Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ιαπωνικό ωροσκόπιο / Japanese horoscope

Ανθισμένη Κερασιά (15 Φεβρουαρίου μέχρι 20 Μαρτίου)
Σύμφωνα με το Ιαπωνικό ωροσκόπιο οι άνθρωποι που είναι Ανθισμένες Κερασιές είναι γεμάτοι θετική ενέργεια. Είναι παρορμητικοί και τις περισσότερες φορές δεν περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να έρθει. Μερικές φορές υποφέρουν από ανασφάλειες και αμφιβολίες όσων αφορά τα κοντινά τους πρόσωπα.

Ήλιος (21 Μαρτίου μέχρι 29 Απριλίου)
Οι άνθρωποι που στο ζώδιο είναι Ήλιος είναι πολύ ιδεαλιστές. Καθοδηγούνται τις περισσότερες φορές από δύο βασικά πράγματα. Το πρώτο είναι η σοφία και το δεύτερο η ομορφιά. Είναι ειλικρινείς, υπεύθυνοι και υποστηρίζουν πάντα το δίκιο. Μισούν τα ψέματα και την υποκρισία και είναι πάντα υπέροχοι φίλοι και συνάδελφοι.

Μπαμπού (30 Απριλίου μέχρι 4 Ιουνίου)
Αν γεννήθηκες εκείνες τις μέρες, τότε σύμφωνα με το Ιαπωνικό ωροσκόπιο μπορείς εύκολα να προσαρμοστείς σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είσαι ένα άτομο πολύ εξωστρεφή και γνωρίζεις εύκολα καινούριο κόσμο. Κάνεις εύκολα φιλίες και χαίρεσαι να επικοινωνείς και να βρίσκεσαι με την παρέα σου.

Ρύζι (5 Ιουνίου μέχρι 6 Ιουλίου)
Σύμφωνα με το Ιαπωνικό Ωροσκόπιο αν γεννήθηκες με αυτό το ζώδιο θα έχεις μεγάλη επιτυχία στην ζωή σου. Δίνεις προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είσαι εργασιομανής. Δεν διαμαρτύρεσαι εύκολα, δεν γκρινιάζεις και αγωνίζεσαι για τα όνειρά σου. Δεν μπορείς όμως να ανεχτείς τους αδύναμους ανθρώπους.
 
Λοτός (7 Ιουλίου μέχρι 1η Αυγούστου)
Οι Λοτοί είναι ευγενικοί και ευαίσθητοι άνθρωποι. Συχνά βρίσκονται μεταξύ των συναισθημάτων και της λογικής τους. Ανεξάρτητα από τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που έχουν αγαπούν πολύ την ζωή. Έχουν όμως την τάση να αναλύουν πολύ τις σκέψεις τους και να κάνουν πολύπλοκες ερμηνείες.

Γέφυρα (2 Αυγούστου μέχρι 27 Αυγούστου)
Οι Γέφυρες είναι από τους ανθρώπους που ζουν για τους άλλους. Τους αρέσει πολύ να βοηθούν και να συμβουλεύουν τον κόσμο, ακόμη κι αν δεν νιώθουν τους πάντες τόσο κοντά τους. Οι γέφυρες είναι εξαιρετικοί ψυχολόγοι και ακόμη πιο εξαιρετικοί ακροατές. Επίσης τους αρέσει να ασχολούνται με καλλιτεχνικές ασχολίες.

Κήπος (28 Αυγούστου μέχρι 10 Οκτωβρίου)
Οι Κήποι είναι άνθρωποι πολύ γοητευτικοί σύμφωνα με το Ιαπωνικό ωροσκόπιο και κερδίζουν εύκολα τους ανθρώπους. Δεν τους αρέσει να επιβάλλουν την άποψή τους σε φίλους και συγγενείς και έχουν την τάση να δένονται πολύ με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αυτοκράτορας (11 Οκτωβρίου μέχρι 11 Νοεμβρίου)
Οι Αυτοκράτορες είναι γεννημένοι πολεμιστές με βάση το Ιαπωνικό ωροσκόπιο . Ξέρουν να κερδίζουν τις σημαντικότερες μάχες της ζωής τους. Βαριούνται εύκολα και αυτό δεν τους αρέσει καθόλου. Πιστεύουν ότι η ζωή οφείλει να είναι μία τεράστια και ατελείωτη περιπέτεια. Μπορεί να είναι λίγο εγωιστές γιατί αγαπούν πολύ τον εαυτό τους.

Αυτοκράτειρα (12 Νοεμβρίου – 26 Δεκεμβρίου)
Αν γεννήθηκες εκείνο το χρονικό διάστημα σύμφωνα με το Ιαπωνικό ωροσκόπιο τότε σίγουρα είσαι ένας άνθρωπος με πολύ ισχυρή θέληση. Ακολουθείς τους στόχους μέχρι το τέλος και πάντα παίρνεις αυτό που θέλεις πολύ. Το αρνητικό σου είναι ότι κρατάς τους ανθρώπους που αγαπάς, μονίμως σε μία απόσταση. Μερικές φορές είσαι πολύ περήφανος άνθρωπος, ειδικά εκεί που δεν πρέπει.
 
Φεγγάρι (27 Δεκεμβρίου μέχρι 18 Ιανουαρίου)
Αν είσαι Φεγγάρι είσαι πολύ ήρεμος άνθρωπος και αρκετά μυστικοπαθής. Όμως είσαι σε θέση να εγκαταλείψεις τα πάντα για μία μεγάλη αγάπη. Είσαι ένας άνθρωπος με έντονα πάθη και δεν αντέχεις τους χωρισμούς. Δεν σου αρέσει να δείχνεις στους ανθρώπους την εύθραυστη πλευρά σου.

Χελώνα  (19 Ιανουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου)
Είσαι ένας άνθρωπος με πολλές άμυνες που όμως αγαπάς και ιδιαίτερα πολύ την ελευθερία σου. Έχεις μία ισχυρή και δομημένη προσωπικότητα, είσαι ένας άνθρωπος επίμονος και δεν εγκαταλείπεις τους στόχους σου ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα χρειαστείς και πόσο θα κουραστείς μέχρι να τα καταφέρεις.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια