Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κακοκαιρία Κάρμελ / Carmel weather

Στα «λευκά» ντύθηκε ολόκληρη σχεδόν η χώρα, με την κακοκαιρία Κάρμελ να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 
Αν και οι φωτογραφίες από διάφορα σημεία της χώρας με χιονισμένα τοπία είναι πραγματικά εντυπωσιακές, αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν σημειωθεί εξαιτίας του χιονιού.
«Διακοπή ρεύματος σημειώνεται αυτή την ώρα σε Κήρινθο, Μαντούδι, Προκόπι, Πήλι, Βλαχιά και Δαφνούσα καθώς έχει πέσει κολόνα μέσης τάσης στη θέση Πάλιουριας Ευβοίας»
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, λόγω της χιονόπτωσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήματα της λεωφόρου Πάρνηθος και της οδού Φυλής.
Ειδικότερα, έκλεισε το ρεύμα της λεωφόρου Πάρνηθος προς το καζίνο, από το ύψος του τελεφερίκ και η οδός Φυλής, στο ύψος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια.
Προβλήματα και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου έχει προκαλέσει η συνεχής χιονόπτωση.
Στην Αρκαδία, με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία από το 20ο έως το 35ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λεωνιδίου - Κοσμά. Επίσης από το 25ο έως το 42ο χιλιόμετρο της οδού Λεονιδιου - Πελετών-Μαρίου.
Στην Κορινθία στη επαρχιακή οδό Κιάτου - Γκούρα-Καδτάνης (από το 16ο χιλιόμετρο) και από το 4ο έως το 14ο χιλιόμετρο στην οδό Γκουρας-Γρεβενίου.
Στη Μεσσηνία με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία, από το 32ο έως το 42ο χιλιόμετρο Καλαμάτας-Σπάρτης, μέσω Ταΰγέτου.
Τοπικές βροχές ή χιονόνερο αναμένονται και αύριο στα πεδινά, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και της Εύβοιας, με βαθμιαία όμως εξασθένηση. Επίσης αναμένονται καταιγίδες στις Κυκλάδες και κυρίως στην Κρήτη, σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο, παγετός στα ηπειρωτικά κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια, με τη θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια