Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς να κλείσετε ραντεβού για εμβολιασμό σε ιδιώτη γιατρό

Πώς κλείνετε ραντεβού για εμβολιασμό σε ιδιώτη γιατρό μέσω του emvolio.giatroi.org.gr;
Ο εμβολιασμός σε ιδιώτη γιατρό γίνεται ακόμα πιο εύκολος, καθώς εγκαινιάστηκε μια νέα πλατφόρμα emvolio.giatroi.org.gr που διευκολύνει τη διαδικασία του ραντεβού. 
Στο emvolio.giatroi.org.gr συμμετέχουν γιατροί από όλη τη χώρα, διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και παιδίατροι.
Η νέα πλατφόρμα βοηθά τους πολίτες να βρουν τους γιατρούς που κάνουν εμβολιασμούς τόσο στα ιατρεία τους, όσο και κατ’ οίκον.
Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε απ’ τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) σε μία προσπάθεια να συμβάλει στην επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος και στη διευκόλυνση των πολιτών.
Οι πολίτες μπορούν να αξιοποιήσουν το ευρετήριο συμμετεχόντων Ιδιωτών Ιατρών στην πλατφόρμα, ώστε να εντοπίσουν κάποιο γιατρό κοντά στην περιοχή τους.
Ειδικότερα μέσα από το emvolio.giatroi.org.gr μπορούν να επιλέξουν Νομό και Πόλη για την ανεύρεση στη λίστα γιατρών με βάση τα κριτήρια που επιθυμούν.
Στη σχετική απεικόνιση του συμμετέχοντα ιατρού, υπάρχουν όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, ώστε ο πολίτης να κλείσει ραντεβού για τον εμβολιασμό του.
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος σημειώνει για άλλη μία φορά την ανάγκη για άμεσο εμβολιασμό όλων των πολιτών, ώστε να προστατευθούν έναντι και της νέας μετάλλαξης Όμικρον η οποία αναμένεται να επικρατήσει και στη χώρα μας σύμφωνα και με τα διεθνή επιστημονικά δεδομένα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια