες προσωπικότητες μας αφήσαν που στιγμάτισαν τις ψυχές μας και την ιστορία της χώρας. Είδαμε ακραία καιρικά φαινόμενα, μεγάλες φωτιές και σεισμοί ήταν στο επίκεντρο, ξεσηκωμοί ανά την υφήλιο με τον Covid-19 και τις μεταλλάξεις του να ταλαιπωρούν τον πλανήτη υπό την σκιά Δια/Κρόνου/Πλουτωνα/Ουρανού.

Όπως και το 2022, ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής θα είναι και φέτος στον Μεταβλητό Σταυρό που παραπέμπει σε μεγάλη αστάθεια και αλλαγές, θα περάσουμε κι άλλες δοκιμασίες, θα υπάρξουν μεταβολές με επίκεντρο τον 3 οικο. Εκεί ανήκουν τα ΜΜΜ της χώρας, άνθρωποι των γραμμάτων, επικοινωνίες, εκπαίδευση. Αυτό το ενεργειακό πεδίο, αντιπροσωπεύει τους τρόπους μεταφοράς και επικοινωνίας, τους δρόμους, σιδηροδρόμους, τηλέφωνα, σχολεία, εφημερίδες, τηλεόραση, σημαντικο βέβαια η ελευθερία του λόγου, αλλα κυρίως τις Συνθήκες που υπογράφονται από την κυβέρνηση της χώρας, τα γειτονικά έθνη, η Διπλωματία, εξωτερικές υποθέσεις και πολιτική (μαζί με τον 9ο Οίκο).Είναι ο άξονας Ειρηνευτικών συνομιλίων, επικοινωνίας και ελευθερίας του Λόγου που διέπει την Δημοκρατία. Επίσης είναι οι μετοχές και τα αποθέματα του κράτους, η επιστροφή της κανονικής κυκλοφορίας. Η αλήθεια είναι ότι βιώνουμε την επιρροή της από τα τέλη Ιανουάριου κατά την διάρκεια του χιονιά, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα, μπλοκαρίσματα στο οδικό δίκτυο της χωρας και όχι μόνο*. (3ος οίκος)

Ο φετινός χάρτης είναι κάπως παράξενος αλλά διαφορετικός, αφού όλοι οι πλανήτες είναι στο Νότιο μέρος του χάρτη, ο Ηλιος επιστρέφει στην γενέθλια μοίρα του, όπως συμβαίνει πάντα, στον 3 οικο, με άρωμα Ουρανού, που κυβερνά τον 6 και τον 9 οικο. Οπότε η προσοχή στρέφεται στην εξωτερική πολιτική και διπλωματία, 6-3-9 οίκο, αλλα όμως συμπεριλαμβάνει τα ανωτέρα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τις επιστήμες, ξένες χώρες, ανοιχτές θάλασσες, εκκλησιαστικά και νομικά θέματα, δικαιοσύνη, εκδόσεις. Σίγουρα κανει λόγο για ανατροπές, για παράξενα γεγονότα που θα συμβαίνουν ίσως στα Βόρεια σύνορα της χωρας, ενώ ο Ουρανός θα συνδεθεί με την αύξηση εσωτερικής τρομοκρατίας, ατυχήματα, εκρήξεις, επηρεάζει τα σώματα ασφαλείας, την θάλασσα, την υγεία.

Η σύνοδος Ηλίου/Κρόνου στον Υδροχόο, από τον 3ο οικο, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον 6ο οικο ( ανοιχτοί εχθροί, ένοπλες δυνάμεις, υγεία, εργατική τάξη, υπηρεσίες) οπου θα υπάρξουν σημαντικές δυσκολίες και συγκρούσεις που θα οδηγήσει την χωρα σε σημαντικές εξελίξεις στα επόμενα 3 χρονια. Η ύπαρξη του Ουρανού στον 6 οικο είναι μια σοβαρή ένδειξη, για σοβαρά ατυχήματα, εκρήξεις με σοβαρές απώλειες στον θαλάσσιο χώρο (αυτό ίσως επιπλέον μπορεί να σημαίνει και την έκρηξη ενός ηφαιστείου για παράδειγμα η ενός ισχυρού σεισμού η’ αυτή η ιδιαίτερά έντονη σεισμική δραστηριότητα να συνεχίζεται ακόμη περισσότερο και πιο έντονα), το οποίο όμως επιβεβαιώνεται και από τον προοδευτικό της χάρτη.

Η ενεργεια αυτή όμως είναι ιδιαίτερα ανησυχητική. Ο Ουρανός δημιουργεί απροσδόκητες ανατροπές και crash tests στον 2 οικο που συνδέεται με την εθνική οικονομία, χρηματιστήριο, τράπεζες. Αν και η συνοδος Άρη/Αφροδίτης στον Αιγόκερω πυροδοτεί ήδη μεγάλες δυσκολίες και περιορισμούς από την επιρροή του Κρόνου που πιέζει ασφυκτικά την οικονομική κατάσταση της χωρας, όπως 5 και 6 οικο που επλήγησαν σοβαρά από την περίοδο covid-9, φαίνεται η Αφροδίτη να απορροφά τους κραδασμούς, ταυτόχρονα δημιουργεί κυβερνητική και πολιτική αστάθεια και δυσκολία μεγάλη στο να διαχειριστούν θέματα 5/6 οίκου.

Η συνοδος Ηλιου/Κρόνου μειώνει την ζωτικότητα της χωρας, φέρνει περιορισμούς και δυσκολίες, είναι δείκτης μεγάλης δυσαρέσκειας, υποτίμηση του εμπορίου- οικονομίας, δείχνει πτώσεις και ατυχήματα, και μια μη ικανοποιητική κατάσταση. Ισως να έχουμε αρρώστια και θάνατο σε επιφανείς ανθρώπους που συνδέονται με εκδοτικές ή λογοτεχνικές υποθέσεις. Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού παράλληλα θα συνεχίζει να δημιουργεί απώλειες και δυσκολίες που γνωρίζουμε. Η επιρροή του πλήττει την οικονομία και βάζει σε κίνδυνο τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλα και τις συνθήκες διαβίωσης. Ο Ουρανός να υποθέσω ότι σηματοδοτεί όμως και ξεσηκωμούς, μπλοκαρίσματα  δρόμων, διαδηλώσεις κτλ. εντός της χώρας *. Ξαφνικές διαταραχές-αλλαγές  στο εργασιακό περιβάλλον. Μπορεί να υπάρχουν ξαφνικές ασθένειες.

Υπάρχει λοιπόν επαναστατική διάθεση που ίσως να εκτονώνεται κατά ένα περίεργο- extreme τρόπο και προς στην κάλπη.

Το γεγονός ότι ο χάρτης εχει ωροσκόπο στις 1 μοίρες του Τοξότη που είναι πολύ δυνατή, είναι δείκτης πολεμικής δραστηριότητας, τόσο στα σύνορα της χωρας αλλα και θα συνδεθεί και με την εσωτερική τρομοκρατία, την συγκέντρωση ομάδων η’ ομοϊδεατών, ομαδική δραστηριότητα που υποκινείται από ακραία κόμματα ακόμα και αλλοδαπούς· Αν και αυτή η μοίρα του Τοξότη εχει απόλυτα πολεμικό χαρακτήρα, δείχνει ετοιμότητα, ενώ ταυτόχρονα ξεδιπλώνει πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η χωρα κατάλληλα στον άξονα διπλωματίας, αποφασίζοντας να παίξει πολύ ισχυρά χαρτιά που έχουμε κρύψει για χρονια.

Αν δεν προσέξουμε βέβαια αυτό μπορεί να ανάψει φωτιές στην κυριολεξία όσο αφορά το πολιτιστικό της κομμάτι, επιστρατεύοντας ολες τις δυνάμεις, επιδεικνύοντας αφοβία και ελευθερία πνεύματος. Θα αντισταθεί ενάντια στην καταπίεση. Απέναντι της η 0 μοίρα Διδύμων εχει πολλά να μας πει, που μπορεί να δημιουργήσει στην κυριολεξία ένα πολιτιστικό buzz; Αποκαλυπτήρια; πολιτιστικό πραξικόπημα; Ότι και αν είναι θα πρέπει να προσέχουμε.
Τόσο η συνοδος Ηλιου/Κρόνου, το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού συμπεριλαμβάνουν απροσδόκητα γεγονότα, ξαφνικές αλλαγές και μεταβολές, αναποδιές και πιθανά ατυχήματα.

Ήλιος = Άρης/Ποσειδώνας-Έλλειψη κινήτρων και ανθεκτικότητας. Εξασθενημένη άμυνα. Ευαίσθητο ανοσοποιητικό σύστημα. Εύκολη απογοήτευση. Δυσκολίες και προκλήσεις. Η τάση να τα παρατάμε εύκολα. Έκθεση σε παραπλανητικές επιρροές. Κίνδυνος μόλυνσης, ασθένεια, έλλειψη ενέργειας, περιορισμοί. Υπονόμευση διπλωματικών σχέσεων, δόλος εναντίον της χωρας μας.

Ηλιος/Ωροσκόπος/Αρης/Κρονος– συνεργασία για ένα κοινό σκοπο (συγκυβέρνηση), ταλαιπωρία, βάσανα, δυσκολίες στην δημόσια ζωή και συνθήκες διαβίωσης, εμπόδια, διαταραγμένες συνθήκες.

Αρης/Ουρανός/Δίας/Πωσειδωνας– τύχη σε περιπτώσεις ατυχημάτων η τραυματισμών, ένα τυχερό χέρι βοηθείας σε ασυνήθιστα γεγονότα, έλεγχος μιας κατάστασης σε συνδυασμό με ακριβείς ενέργειες. Πονηριά, δόλος.

Αρης/Ουρανός/MC– ένα βίαιο ατύχημα, απρόβλεπτές καταστάσεις, εμποδισμένα σχέδια. Δραστικά και βίαια μέτρα, τραυματισμός, ατύχημα. Η εκτέλεση βίαιων μέτρων, μια άκαμπτη κυβέρνηση.

Αρης/Κρονος/Πλούτωνας– κίνδυνος, θάνατος μεγάλου αριθμού ατόμων, δολοφονία

Πωσειδωνας/Ωροσκόπος/ Πλούτωνας– δυσφήμηση, δόλος από άλλους, καταπίεση στο άμεσο περιβάλλον. Μυστικές και απόκρυφες συναντήσεις, ένα μυστικό η σκοτεινό, παράξενο περιβάλλον κάτω από την γη.

Η συνοδος Δια/Πωσειδωνα στους Ιχθείς, επικεντρώνεται στον 3 και 4 οικο με τον Ποσειδώνα στον 4 οίκο να είναι μια αμφίβολη αλλα αρνητική επιρροή, που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Αν και θετικές οι όψεις τους, ίσως να αναφέρονται στην βελτίωση της φορολογίας όσο αφορά την ιδιοκτησία, την αξία γης, ωστόσο περίεργες –  όμως σκοτεινές δυνάμεις μπορεί να προκαλέσουν σημαντικό πρόβλημα κατά την διάρκεια σημαντικών διαπραγματεύσεων η τουλάχιστον υπάρχει γενικότερα αδυναμία στο να παρθούν σημαντικές αποφάσεις εν οψη δυσάρεστων συνθηκών.

Προβλήματα θα υπάρχουν με τον νερο και τις πλημμύρες, χάος. Εδώ βλέπουμε άλλη μια αντίθεση Πωσειδωνα/MC που θα συνδεθεί με δυσάρεστες συνθήκες, απάτη και δόλο, αδράνεια και λανθασμένες αποφάσεις και χειρισμοί όσο αφορά την χωρα μάς. Η περίοδος της Μεταπολίτευσης κατά κανόνα θα πρέπει να λάβει τέλος με την έξοδο του Ουρανού στον Ταύρο. Η συνοδος θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σχετικά με θέματα γης αλλα και μια στροφή προς τον σοσιαλισμό. Από την άλλη σε γεωπολιτικό επίπεδο η κατάσταση στη χώρα μας θα είναι αρκετά εύθραυστη. Η πανδημία δείχνει τις βαριές επιπτώσεις στο υγειονομικό σύστημα, και στην οικονομία που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη. Με την οικονομία να καταρρέει παγκοσμίως, στην Ελλάδα θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις!

Εξάλλου το πέρασμα του Κρόνου από τον 10ο οικο ακόμα και στον προοδευτικό χάρτη είναι τελείως  μια κακή θέση, γιατί υποδηλώνει ντροπή, καταστροφές και πολλές κακοτυχίες και προβλήματα για την Κυβέρνηση, τους εξέχοντες ανθρώπους και αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία. Θάνατοι επιφανών ανθρώπων, ασθένειες και θάνατος μεταξύ των Βασιλικών προσώπων, ειδικά αν ο Κρόνος πλήξει τον Ήλιο, πράγμα το οποίο συμβαίνει. Η ελληνική κυβέρνηση, ενεργώντας υπό την επιρροή του Υδροχόου και με τον Ουρανό ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό, που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη λαϊκή οργή, εξαιτίας της όλης δυσάρεστης κατάστασης, ενώ επιπλέον προκύπτουν ζητήματα εσωτερικής αλλά και εξωτερικής ασφάλειας. Η Ελλάδα θα βιώσει την εσωτερική τρομοκρατία σε ακόμα μεγαλύτερη ένταση, ενώ θα πλέον θα δούμε και τρομοκρατικά χτυπήματα από τον ισλαμικό φανατισμό! Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο εκρηκτική στον οικονομικό τομέα. Το τραπεζικό σύστημα και το Χρηματιστήριο βουλιάζουν, με κίνδυνο της χρεοκοπίας!

Η στενή συνοδος ξέρουμε ότι χτύπησε την χωρα μας 2 φορές από το 2015 σε διαφορετικά ζώδια. Εξαιτίας αυτής, όμως θα υπάρξουν άφθονες και αιφνίδιες συγκρούσεις, γεγονότα εκτατής ανάγκης, και θα σηματοδοτήσει εκρηκτικές καταστάσεις όπως επίσης θα τονίσει ιδιαίτερα την επιθετική συμπεριφορά. Η κρίση από την σύνοδο δημιουργείται με φόντο την οικονομία και την πολιτική κρίση.

Θα πρέπει επίσης να αναρωτηθεί ο Ελληνικός λαός αν τι πραγματικά ανταποκρίνεται στις ανάγκες του, και να ανοίξει περισσότερο τον εαυτό του σε εσωτερικές πηγές αλήθειας αλλά και για πολλά ακόμα διότι η ψευδαίσθηση του στην ουσία είναι αυτή που τον βυθίζει. Οι τραγωδίες της ζωής λειτουργούν ως πνευματικά σημεία καμπής. Πρέπει να βάλουμε τον εαυτό μας σε τάξη, έναντί του χάους, να σκεφτούμε σφαιρικά.

Ημιτετράγωνο Ερμή- Δία -επιχειρηματικές συμφωνίες στο εξωτερικό. Η τάση να παραβλέπετε σημαντικές λεπτομέρειες. Η κακή κρίση ή η αμέλεια μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με επενδύσεις, συμβάσεις ή νομικά έγγραφα.

Δίας/αντίθεση MC-αλλαγή στον τρόπο ζωής, επάγγελμα και ενασχόληση, αλλαγή στην ηγεσία

Άρης = Ήλιος/Ωροσκόπος – Θυμός και επιθετικότητα. Συγκρούσεις. Διαμάχες.

Η συνοδος στον Αιγόκερω φέρνει σύγχυση, απογοήτευση, αντίδραση και υπάρχει διαρκώς μια ψυχική αναστάτωση. Η Αφροδίτη προσπαθεί να αποδεχτεί μια κατάσταση ενώ ο Αρης προσπαθεί να επιβληθεί πιέζοντας, με επιθετικό τρόπο. Η σύνοδος θα παίξει μεγάλο ρόλο στον 11,5 και 6ο οικο, τις σχέσεις μεταξύ κρατών- συμμάχων, στην κοινωνία, τον τουρισμό κτλ. H όψη αυτή θα προκαλέσει εντάσεις, συγκρούσεις αλλά και παιχνίδια εξουσίας. Η Αφροδίτη συνδέεται και με την οικονομία, οπότε μέσα από την σύνοδο θα δούμε να γίνονται σημαντικά λάθη κάτω από έντονη πίεση προκαλώντας απώλειες και σκάνδαλα. Ο Αιγόκερως συνδέεται με ηγεσίες και τον τρόπο που διαχειρίζονται σημαντικά θέματα.

Άρης = Κρόνος/Ωροσκόπος –Ενεργητική αντίσταση. Αντιμετώπιση προβλημάτων καθώς προκύπτουν. Καταπολέμηση αρνητικών και καταθλιπτικών επιρροών, δράση και διεκδίκηση. Καταπιεσμένη απογοήτευση και θυμός. Ένταση μέσα στις συνεργασίες. Αποφασιστικοί διαχωρισμοί η διαλύσεις. Ο Χείρωνας χτυπά την σύνοδο Αφροδίτης/Άρη. Η Παλλάς Αθηνά σε ημιτετράγωνο με τον Ουρανό στον Υδροχόο, είναι ο πολιτικός επαναστάτης, που υπερασπίζεται ανθρωπιστικούς σκοπούς και οργανώνει λαϊκές διαδηλώσεις.

Ακόμα και η σύγκριση με τον Ιδρυτικό χάρτη η συνοδος Άρη/Αφροδίτης επηρεάζει τον γενέθλιο Δια της στον Αιγόκερω, πυροδοτεί δυσκολίες όσο αφορά το χρέος της, ενώ ο Ερμής/Πλούτωνας συγκρούονται με τους Δεσμούς, που δημιουργεί αναταράξεις και αστάθεια στις συμμαχίες, στα κόμματα. H αντιπολίτευση χάνει την δύναμη της με την αντίθεση Κρόνου και την σύνοδο Ηλιου/Κρόνου ενώ δημιουργεί πολύ δύσκολες συνθήκες για την χωρα μας ενώ οι δυσκολίες θα έρχονται η μια πίσω από την άλλη.

Σελήνη σε σύνοδο με Fomalhaut– προβλήματα, εχθρότητα, δυσκολίες, ψευδαισθήσεις.

Ηλιος και ο Κρόνος τετραγωνίζουν τον  Zuben Elgenubi– Ασθένεια, απώλειες μέσω πυρκαγιάς, αίσχος, καταστροφή, δυσμένεια ανωτέρων, υποφέρει από άδικες κατηγορίες, ασθένεια.

Ερμής τετραγωνίζει τον Spica– δυσμένεια κληρικών και ανθρώπων με εξουσία, σε επενδύσεις, υπεύθυνη θέση

O Αρης σε εξάγωνο με τον Fomalhaut– Μεγάλoς κίνδυνος.

Ο Ουρανός σε κουινκαξ με Antares– Μεγάλος κίνδυνος σε ξηρά και θάλασσα. Ατυχήματα, πυρετός και βίαιος θάνατος.

O Πωσειδωνας τετραγωνίζει Bellatrix– Έντονος εξτρεμισμός, λίγη προνοητικότητα ή ισορροπία, πολλές διαμάχες, πολλά απροσδόκητα γεγονότα, πολλές έντονες, βίαιος θάνατος.

O Βόρειος Δεσμός σε σύνοδο με τον Algol- στην δίνη μεγάλων σκανδάλων
Αναδιάρθρωση, μετατροπές ή μεταβάσεις
κρατικά ταμεία – Δικαστήρια – Δικαστές – Τα χρήματα ως σημαντικό ζήτημα
Καταστολή
Απρόσεκτη συμπεριφορά –
Μεγάλες Φωτιές
Κυβερνητικά προβλήματα – Κρατικά σύνορα – Καθυστερήσεις που σχετίζονται με την αυτοδυναμία ή την ανεξαρτησία – Μεγάλοι περιορισμοί – Τεράστια προβλήματα – Περιορισμοί που σχετίζονται με την εξουσία
Θυσίες που σχετίζονται με πληθυσμούς ή έθνη – Αέρας – Νερό – Ονειρικές καταστάσεις ή καταστάσεις – Επιρροή σε αλλεργίες – αβεβαιότητα ή αστάθεια ή ανασφάλεια – Αδυναμίες που σχετίζονται με γυναίκες – Απογοητεύσεις ή εξαπάτηση σχετικά με τις γυναίκες – Απογοήτευση σχετικά με τις δημόσιες συνθήκες – Απώλειες που σχετίζονται με το κοινό, τους πληθυσμούς ή τα έθνη – Μυστικές γυναίκες – Απάτη σε σχέση με δημόσια θέματα
Ασαφείς ιδέες – Απάτη σχετικά με συζητήσεις – Απογοήτευση από συνομιλίες – Αβεβαιότητα ή αστάθεια ή αναξιοπιστία σε σχέση με τις επικοινωνίες – Σύγχυση – Παραίτηση
Δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία – Χρηματοοικονομικές μετοχές – Προβλήματα υπό όρους – Οικονομικά προβλήματα – Λιγοστά χρήματα – Λίγα υπάρχοντα – Περιορισμένα κέρδη – Νομικά προβλήματα
Σύνορα — Αντίσταση ή εμπόδια που σχετίζονται με συνεργασίες — Ψυχρότητα στις σχέσεις – Αποξένωση – Υπερβολικές ή συντριπτικές καταστάσεις
Αυξήσεις απωλειών – Απογοήτευση ή στη χειρότερη περίπτωση αυταπάτη
Μυστικές συνδέσεις — Ελλείψεις – Τραυματισμοί, βλάβες
η γνώση – πνευματική επίγνωση – Έκθεση γνώσης, κατανόησης ή σοφίας – η αλήθεια ή τα γεγονότα
Κερδοσκοπία — Ευχάριστες ή ευνοϊκές καιρικές συνθήκες – Οικονομικές απώλειες – Διφορούμενοι νόμοι ή νομικά ζητήματα – Αδικία
Προβλήματα στις επικοινωνίες – Προβληματική νεολαία – Ακινησία
Σταθερότητα που σχετίζεται με αλλαγές – καθυστερήσεις – Νέα προβλήματα – Προβληματικές αναδιαρθρώσεις, μετατροπές ή μεταβάσεις – Αυξήσεις που σχετίζονται με εμπόδια
Έκτακτη απογοήτευση – Ανικανότητα ή ανεπάρκειες σε σχέση με την ηγεσία – Απάτη σε σχέση με επίσημα θέματα
Εμπρησμός – Πολεμικές δραστηριότητες- Δημόσιες πυρκαγιές
Ψυχολογική εξάντληση – παραίτηση – κατήφεια, λύπη, άγχος, ελλείψεις, ελαττώματα ή απώλειες
Υπέρταση – Αναστατώσεις που σχετίζονται με οικονομικά ή νομικά θέματα
Προβληματικές μεταρρυθμίσεις – Περιορισμοί – Συνεχής ένταση – Αναστατώσεις που σχετίζονται με καθυστερήσεις – Απροσδόκητα εμπόδια – Στρες – Κρίσεις – Ξαφνική ψυχρότητα – Εμπόδια που σχετίζονται με την ελευθερία – φόβοι ή κατάθλιψη που σχετίζονται με απρόβλεπτα γεγονότα
Ξαφνική αβεβαιότητα ή αστάθεια – Ξαφνικές απώλειες – Αντιφάσεις – Διλήμματα – Απώλεια
Εξέχοντα πρόσωπα – Ηγετική ικανότητα – Αξιωματούχοι – Ανεξάρτητα αυτοδύναμα άτομα
Αρχές που σχετίζονται με ένταση — Κεραυνοί – Ξαφνικές πυρκαγιές – Εκπλήξεις που σχετίζονται με όπλα
Ηλεκτρική ενέργεια νερού ή αέρα – Καταιγίδες – Ισχυρές διαλύσεις – Μείζονες αποποιήσεις – Τεράστιες θυσίες — Τεράστιες απώλειες – Συμμετοχή στην απάτη – Έντονη χειραγώγηση – Αναποτελεσματικοί αγώνες – Έντονη εξαπάτηση
Συνεχείς ανησυχίες ή φόβοι – Συνεχείς ελλείψεις – Ανεπάρκειες σε σχέση με τις πρώτες ύλες — Αδιέξοδα
Ιδεολογικός παραλογισμός ή προκατάληψη – Δεισιδαιμονία – Άγνοια – Ψυχικές καταρρεύσεις – Πολιτιστικός εκφυλισμός
Σκοτεινές ή μη αναγνωρισμένες δυνάμεις – Καταπολέμηση του κακού – Μεγάλος κίνδυνος. σημαντικοί κίνδυνοι – Ανικανότητα ή διακοπή ρεύματος – Πρόκληση ζημιών ή τραυματισμών ή βλαβών – Εγκληματικές πράξεις – Κακόβουλες δυνάμεις
Πίεση σε σχέση με επίσημα θέματα – Επίσημη σύγκρουση ή πόλεμος – Μεγάλη πυρκαγιά
Ενέργειες που συμβάλλουν σε εντάσεις ή στρες – Πυροδότηση επεισοδίων – Καταναγκαστικοί ή εξωφρενικοί άνδρες
Ενέργειες που συμβάλλουν σε απώλειες – Πρόκληση ζημίας – Τύψεις σχετικά με πράξεις – Ενέργειες που σχετίζονται με συναισθηματικά διαταραγμένους ανθρώπους – Καταναγκαστικές πράξεις που αφορούν τον πληθυσμό – Έγκλημα μεταξύ του πληθυσμού
Προβολή γεγονότων με μεγάλη επίδραση
Καταλήξεις που σχετίζονται με συνεργατικές προσπάθειες – Επιβολή περιορισμών σε συνεργάτες
Κάνοντας απροσδόκητα λάθη – Διαταραχές ή αναστατώσεις που σχετίζονται με βίαιες εκρήξεις
Συγκρούσεις που σχετίζονται με την ελευθερία στην εργασία
 Διαταραχές ή ανατροπές ή σοκ που σχετίζονται με καταστροφές – Σεισμοί
Εκτεταμένη ένταση που σχετίζεται με σύγχυση – Ένταση που σχετίζεται με αύξηση των απωλειών ή θυσιών – Ξαφνικές αμφιβολίες
Ζημιές που σχετίζονται με εύφλεκτα αέρια – Ζημιές ή βλάβες που σχετίζονται με καταστροφή
Υπονόμευση για λάθη –
απατηλές ιδεολογίες
Έκθεση κυβέρνησής στην εξαπάτηση – Διαφθορά ή εκφυλισμός
Επαναστατικές ή ανατρεπτικές συνεννοήσεις η γεγονότα
Ξαφνικοί ή απροσδόκητοι θάνατοι
Ζημιές που σχετίζονται με θραύση ή διάρρηξη
Ξαφνικές ή απροσδόκητες οικονομικές απώλειες – Οικονομικά διλήμματα – Διαταραχές ή ανατροπές που σχετίζονται με διφορούμενες νομικές καταστάσεις
αστάθεια ή σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις – Τραυματικές συνθήκες
Υποτίμηση γης ή ιδιοκτησίας
Εκτεταμένες ελλείψεις νερού – Άγνοια – Αποτυχίες
Άρνηση ή απόσυρση σχετικά με σταθερά σύνορα – Συνεχιζόμενα σοβαρά εμπόδια – Βαριά φορτία ή απαιτήσεις του παρελθόντος κάρμα – Σοβαρή στέρηση – Βαθιά απόγνωση
Πολύ απροσδόκητος παραλογισμός ή μίσος
Αναρχία
Υποχρεωτικές αλλαγές σχετικά με οικονομία
Σύλλογοι σε κρίση – Κοινωνικές ή κοινοτικές κρίσεις
Ανατρεπτικά συμβάντα – Κατασκευή ή θραύση σκελετού – Σεισμοί – Ξαφνικοί ή απροσδόκητοι θάνατοι
Πτώση που σχετίζεται με ανεπαρκή ηγεσία – Αόρατος κυβερνητικός περιορισμός/οι
Εξελίξεις με πολιτισμό και αρχαιότητες.
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια