Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2022

1 Ιανουαρίου- τρίγωνο Ήλιου/Ουρανού-ενθουσιασμός, θετική αλλαγή, βελτίωση, πρόοδος
2 Ιανουαρίου- Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω -Φεγγάρι του Λύκου
Ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο στις 9:10 π.μ.
5 Ιανουαρίου- εξάγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα– ευαισθησία, τέχνη, ρομαντισμός
9 Ιανουαρίου-σύνοδος Ηλίου/Αφροδίτης– δημιουργική έκφραση, αγάπη, δημοσιότητα, άνοδος, έρωτας
11 Ιανουαρίου- εξάγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα– ταξίδι, ευαισθησία, καλή υγεία, η ψυχή, αστάθεια.
Τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα– μειονεκτικότητα, κακοκεφιά, αυτοκαταστροφή, αρνητικότητα
14 Ιανουαρίου-Ο Ερμής σε αναδρομή πορεία στην 10η μοίρα του Υδροχόου
16 Ιανουαρίου- σύνοδος Ηλίου/Πλούτωνα– βαθιές επιθυμίες για δύναμη  και εξουσία, μεγάλα πάθη.
18 Ιανουαρίου- Πανσέληνος στον Καρκίνο
Ο Ουρανός σε ευθεία πορεία στις 3:19 π.μ. στην 10η μοίρα του Ταύρου
Ο Βόρειος Δεσμός στις 0 μοίρες του Ταύρου ώρα 11:45 μμ..
20 Ιανουαρίου- ο Ήλιος στον Υδροχόο
23 Ιανουαρίου- σύνοδος Ηλίου/Ερμή – νους και λογική, ο σκεπτόμενος, η δύναμη της σκέψης , της κατανόησης και γνώσης.
24 Ιανουαρίου – Ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 2:53 μμ.
26 Ιανουαρίου-Ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω ώρα 5:05 π.μ.
29 Ιανουαρίου- σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα – η πειθώ, υποβολή, πνευματική υπεροχή.
Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στην 11η μοίρα του Αιγόκερω ώρα 10:47 π.μ.
30 Ιανουαρίου- τετράγωνο Ηλίου/Ουρανού-αναστάτωση, ένταση, αναποδιά, πείσμα.

Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΟΛΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2022*
Καλως ήρθατε στη νεα χρονια! Ο Ιανουάριος του 2022 ξεκινάει με ένα τρίγωνο Ηλιου/Ουρανού οπου θα υπάρχει καλή διάθεση και ενθουσιασμός για θετικές αλλαγές, να κάνουμε πράγματα με διαφορετικό τρόπο και να συγκεντρωθούμε σε οτιδήποτε μας επιτρέπει να βγούμε από την καθημερινή μας ρουτίνα. Ωστόσο, πάντα παραπέμπει σε τεχνολογικές ανακαλύψεις, σε καινοτομίες, αλλαγές και πρόοδο. Η προσοχη μας ειναι στραμμενη το πως θα βελτιωσουμε την δουλεια μας και τη ζωη μας γενικοτερα. Σε συνδυασμό με την Σελήνη στον Αιγόκερω θα είμαστε πιο πρακτικοί και ρεαλιστές όσο αφορά τον τρόπο που προσεγγίζουμε τα νέα μας σχέδια και στόχους. Το τρίγωνο Ηλίου/Ουρανού είναι μια εκρηκτική ενέργεια, που φέρνει περισσότερη συνείδηση, ελευθερία και ενθουσιασμό.
Αμέσως μετα τις επόμενες ωρες, στις 2 Ιανουαρίου συγκεκριμένα , οι πλανητες συγκεντρωνονται για να πραγματοποιηθει η νέα σελήνη στον Αιγόκερω, μια Νέα Σελήνη του Λύκου, οπου συνδέεται με λυκάνθρωπους και την ανθρώπινη μεταμόρφωση σε θηρίο. Ειναι γεματη νοηματα. Κρύο, χιόνι και απόκοσμο φως. Ο λύκος είναι ανεξάρτητος, πανούργος, άγριος και ικανός. Αλλά είναι επίσης άγριος, απερίσκεπτος και μοχθηρός. Είναι επίσης και δάσκαλος, γι αυτό μας υπενθυμίζει το μάθημα που πήραμε και τι διδαχτήκαμε μέχρι στιγμής. Πρέπει να ακούσουμε το σώμα μας, το μυαλό μας, τις επιθυμίες μας αλλα και την συνειδηση μας. Ο Ιανουάριος ομως είναι συχνά αργός, στο κεντρο του χειμωνα, συνήθως παρατηρούμε ότι χρειαζόμαστε παραπάνω ωρες ύπνου. Οι μέρες είναι ακόμα μικρές, το σκοτάδι μακρύ και κρύο. Είναι μια καλή περίοδος για διαλογισμό και συγκέντρωση. Η Νέα Σελήνη του Λύκου, προειδοποιεί και υπενθυμίζει το χάος όμως και την αμφισβήτηση, με επώδυνο τρόπο. Μην φοβάστε να ακούσετε τις αλήθειες που ουρλιάζει ο εσωτερικός σας λύκος. Όποιος τον ακολουθεί είναι αληθινός και γενναίος.
Η Nεα σεληνη δειχνει τις διαθεσεις για ολοκληρο το 2022, και ενω η ανθρωποτητα ζει κατω απο την σκια του Κρονου/Πλούτωνα και Δια/Κρόνου, η Αφροδιτη ειναι ετοιμη να ξεκινησει εναν νεο κυκλο που θα στιγματισει την ανθρωποτητα. Η συνοδος Ηλιου/Αφροδιτης ειναι ενας κυκλος που θα προσδιορισει τα καινουργια γεγονοτα για τα επομενα χρόνια.
Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω μέχρι τέλη Ιανουαρίου που θα βοηθησει να ταξινομηθούν ορισμένοι κανόνες και νόμοι κοινωνικού/πολιτικού είδους. Ο Χειρωνας στον Κριό, μπορεί τώρα να μας βοηθήσει ατομικά να σηκωθούμε και να κάνουμε το καθήκον μας χωρίς φόβο, έτσι όπως ο Άρης στον Τοξότη μας παρακινει να πολεμησουμε για τη δύναμη του καλού, το ίδιο και ο Χείρωνας, όχι με όπλα αλλά με την ιδιαίτερη σοφία και ικανότητές μας. Ενώ η θηλυκή Αφροδίτη με μυστικο τροπο καθως απομακρυνεται απο τον Πλουτωνα θα προσπαθήσει να διορθώσει την τυραννία των κυβερνησεων, ενω ο Χείρωνας και ο Άρης βρισκονται ηδη στην πρώτη γραμμή. Ερχεται επισης να διορθωσει και την κοινωνικη αποστασιοποιηση, ενω στην προηγουμενη αναδρομη πορεια της από τις 12 Μαΐου έως τις 24 Ιουνίου 2020 στο ζώδιο των Διδύμων, μιλουσαμε για κοινωνική αποστασιοποίηση σε ζωδιο της επικοινωνίας. Ο κοσμος αρχισε να αποκτα μια νεα ταυτότητά στον κόσμο και μια νέα τάση της μόδας άρχιζε.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2021 γίνονταν όλο και πιο επικριτικά, αλλά οι εκλείψεις στον Τοξότη και στους Διδύμους, στις 5 Ιουνίου 2020, μεχρι τις αρχές Δεκεμβρίου 2021 μόλις τελείωσε μια εποχή στη ζωή μας. Περισσοτερα θα αναλυσουμε την Νεα Σεληνη. Είναι πραγματικά καιρός οργανωμενης προετοιμασίας για το τι θα ακολουθήσει. Θα περίμενα από τους Ζυγούς και τους Ταύρους, Αιγόκερους και Σκορπιούς να εμβαθύνουν περισσοτερο αυτην την περιοδο αναδρομης πορειας της Αφροδιτης, σημειο μεταμόρφωσης, δηλαδη, για να επανεκτιμήσουν τη δική τους αυτοκυριαρχία και στην πραγματικότητα αυτό είναι ένα από τα κύρια μηνύματα της αυτή τη στιγμή για όλους μας.
Ο Ερμής ταυτόχρονα την ίδια ήμερα εισέρχεται στον Υδροχόο. Νέες ιδέες και πρότζεκτ αλλα και συναρπαστικές ευκαιρίες μπορεί να συναντήσετε στον νέο αυτό κύκλο αυτό-έκφρασης και αυτοδημιουργιας. Κλειστε εκκρεμοτητες και οργανωθειτε, πριν ξεκινησει τον αναδρομο κυκλο του. Ομως θα πρέπει να αγκαλιάσουμε το νέο στην ζωή μας, είτε πρόκειται για μια νέα ευκαιρία είτε για μια σχέση.
Από τις θετικές όψεις επι το πλείστον στον ουρανιο θολο κατα τις πρώτες ημέρες Ιανουαρίου, φαίνεται να είναι ένας κύκλος δημιουργικός, πρακτικός, οπου συγκεντρώνουμε την ενέργεια μας προς την κατεύθυνση που θέλουμε να πάρουμε.
Η ημερα των Θεοφανειων στις 6 Ιανουαριου ειναι μια ιδιαιτερη ημερα απο αστρολογικης αποψης, καθως η συνοδος της Σεληνης προς τον Δια στους Ιχθεις, συμβολιζει τον Μεγαλο Αγιασμο και την Καταδυση του Τιμιου Σταυρου σε ακτές Θάλασσας, εντός λιμένων, όχθες ποταμών ή λιμνών και στην ανάγκη σε δεξαμενές νερού *
Το πρώτο τέταρτο, στις 9 του μηνα, είναι μια στιγμή για δράση και ανάληψη πρωτοβουλιών για αυτό που θέλετε να πετύχετε.
Στις 14 Ιανουαρίου ο Ερμής ξεκινά τον πρώτο ανάδρομο κύκλο του και θα ολοκληρωθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2022, φτάνοντας στις 24 μοίρες του Αιγόκερω. Η ζωή είναι συχνά ένα πείραμα, οπου χρειαζόμαστε θεωρίες να δοκιμάσουμε και να αναθωρησουμε παλιές. Αυτή είναι καλή στιγμή για να κάνετε γιόγκα η να χρησιμοποιησετε αλλες τεχνικες συγκέντρωσης για να αντισταθμίσετε τις διαφορες μπερδεμένες σκέψεις και την έλλειψη συγκέντρωσης. Διαβάστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.
Σημαντικο ότι στις 14, η συνοδος Ηλιου/Πλουτωνα είναι τέλεια για να κυνηγήσετε ευκαιρίες που φέρνουν στον εαυτό σας μεταμόρφωση και ανάπτυξη. Αναδειξτε τις ικανοτητες σας. Στις 17-18 πραγματοποιείται η πανσέληνος στο ζώδιο στον Καρκίνο οπου θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να νιώσει και να εκφράσει βαθιά συναισθήματα, οποια και αν ειναι αυτα, καθως το φως της Πανσελήνου παντα φέρνει στην επιφάνεια ουσιαστικά συναισθήματα που πηγαζουν απο το υποσυνειδητο.
Το σημαντικότερο γεγονός είναι ότι ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο μαζί με τον Βόρειο Δεσμό δείχνοντας το πεπρωμένο της ανθρωπότητας, και τώρα όλα μπορεί να ξεσπάσουν ξαφνικά. Στις 20 του μηνα ο Ηλιος διέρχεται στο εξωστρεφες ζώδιο του Υδροχόου οπου οι αλλαγές επιτρέπονται, οι καινοτομίες, οι αντιδράσεις και οι εξεγέρσεις, αλλα και οι δημιουργικές αλλαγές.
Ο Ηλιος θα συναντήσει τον Ερμή στο ιδιο ζώδιο στις 23, ξεκλειδώνοντας έντονα συναισθήματα οπου απροσδόκητες εκπλήξεις-εξελίξεις μπορεί να μας ενθουσιάσουν. Ο Αρης θα μετακινηθεί στον Αιγόκερω στις 24 του μήνα, οπου επιθυμίες και συναισθήματα γίνονται αρκετα έντονα αλλα όμως η ενέργεια εδώ φαινεται να είναι πιο συγκρατημένη και ελεγχόμενη,ομως θυμιζει ηφαιστειο που εκρήγνυται. Κάντε σχέδια και αναλάβετε δράση, καθώς οι φιλοδοξίες μας είναι πιο έντονες από ποτέ. Την επόμενη ημέρα ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω, οπου ίσως θελήσουμε να ξεσκονίσουμε παλιά θέματα που μπορεί να επανέλθουν και συνδέονται με την επιδίωξη στόχων και μακροπρόθεσμων σχεδίων. Σκεφτείτε παλιούς στόχους και όνειρα που θα μπορούσαν ίσως να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία ή και να αναθεωρηθούν.Αυτο ισχυει και για τις προσωπικες σχεσεις μας.
Λίγο πριν φύγει ο Ιανουάριος, η Αφροδίτη επανέρχεται σε ευθεία πορεία, οπου όλα θα αρχίσουν να φαίνονται πιο ξεκάθαρα στις επαγγελματικές και προσωπικές μας σχέσεις.Αλλα ομως ξεκιναει μια ιδιαιτερη δραση μακρια απο την σκοτεινη επιρροη του Πλουτωνα καθως ενωνεται για λίγο με τον Ουρανο.
Ευχες για μια Ομορφη & Δημιουργικη Χρονια!✨:
ΚΡΙΟΣ
Ο Ιανουάριος θα μπει με έναν τρόπο δυναμικό και ευχάριστο, με την Νέα σελήνη στον Αιγόκερω να επικεντρώνετε σε θέματα οικονομικής φύσεως ωστόσο αυτό συνδυάζετε με τρέξιμο, επικοινωνία, συναλλαγές, βέβαια είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε επαφές, να αναδείξετε τις ικανότητες σας, το ιντερνέτ ευνοείται όπως και οι μετακινήσεις, εκπαίδευση, το κοντινο περιβαλλον όλα αυτά θα σας απασχολήσουν. Αυτός ο νέος κύκλος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός οπου θα σας επιτραπεί να κάνετε καποιες μικρές αλλαγές που ευθυμείτε, να εξερευνήσετε νέους τρόπους επικοινωνίας. Κλειστε τις εκκρεμότητες που έχετε. Η δεύτερη περίοδος Ιανουαρίου, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, από τις 18 του μηνα, επικεντρώνετε στον ιδιο άξονα οπου διάφορα προβλήματα κάνουν την εμφάνιση τους, όμως η υπομονή σας δοκιμαστεί και θα πρέπει να μην προβείτε σε ενέργειες που θα σας κάνουν να μετανιώσετε. Έντονα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να τα ελέγξετε χωρίς να πιέζετε τις καταστάσεις. Ισως ομως υπάρξουν καθυστερήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν. Αν αξίζει κάτι θα δείξετε υποχώρηση.
Αφροδίτη, Δίας και Ερμής δείχνουν νέο ξεκίνημα γεμάτο αισιοδοξία. Με Κρόνο και Πλουτωνα και τον Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται στην επιφάνεια δυσκολίες, καθυστερήσεις και αρνητικές σκέψεις. Τότε θα πρέπει να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Στα επαγγελματικά θα επικρατεί αστάθεια και δυσκολίες. Στις σχέσεις με τους άλλους θα υπάρχουν καποιες απαιτήσεις και ισως καποια ξεσπάσματα.
Τα 8 Πεντακτινα δείχνουν σκληρή δουλειά, έντονες προσπάθειες και αφοσίωση στους στόχους σας, την εφαρμογή πρακτικών ιδεών.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2, 3, 11, 12, 21, 22, 23, 24,
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 6, 11, 12, 16, 21, 22, 25, 29, 30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 4, 5, 13, 14, 23, 24, 29, 30, 31

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ιανουάριος θα είναι θετικός μήνας για σας τους Ταύρους, με την Νέα σελήνη στον Αιγόκερω να υποστηρίζει οικονομικά ζητήματα και επαγγελματικά. Τουλάχιστον, υποστηρίζει τα σχέδια σας και αυτό είναι σημαντικο να κάνετε μια νέα θετική αρχή. Ένας νέος κύκλος ξεκινά με ορεξη που ίσως κρύβει και ενδιαφέρουσες αλλαγές τις οποίες επιθυμείτε να κάνετε. Οι πιέσεις βέβαια απο την αλλη, στον επαγγελματικό χώρο θα συνεχισουν να υπάρχουν όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει βελτίωσή και πρόοδος. Αν θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα κάντε το κατά την πρώτη περίοδο του μηνα εξερευνώντας νέους τρόπους και εναλλακτικές. Από τις 14-18 Ιανουαρίου και ύστερα και με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου, τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πολύπλοκα, καθώς θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα με τις προσωπικές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη από την μια βοηθά την δημόσια εικόνα σας, να γίνετε πιο δημιουργικοί, με υπομονή, αλλα όμως από την άλλη, ο Πλούτωνας πυροδοτεί έντονα συναισθήματα ασκώντας πιέσεις. Ο Ερμής επίσης δείχνει παροδικές επιπλοκές στα οικονομικά σας, γι αυτό θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τις συναλλαγές και την οργάνωση.
Ο Ποσειδώνας δημιουργεί αποπροσανατολισμό η ψευδαισθήσεις σχετικά με τους στόχους σας αλλα και με τους φίλους σας γι αυτό μην εμπιστεύεστε τους άλλους εύκολα. Συνεχίζετε με τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις οπου θα είναι ο κεντρικός άξονας δραστηριότητας σας ολόκληρο τον μηνα, θα πάρετε πρωτοβουλίες, παίζοντας ηγετικό ρόλο. Αν προσπαθήσετε παραπάνω η επιρροή της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να στρέψετε την ζωή σας εκεί που εσείς επιθυμείτε.
Ο Διάβολος είναι μια καρτα που σας δίνει το μήνυμα ότι θα υπάρξουν καταστάσεις που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Πάθος και ένστικτο το οποίο θα πρέπει να ακούσετε όσο αφορά τα σχέδια σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2, 3, 11, 12, 21, 22, 23, 25,26,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 6, 11, 12, 13,14,16, 23,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 4, 5, 11, 12,21,22,29,30,31

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ιανουάριος σας βρίσκει κουρασμένους η μπερδεμένους με το να χάνετε τον εαυτό σας στην κυριολεξία με τα τόσα σχέδια και ιδέες που έχετε στο μυαλό σας. Ωστόσο, αφήστε αυτά που σας μπερδεύουν, στην άκρη, σε ψυχολογικό επίπεδο. Υπάρχει έλλειψη ενέργειας η το γεγονός ότι δεν σας ικανοποιούν κάποια πράγματα. Να προσέχετε την υγεία σας γενικότερα. Είναι σημαντικό ομως να εκμεταλλευτείτε την πρώτη περίοδο του μηνα επαγγελματικά. Η Νέα σελήνη στο ζωδιο του Αιγόκερω, ευνοεί πασης φυσεως επαφές, μετακινήσεις, φέρνει πρόοδο και βελτίωση, αυξάνει την δημοτικότητα και επιρροή σας με διάφορους τρόπους.
Μπορείτε να σημειώσετε επιτυχία κατά το πρώτο χρονικό διάστημα η να κάνετε αλλαγές. Ο Δίας θα σας βοηθήσει αρκετά σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Ο Ερμής ομως ως κυβερνήτης σας θα σχηματιζει μια εκρηκτική οψη προς τον Ουρανό, από τις 12 -17 Ιανουαρίου, ετσι αν θελετε, η αν δε ειναι απαραίτητο, αποφύγετε να ταξιδέψετε εκείνες τις ημέρες η να κάνετε επενδύσεις οικονομικης φύσεως, και επιπελον θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με την οδήγηση. Φροντιστε να μην ξεπερνάτε τα όρια σας σε πνευματικό και σε φυσικό επίπεδο. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο ομως, από τις 18 Ιανουαρίου και ύστερα δείχνει προβλήματα και εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις, οπου τα αρνητικά συναισθήματα θα παίξουν ρόλο. Καλύτερα θα ήταν να μην πιέσετε την όποια κατάσταση και να μην πάρετε αποφάσεις με προσωπικές σχέσεις και με κληρονομικά ζητήματα.
Ο Ανόητος, δείχνει μια νέα αρχή, με νέες ιδέες και νέα σχέδια. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας, είστε δραστήριοι και δημιουργικοί άνθρωποι. Η δημιουργική φαντασία σας ενεργοποιείται. Έμπνευση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2, 3, 6,11, 12,16, 21, 22, 23, 22,27,21,25,28,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 6, 11, 12, 16,17,23,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,17,26

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα ήταν πολύ εύκολο να χαθείτε μεσα σε έναν λαβύρινθο αρνητικών σκέψεων, όμως η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 2 Ιανουάριου, δείχνει αναλαμπές διορατικότητας και λύσεις σε προβλήματα που είναι πιθανό να εμφανιστούν στην συνέχεια σε συνδυασμό με τη γενική υψηλή ενέργεια κατά τη διάρκεια των επομένων ημερών. Μην προσπαθήσετε να πιέσετε υπερβολικά τον εαυτό σας, απλώς αφήστε τον ελεύθερο, θα εμφανιστούν όλα μόνα τους και τότε μαζέψτε τις πληροφορίες από το υποσυνείδητο, αλλα, η ορμή αυτή θα χαθεί αν καταπιέζετε τον εαυτό σας πολύ. Αντίθετα, όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πλήρως συντονισμένοι με τον εαυτό σας περισσότερο για να γνωρίσετε τι ακριβως είναι αυτό που χρειάζεστε. Η πρώτη περίοδος θα είναι θετική και ως προς θεραπείες κάθε είδους. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα αντιμετωπίσετε εντάσεις, και είναι πιθανό άλλοι να παίζουν αρνητικό ρόλο στην σχέση σας.
Επαγγελματικά και οικονομικά είναι η κατάλληλη περίοδος για αυτοπερισυλλογη και επικοινωνία και θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα την οποία και πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Στις 18 η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, δείχνει να ξεκινάει ένα κύμα ισχυρών συναισθημάτων που μπορεί να έρχονται και να φεύγουν, κατά περιόδους θα ακολουθούνται από στιγμές που δεν είστε έτοιμοι να εμπλακείτε ψυχολογικά. Το να παρασύρεστε σε πράξεις και λόγια για τα οποία αργότερα θα μετανιώσετε, είναι χάσιμο χρόνου. Να είστε ρεαλιστές με τα οικονομικά σας.
Τα 8 Σπαθιά συμβολίζουν την ατέρμονη ίσως αναζήτηση σας στο άπειρο. Επέμβαση τρίτων στην σχέση σας κανει τα πράγματα περίπλοκα. Προσοχή το χαρτί αυτό σχετίζετε με περιορισμούς, απαγορεύσεις και απομόνωση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2, 3, 4,5,11,12,13,14,21,22,23,24,29,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 6, 11, 12, 16,18,19,23,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,8,9,19,29

ΛΕΩΝ
Είναι μια χρονια που ξεκινά με πολύ δυναμικό τρόπο με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου. Αν και συνεχώς γίνονται αλλαγές θα σάς είναι δύσκολο κάπως να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, αλλα αυτό όμως δεν το δείχνετε και τόσο. Ο μήνας αυτός είναι μια ευκαιρία για κάποιους να βρουν νέα εργασία και λογικά θα δώσει ευκαιρίες οπου η επικοινωνία και οι γνώσεις αλλα και η εμπειρία θα παίξουν σημαντικο ρόλο. Εκμεταλλευτείτε την υψηλή ενεργεια των ημερών για να πετύχετε τους στόχους σας. Μετα τις 18 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, άγχος συσσωρεύεται γενικότερα αλλα κυρίως στις προσωπικές σχέσεις οπου διάφορες προκλήσεις κάνουν την εμφάνιση τους.
Ο πλανήτης των οικονομικών σας, ο Ερμής, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 14 Ιανουαρίου. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις από πριν. Ο ανάδρομος Ερμής δεν θα σταματήσει τα κέρδη, αλλά θα επιβραδύνει λίγο τα πράγματα. Φροντίστε να χειρίζεστε όσο καλύτερα μπορείτε όλες τις λεπτομέρειες των οικονομικών συναλλαγών. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει τις καθυστερήσεις. Οι οργανωτικές σας ικανότητες θα παίξουν σημαντικο ρόλο καθώς η δημοφιλια σας θα ανεβεί στον επαγγελματικό χώρο γενικότερα. Προσοχή στα ατυχήματα και διάφορες βλάβες. Ισως κατά το δεύτερο μισό του μηνα υπάρχει μια ατονεί διάθεση και να θέλετε εγκαταλείπετε τις ελπίδες σας εύκολα. Αντιμετωπίστε τα μειονεκτήματα χωρίς να παραιτείστε από τα σχέδια σας.
Ο Ανόητος, δείχνει μια νέα αρχή, με νέες ιδέες και νέα σχέδια. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας, είστε δραστήριοι και δημιουργικοί άνθρωποι. Η δημιουργική φαντασία σας ενεργοποιείται. Έμπνευση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2, 3, 4,5,11,12, 21,22,23,29,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5, 6, 11,13,14,16,21,22,23,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,11,12,21,22,29,30

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και συνεχίζετε να βρίσκεστε ακόμη μεσα στο πνεύμα των εορτών ο Ιανουάριος ξεκινά με μία πολύ δυναμική Νέα σελήνη που επικεντρώνεται στα νέα σας επαγγελματικά σχέδια γενικότερα με επίκεντρο την επικοινωνία. Καλείστε λοιπόν, να εκμεταλλευτείτε όλα τα μέσα που υπάρχουν για να προβάλετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας ταυτόχρονα. Ότι και να κάνετε να ξέρετε ότι θα γίνετε αντιληπτοί από τους άλλους. Η υγεία θα είναι καλή όλο το μήνα. Και ακόμα καλύτερα μετά τις 25 όταν ο Άρης θα αφήσει τις αρνητικές του όψεις. Ο Ουρανός, ο πλανήτης της υγείας σας, μπαίνει σε ορθή πορεία στις 18 και δέχεται πολύ θετικές όψεις όλο τον μήνα και μπορείτε να την βελτιώσετε ακόμα περισσότερο.
Το πρόβλημα είναι στις προσωπικές σας σχέσεις με την πανσέληνο από τις 18 του μήνα. Ο Ερμής, κυβερνήτης του Ωροσκοπίου σας, σε ανάδρομη πορεία από τις 14 ίσως να φέρει μια σχετική σύγχυση η ένταση αλλα αυτό θα είναι τελείως μια προσωρινή κατάσταση. Αν και ο επόμενος μήνας είναι θετικός από οικονομικής άποψης, ο οικονομικός σας πλανήτης Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη σχεδόν μέχρι τις 29. Εργαστείτε για να αποκτήσετε οικονομική σαφήνεια. Εάν πρέπει να κάνετε μια σημαντική αγορά, μελετήστε τα πράγματα προσεκτικά. Διαβάστε τα μικρά γράμματα σε ένα συμβόλαιο, για παράδειγμα. Βεβαιωθείτε ότι το κατάστημα έχει μια καλή πολιτική επιστροφών. Προσοχή στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.
Το 9 Σπαθί εχει σχέση με το άγχος λόγω ίσως της υπερβολικής και συνθετικής σας σκέψης αλλα μάλλον επειδή η προετοιμασία για ολοκλήρωσή και επιτυχία παίζει ρόλο. Το παρελθόν θα σας βοηθήσει να λάβετε αποφάσεις. Θα υπάρξουν αλλαγές αλλα ίσως υλοποιηθεί κάτι σε διαφορετική μορφή.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2, 3, 6,7,11,12,17,21,22,26,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,2,3,6,11,12,16,21,22,23,24,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,13,14,23

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα σελήνη στον Αιγόκερω από τις 2 Ιανουαρίου ίσως προκαλέσει άγχος, γι αυτό μην αφήσετε τον εαυτό σας να κουραστεί υπερβολικά. Ωστόσο, ίσως αρχίζετε να αλλάζετε γνώμη για κάποια σημαντικά θέματα, όμως σταδιακά θα αρχίσετε να βλέπετε φως. Μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν ή μπορεί να αρχίσετε να συλλέγετε νέες πληροφορίες γι αυτό που σας ενδιαφέρει. Ισως πρόκειται να επενδύσετε συναισθηματική ενεργεια και ίσως και χρήματα οπότε θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις κάνοντας μια σωστή εκτίμηση. Παλιές, ξεχασμένες αναμνήσεις θα αναδύονται, αυθόρμητα, επιτρέποντάς σας να τις δείτε από την παρούσα κατάσταση συνείδησής σας. Αυτό, από μόνο του, φέρνει θεραπεία.
Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα είναι ανάδρομη μέχρι τις 29. Πρέπει λοιπόν να γίνετε πιο ξεκάθαροι στους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Να είστε σίγουροι για το τι πραγματικά θέλετε πριν ενεργήσετε. Στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 18 του μηνα η Αφροδίτη ξεκινάει σταδιακά έναν πιο ευνοϊκό κύκλο για σας. Τα οικονομικά είναι καλά αυτό το μήνα. Ο Πλούτωνας δέχεται θετικές όψεις. Επίσης, ο Δίας θα ευνοήσει επαγγελματικά θέματα και ίσως φέρει ευκαιρίες. Ο Άρης, θα είναι «εκτός ορίων» από τις 12 έως τις 31. Οι ελεύθεροι αναζητούν την αγάπη έξω από τα συνηθισμένα. Όσοι έχουν ήδη καποια σχεση διαπιστώνουν ότι ο σύντροφος ή η τρέχουσα σχέση λειτουργεί επίσης εκτός των κανονικών ορίων.
Τα 3 Πεντακτινα φέρνουν φώτιση, έμπνευση, νέα σχέδια που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Η ομαδική  δουλειά και συνεργασίες ευνοούνται.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,8,9,11,12,19,21,22,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,6,12,16,22,25,26,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,11,12,16,17,23

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ιανουάριος ξεκινά με μια πολύ δυνατή Νεα σελήνη στον Αιγόκερω, που θα επικεντρωθεί στην προσωπική σας ζωή και σχέσεις πάσης φύσεως γενικότερα. Ο σκοπός είναι να στρέψετε την προσοχή σας σε αυτούς που αγαπάτε ώστε να δώσετε επιπλέον χρόνο, ίσως και λόγω της Ποσειδώνιας επιρροής, με σκοπό να χαλαρώσετε περισσότερο, φέρνοντας μεγαλύτερη χαρά στον εαυτό σας, στα παιδιά σας, μια σχέση η την οικογένεια ,ακόμα και μεσα από που δημιουργείται και σας ευχαριστεί αλλα και μεσα από φίλους. Ο Δίας τώρα στο ζώδιο που βρίσκεται από οικονομικής άποψης θα σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο και θα φέρει ευκαιρίες για επέκταση και βελτίωση και στον επαγγελματικό τομέα. Ευνοούνται και θέματα που συνδέονται με την μάθηση, σπουδές, ταξίδια και την επικοινωνία. Αν  και στην αρχή του μηνα οι προσωπικές σας σχέσεις ίσως να είναι κάπως πολύπλοκες ωστόσο να ξέρετε ότι ο Ουρανός από τις 18 και η Αφροδίτη από τις 29 του μηνα, σταδιακά θα φέρουν περισσότερο ενθουσιασμό και χαρά στην συνέχεια. Άρα μέχρι στιγμής, ίσως υπάρχει κάποια σύγχυση η αναποφασιστικότητα και καλό θα ήταν να μην πιέζετε καταστάσεις αν όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ισως να υπάρξουν καθυστερήσεις η καποιες μικρές παρεξηγήσεις, η σκαμπανεβασματα με την Πανσεληνο στον Καρκινο, ωστόσο ο επόμενος μήνας θα είναι τελείως διαφορετικός.
Ο Τροχος της Τύχης φέρνει αλλαγές και νέες δυνατότητες και όλα θα γυρίσουν προς μια θετικότερή πορεία που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,11,12,21,22,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,6,16,25,27,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,11,12,18,19,23

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με πολύ θετικό και δυναμικό τρόπο ξεκινά η νέα χρονια υπό την επιρροή της Νέας σελήνης στον Αιγόκερω όσο και αν περίεργο σας φαίνεται. Επικεντρώνετε σε θέματα ευεξίας και αισθάνεστε περιφημά. Ο Αρης θα σας υποστηρίζει που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι της 24 Ιανουαρίου, σχεδόν ολόκληρο τον μηνα και θα σας γεμίζει με ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα έχετε λιγότερη υπομονή και θα υπάρχει η τάση για ατυχήματα. Θα είστε πιο επιθετικοί γενικότερα και αυτή η συμπεριφορά μπορεί να είναι η αίτια για παρεξηγήσεις και συγκρούσεις, ειδικά μετα τις 14 του μήνα. Ωστόσο, επαγγελματικά θα βάλετε όλη σας την ενέργεια εκεί για πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Αποφύγετε τις μεγάλες αλλαγές όμως μέχρι της 18 του μηνα διότι θα υπάρχει καθυστέρηση.
Ο Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα μπορείτε ελεύθερα να κάνετε αυτό που θέλετε με τον νέο κύκλο της Αφροδίτης κυρίως σε θέματα εργασιακά, επαγγελματικά και οικονομικά. Όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις με τον Ερμή ανάδρομο ειδικά από τις 14 Ιανουαρίου οι όποιες εξελίξεις είναι πιθανό να καθυστερήσουν. Καλο θα ήταν οι όποιες αποφάσεις να μην παρθούν μετα τις 14 του μηνα, λόγω του ότι τρίτα άτομα ίσως παίξουν αρνητικό ρόλο.
Οι Ερωτευμένοι συμβολίζουν διλήμματα και αποφάσεις σχετικά με τον έρωτα. Γενικότερα θα ύπαρξη έλξη και αγάπη και νέες προοπτικές σε κάθε περίπτωση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,5,11,12,13,14,21,22,23,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,5,6,13,14,16,23,24,25,29,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,13,14,21,22,23

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ιανουάριος ξεκινά με την Νέα σελήνη στο ζώδιο σας και αυτό είναι το κύριο πλεονέκτημα καθώς επικεντρώνετε περισσότερο στις προετοιμασίες που θα κάνετε σε επικοινωνιακό και κοινωνικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι θα ευνοήσει αρκετά τις επαφές σας, τις προσωπικές σας σχέσεις αν και δεν είναι ερωτικός μήνας, τα παιδια, τον γάμο σας, τις μετακινήσεις, την προώθηση της δουλειάς σας. Φέρνει φρέσκο αέρα ξεκινώντας μια αρκετά δημιουργική περίοδο. Οπότε δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από να ακολουθήσετε το μονοπάτι αυτό με άνεση. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα λειτουργήσουν ομαλά τουλάχιστον κατά την πρώτη αυτή περίοδο.
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 ίσως δημιουργήσει κάποιές εντάσεις, που θα είναι τελείως προσωρινές η αρνητικά συναισθήματα χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αν δεν υπάρχει φυσικά. Ωστόσο, ο νέος κύκλος της Αφροδίτης, πυροδοτεί τους εσωτερικούς σας στόχους και κίνητρα για κέρδος που θα σας τροφοδοτήσουν για ολόκληρο το 2022, γι’ αυτό διαχωρίστε τι πιστεύετε, ότι μπορείτε, να αποκτήσετε ρεαλιστικά και να προχωρήσετε με τα σχέδια σας, χωρίς να χάνετε χρόνο. Εστιάστε στις επιθυμίες σας και τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα.
Η συνοδος Ηλιου-Κρόνου στις 20 του μηνα, θα ευνοήσει επιπροσθέτως τα οικονομικά σας και είναι θετικός παράγοντας για την οργάνωση επαγγελματικών και οικονομικών. Στις 14 η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά αλλα δεν είναι θετικό για ριζικές αλλαγές σε θέματα υγείας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,11,12,16,17,21,22,23,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,5,6,11,12,16,21,22,25,29,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,11,12,21,22,23,24,29,30

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ιανουάριος ξεκινά με δυναμικό τρόπο και είναι ένας μήνας που δεν πρέπει να χάσετε με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω να επικεντρώνεται πλήρως στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή και κυρίως τους στόχους σας. Οικονομικά και από άποψη υγείας οι συνθήκες βελτιώνονται αφού ο Αρης στον Τοξότη δημιουργεί ένα τελικό εξάγωνο με τον Κρονο στον ζώδιο σας. Όπως και να ήταν το 2021 νομίζω ότι θα υπάρξει ανακούφιση τώρα, θα είναι σαν να βγαίνετε από την «φυλακή». Αυτό ίσως είναι ότι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί από αστρολογικής άποψης, διότι θα δώσει περισσότερη ικανοποίηση, αντοχή και ενέργεια.
Ωστόσο, ο μήνας αυτός αν υπάρχει ήδη σχέση δεν είναι και τόσο ευνοϊκός για ερωτικές υποθέσεις. Αν και ο Αρης/Κρονος εσκεμμένα μπορεί να δώσει πίεση και άγχος, με υπομονή και κυρίως συγκέντρωσή, θα υλοποιήσετε, αυτό που επιθυμείτε. Κατά τον ιδιο τόνο και η Ππανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 του μήνα ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο την πυροδότηση νέων σχεδίων υπό την ευνοϊκή επιρροή της Αφροδίτης που θα ξεκινήσει νέο κύκλο σταδιακά, ωστόσο την ίδια ημέρα ο Ουρανός επιστρέφει σε ευθεία πορεία και έτσι θα επιταχυνθούν οι εξελίξεις. Με ρεαλισμό, εστιάστε στις επιθυμίες σας και τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα. Σκεφθείτε ότι επιπλέον, ο Ηλιος θα μπει στο ζώδιο σας μετα τις 20 του μηνα.
Ο Ακόλουθος των Κούπα είναι δείκτης και σαφώς αγγελιαφόρος καλών νέων και θετικών εξελίξεων.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,11,12,18,19,21,22,23,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,7,16,17,25,26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,12,22,25,26,30

ΙΧΘΕΙΣ
Η νέα χρονιά ξεκινά με άγχος για να λεμέ την αλήθεια υπό την επιρροή της Νέας σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιανουαρίου. Μπορεί ο Αιγόκερως να είναι φιλικό ζώδιο προς εσάς, όμως ο Αρης στον Τοξότη θα σας πιέσει περισσότερο και θα σας αγχώνει μέχρι τις 24 του μηνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είστε ευτυχισμένοι η ότι δεν θα πραγματοποιήσετε αυτό που έχετε βάλει στόχο και καλό θα ήταν να τους έχετε ήδη προσδιορίσει και οργανώσει για την δική σας ευκολία. Πολύ σημαντική η επιρροή του Ερμή μέχρι της 14 Ιανουαρίου που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο. Επαφές, επικοινωνία, υποδεικνύει ότι θα είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε και θα πειραματιστείτε με νέες ιδέες.
Η ψυχική διέγερση γίνεται πιο σημαντική. Για αυτό το λόγο μπορεί να αλλάξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να ξεκινήσετε ένα νέο και ασυνήθιστο χόμπι ή να αλλάξετε τα καθήκοντά σας η τον τρόπο που τα ασκείτε αυτά, στην εργασία σας. Η προσωπική ζωή, το σπίτι ή μια σχέση μπορεί να σας αποσπά την προσοχή και να είναι ο λόγος που σας πιέζει όντως, αλλά μην αφήσετε τη σύγκρουση να μπει στην ζωή σας, είμαι σίγουρη ότι μπορείτε να το ελέγξετε. Το θέμα θα είναι να μην δώσετε υποσχέσεις καθώς αυτές θα καθυστερήσουν να υλοποιηθούν. Ο Δίας φυσικά στο ζώδιο σας, θα φέρει ευκαιρίες θα βελτιώσει τα οικονομικά σας, που θα ενδυναμώνετε όλο και περισσότερο μέχρι της Άνοιξη. Μετα της 25 Ιανουαρίου θα σας υποστηρίζει και ο Αρης στον Αιγόκερω περισσότερο.
Η Ιέρεια, συμβουλεύει να χρησιμοποιήσετε την διαίσθηση σας, τις ικανότητες και τις γνώσεις σας που θα συνηγορήσουν για χάρη σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,5,11,12,13,14,21,22,23,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,6,8,9,16,19,25,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,6,16,25,27,28
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια