Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022 - το συλλογικό κάρμα της ανθρωπότητας - Αντιδράσεις - Αλλαγές - Αφύπνιση - Κάθαρση

(Όπου αναφέρουμε προβλέψεις για ζώδια να συμπεριλαμβάνετε και τους αντίστοιχους ωροσκόπους).
Το 2022 προβλέπεται να είναι μία συνέχεια του 2020 - 2021 σε πιο δύσκολη εκδοχή ειδικά για την Ελλάδα μας στα οικονομικά και εδαφικά της θέματα και εύχομαι πραγματικά να διαψευστώ. Σε άλλα κράτη τα πράγματα θα είναι καλύτερα από εμάς. Γενικά το έτος 2022 θα είναι χρονιά και πάλι μεγάλων γεγονότων όπως η συνέχεια της πανδημίας, η αύξηση του «ξαφνικού» θανάτου ανθρώπων, ο εμβολιασμός των μικρών παιδιών, η απώλεια ανθρώπων μέσα στα νοσοκομεία αλλά και έντονων καιρικών φαινομένων και βροχοπτώσεων λόγω της πολύ σημαντικής συνόδου ΔΙΑ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ που θα γίνει πιο ενεργή από αρχές ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ με κορύφωση 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ του 22, αποκαλύψεων μεγάλων κρατικών σκανδάλων σε ειδησεογραφία και το κυριότερο αφύπνισης σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό των λαών με κύριο αίτημα την κάθαρση σε κυβερνώντες και εξουσίες.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ- ΚΛΕΙΔΙ της νέας χρονιάς αναδεικνύεται ο ΔΙΑΣ καθόσον αλλάζει δύο ζώδια (ΙΧΘΥΕΣ-ΚΡΙΟΣ) δύο φορές και συμμετέχει στις περισσότερες όψεις με τους άλλους μεγάλους πλανήτες δίνοντας την κατεύθυνση και την χροιά στα μεγάλα κοσμικά γεγονότα και καθιστώντας ΙΧΘΥΕΣ και ΚΡΙΟΥΣ τους πιο ευνοημένους του 2022.
Από την άλλη οι Δεσμοί της ΣΕΛΗΝΗΣ θα κινηθούν όλη την χρονιά στα δύο ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ του άξονα ΤΑΥΡΟΥ/ΣΚΟΡΠΙΟΥ όπου μέσα από τις ετήσιες εκλείψεις και τις συναντήσεις με τους άλλους πλανήτες θα φέρουν στο φως και στο προσκήνιο θέματα οικονομίας, χρήματος, τραπεζών, σεξ και σκανδάλων, βίας, ζωής και θανάτου, ηφαιστείων και ενέργειας (Σκορπιός) καθώς και θέματα τροφής, ακινήτων, καλλιέργειας της γης και προϊόντων, αισθητικής, αξιών και τέχνης (Ταύρος). Επίσης πολύ μεγάλη οικονομική ανασφάλεια και αγοραπωλησίες ακινήτων και γης. Τα λεφτά θα αλλάζουν χέρια το 2022 και θα γίνει μεγάλη ανακατανομή πλούτου. Οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι και η αστική τάξη θα υποστεί μεγαλύτερη φτωχοποίηση. Οι αποκαλύψεις αλήθειας και οι αλλαγές στους ανωτέρω τομείς θα είναι συγκλονιστικές .
Το άλλο αξιοσημείωτο στο πλανητικό σκηνικό είναι οι ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΙ από 19 Νοεμβρίου του 21 έως και 12 Αυγούστου του 22 που πραγματοποιούνται στις τελευταίες ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΕΣ μοίρες (27η - 30ή) των ζωδίων σε όρια ΑΡΗ και ΚΡΟΝΟΥ (δύσκολων πλανητών) που σημαίνει ότι θα υπάρχουν κλεισίματα κύκλων με μεγάλη ένταση η ενέργεια θα είναι πολεμική και σκληρή και οι κορυφώσεις, τα κοσμικά και καιρικά φαινόμενα καθώς και οι αποκαλύψεις από 11/21 έως και 8/22 θα έχουν έντονο το αποτύπωμα του ΚΑΡΜΑ, ενός κάρμα που θα αφορά όλη την ανθρωπότητα. Και στην ουσία κάρμα ή «Αντιπεπονθός» όπως το αποκαλούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες δεν είναι κάποια τιμωρία ή απειλή ή αδικία, παρά μόνον το δίκαιο αποτέλεσμα των δικών μας ενεργειών και επιλογών και η στάση μας και η αντίδρασή μας στα εξωτερικά γεγονότα.

Παρατηρώντας πως γίνεται η μετάβαση ενέργειας μεταξύ των φεγγαριών (Νέες Σελήνες και Πανσέληνοι) προχωρώντας από το 2021 μέχρι και Αύγουστο 2022 βλέπουμε ότι:
1. Ξεκινώντας από την Σεληνιακή έκλειψη της 19/11/2021 μέχρι και την ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ της 1/2/2022 ο επικεφαλής πλανήτης στους χάρτες όλων των φεγγαριών είναι ο ΑΡΗΣ που βγάζει ένταση, δράση αλλά και πολεμική ατμόσφαιρα αντιπαράθεσης κυβερνήσεων - λαών αλλά και των πολιτών μεταξύ τους, την μόλυνση, τα εμβόλια, τις απώλειες ανθρώπινων ζωών, ατυχήματα και βία. Ο ΑΡΗΣ γνωρίζουμε ότι θεωρείται κακεργέτης, ενίοτε βλαπτικός και πυροδοτεί εκρηκτικές καταστάσεις αλλά από την άλλη δεν αφήνει τα πράγματα να λιμνάσουν και θα φέρει δράση και αλλαγές. Οι κυβερνήσεις θα πιέζουν με περισσότερα και ασφυκτικά μέτρα αλλά τμήμα των λαών θα αντιδρά δυναμικά. Να θυμηθούμε ότι η Αυστρία ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλον τον πληθυσμό της από 1/2/22 και θα ακολουθήσουν αυτό το χρονικό διάστημα και άλλες χώρες.
2. Στις ΝΕΕΣ ΣΕΛΗΝΕΣ από 30/4 έως 12/8 τα ηνία στους σχηματισμούς των χαρτών παίρνει ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ στις τελευταίες σκληρές μοίρες( 27η - 28η). Οι κυβερνήσεις των παγκοσμιοποιητών θα σκληρύνουν την στάση τους με χειριστικές και κρυφές μεθόδους. Ίσως το υπέδαφος και η πυρηνική ενέργεια να είναι θέματα που θα ασχοληθούμε παγκοσμίως. Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ συμβολίζει την μαζική επιβολή εξουσίας και θέλησης αλλά και τον θάνατο κυριολεκτικά και μεταφορικά και την αναγέννηση που προκύπτει μετέπειτα. Την περίοδο αυτή ο πλανήτης θα περάσει μετάλλαξη μέσα από κρίσιμα γεγονότα και δυστυχώς νέες απώλειες ανθρώπινων ζωών. Ο Πλούτωνας έχει να κάνει και με το DNΑ. Θα έχουμε γεγονότα και αποκαλύψεις πολλές πάνω σε αυτό. Το ΚΑΡΜΑ είναι και σε αυτήν την περίοδο παρόν εφόσον ο Πλούτωνας θεωρείται καρμικός πλανήτης και μέσα από μοιραία γεγονότα αυτό το διάστημα θα επέλθουν οι μεγάλες αλλαγές στον πλανήτη.
3. Από την ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ της 16/2/2022 που γίνεται στον Λέοντα / Υδροχόο μέχρι την ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ της 13/7/22 στον Καρκίνο/Αιγόκερω ο επικεφαλής πλανήτης αλλάζει και γίνεται η ΣΕΛΗΝΗ. Ο κύριος πρωταγωνιστής το διάστημα αυτό θα είναι τώρα οι λαοί, το θέμα της ΥΓΕΙΑΣ - άνθρωποι θα πεθαίνουν ξαφνικά βλέπε ιός και εμβόλια-, η γυναικεία ενέργεια και οι γυναίκες γενικά που θα ηγηθούν σε πολλές δράσεις κυρίως για την προστασία των παιδιών και η ΤΡΟΦΗ. Οι πράξεις και οι αντιδράσεις το διάστημα αυτό θα προκύπτουν μέσα από έντονες συναισθηματικές εκρήξεις. Οι λαοί εδώ φαίνεται να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και να αρχίσουν να αντιδρούν πολύ πιο έντονα και μαζικά.
Τα φεγγάρια του Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2022 είναι ουδέτερα χωρίς κανένα κορυφαίο πλανήτη και στα τελευταία πάλι υπερισχύει η ΣΕΛΗΝΗ στην Νέα Σελήνη της 24/11/22 και την Νέα Σελήνη της 23/12/2022. Συμπερασματικά το 2022 επικεφαλείς πλανήτες είναι με πρωτιά η ΣΕΛΗΝΗ και κατόπιν ο ΑΡΗΣ και ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ με ότι συμβολισμό εμπεριέχουν όπως προαναφέραμε.
ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ
Ξεκινάμε από το κλειδί του 2022 τον ΔΙΑ:
✔ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥ 1ο
στις 29/12/2021 κάνει την είσοδό του στον ΙΧΘΥ, θα τρέξει γρήγορα όλο το ζώδιο και θα παραμείνει εκεί μέχρι 4/5/2022. Μεγάλοι τυχεροί λοιπόν το πρώτο ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ του 2022 από αυτήν την θέση του Δία θα είναι οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΣΚΟΡΠΙΟΙ και ΠΡΩΤΟΙ από όλους οι ΙΧΘΥΕΣ που θα γευτούν δώρα και διευκολύνσεις στην καριέρα τους, στις σχέσεις τους τις ερωτικές και επαγγελματικές, σε ταξίδια και σπουδές αλλά και οικονομικά δώρα. Ειδικά οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ των τελευταίων ημερών του Γ Δεκαήμερου που ταλαιπωρούνται από τον Πλούτωνα το έχουν πολύ ανάγκη όπως και οι ΣΚΟΡΠΙΟΙ του Β Δεκαημέρου που βάλλονται από Κρόνο και Ουρανό. Ευκαιρίες και εύνοια για δράσεις θα λάβουν από τον ΔΙΑ στον ΙΧΘΥ και τα ζώδια της ΓΗΣ οι ΤΑΥΡΟΙ, οι ΠΑΡΘΕΝΟΙ και οι ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ. Το κυριότερο όμως είναι ότι όλοι οι παραπάνω και κυρίως οι τρείς του ΝΕΡΟΥ (Ιχθύς, Καρκίνος και Σκορπιός) θα νοιώσουν καλύτερα ψυχολογικά και θα δυναμώσει η πίστη και η ελπίδα μέσα τους. Εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι ο ΔΙΑΣ στον ΙΧΘΥ το πρώτο τετράμηνο θα ευνοήσει και τους υπόλοιπους τρεις ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥΣ (ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ και ΤΟΞΟΤΕΣ). Οι ΠΑΡΘΕΝΟΙ θα λάβουν τα δώρα του Δία από σύντροφο και συνεργάτες, οι ΔΙΔΥΜΟΙ στα επαγγελματικά τους και την δημόσια εικόνα τους, οι ΤΟΞΟΤΕΣ στο σπίτι, στην οικογένεια και σε ακίνητα. Tip: ΔΙΔΥΜΟΙ και ΤΟΞΟΤΕΣ απλώς να προσέξουν υπερβολές και ακραίους ενθουσιασμούς γιατί θα δεχτούν τον ΔΙΑ με τετράγωνα.
✔ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΡΙΟΥ 1ο
Στις 11/5/2022 ο Δίας εισέρχεται στον ΚΡΙΟ όπου θα παραμείνει μέχρι 27/10/2022 φτάνοντας μέχρι την 8η μοίρα. Σε αυτήν την θέση για ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ θα ευνοήσει πολύ τους ΚΡΙΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ και ΤΟΞΟΤΕΣ αλλά και σε δεύτερο βαθμό ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ φέρνοντας τα αντίστοιχα δώρα ίσως και καλύτερα του Ιχθύ γιατί ο ΔΙΑΣ στον ΚΡΙΟ θα δράσει έντονα και ορμητικά σε επάγγελμα, σχέσεις και οικονομικά, ταξίδια και έρωτες. Θα κάνει στάση για ΑΝΑΔΡΟΜΗ στις 28 Ιουλίου στην 8η μοίρα και θα παραμείνει ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 28/10. Εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι θα ευνοήσει και τους υπόλοιπους τρεις ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΥΣ (ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ). Οι ΖΥΓΟΙ θα λάβουν τα δώρα του Δία από σύντροφο και συνεργάτες, οι ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ στα επαγγελματικά τους και την δημόσια εικόνα τους και οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ στο σπίτι, την οικογένεια και έσοδα από ακίνητα. Tip: ΚΑΡΚΙΝΟΙ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ απλώς να προσέξουν υπερβολές και ακραίους ενθουσιασμούς γιατί θα δεχτούν τον ΔΙΑ με τετράγωνα.
✔ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥ 2ο
Στις 28/10/ 2022 ο Δίας θα ξαναμπεί στον ΙΧΘΥ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ όπου θα παραμείνει μέχρι την 28η μοίρα του ζωδίου και θα ευνοήσει και πάλι τους ΙΧΘΥΕΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ και ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ γεννημένους τις πέντε τελευταίες ημέρες του Γ Δεκαήμερου και σε δεύτερο βαθμό τις τελευταίες μοίρες των ΤΑΥΡΩΝ, ΠΑΡΘΕΝΩΝ και ΑΙΓΟΚΕΡΩΝ. Βοήθεια θα λάβουν τότε και οι 5 τελευταίες ημέρες του Γ Δεκαήμερου ΔΙΔΥΜΩΝ και ΤΟΞΟΤΩΝ.
✔ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΡΙΟΥ 2ο
20 Δεκέμβρη του 22 ξαναμπαίνει ο ΔΙΑΣ οριστικά στον ΚΡΙΟ οπότε δώρο Χριστουγέννων και χαράς ευαγγέλια και πάλι για τα ζώδια της ΦΩΤΙΑΣ και του ΑΕΡΑ με την μερίδα του λέοντος να πηγαίνει στους ΚΡΙΟΥΣ που θα πραγματοποιήσουν εντυπωσιακές ενάρξεις το 2022-2023 σε σχέσεις και επιχειρηματικές και προσωπικές -ερωτικές. Μην ξεχνάμε και την εύνοια που θα έχουν από τον ΔΙΑ-ΚΡΙΟ και ΖΥΓΟΙ, ΚΑΡΚΙΝΟΙ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ με τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε πιο πριν στο 1ο διάστημα του Κριού.
Σημαντικό να αναφέρουμε ότι ναι μεν ο ΔΙΑΣ βρίσκεται σε καλή θέση στον ΙΧΘΥ γιατί ο πλανήτης είναι ο παλιός κυβερνήτης του, αλλά όχι τόσο δυνατή όσο η θέση του Δία στον ΤΟΞΟΤΗ που είναι και η ημερινή κατοικία του ΔΙΑ.
Θυμάστε πόσο πιο ευχάριστο ήταν το 2019 που ο Δίας ήταν στον Τοξότη έστω και αν ήταν ο προθάλαμος του 2020;;
Ο Δίας και ο Κρόνος είναι συναιρέτες του Ήλιου και προτιμάνε τα ημερινά ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Στον ΙΧΘΥ λοιπόν ο ΔΙΑΣ που αγαπάει την ημέρα κολυμπάει στο νυχτερινό αχανές στοιχείο του ΝΕΡΟΥ και ναι θα φέρει συμπόνια, αλτρουισμό, αλληλοβοήθεια, πίστη στο Θείο, όραμα και ελπίδα, φαρμακευτικές θεραπείες και μεγάλη ώθηση στην τέχνη και τους καλλιτέχνες, αλλά από την άλλη στο χαοτικό ζώδιο του ΙΧΘΥ και σε συνέργεια με τον ονειρικό ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ο ΔΙΑΣ που πάντα μεγιστοποιεί ότι συναντά (είτε το καλό είτε το κακό) το πιθανότερο είναι να φέρει και ψυχολογικές μεταπτώσεις, παραίτηση από την οδυνηρή πραγματικότητα, τάσεις φυγής από ευθύνες και πιέσεις και καταφυγή σε ουσίες φάρμακα-ναρκωτικά και αλκοόλ, υπνηλίες και σωματικές εξασθενήσεις. Ίσως και απατηλές ονειροπολήσεις και οράματα επαγγελματικά και προσωπικά που να οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις.
Θα αυξηθεί όμως η διαίσθηση και η φαντασία που πιθανόν να βοηθήσει όσους ξέρουν να την λειτουργούν ώστε να αποφύγουν λάθη. Επίσης δείχνει με την σύνοδο ΔΙΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ το πρώτο τετράμηνο του 22 ότι θα χαλαρώσει η διχόνοια και η ένταση στον πλανήτη μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων και θα τους ενώσουν τα κοινά προβλήματα - ερωτηματικά και η κοινή τους «μοίρα» κόντρα στην πανδημία.
Άλλη συνέπεια της συνόδου ΔΙΑ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στον Ιχθύ μπορεί να είναι η ουτοπική αναζήτηση της παλιάς μας ονειρικής ζωής και ευημερίας από εύπορες κυρίως ομάδες πολιτών που αναζητούν τώρα δεύτερη κατοικία σε άλλα κράτη πιο ελεύθερα και μακρινά.
Εκτός από τον ΔΙΑ οι υπόλοιποι ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ θα παραμείνουν στα ζώδια που βρίσκονται:

❗ΚΡΟΝΟΣ
Παραμένοντας στον ΥΔΡΟΧΟΟ όλο το 22 θα εξακολουθεί να πιέζει με ευθύνες, υποχρεώσεις και περιορισμούς συν ακυρώσεις στην χαρά και τα θέλω τους ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ. Θα είναι ευνοϊκός και θα βοηθήσει να υλοποιήσουν έργα μακρόπνοα και σχέσεις σοβαρές τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ και ΖΥΓΟΥΣ κυρίως του Β Δεκαήμερου αλλά και ΚΡΙΟΥΣ και ΤΟΞΟΤΕΣ του Β Δεκαήμερου επίσης. Θα είναι ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ από Ιούνιο έως και τέλη Οκτωβρίου του 22 καθυστερώντας τότε μεγάλα έργα και κρίνοντας εκεί πρόσωπα εξουσίας και διεθνείς οργανισμούς και θεσμούς στο κατά πόσο άμεμπτοι και δίκαιοι έχουν υπάρξει. Θα ζήσουμε το καλοκαίρι ανατροπές σε πολιτικά συστήματα αλλά και εμμονή ολοκληρωτικών κυβερνήσεων να διατηρήσουν πάση θυσία την εξουσία τους. Θα δούμε και πολλές ταραχές και διαδηλώσεις με βία και συγκρούσεις το καλοκαίρι προς τα τέλη ΙΟΥΛΙΟΥ αλλά και ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΟΚΤΩΒΡΙΟ και ΝΟΕΜΒΡΙΟ που ο ΚΡΟΝΟΣ δυστυχώς θα σχηματίσει ευτυχώς το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ του με τον ΟΥΡΑΝΟ βγάζοντας θέματα ανατρεπτικά και περιοριστικά και πάλι όσον αφορά οικονομία, χρήμα και τράπεζες και τις ελευθερίες των πολιτών λόγω πανδημίας και εμβολίων. Καλό είναι λόγω ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ του από ΙΟΥΝΙΟ έως ΟΚΤΩΒΡΙΟ του 22 σε προσωπικό επίπεδο να μην αναλάβουμε έξτρα ευθύνες και να μην αναλάβουμε απαιτητικά και σοβαρά projects γιατί μάλλον θα δυσκολευτούμε να τα διεκπεραιώσουμε.

❗ΟΥΡΑΝΟΣ
Θα βρίσκεται όλο το 2022 στην πτωτική για αυτόν θέση του ΤΑΥΡΟΥ εντείνοντας και ενεργοποιώντας περισσότερο όλη την χρονιά τους Δεσμούς της Σελήνης σε Ταύρο - Σκορπιό. Συνεχίζει από το 2018 να μας βγάζει αμείλικτα από την «βολή» μας, να τινάζει στον αέρα τα κεκτημένα μας και τα status quo αλλάζοντας τα πάντα. Η αίσθηση της ασφάλειας με τον Ουρανό στον Ταύρο εξανεμίζεται και εκ των πραγμάτων αναγκαζόμαστε να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας. Έχει αξία η «ύλη» και η κατανάλωση τελικά ή το πνεύμα και οι ανθρώπινες ουσιαστικές σχέσεις;; Σε αυτήν την διαδικασία επαναξιολόγησης μας βάζει ο ΟΥΡΑΝΟΣ μέχρι το 2025.
Ο πλανήτης στον ΤΑΥΡΟ ανατρέπει κυρίως την ζωή των ΣΤΑΘΕΡΩΝ (ΤΑΥΡΩΝ, ΛΕΟΝΤΩΝ, ΣΚΟΡΠΙΩΝ και ΥΔΡΟΧΟΩΝ) του Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ με ανατροπές, αλλαγές αιφνίδιες στην ζωή τους αλλά και ανανέωση σε όσους αποφασίσουν να αποδεχτούν το καινούργιο και να εναρμονιστούν με την ροή και την ενέργειά του. Μετακομίσεις, αλλαγές σε συντρόφους, νέοι έρωτες και φίλοι, δουλειά αλλά και εμφάνιση, όλα είναι πιθανά όπως πιθανές είναι και δυσάρεστες εκπλήξεις και σοκ και απώλειες. Θα είναι βοηθητικός τουναντίον για αλλαγές και είσοδο του καινούργιου στην ζωή των ΠΑΡΘΕΝΩΝ, ΑΙΓΟΚΕΡΩΝ αλλά και ΚΑΡΚΙΝΩΝ και ΙΧΘΥΩΝ του Β Δεκαήμερου. Με την είσοδο της νέας χρονιάς είναι ανάδρομος αλλά θα κάνει στάση για ΟΡΘΟΔΡΟΜΗΣΗ στην 10η μοίρα του Ταύρου στις 18/1/22 και από εκείνη την μέρα τα γεγονότα, οι επαναστατικές αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις που θα φέρει και θα παγιώσει θα τρέχουν καταιγιστικά μέχρι 24/8/22 όπου θα κάνει στάση για ΑΝΑΔΡΟΜΗ στην 18η μοίρα. Το διάστημα της αναδρομής του θα βγάλει παγκόσμια φανατισμό και σκληρότητα και θα εκκολάπτονται εντάσεις και αναρχία που θα εκδηλωθούν μόλις επανέρθει ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ 23/1/2023. Στα προσωπικά μας όταν είναι ανάδρομος μας φρενάρει την ορμή κάνοντάς μας να συσσωρεύουμε ένταση και νεύρα που ξεσπάνε άτσαλα στο περιβάλλον μας κάνοντάς μας ένα «είδος επαναστάτη χωρίς αιτία». Φρόνιμο είναι να ελέγχουμε τις αντιδράσεις μας τότε και να προγραμματίζουμε όσο γίνεται συνειδητά στο μυαλό μας τις επόμενες κινήσεις και τις αλλαγές βάζοντάς τις σε εφαρμογή την περίοδο ορθοδρόμησης. Επίσης την περίοδο του τελευταίου τετράμηνου του 22 που θα είναι και ο ΑΡΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ από τέλη Οκτωβρίου συστήνεται να μην ρισκάρουμε γιατί το νευρικό μας σύστημα δεν συντονίζεται σωστά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην δουλειά μας και τα προσωπικά μας για να μην τα τινάξουμε άτσαλα στον αέρα και μετανιώσουμε μετά.

❗ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Θα κινηθεί στις 6 πρώτες ημέρες του Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ του ΙΧΘΥ ή αλλιώς από την 20ή έως την 26 μοίρα επηρεάζοντας δύσκολα τους ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥΣ (ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΙΧΘΥΕΣ) του Α ΜΙΣΟΥ του Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ. Τους θολώνει την κρίση και την λογική οδηγώντας αρκετούς από αυτούς να κυνηγούν χίμαιρες ή να δέχονται εξαπατήσεις και απογοητεύσεις. Οι ΠΑΡΘΕΝΟΙ θα τις δεχτούν από συντρόφους και συνεργάτες. Από λάθος επιλογές και κατευθύνσεις στην καριέρα τους δέχονται πλήγμα στην δημόσια εικόνα τους και στο περιβάλλον εργασίας οι ΔΙΔΥΜΟΙ που μπορεί να φτάσει μέχρι και σε απώλεια εργασίας. Οι ΤΟΞΟΤΕΣ θα αντιμετωπίσουν απώλειες σε ακίνητα και επενδύσεις ακινήτων, θέματα υγείας σε άτομα της οικογένειας ή και κλοπή ή υδραυλικές βλάβες στο σπίτι. Οι ΙΧΘΥΕΣ που είναι τόσοι οικείοι με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ θα ωφεληθούν όσοι είναι καλλιτέχνες ή συγγραφείς ή θεραπευτές και όσοι ασχολούνται με την ναυτιλία, τα φάρμακα, τα χημικά ή την μεταφυσική και πνευματισμό. Οι υπόλοιποι θέλει προσοχή να μην ονειρεύονται ουτοπίες σε σχέσεις και προσωπικές τους επιλογές. Ο Ποσειδώνας δίνει σε όλους τους ΙΧΘΥΕΣ έξτρα οξυμένη διαίσθηση και πρέπει να την εμπιστεύονται γιατί συχνά τους σώζει από κακοτοπιές. Θα είναι βοηθητικός αντίθετα για ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΤΑΥΡΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ του Γ Δεκαήμερου στο να συναντήσουν έναν ιδανικό έρωτα, να δημιουργήσουν τέχνη, να έχουν οραματισμό και φαντασία σε ότι κάνουν ή και να πραγματοποιήσουν ένα παλιό τους όνειρο.
Θα βρίσκεται σε ΑΝΑΔΡΟΜΗ από τέλη Ιουνίου 22 έως 4 Δεκεμβρίου 22 όπου θα διογκώσει τα συναισθήματά μας και θα αναστατώσει τον ψυχισμό μας και την κρίση που θα λειτουργεί ουτοπικά. Λάθος έρωτες και κατάχρηση ουσιών και αλκοόλ τότε και προσοχή σε μολύνσεις και λάθος φάρμακα.

❗ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Θα κινηθεί όλο το 2022 από την 25η έως την 28η μοίρα του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και θα μεταλλάσσει μέσα από κρίσιμα εξωτερικά γεγονότα ή εσωτερικές διαδικασίες τις ζωές των ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΩΝ (ΚΡΙΩΝ, ΚΑΡΚΙΝΩΝ. ΖΥΓΩΝ, ΑΙΓΟΚΕΡΩΝ) γεννημένων τις ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ πρώτες ημέρες του Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ. Ο Πλούτωνας είναι βαθύς εσωτερικός πλανήτης που κινείται αργά και δεν αντιλαμβανόμαστε άμεσα την ψυχολογική και εξωτερική επιρροή του. Τελειώνοντας την διέλευσή του από τον Ήλιο μας ή τον Ωροσκόπο ή την Σελήνη μας κυρίως αφήνει την μεταμορφωτική σφραγίδα του στο Είναι μας είτε ψυχικά είτε σωματικά. Τους ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ του τρίτου δεκαήμερου τους μεταλλάσει σε καθαρά προσωπικό επίπεδο στο Εγώ τους δηλαδή κάνοντας και τους ίδιους απόλυτους και χειριστικούς στο να πετύχουν τους στόχους τους επιβάλλοντας την θέλησή τους στο περιβάλλον τους. Οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ του τρίτου δ. θα δεχθούν αυτές τις μεταμορφωτικές αλλαγές από τους σημαντικούς άλλους της ζωής τους συντρόφους, παιδιά και συνεργάτες. Οι ΖΥΓΟΙ του τρίτου δ. θα δεχθούν τις μεταλλάξεις του Πλούτωνα στο σπίτι και στην οικογένεια, και τους γονείς τους κυρίως. Οι ΚΡΙΟΙ του τρίτου δ. θα μεταμορφώσουν τα επαγγελματικά τους και την δημόσια εικόνα τους ή θα αλλάξουν παντελώς στόχους ζωής. Κοσμικά ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ καθότι κινείται στις τελευταίες δύσκολες καρμικά μοίρες σκληραίνει την στάση των αδίστακτων εξουσιών και δίνει το κρεσέντο στην απολυταρχική και χειριστική πολιτική τους απλώνοντας ένα σκοτεινό πέπλο κρίσιμων και μοιραίων γεγονότων σε όλον τον πλανήτη. Ένας καρμικός πλανήτης σαν τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ που συναντήθηκε με τον άλλο μεγάλο καρμικό πλανήτη τον ΚΡΟΝΟ σε σύνοδο το 2020 άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι και μεταλλάσει την ανθρωπότητα σε κάτι νέο που δεν είναι έτοιμη να αποδεχθεί και να αντιμετωπίσει. Θα γυρίσει ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ τέλος ΑΠΡΙΛΗ μέχρι αρχές ΟΚΤΩΒΡΗ 22 φέρνοντας στο φως και άλλα οικονομικά σκάνδαλα, θέματα φορολογίας και δημοσίου αλλά και μαύρου χρήματος, θέματα του υποκόσμου και διώξεις εγκλήματος. Θα γίνεται μία πάλη κρυφή ανάμεσα στην διαφθορά και την διαφάνεια που θα έρθει στο φως όταν γίνει ορθόδρομος. Προσωπικά μας ξαναφέρνει η περίοδος αναδρομής του αντιμέτωπους με παλιές φοβίες και εμμονές και είναι ιδανικό διάστημα να ασχοληθούμε με την ψυχή μας και το βαθύτερο υποσυνείδητο καθαρίζοντας και λύνοντας θέματα που δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε.

💢ΟΨΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ
Στις σημαντικότερες όψεις των μεγάλων (ΔΙΑΣ, ΚΡΟΝΟΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, ΟΥΡΑΝΟΣ, ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ) του 2022 συμμετέχει ο πλανήτης- κλειδί για το 2022 ο ΔΙΑΣ όπως προαναφέραμε:
❗Α. ΔΙΑΣ (Ιχθύς) σε φθίνων ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ (Ταύρο) στην 11η μοίρα.
Η όψη ενεργή τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ του 22 από 11/2 - 24/2, με ΚΟΡΥΦΩΣΗ από 16 - έως 20/2.
Θεωρείται όψη ξαφνικού γυρίσματος τύχης και οικονομικών ευκαιριών, επιστημονικών ανακαλύψεων και πρωτοπορίας. Πιθανές αλλαγές σε νόμους και διατάγματα σε θέματα υγείας ας ελπίσουμε προς το ευνοϊκότερο και με περισσότερους βαθμούς ελευθερίας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά όμως γιατί ο συνοδικός κύκλος ΔΙΑ - ΟΥΡΑΝΟΥ είναι τώρα καθοδικός. Θα βοηθήσει η όψη περισσότερο ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ αλλά και ΤΑΥΡΟΥΣ και ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ των 2 τελευταίων ημερών του Α Δεκαήμερου και των 3 πρώτων ημερών του Β δεκαήμερου θα τους φέρει ευκαιρίες σε χρήμα, νομικά θέματα ή σπουδές και επέκταση στο εξωτερικό. Θέλει προσοχή όμως σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις γιατί παράλληλα λειτουργεί και η δυσμενής όψη ΔΙΑ - ΠΛΟΥΤΩΝΑ που αναλύουμε παρακάτω.
❗Β. ΔΙΑΣ (Ιχθύς) σε 45 μοίρες με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ σε ανοδική φάση του κύκλου.
Η όψη ενεργή από 18/2 έως 28/2 με κορύφωση από 22-25/2
Όψη πλουτοκρατίας και φήμης που βγάζει όμως εδώ λόγω σκληρής γωνίας επιδίωξη με φανατικό τρόπο στόχων και σκοπών, εκμετάλλευση των πολιτών από πλουτοκράτες και απώλειες κοινωνικής θέσης. Ο Γερμανός αστρολόγος Εμπερτιν αναφέρει για αυτήν την όψη στην δυσμενή της ερμηνεία: «η ατυχία κάποιου να χάσει σχεδόν τα πάντα - σύλληψη- προφυλάκιση». Δεν θέλω να πιστέψω ότι μπορεί και να αφορά απομόνωση νοσούντων από τον ιό σε κέντρα απομόνωσης ή και συλλήψεις ανεμβολίαστων. Ελπίζω να αφορά υψηλά ιστάμενους που εξαπατούν την ανθρωπότητα. Μπορεί να δώσει και νέα μεταναστευτικά κύματα είτε χειρισμό του μεταναστευτικού θέματος ή γεγονότα θρησκευτικού φανατισμού. Εννοείται και κρυφή μεταφορά πλούτου σε κάποιους ισχυρούς που κρατάν τα ηνία του πλανήτη.
❗Γ. ΔΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στον ΙΧΘΥ στην 23-24η μοίρα.
Ενεργή από ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 22 – 10 ΜΑΙΟΥ 22 με κορύφωση 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 22.
Αναφερθήκαμε για την σημαντική σύνοδο αυτή στην αρχή του άρθρου για το πόσο θα φέρει ιδεαλισμό, συμπόνια και αλληλεγγύη στους ανθρώπους, έμπνευση, φαντασία, όραμα και Πίστη. Θα βοηθήσει την παραγωγή όμορφης τέχνης και θα ευνοήσει όλους τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους του πνεύματος αλλά και όσους ασχολούνται με διαλογισμό και οραματισμό. Επίσης την παραγωγή φαρμάκων και θεραπειών. Στην αρνητική της έκφανση αυτή η σύνοδος θα φέρει και ενδυνάμωση ασθενειών και δυστυχώς και απώλεια και άλλων ανθρώπων, έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχοπτώσεις και πλημμύρες. Επίσης και φαινόμενα μεγάλης κερδοσκοπίας μέσα από τα χρηματιστήρια και τις επενδύσεις για αυτό θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ του 2022 σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.
❗Δ. ΔΙΑΣ σε 45 μοίρες φθίνουσα με ΟΥΡΑΝΟ
Θα είναι ενεργή η όψη τρεις φορές μέσα στο 2022:
α) 7/5 - 13/5 με κορύφωση 11/5
β) 24/9 - 30/9 με κορύφωση 28/9
γ) 20/12- 26/12 με κορύφωση 24/12
Είναι δύσκολη αυτή η όψη του ΔΙΑ με τον ΟΥΡΑΝΟ γιατί είναι το τελευταίο καθοδικό μισό τετράγωνο πριν την σύνοδό τους το 2024. Όψη πεσιμισμού αλλά και παράνομων δραστηριοτήτων και άστοχων βιαστικών κινήσεων λόγω υπεραισιοδοξίας που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες. Όψη κακών επιστημονικών αποφάσεων και τεχνολογικών επιτευγμάτων και εφευρέσεων με αμφίβολη ηθική υπόσταση. Πρέπει να προσέχουμε αυτήν την περίοδο τα βιαστικά συμπεράσματα από ξαφνική και παροδική τύχη.
❗Ε. ΔΙΑΣ στον ΚΡΙΟ σε 45 μοίρες με τον ΚΡΟΝΟ στον ΥΔΡΟΧΟΟ
Θα είναι ενεργή ή όψη 2 φορές:
α) 17/7 - 23/7 με κορύφωση 21/7
και
β) 17/9 - 23/9 με κορύφωση 21/9
Είναι το πρώτο ανιόν μισό τετράγωνο των δύο πλανητών μετά την μεγάλη τους Σύνοδο τον Δεκέμβριο του 20. Όταν συναντιούνται το «πνεύμα του Νόμου» (ΔΙΑΣ) και το «γράμμα του Νόμου» (ΚΡΟΝΟΣ) σε σκληρή όψη έστω και ανοδικού κύκλου δείχνει κακοδιοίκηση και δυσνομία. Μη ευνοϊκοί νόμοι εισάγονται για την ανθρωπότητα και δυσμενείς αποφάσεις στα δικαστήρια. Αναγκαστικές αλλαγές με περιορισμούς και φυλακίσεις σε κάποιες καταστάσεις και ευχόμαστε να μην φτάσουν οι παγκόσμιες κυβερνήσεις σε ακραία μέτρα απομόνωση και φυλάκιση πολιτών που αρνούνται τους εμβολιασμούς και να μην γίνουν ταραχές στους δρόμους και συλλήψεις ατόμων.

➰ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ
Το 2022 οι τέσσερεις εκλείψεις της χρονιάς πραγματοποιούνται στον άξονα ΤΑΥΡΟΥ/ΣΚΟΡΠΙΟΥ και κοσμικά τα γεγονότα θα κινηθούν εκεί που προαναφέραμε στους δεσμούς της Σελήνης. Θα επηρεάσουν τους ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ αλλάζοντας τα δεδομένα τους και προχωρώντας τους μπροστά μέσα από δύσκολα γεγονότα, συνειδητοποιήσεις, απώλειες και κλεισίματα κύκλων που ανοίγουν την πόρτα σε κάτι νέο στην ζωή τους. Οι εκλείψεις από την άλλη δεν είναι πάντα αφαιρετικές. Σε ευνοϊκές γωνίες με σημαντικούς προσωπικούς πλανήτες μας, Ωροσκόπο, ή Μεσουράνημα μας βοηθάνε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία σημαντικά έργα. Ακόμα και στις δύσκολες γωνίες όταν η ζωή μας διψάει για κάτι νέο και ανανεωτικό μπορούν να μας το φέρουν. Συνήθως μετά από συνειδητοποιήσεις και αποκαλύψεις της αλήθειας που φέρνουν οι Σεληνιακές εκλείψεις στις δύσκολες γωνίες με προσωπικά σημεία μας, οι Ηλιακές που ακολουθούν μας ανοίγουν ένα νέο κύκλο ζωής έστω και μέσα από απώλειες.
Συγκεκριμένα:
❗1. 30/4: Ηλιακή μερική έκλειψη στην 10η μοίρα του ΤΑΥΡΟΥ σε σύνοδο με ΟΥΡΑΝΟ. Επηρεάζει το τέλος του Α και την αρχή του Β Δεκαήμερου των ΣΤΑΘΕΡΩΝ φέρνοντάς τους ξαφνικές αλλαγές, ανανεωτικές ενάρξεις και απελευθέρωση από καταστάσεις που λιμνάζουν στην ζωή τους.
❗2. 16/5 : Σεληνιακή Ολική στην 25η μοίρα του άξονα ΤΑΥΡΟΥ / ΣΚΟΡΠΙΟΥ επηρεάζει το Γ Δεκαήμερο των ΣΤΑΘΕΡΩΝ. Δύσκολη στερητική έκλειψη σε τετράγωνο με ΚΡΟΝΟ. Θλίψη, απώλειες, αποχωρισμοί, ακυρώσεις, Όρια και ευθύνες.
❗3. 25/10: Ηλιακή μερική έκλειψη στην 2η μοίρα του ΣΚΟΡΠΙΟΥ. Επηρεάζει το Α Δεκαήμερο των ΣΤΑΘΕΡΩΝ. Κλεισίματα κύκλων και ενάρξεις σε ερωτικά και οικονομικά μπλεγμένες με απογοήτευση, διλήμματα και θολή δράση. Θέλει προσοχή.
❗4. 8/11: Σεληνιακή Ολική στην 16η μοίρα του άξονα ΤΑΥΡΟΥ - ΣΚΟΡΠΙΟΥ. Επηρεάζει το Β Δεκαήμερο των ΣΤΑΘΕΡΩΝ. Συνειδητοποιήσεις που πονάνε, αλήθειες και ξεκαθαρίσματα επαγγελματικά, συναισθηματικά και ερωτικά.

🌀ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ
❗ΕΡΜΗΣ
Ο πλανήτης της σκέψης, του εμπορίου, της επικοινωνίας, της μάθησης και της νεολαίας θα αναδρομήσει ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ φορές το 22.
1. 14/1 στάση για αναδρομή στην 10η ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ορθοδρόμηση 4/2 στην 24η ΑΙΓΟΚΕΡΩ.
2. 10/5 στάση για αναδρομή στην 4η ΔΙΔΥΜΟΥ και ορθοδρόμηση 3/6 στην 26η ΤΑΥΡΟΥ.
3. 10/9 στάση για αναδρομή στην 9η μοίρα του ΛΕΟΝΤΑ και ορθοδρόμηση 2/10 στην 24η μοίρα ΠΑΡΘΕΝΟΥ.
4. η χρονιά κλείνει με στάση για αναδρομή στις 29/12 στην 24η ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ορθοδρόμηση 18/1/2023 στην 8η ΑΙΓΟΚΕΡΩ.
Την περίοδο του ανάδρομου ΕΡΜΗ να θυμίσουμε δεν υπογράφουμε σημαντικά συμβόλαια, δεν κλείνουμε εισιτήρια για μεγάλα και σημαντικά ταξίδια, δεν αγοράζουμε ακριβά ηλεκτρονικά είδη ή μέσα μεταφοράς και γενικά κάνουμε αναδίπλωση και κλείνουμε απλώς εκκρεμότητες παρελθοντικές.

❗ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Η κυρία του έρωτα και των οικονομικών θα αναδρομήσει τον 19 ΔΕΚΕΜΒΡΗ του 21 στην 26η μοίρα ΑΙΓΟΚΕΡΩ και θα γυρίσει ορθόδρομη στις 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ του 22 στην 11η μοίρα του ΑΙΓΟΚΕΡΩ. Έχω γράψει για την αναδρομή της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ διεξοδικά στο άρθρο μου: 
https://www.facebook.com/108397004667595/posts/261759562664671/?d=n
Σε περίοδο ανάδρομης Αφροδίτης αποφεύγουμε ενάρξεις συνεργασιών, σχέσεων ερωτικών, αισθητικές επεμβάσεις καλλωπισμό, ανακαινίσεις και αλλαγές χρωμάτων, αγορές ακριβών ρούχων και γάμους.

❗ΑΡΗΣ
Ο πλανήτης της δράσης, του πολέμου και της libido μπαίνει σε στάση για αναδρομή στην 25η μοίρα του ΔΙΔΥΜΟΥ στις 30/10 δυσκολεύοντας περισσότερο το Φθινόπωρο και τα Χριστούγεννα του 22. Θα γυρίσει ορθόδρομος στις 12/01/23 στην 8η μοίρα του ΔΙΔΥΜΟΥ. Θα καθυστερήσει και θα αγχώσει όλους τους ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥΣ στην δράση και τις επιδιώξεις τους κάνοντάς τους νευρικούς και ευέξαπτους και θα ξαναφέρει στο προσκήνιο για τελευταία φορά τις εκλείψεις του 21. Θέματα υγείας που κυρίως αφορούν τα παιδιά στο προσκήνιο με ένταση και διαξιφισμούς και αντιπαλότητες, θέματα με το internet και black - out τότε και καθυστερήσεις στις επικοινωνίες, μεταφορές και το εμπόριο. Θέματα υγείας με τον κορωναιό και πάλι στο προσκήνιο.
Με ανάδρομο ΑΡΗ αποφεύγουμε χειρουργεία, επικίνδυνες αθλητικές δραστηριότητες, ενάρξεις επιχειρησιακές σημαντικές καθώς και σοβαρές διεκδικήσεις.

⛎ΖΩΔΙΑ
Όσον αφορά τους ευνοημένους και λιγότερο ευνοημένους το 2022 κατηγοριοποιώ τα ζώδια ανά δεκαήμερα σε τρεις μεγάλες ομάδες κατά προσεγγιστική σειρά εύνοιας:
ΟΜΑΔΑ 1η και ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ
ΙΧΘΥΕΣ Α και Β Δεκαήμερο
ΚΡΙΟΙ Α και Β Δεκαήμερο
ΚΑΡΚΙΝΟΙ Α και Β Δεκαήμερο
ΣΚΟΡΠΙΟΙ Α
ΤΟΞΟΤΕΣ Α και Β Δεκαήμερο
OΜΑΔΑ 2η  κατά σειρά εύνοιας
ΛΕΟΝΤΕΣ Α
ΙΧΘΥΕΣ Γ  
ΚΡΙΟΙ Γ
ΚΑΡΚΙΝΟΙ Γ
ΥΔΡΟΧΟΟΙ Α
ΔΙΔΥΜΟΙ Α και Β
ΖΥΓΟΙ Α και Β
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ Α και Β
ΠΑΡΘΕΝΟΙ Α και Β
ΤΑΥΡΟΙ Α
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ Γ
ΣΚΟΡΠΙΟΙ Γ
ΖΥΓΟΙ  Γ
ΟΜΑΔΑ 3η κατά σειρά εύνοιας
ΔΙΔΥΜΟΙ Γ
ΤΟΞΟΤΕΣ Γ
ΠΑΡΘΕΝΟΙ Γ
ΛΕΟΝΤΕΣ Γ
ΥΔΡΟΧΟΟΙ Γ
ΤΑΥΡΟΙ Γ
ΣΚΟΡΠΙΟΙ Β
ΛΕΟΝΤΕΣ Β
ΥΔΡΟΧΟΟΙ Β
ΤΑΥΡΟΙ Β
Κλείνοντας το 2022 φαίνεται να είναι η τρίτη χρονιά μετά το 2020 που θα δοκιμάσει εκ νέου τις αντοχές μας, μία χρονιά καρμική και μεταμορφωτική με δυνατές προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για τους ευνοημένους. Η ανθρωπότητα έχει να διαβεί ένα δύσκολο μονοπάτι ίσως γιατί ολιγώρησε και αδιαφόρησε και δεν πήρε τα μηνύματα για να δράσει εναντίον των κρατούντων όταν έπρεπε. Ποτέ δεν είναι αργά όμως, η ισχύς εν τη ενώσει και ακόμα και τώρα την ύστατη στιγμή οι πολίτες έχουν τον λόγο. Η θα επαναστατήσουν ή θα παραδώσουν την ζωή τους και την ελευθερία τους στην ελίτ των λίγων και ισχυρών. Αυτοί που θα επιβιώσουν θα είναι όσοι αντιληφθούν τα σημεία των καιρών και δράσουν ομαδικά και με σύμπνοια επιτυχημένα είτε σε οικογενειακό, είτε σε κοινωνικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η χρονιά που αναμένουμε όλοι με κρατημένη την ανάσα και που απαιτεί από εμάς ΝΑ ΕΠΑΝΕΦΕΥΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, θα είναι το τούνελ – σταθμός που ανάλογα με το τι θα πράξει η ανθρωπότητα θα ανοίξει την φωτεινή ή την σκοτεινή δίοδο προς το 2023-2024 τα οποία θα είναι και τα έτη που θα δείξουν προς τα πού βαδίζει κυριολεκτικά ο πλανήτης μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: (Οι προβλέψεις βάσει του προσωπικού γενέθλιου χάρτη μας είναι πάντα πολύ περισσότερο ακριβείς από τις γενικές ζωδιακές προβλέψεις).
Ευχές σε όλους για ένα ανέφελο και παραγωγικό και κυρίως με υγεία 2022!!!
Άννα Μπήρου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια