Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω για κάθε ζώδιο

Πώς όμως θα επηρεάσει το πέρασμα του Ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω φέτος ξεχωριστά το κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ 
 Θα βρίσκεστε σε πυρετώδεις ρυθμούς στον επαγγελματικό τομέα, φυσικά βέβαια με καθυστερήσεις  και φαίνεται πως ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου δεν θα σας αφήνει και πολλά περιθώρια για κάτι άλλο. Θα σας φέρει πολλές νέες επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ενώ θα πρέπει να είστε πολύ καλά διαβασμένοι για να ανταπεξέλθετε. Προσπαθήστε να έχετε μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή, όσο κι αν είναι δύσκολο τώρα με τον ανάδρομο Ερμή. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα για να βγάλετε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις που έχετε φορτωθεί, και κάτι τέτοιο θα μπορέσει να γίνει μόνο με περισσότερη οργάνωση. Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σας και δεν θα σας βάλουν σε νέους μπελάδες.  

ΤΑΥΡΟΣ 
Πολλές αλλαγές στα καθημερινά σας σχέδια, τις καθημερινές επαφές και εργασίες σας θα σας φέρει ο Ερμής ανάδρομος στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου. Το φλερτ και γενικότερα το ερωτικό παιχνίδι θα αυξηθεί αρκετά και αυτό θα το διαπιστώσετε όλες τις μέρες που θα βγείτε έξω ή θα βρεθείτε γενικότερα με κόσμο κατά το διάστημα αυτό. Είναι όμως πολύ πιθανό να υπάρχουν συχνές συγκρούσεις και αψιμαχίες με άτομα του περιβάλλοντός σας επάνω σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις εντελώς ξαφνικά. Όλα μπορούν να σας συμβούν το διάστημα αυτό. Ξαφνικές συναντήσεις, θα μάθετε αλήθειες που δεν γνωρίζατε, ενώ θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις σας, και να αποφύγετε παρορμητισμούς που μπορούν να σας στοιχίσουν.  

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Πολλά έξοδα θα σας βγάλει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου καθώς φαίνεται πως θα σας πιάσει για τα καλά το εορταστικό κλίμα των ημερών και θα επιδοθείτε σε μια σειρά από αγορές και δώρα για εσας και τους αγαπημένους σας. Μην ξεχάσετε κανέναν, ψωνίστε για όλους ακόμα και μικροπράγματα, αλλά προσπαθήστε να έχετε ένα κάποιο μέτρο γιατί δεν αργεί και πολύ να αδειάσει το ταμείο σας, αν είναι δηλαδή γεμάτο... Ο ερωτικός τομέας μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες με το έτερον ήμισυ ή κεραυνοβόλους έρωτες και πιθανό να ενδώσετε σε σύντομες ερωτικές σχέσεις. Προσέξτε καλά, γιατί ότι θα γίνει τώρα, αργά ή γρήγορα βγαίνει στην επιφάνεια.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  
Ήρθε η ώρα να κάνετε μια μικρή ή μεγάλη επανάσταση στον τομέα των σχέσεων σας με τους άλλους, και ιδιαίτερα εκεί που νιώθετε πως καταπιέζεστε με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου. Εντάσεις θα υπάρξουν πολλές στην αισθηματική σας ζωή καθώς φαίνεται πως πολλά θα γίνουν τώρα που σας πειράζουν. Αυτή τη φορά δεν είστε διατεθειμένοι να μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα και το πιθανότερο είναι πως θα τους τα πείτε έξω από τα δόντια. Το διάστημα αυτό δεν θα μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και οι καβγάδες με τα κοντινά σας πρόσωπα θα είναι συχνοί, αφού δύσκολα θα πέσουν οι τόνοι. Μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ όλο αυτό το διάστημα γιατί αργά ή γρήγορα θα μετανιώσετε. 

ΛΕΩΝ
Περισσότερη δουλειά, περισσότερες ευθύνες που μάλλον δεν έχετε και τόση επιθυμία να αναλάβετε θα σας φέρει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου. Πολλά θα είναι και τα προβλήματα με κάποιους συνεργάτες σας, λόγω ακριβώς αυτών των αυξημένων ευθυνών, ή για άλλες λεπτομέρειες που αφορούν την ενασχόλησή σας. Μην τους πηγαίνετε κόντρα αλλά φροντίστε να βρίσκετε και λίγο χρόνο για ξεκούραση και ανάπαυση, όσο κι αν σας φαίνεται δύσκολο κάτι τέτοιο, για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας. Είναι πολύ πιθανό όλη αυτή η πίεση και η κούραση από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, να σας βγουν αρνητικά και να προκαλούν συγκρούσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Κρατήστε αυτές τις συγκρούσεις μακριά από τις ερωτικές σας σχέσεις για να μην σας ρίξουν ψυχολογικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν είναι αρνητικός ο Ερμής ανάδρομος στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου για εσάς και αυτό σας ευνοεί. Το πιθανότερο είναι να σας κάνει ιδιαίτερα ανήσυχους για το έτερον ήμισυ, για θέματα ερωτικά, υγείας, παιδιών και δημιουργικότητας δίχως να υπάρχει σημαντικός λόγος. Θέλετε να κάνετε τώρα πολλά πράγματα μαζεμένα κι αυτό ίσως να σας αγχώσει λίγο παραπάνω αλλά θα είναι καθαρά δική σας επιλογή. Θα έχετε έμπνευση και πολλές φρέσκιες και πρωτοποριακές ιδέες, τις οποίες θα θέλετε να εφαρμόσετε άμεσα. Κι αυτό ίσως να σας προκαλέσει ακόμα περισσότερη ένταση, αλλά θα είναι δημιουργική. Στα ερωτικά σας θα έχετε ξαφνικές εντάσεις, ερωτικές κατακτήσεις, ή πιθανό να υπάρξει μια απόσταση με το ταίρι σας κι αυτό να σας ανησυχήσει λιγάκι.  

ΖΥΓΟΣ
Οι περισσότερες εντάσεις θα δημιουργηθούν σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου. Κι αυτό καθώς τα γεγονότα θα σας δείξουν, πως δεν πάει άλλο και θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές αναγκαστικά. Ίσως να είναι δύσκολο και τα πράγματα να μην έρθουν όπως τα είχατε σχεδιάσει, αλλά δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να μην απαντήσετε στην προκλητική συμπεριφορά ανθρώπων του περιβάλλοντός σας ή μέσα στο σπίτι σας, με τους οποίους υπάρχουν έντονες διαφωνίες. Μόνο με την κατάλληλη ψυχραιμία, ψυχολογία και διπλωματία θα τα καταφέρετε. Μια συγκατοίκηση με σημαντικές σχέσεις, μετακόμιση, αγορά ή αλλαγή σπιτιού, ίσως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα τώρα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Στην επικοινωνία σας με τους άλλους παρεμβαίνει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου καθώς θα είστε αρκετά αγχωμένοι και θα βιάζεστε να πετύχετε ή να κάνετε κάποια πράγματα. Θα πρέπει όλες αυτές τις μέρες να έχετε περισσότερη υπομονή. Να μην πιέζετε τους άλλους και να ασχολείστε με δημιουργικούς τομείς, για να ξεχνάτε την αγωνία και το άγχος σας. Το φλερτ θα είναι έντονο, και μπορεί να κάνετε ένα ταξιδάκι με πρόσωπα αγαπημένα, που μάλλον θα σας χαλαρώσουν αρκετά. Προσέξτε πολύ κατά τις μετακινήσεις, τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να ξεφύγετε κάποιες φορές λόγω έντασης και να πείτε ή να κάνετε πράγματα που δεν εννοείτε πραγματικά, ή ακόμα και να μετανιώσετε εξ αιτίας και της συμπτωματικά πορείας της Αφροδίτης σε αναδρομή.  

ΤΟΞΟΤΗΣ  
Είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιες ανατροπές ή έντονες διαφωνίες, όσον αφορά οικονομικά ζητήματα ή σταθεροποιήσεις σχέσεων και συνεργασιών, που σας ενδιαφέρουν πολύ και επιχειρείτε με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου. Τα νέα γεγονότα που βλέπετε να διαδραματίζονται γύρω σας, θα σας κάνουν να νιώθετε ανασφαλείς. Αποφύγετε διαμάχες για θέματα ασφάλειας και οικονομικά γιατί όχι μόνο δεν θα κερδίσετε τίποτα, αλλά θα κινδυνέψετε να χάσετε κιόλας. Το σίγουρο είναι πως δεν είναι προς το συμφέρον σας τώρα, ούτε οι διαπραγματεύσεις, αλλά ούτε και οι αλλαγές, γιατί όλο και κάτι θα σας στοιχίσουν σε συναισθηματικό ή και σε υλικό επίπεδο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  
Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας. Φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με πολλούς από αυτούς το διάστημα αυτό και δεν θα σας αρέσει καθόλου. Θα υπάρχουν πολλές εντάσεις καθημερινά όλες τις μέρες αυτές, που θα είναι δύσκολο να ηρεμήσετε και το πιθανότερο είναι να πρωταγωνιστείτε. Ίσως ήρθε ο καιρός να πάρετε έστω και εν θερμώ δύσκολες αποφάσεις και να απομακρυνθείτε από καταστάσεις ή πρόσωπα που σας πιέζουν ή σας δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην ψυχολογία σας. Θα πρέπει να ηρεμήσετε κάποια στιγμή και να σκεφτείτε τι θα κάνετε στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξετε περιβάλλον, σπίτι ή να ξεκαθαρίσετε θέματα που αφορούν γενικότερα το σπίτι, την ακίνητη περιουσία, την οικογένειά σας καθώς και το ευρύτερο περιβάλλον που ζείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  
Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα φέρει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου και πάλι στην επιφάνεια, ίσως με πιο επιτακτικό τρόπο, από κάθε άλλη φορά. Προβλήματα σε υγεία, σχέσεις, ψυχολογία και εργασία που θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε άμεσα, όσο δύσκολο κι αν σας είναι τώρα, προκειμένου να τα αφήσετε πίσω σας μια και καλή. Δεν θα πρέπει όμως να τα αφήσετε να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας, αλλά να τα δείτε ως κάτι υποχρεωτικό που θα πρέπει να ξεπεράσετε. Μείνετε μακριά από σχέσεις και γενικότερα δουλειές με άτομα του παρελθόντος, που δεν σας έχουν φερθεί και πολύ όμορφα, γιατί δεν θα αλλάξει τίποτα ούτε αυτή τη φορά. Θα είναι δύσκολο αυτές τις μέρες να εξωτερικεύσετε την αυξημένη εσωτερική σας ένταση και το θυμό σας και οι άλλοι δεν θα σας το κάνουν και πολύ εύκολο. Προσπαθήστε να τα βγάλετε από μέσα σας σε άτομα που εμπιστεύεστε και σας ηρεμούν, για να νιώσετε καλύτερα.  

ΙΧΘΕΙΣ 
Δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε άτομα που γνωρίζετε ήδη και σας έχουν προδώσει ή κινηθεί εναντίον σας παλαιότερα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου. Ακόμα κι αν τους γνωρίζετε πολύ καλά, γιατί ό,τι κι αν λένε ή ό,τι κι αν σας υπόσχονται τώρα, δύσκολα θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Ο ενθουσιασμός σας αυτές τις μέρες για καινούργιες σχέσεις και ασχολίες θα είναι έντονος και μπορούν νέοι φίλοι και νέα πρόσωπα στη ζωή σας να σας στηρίξουν σε όλα σας τα νέα σχέδια. Καινούργιες και πρωτοποριακές ιδέες μπορούν τώρα να κάνουν τη διαφορά και να ξεχωρίσουν από όλες τις άλλες, αλλά αν δεν είστε συνεπείς και δεν τις υποστηρίξετε με σκληρή δουλειά και σωστή οργάνωση, μπορεί και να μην εφαρμοστούν ποτέ. Αποφύγετε να γυρίσετε σε παλαιότερες σχέσεις, που δεν έχουν και πολλά να σας πουν πλέον. Ζήστε και απολαύστε την απόλυτη στήριξη από τα κοντινά σας πρόσωπα, από φίλους και άτομα που θέλουν να σας στηρίξουν σε αυτά που έχετε σχεδιάσει.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια