Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογικοί κύκλοι και διελεύσεις: 2022 - 2032

Ο Πλούτωνας φτάνει τώρα στο τέλος του Αιγόκερω και οι εξελικτικές δυνάμεις γκρεμίζουν το παλιό διεφθαρμένο σύστημα. Εν τω μεταξύ ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς είναι απασχολημένος με τη διάλυση ψευδαισθήσεων και την οδήγηση της συλλογικής παραφροσύνης σε επίπεδα επιδημίας. Ο Ουρανός προκαλεί προβλήματα στην οικονομία και επιφυλάσσει επαναστατικές εκπλήξεις για το επόμενο έτος, που θα δει επίσης τον Πλούτωνα να επιστρέφει στο χάρτη των ΗΠΑ.
Πέρυσι είδαμε την έναρξη τριών κύκλων με τον Κρόνο Πλούτωνα , τον Δία Πλούτωνα και τον Δία Κρόνο να μετατοπίζονται σε 200 χρόνια αεροπορικών διελεύσεων που σηματοδοτούν την αρχή του τέλους του υλισμού και των ιεραρχιών που βασίζονται στην αυτοκρατορία. Το τετράγωνο του Κρόνου Ουρανού είναι σε εξέλιξη και συνεχίζεται και το επόμενο έτος. Ο Κρόνος φαίνεται επί του παρόντος να έχει το πάνω χέρι, αλλά αυτό θα αλλάξει το επόμενο έτος, όταν ο βόρειος δεσμός εισέλθει στον Ταύρο και πυροδοτήσει τον Ουρανό - αναμένετε ρήξεις.
Όλα αυτά συμβαίνουν στο πλαίσιο πολλών μεγαλύτερων κύκλων που διασυνδέονται για εκτεταμένες χρονικές περιόδους. Αυτοί είναι οι κύκλοι των τριών εξωτερικών πλανητών: Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας , οι οποίοι φτάνουν σε βασικά σημεία την επόμενη δεκαετία. 
Εδώ είναι τα κυριότερα σημεία:
✔Σύνοδος του Δία στον Ποσειδώνα στους Ιχθείς - 2022 (νέος κύκλος)
✔Ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο – 2023-24
✔Δία σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο – 2024 (νέος κύκλος)
✔Ο Ποσειδώνας μπαίνει στον Κριό – 2025
✔Ο Ουρανός εισέρχεται στους Διδύμους – 2025
✔Σύνοδος Κρόνου Ποσειδώνα στον Κριό – 2025-26 (νέος κύκλος)
✔Ουρανός εξάγωνο Ποσειδώνας – 2025-27
✔Τρίγωνο Ουρανού Πλούτωνας – 2026-28
✔Ποσειδώνας εξάγωνο Πλούτωνας – 2026-28
✔Κρόνος τετράγωνο Πλούτωνας – 2028-29
✔Δίας απέναντι από τον Κρόνο – 2029-31 (κύκλος κορυφής)
✔Σύνοδος του Κρόνου με τον Ουρανό στους Διδύμους – 2032 (νέος κύκλος)
Συμβαίνουν πολλά περισσότερα από αυτό, όπως ο Δίας και ο Κρόνος που αλλάζουν ζώδια στα ενδιάμεσα χρόνια, αλλά αυτά είναι τα κύρια γεγονότα που πρέπει να παρακολουθήσετε. Μερικοί από τους κύκλους κινούνται σε μια ευρεία σφαίρα φέτος ή του χρόνου, αλλά μπορεί να μην αρχίσουμε να τους νιώθουμε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας αφότου οι εξωτερικοί πλανήτες άλλαξαν ζώδια.
Το μεγαλύτερο κύκλο των εξωτερικών πλανητών που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της Axial Age με το συνδυασμό του Ουρανού, Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα στον Ταύρο στο 579-577 π.Χ. . Αυτός ο κύκλος διαρκεί 4000 χρόνια, επομένως έχουμε φτάσει στα μισά του δρόμου. Η επόμενη σύνοδος και των τριών εξωτερικών πλανητών θα είναι περίπου το 3370 στους Διδύμους.
Το μισό σημείο σε αυτόν τον κύκλο των 4000 ετών συνέβη τη δεκαετία του 1390 όταν ο Ουρανός αντιτάχθηκε στη σύνοδο του Ποσειδώνα Πλούτωνα στους Διδύμους το 1398-99 . Ο Ουρανός αντιτάχθηκε στον Ποσειδώνα και στη συνέχεια στον Πλούτωνα από τον Τοξότη μεταξύ 1391 και 1396. Αυτό σηματοδότησε επίσης ένα βασικό σημείο καμπής στον κύκλο του Ποσειδώνα Πλούτωνα.
Ο τρόπος με τον οποίο ευθυγραμμίζονται οι τροχιές αυτών των πλανητών σημαίνει ότι οι κύκλοι ακολουθούν ένα μοτίβο. Η τροχιά του Ποσειδώνα είναι περίπου τα δύο τρίτα της τροχιάς του Πλούτωνα και ο Ουρανός είναι το ένα τρίτο. Έτσι στον 493χρονο κύκλο του Ποσειδώνα Πλούτωνα , ο Πλούτωνας θα γυρίσει τον ζωδιακό κύκλο δύο φορές, ενώ ο Ποσειδώνας θα γυρίσει τρεις φορές. Κάθε σύνδεσμος λαμβάνει χώρα σχεδόν στην ίδια θέση, προχωρώντας κατά μερικές μοίρες κάθε φορά και σταδιακά μετατοπίζεται στον ζωδιακό κύκλο.
Η σύνοδος το 1398 ήταν η πρώτη που συνέβη στους Διδύμους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πριν από αυτό, βρίσκονταν στον Ταύρο από το 1071 π.Χ. Αυτές οι μετατοπίσεις στο επόμενο ζώδιο σηματοδοτούν σημαντικά σημεία καμπής στην ανάπτυξη του πολιτισμού . Η στροφή στους Διδύμους συν έπεσε με την έναρξη της Ευρωπαϊκής Αναγέννησης όταν φυτεύτηκαν πολλοί σπόροι.
Η Αξονική Εποχή το 577 π.Χ. ήταν όταν γεννήθηκαν οι ιδέες που θα διαμόρφωσαν τον σύγχρονο κόσμο . Αυτές οι ιδέες συνέχισαν να αναπτύσσονται και πραγματικά απογειώθηκαν με τη στροφή στους Διδύμους κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης. Δυστυχώς, πολλές από τις ιδέες έχουν κακοποιηθεί ή παραμορφωθεί. Για παράδειγμα, η χρήση της θρησκείας για την επιβολή εξουσίας και ελέγχου στους ανθρώπους, και η χρήση του λογικού μυαλού και των μαθηματικών για να ανάγουν τα πάντα σε υλιστική μέτρηση φασολιών.
Μην μπείτε στο Matrix…
Οι επερχόμενες διελεύσεις μας προσφέρουν μια ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη μας, διαφορετικά θα μπορούσαμε απλώς να εμβαθύνουμε στα προβλήματα που έχουμε ήδη δημιουργήσει. Στην καλύτερη περίπτωση, οι ευθυγραμμίσεις του Ουρανού, του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα υποδηλώνουν μια περίοδο προόδου στον ανθρωπισμό και τη δημιουργικότητα που θα μπορούσε να δώσει πολλές λύσεις. Αλλά αυτό εξαρτάται από το αν μπορούμε να ξεπλύνουμε τη διαφθορά από το σύστημα που καταρρέει. Εάν δεν μπορούμε, θα είναι μια εύκολη διαδρομή για το ψηφιακό γκουλάγκ που διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή γύρω μας.
Η βασική στιγμή συμβαίνει στα μέσα της δεκαετίας, όταν οι εξωτερικοί πλανήτες αλλάζουν ζώδια την ίδια στιγμή με τη σύνοδο του Κρόνου Ποσειδώνα . Οι ευθυγραμμίσεις του Κρόνου Ποσειδώνα συχνά συμπίπτουν με περιόδους απογοήτευσης από το σύστημα ή/και κατάρρευσής του. Η τελευταία σύνοδος ήταν το 1989 και ακολούθησε η σύνοδος του Ουρανού Ποσειδώνα το 1993, και οι δύο στον Αιγόκερω. Αυτή η περίοδος είδε την κατάρρευση και την αναδιάρθρωση της Σοβιετικής Ένωσης και την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.
Η σύνοδος το 2025-26 σηματοδοτεί το τέλος του κύκλου που ξεκίνησε το 1989, οπότε φαίνεται ότι η Δύση περνά τώρα τη δική της εκδοχή αυτής της διαδικασίας αναδιάρθρωσης – τη δική της πολιτιστική επανάσταση.
Αυτή τη φορά η σύνοδος γίνεται στον Κριό, ακριβώς στο σημείο του Κριού στην αρχή του ζωδιακού κύκλου. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Όχι μόνο αυτό, αλλά σηματοδοτεί επίσης την κορυφή της διάταξης μεταξύ των εξωτερικών πλανητών - με τον Ουρανό τρίγωνο Πλούτωνα και Ποσειδώνα εξάγωνο και οι δύο από τη μέση. Ο Κρόνος ενώνεται με τον Ποσειδώνα καθώς και οι δύο αλλάζουν ζώδιο, έτσι θα κάνει επίσης εξάγωνο τον Ουρανό και τον Πλούτωνα.
Αυτή η απίστευτα σημαντική στιγμή συμβαίνει επίσης να πέσει στο IC του αμερικανικού χάρτη. Η τελευταία φορά που ο Ποσειδώνας πήγε στον Κριό συν έπεσε με την έναρξη του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου. Η Αμερική τείνει επίσης να πάει σε πόλεμο όταν ο Ουρανός βρίσκεται στους Διδύμους, οπότε τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν αναμφισβήτητα δύσκολα.
Κοιτάμε το τέλος της δυτικής κυριαρχίας στον κόσμο και την κατάρρευση του παλιού υλιστικού παραδείγματος . Είναι μια μετατόπιση από την ιεραρχική κυριαρχία και την οικοδόμηση αυτοκρατορίας σε κάτι πιο αποκεντρωμένο, δικτυωμένο και ανθρώπινο. Προφανώς, όσοι επωφελούνται από το ετοιμοθάνατο σύστημα –οι εταιρείες και οι πλουτοκράτες– δεν πέφτουν χωρίς μάχη, και εκεί βρίσκεται ο κίνδυνος.
Θα μπορούσε να υπάρξει μια μακρά μάχη με τις «εξουσίες που είναι» καθώς προσπαθούν να παραμείνουν στην εξουσία ακόμα και όταν το σύστημα καταρρέει γύρω τους. Είναι αρκετά ανόητοι για να πυροδοτήσουν έναν άλλο παγκόσμιο πόλεμο αν δεν το καταφέρουν – μεγάλα μωρά που είναι.😉
Οι βασικές ημερομηνίες για παρακολούθηση θα είναι:
✔σοκ, οικονομική κατάρρευση και εμφύλιες αναταραχές το 2022, ακολουθούμενες από
✔μεταρρύθμιση ή περαιτέρω σοκ όταν ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο το 2023-24
✔κάποιου είδους νέα αρχή το 2024 με τον Δία Ουρανό στον Ταύρο , ίσως ένα ψηφιακό νόμισμα
✔αλλά η διάλυση συνεχίζεται καθώς ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθείς το 2023 και
✔συνεργάζεται με τον Ποσειδώνα στον Κριό το 2025, μαζί με τον Ουρανό που πηγαίνει στους Διδύμους
✔ένα σημείο κρίσης το 2028-29 με το τετράγωνο του Κρόνου του Πλούτωνα θα δοκιμάσει τις δομές που έχουν δημιουργηθεί από το 2020
✔Τελικά, ολόκληρος ο οίκος θα μπορούσε να πέσει με τον Κρόνο Ουρανό το 2032
Εάν οι διεφθαρμένες δυνάμεις εξακολουθούν να μένουν σε αυτό το σημείο, τότε μετά το 2032 έχουμε την κορύφωση δύο μεγάλων κύκλων που θα ανατρέψουν οτιδήποτε έχει μείνει όρθιο:
✔Κρόνος απέναντι από τον Πλούτωνα – 2034-35
✔Ουρανός απέναντι από τον Πλούτωνα – 2046-48
Μέχρι τότε, ολόκληρη η δομή εξουσίας του κόσμου θα έχει μεταμορφωθεί και η Δύση θα πρέπει να μάθει να παίζει όμορφα με τα άλλα μωρά – ουπς, εννοώ, έθνη!
Μέχρι το τέλος της δεκαετίας θα μπορούσαμε να δούμε τη διάλυση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, καθώς και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου. Προφανώς, ο υπόλοιπος κόσμος θα περάσει από τους δικούς του μετασχηματισμούς, ειδικά η Κίνα. Το αν οποιαδήποτε μάχη θα παραμείνει εντοπισμένη ή θα εξαπλωθεί σε κάποια τρομακτική παγκόσμια πυρκαγιά εξαρτάται από τους ανθρώπους που θα κρατήσουν το κεφάλι τους.
Μην πιστεύετε τα ψέματα…
Μια πνευματική κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη και διαδραματίζεται σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να μεταμορφωθούν εσωτερικά. Είναι άγγιγμα και πάει είτε λειτουργεί αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να μην το καταφέρουμε. 
Η επόμενη δεκαετία είναι κρίσιμη, αλλά η πρόκληση θα συνεχιστεί για πολύ στον υπόλοιπο αιώνα. Είμαστε στην αρχή της διαδικασίας – πουθενά κοντά στο τέλος. Θα γίνουν πολλά λάθη και θα χρειαστεί να διορθωθούν σε μεταγενέστερα σημεία των κύκλων που μόλις ξεκινούν.
Αλλά η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Το σύστημα έχει σάπια θεμέλια και δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε αυτό που έρχεται. Οι «υπάρχουσες δυνάμεις» έχουν σκάψει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και δεν φαίνεται να το έχουν προσέξει. Η δύναμή τους δεν βασίζεται σε τίποτα αληθινό – είναι καπνός και καθρέφτες – ένα τέχνασμα. Από τη στιγμή που ο κόσμος χάσει την εμπιστοσύνη του στο σύστημα, τελείωσε.
Αυτό σημαίνει ότι η προπαγάνδα θα συνεχίσει να είναι εκτός κλίμακας, τουλάχιστον έως ότου ο Ποσειδώνας μετατοπιστεί στον Κριό. Αλλά η διάλυση των ταυτοτήτων και η κατάρρευση όλων των προηγούμενων συστημάτων θα αυξήσει –στην πολιτική, την επιστήμη, την ιατρική, τη θρησκεία, την εκπαίδευση, τα οικονομικά– τα πάντα.
Η πίεση αυτού του μετασχηματισμού θα δημιουργήσει είτε μια σημαντική ανακάλυψη είτε μια κατάρρευση – και πιθανώς και τα δύο. Είναι μια παράδοξη κατάσταση όπου θα μπορούσαμε να δούμε μεγαλύτερη ψευδαίσθηση για κάποιους και το τέλος της ψευδαίσθησης για άλλους.
Όσοι έχουν παγιδευτεί στη μαζική αυταπάτη της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης θα παρασυρθούν σε ένα κύμα αυταπάτης. Ευτυχώς πηγαίνετε μαζί με τους Big Green Con ενώ πιστεύετε ότι σώζουν τον κόσμο. Εν τω μεταξύ, ο πλανήτης θα συνεχίσει να λεηλατεί και να συντρίβεται, και οι ζωές τους θα συνεχίσουν να συρρικνώνονται, παγιδευμένοι πίσω από μια οθόνη.
Τελικά η πραγματικότητα θα τους φτάσει και οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές, κοινωνικά, ψυχολογικά και ενδεχομένως πνευματικά. Όπως ο Ηρακλής, θα τρελαθούν και θα κομματιαστούν – βλέπε: Corona Initiation (Έναρξη κορώνας) – μια ένδειξη για τη μοίρα μας . Στο τέλος, δεν μπορείς να κρίνεις δεδομένα για τη μαζική ψύχωση . Όπως είπε ο Yeats στο The Second Coming – το κέντρο δεν μπορεί να κρατήσει! 
Χωρίς μια πνευματική προοπτική, μια αίσθηση του υπερβατικού που στηρίζει την πραγματικότητα, είμαστε χαμένοι. Το σύμπαν είναι συνειδητό και αυτό που κάνουμε και πώς σκεφτόμαστε αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο παίζονται αυτοί οι κύκλοι . Αυτά είναι καλά νέα γιατί σημαίνει ότι έχουμε επιλογή.
Οποιαδήποτε πιθανή ανακάλυψη θα προέλθει από εκείνους που είναι σε θέση να απελευθερωθούν από τις ψευδαισθήσεις. Θα μπορούσε να υπάρξει μια πνευματική αναγέννηση, αλλά μπορεί να χρειαστεί να περάσει υπόγεια, τουλάχιστον για λίγο. Οι γνήσιες αλλαγές προς έναν πιο ανθρωπιστικό τρόπο ζωής μπορεί να ξεκινήσουν στη σκιά, κρυμμένες από την αδιάκριτη επιτήρηση, αλλά θα πρέπει να σπάσουν την κάλυψη καθώς η κατάρρευση κάνει μεταστάσεις.
Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή η δεκαετία παρέχει τη δυνατότητα για μια πνευματική αφύπνιση που περιλαμβάνει την απόρριψη του υλιστικού επιστημονισμού, μια τόσο αναγκαία αναζωογόνηση του κόσμου και ένα άνοιγμα σε μια ευρύτερη προοπτική της πραγματικότητας. Αλλά μην κάθεστε περιμένοντας να πέσει στην αγκαλιά σας – δεν λειτουργεί έτσι.
Αν θέλουμε ένα ξύπνημα που θα αλλάξει πραγματικά τον κόσμο, πρέπει να το ενσαρκώσουμε και να το κάνουμε πραγματικότητα – τη θετική εκδήλωση του Κρόνου Ποσειδώνα. Πρέπει να μεταμορφώσουμε ριζικά τη συνείδησή μας και το πώς ζούμε μαζί σε αυτόν τον πλανήτη!
Ήρθε η ώρα να γίνει η αλλαγή!
jessicadavidson.co.uk

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια