Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι κρύβουν τα ζώδια για τον εαυτό τους

Πολλές φορές θάβουμε πράγματα μέσα μας, πράγματα που δεν τα παραδεχόμαστε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό. Η ζήλια είναι μερικές φορές φυσιολογική καθώς δηλώνει την αγάπη μας σε κάποιον. Άλλες φορές όμως ασφυκτιούμε από αυτήν. Ποια ζώδια ζηλεύουν και πως θα το καταλάβεις; Διάβασε το ζώδιό σου και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι μαχητής, δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι δεν μπορεί να κάνει κάποια πράγματα, είναι δυνατός και μπορεί να κάνει τα πάντα. Δεν θέλει βοήθεια και στήριξη από κανέναν.
Όσον αφορά τη ζήλια, χρησιμοποιεί το ένστικτό του. Αν προδοθεί, πέφτει στα πατώματα και μπορεί να αντιδράσει και βίαια, επιθετικά. Μην παίζεις μαζί του, είναι ο αρχηγός!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος έχει ανασφάλειες, συναισθηματικές και οικονομικές που συνήθως τις κρύβει. Δεν μιλάει ποτέ για όσα τον ενοχλούν, μουτρώνει και δεν μιλάει για την οικονομική του κατάσταση, δεν ανοίγεται.
Αν τον κάνεις να ζηλέψει, θα στο ανταποδώσει σε ανύποπτο χρόνο. Δεν ξεχνάει ποτέ τι του κάνεις, δεν το συζητάει, βγάζει μόνος του τα συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος είναι έξυπνος, ευφιής, νομίζει πως γνωρίζει τα πάντα. Δεν θα παραδεχτεί ποτέ πως δεν ξέρει κάτι.
Και φυσικά δεν δείχνει ποτέ τη ζήλια του. Ξέρει να κρύβεται, έχει όμως ανοιχτές πάντα τις κεραίες του και υποψιάζεται με το παραμικρό. Μην τον υποτιμήσεις, είναι απλά περήφανος. Και όταν αγαπάει, λειτουργεί όπως και όλοι οι υπόλοιποι, ότι και αν σημαίνει αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος παίζει πολύ καλά με τα συναισθήματα προκειμένου να πετύχει το σκοπό του. Γκρινιάζει, κάνει παράπονα, κλαίει και παίρνει από τον άλλο αυτά που θέλει.
Σαφώς και είναι ζηλιάρης, δεν το κρύβει άλλωστε. Πριν αρχίσει λοιπόν να παραπονιέται, αντιμετώπισέ τον για να λύσεις τις παρεξηγήσεις. Ο Καρκίνος θέλει να ακούει, να επιβεβαιώνεται, θέλει να ξέρει τα συναισθήματα της άλλης πλευράς, αναζητά την αφοσίωση. Είναι κυκλοθυμικός αλλά και πιστός, το ίδιο ζητά και από τους άλλους.

ΛΕΩΝ
Ένα Λιοντάρι δεν παραδέχεται ποτέ την αποτυχία, δεν θέλει να μοιάζει με κανέναν, είναι ένας και μοναδικός. Είναι Βασιλιάς και δεν πέφτει ποτέ από το θρόνο του, δεν κάνει ποτέ λάθη.
Φυσικά και ζηλεύει, όμως δεν το δείχνει ποτέ. Παγώνει η στάση σου, το βλέμμα του, είναι περήφανος και απομακρύνεται. Δεν θέλεις να το ζήσεις, μην υποτιμάς ποτέ ένα Λιοντάρι. Θα φύγει πρώτος από τη σχέση και δεν θα μάθεις ποτέ την αιτία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι πολύ καταπιεστικός, βάζει τάξη και πρόγραμμα στη ζωή του και το ίδιο απαιτεί και από τους άλλους. Είναι τελειομανής, αγχώνεται και το μεταβιβάζει και στους άλλους. Και φυσικά έχει δίκιο…
Δεν ζηλεύει ιδιαίτερα, χρησιμοποιεί περισσότερο τη λογική του χωρίς να είναι αδιάφορος για το ταίρι του. Αν ανακαλύψει όμως μια απιστία, θα προχωρήσει σε ριζικές λύσεις. Φρόντισε να του μιλήσεις για να λύσεις κάθε παρεξήγηση.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός χρησιμοποιεί τη διπλωματία του, την ευγένειά του και το χαμόγελό του για να πετύχει το σκοπό του. Θέλει να κρατάει τις ισορροπίες στη σχέση του.
Είναι ανασφαλής και εύκολα ζηλεύει. Φοβάται μήπως χάσει το ταίρι του, όμως το κρύβει. Χρησιμοποιεί το χιούμορ του, όμως μπορεί να τον δεις και συννεφιασμένο. Σκέφτεται όλες τις πιθανές εξελίξεις της σχέσης του…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός θέλει να δείχνει σκληρός. Όμως πίσω από αυτό το πρόσωπο, κρύβεται μια ευαίσθητη, ίσως και πληγωμένη ψυχή. Δεν θα ομολογήσει ποτέ σε κανένα όλα όσα έχει περάσει.
Όσον αφορά τη ζήλια, νομίζω πως είναι ο εκπρόσωπός της. Βλέπει τη ζήλια και εκεί που δεν υπάρχει. Εύκολα μπορείς να τον καταλάβεις, σε διαπερνά το βλέμμα του, σε σκανάρει για να καταλάβει την ψυχή σου, ανιχνεύει το περιβάλλον σου, σε ρωτά πολλές φορές τα ίδια πράγματα μήπως και πέσεις σε αντιφάσεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι έτοιμος για όλα, ρισκάρει, τολμάει,κυνηγάει τα πάντα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ομολογήσει σε κανέναν τους βαθύτερους φόβους του.
Είναι ελεύθερος, αισιόδοξος άνθρωπος, δεν ζηλεύει. Ωστόσο,αν κάτι του φανεί πως δεν πάει καλά, θα ρωτήσει στα ίσια το ταίρι του. Αν πειστεί από τις εξηγήσεις που θα λάβει, τότε θα δώσει τέλος. Αν του αφήσεις κάποια κενά, θα πάρει τη θέση του παρατηρητή. Δεν κάνει σκηνές, φιλοσοφεί και μένει ψύχραιμος. Μια μικρή ζήλια είναι ανανεωτική για τη σχέση του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως ενδιαφέρεται πολύ για την εικόνα του, για το status, για το όνομά του. Δεν παραδέχεται τα λάθη του, τις οικονομικές δυσκολίες του, δεν μιλά για τις πληγές του. Δυσκολεύεται να παραδεχτεί κάποια πράγματα.
Η ζήλια για αυτόν είναι συνώνυμη της απόρριψης. Αν τον κάνεις να ζηλέψει, παύεις να είσαι γι αυτόν σημαντικός, θα σου το πει, θα το συζητήσει. Ξέρει να χειρίζεται τις καταστάσεις με χειρουργική ακρίβεια, δεν τσακώνεται, όμως ταρακουνιέται η ύπαρξή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να μην ξέρει τι θέλει, όμως δεν θα το παραδεχτεί ποτέ, θα ρίξει σε σένα το φταίξιμο. Δεν το παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό. Επαναστατεί, πάντα οι άλλοι φταίνε.
Μπορεί και να μην ξέρει τι σημαίνει ζήλια. Αλλά και να την νιώσει, δεν θα το δείξει ποτέ και αυτό είναι επικίνδυνο γιατί θα φύγει πρώτος από τη σχέση. Είναι αξιοπρεπής και δεν θέλει να τον παγιδεύουν, δεν θέλει επίσης να χάνει τον εαυτό του μέσα σε τέτοιες καταστάσεις…

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς συνήθως είναι το θύμα, έτσι πιστεύει, αυτό λέει για να πετύχει τους σκοπούς του. Θα υποστηρίξει το ρόλο του με δάκρυα και λόγια που αγγίζουν κάθε ευαίσθητη ψυχή, μην τσιμπάς…
Είναι άπιστος και το ίδιο πιστεύει πως είναι και οι άλλοι… το δείχνει κάποια στιγμή, δεν μπορεί να κρυφτεί. Πολλές φορές είναι άπιστος για να μην προλάβει να του τη φέρει ο άλλος… προλαβαίνει καταστάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια