Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χριστουγεννιάτικο γκαλά στη Νέα Υόρκη με Σάκη Ρουβά

HELLENIC INITIATIVE 9th GALA

Χριστουγεννιάτικο γκαλά στη Νέα Υόρκη με τον Σάκη Ρουβά να ξεσηκώνει τους καλεσμένους, τα βαριά πορτοφόλια της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας.
Στην αίθουσα Cipriani στη Wall Street, εκεί που χτυπά η καρδιά της παγκόσμια οικονομίας, οι ισχυροί της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας έδωσαν ραντεβού για το gala «The Hellenic Initiative» που διοργανώθηκε ξανά μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοιού.
Στο παγωμένο νότιο Μανχάταν οι λιμουζίνες άρχισαν να φτάνουν η μία μετά την άλλη το βράδυ του Σαββάτου αποβιβάζοντας τους παράγοντες της ομογένειας και τις συζύγους τους με τις λαμπερές, μάξι τουαλέτες. Ο ενθουσιασμός των καλεσμένων που ξανασυναντήθηκαν ήταν εμφανής στο κοκτέιλ, το οποίο δόθηκε στο αίθριο αλλά και στο επίσημο δείπνο που ακολούθησε στην κεντρική αίθουσα του Cipriani.
Με ένα βίντεο από τις πυρκαγιές που πλήγωσαν την Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι αλλά και με πλάνα από τις νοσηλείες ασθενών με covid, οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης με επικεφαλής τον Πήτερ Πούλο που συντόνισε την διοργάνωση, θέλησαν να τονίσουν τον φιλανθρωπικό χαρακτήρας της εκδήλωσης που ξεκίνησε να πραγματοποιείται μετά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, δυο φορές τον χρόνο μία στη Νέα Υόρκη και μια στο Λονδίνο. Η ετήσια απουσία λόγω του covid έφερε και ενισχυμένα έσοδα στην «ελληνική πρωτοβουλία» που σύμφωνα με το τελικό ταμείο πλησίασαν τα 2 εκατ. δολάρια.
Για να εξασφαλίσουν ένα τραπέζι άλλωστε οι συμμετέχοντες είχαν καταβάλει τουλάχιστον 10.000 δολάρια ενώ γενναίες ήταν και οι προσφορές από επιχειρηματίες στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ που είτε έδωσαν το παρόν, είτε έλαμψαν δια τις απουσίας τους.
Ο γιος του τέως βασιλιά Παύλος Γλίξμπουργκ
Η Μαρί Σαντάλ
Η πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον  Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου
Ο father Alex με τη Ζωή Ράπτη
Η Τατιάνα Μπλάτνικ
Ο Αντώνης Διαματάρης με τον γιο του Ηρακλή
Ο Πήτερ Βλήτας της Internova  με τον  CEO του Alexandrion grοup Στέλιο Σάββα και τον επιχειρηματία Γιάννη Σταυρόπουλο
Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Hellenic Initiative και βαθύπλουτος επιχειρηματίας ‘Αντριου Λιβέρης της Down Chemical Company, ενώ βραβεύτηκε για την προσφορά του ο Άλεξ Γκόρσκι, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Johnson & Johnson. Eκεί ήταν επίσης ο Father Alex Karloutsos, ο οποίος πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής μετά από 51 χρόνια, ο Έλληνοαμερικανός εταίρος του Έλον Μασκ μηχανικός γιατρός και επιχειρηματίας Πήτερ Διαμαντής, ο Μάικλ Ψαρός της KPS Capital Partners, η Ελληνίδα Πρέσβης στην Ουάσιγκτον Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και ο ‘Ελληνας Πρόξενος στη Νέα Υόρκη Κωνσταντίνος Κούτρας. Ελάχιστοι καλεσμένοι είχαν ταξιδέψει από την Ελλάδα μεταξύ των οποίων η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη.
Στο κοινό απευθύνθηκε και η Τατιάνα Μπλάτνικ που στηρίζει τους σκοπούς του Hellenic Initiative ως international ambassador η οποία εντυπωσίασε με την κυπαρισσί αστραφτερή τουαλέτα της. Μαζί της ήταν ο αδερφός του συζύγου της και μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ. Μετά το δείπνο εμφανίστηκε στη σκηνή ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος ξεσήκωσε τους καλεσμένους οι οποίοι άφησαν τα τραπέζια τους και πολιόρκησαν το stage για να απολαύσουν τις επιτυχίες του. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια