Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Καθαρισμός ενέργειας …

Υπάρχει τρόπος να καθαρίσουμε ενεργειακά;
Είναι πολλές φορές που ολόκληρη περίοδος γίνεται ανυπόφορη για κάποιους, όλα πηγαίνουν άσχημα και αισθάνονται να μένουν στο περιθώριο.
Αυτό συμβαίνει σε περίπτωση που έχουμε συσσώρευση αρνητικής ενέργειας.
Σ’ αυτήν την περίπτωση χρειάζεται να καθαρίσουμε την αρνητική ενέργεια από μέσα μας αλλά και από τον χώρο μας.

Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα οι λαοί χρησιμοποιούσαν κάποια υλικά ή σύμβολα για να κλείσουν τον δρόμο στις αρνητικές ενέργειες.

Έτσι προφύλασσαν τον εαυτό τους και τον χώρο τους.
Τέτοια υλικά είναι ο σταυρός, η μπλε χάντρα, το μάτι, το σκόρδο, το αγγελάκι, εικόνες αγίων, κλπ. Τα αντίστοιχα σύμβολα της ανατολίτικης παράδοσης, είναι ο δράκος, η παλάμη, τα αντικείμενα που βγάζουν ήχους, κ.ά.
Πολλά απ αυτά οι περισσότεροι από μας τα κουβαλάμε συνεχώς μαζί μας, τα φοράμε ή τα έχουμε μέσα στην τσάντα ή την τσέπη μας.
Άλλα τα τοποθετούμε στην είσοδο του σπιτιού μας και σε διάφορα άλλα σημεία του σπιτιού ώστε να μην επιτρέπουν στην αρνητική ενέργεια να εισέλθει στα ενδότερα και να μας επηρεάσει.
Σε εξωτερικούς χώρους,
Προστασία θεωρείται ότι προσφέρουν αρχιτεκτονικές διακοσμήσεις όπως σφίγγες, χίμαιρες, κόρες και κούροι, ακροκέραμα, ειδώλια, σπείρες, μαίανδροι, ρόδακες, ανθέμια, γοργόνες, απεικονίσεις κυπαρισσιών, ρόδια κ.λπ., καθώς και τα σιντριβάνια – το τρεχούμενο νερό παρασύρει κάθε τι αρνητικό, και φέρνει μαζί του το καλό.
Φυτέψτε στο κήπο σας ή στο μπαλκόνι σας φυτά που θεωρούνται προστατευτικά – καθαρτικά όπως : κυπαρίσσια, φοινικιές, βάγια, δάφνη, μυρτιά, βασιλικό, αγριολούλουδα κ.λπ.
Ακόμη με κάποιες συνήθειες που μπορούμε να υιοθετήσουμε θα καταφέρουμε να κρατάμε την αρνητική ενέργεια μακριά.
Πλένετε τα χέρια σας και το πρόσωπό σας – το καλύτερο είναι να κάνετε μπάνιο. Το νερό θα ξεπλύνει και θα απομακρύνει κάθε τι αρνητικό που μπορεί να έχει «κολλήσει» πάνω σας.
Βγάλτε τα ρούχα σας και τα παπούτσια σας προσέχοντας να μην τα αφήνετε πάνω στο κρεβάτι, στο σαλόνι ή την τραπεζαρία.
Το καλύτερο απ όλα είναι να τα κρεμάσετε στο μπαλκόνι σας να αεριστούν.
Στο καθιστικό σας φροντίστε να έχετε πάντα αναμμένα κεριά κατά προτίμηση αρωματικά που δημιουργούν ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα, έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να νιώσουν άνετα, οικεία και χαλαρά όση ώρα μείνουν στο σπίτι σας.
Επιπλέον στη φλόγα των κεριών θα καίγεται κάθε αρνητική σκέψη που μπορεί να κάνει κάποιος από τους επισκέπτες σας ή κι εσείς οι ίδιοι, καθώς και κάθε αρνητικός λόγος που μπορεί να ειπωθεί.
Όταν τους ξεπροβοδίσετε, δώστε τους να πάρουν κάτι μαζί τους (φαγητό, γλυκά, λουλούδια, μικρά δώρα).

Aυτή η πράξη έχει την έννοια…
Να μη φύγει κάποιος μέσα από το σπίτι μας ανικανοποίητος, νιώθοντας πόθο ή φθόνο για κάτι.
Έχει όμως και μία άλλη έννοια… «φεύγοντας, να πάρεις πίσω και ότι αρνητικό είχες φέρει μαζί σου».
Mη δέχεστε δώρα από ανθρώπους που είναι εχθρικά προσκείμενοι προς εσάς. Αυτοί είναι κάποιοι απλοί τρόποι που θα σας κρατούν καθαρούς ενεργειακά εσάς και το σπίτι σας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια