Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογική επισκόπηση 2022 Astrological review

Το 2022 είναι πολύ πιο ευνοϊκό σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, αφού δεν έχει πολύ δύσκολες όψεις σαν αυτές που βιώσαμε. Το βασικό θέμα της χρονιάς είναι οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, με τη συμμετοχή σε κάποιες του Ουρανού στον Ταύρο και του Κρόνου στον Υδροχόο. Κρόνος και Ουρανός δεν θα ξανακάνουν μεταξύ τους τετράγωνο με ακρίβεια, απλά κοντά στο φθινόπωρο, θα βρίσκονται σε πολύ στενή ανοχή, με αποτέλεσμα για ένα διάστημα να υπάρξουν κάποιες πιέσεις.
Ξεκινήσαμε λοιπόν από τα δύσκολα για να μείνουν στη συνέχεια τα θετικά. Όπως είναι εύκολα κατανοητό οι μόνοι που θα δυσκολευτούν φέτος είναι όσοι ανήκουν ή έχουν Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια του σταθερού σταυρού του 2ου δεκαημέρου, λόγω Ουρανού και Κρόνου και το πρώτο μισό του 3ου δεκαημέρου για ένα διάστημα που θα το επισκεφτεί ο Κρόνος. Αυτοί είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι.

Ο Δίας φέτος θα περάσει από δυο ζώδια, τους Ιχθύες και τον Κριό
Στους Ιχθύες θα βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς μέχρι τις 10 Μαϊου, ενώ θα ξανά επιστρέψει στις δυο τελευταίες μοίρες του ζωδίου των Ιχθύων για ένα μικρό διάστημα, συγκεκριμένα από 28 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου. Κατά το πρώτο τετράμηνο μάλιστα του έτους ο Δίας θα σχηματίσει και κάποιες πολύ καλές όψεις που θα τις αναλύσουμε παρακάτω. 
Στον Κριό θα βρίσκεται από τις 11 Μαϊου έως τις 28 Οκτωβρίου και από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά. Έτσι λοιπόν το διάστημα που θα βρίσκεται στους Ιχθύες θα ευνοήσει πολύ τα ζώδια του Νερού και της Γης (Ιχθύες, Παρθένους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Ταύρους και Αιγόκερους), ενώ από τον Κριό οι πιο ευνοημένοι θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα αλλά φέτος μόνο του 1ου δεκαημέρου (Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες, Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι). Ο Δίας στους Ιχθύες είναι σε θέση παλιάς κυβέρνησης γι αυτό και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του, θα είναι πιο γενναιόδωρος, θα ευνοήσει την τέχνη, την πνευματικότητα, την αμοιβαία αγάπη και οι άνθρωποι θα αισθανθούμε πιο ελεύθεροι και ευτυχείς. Από τον Κριό θα ευνοήσει την πρωτοποριακή δράση και την εξωστρέφεια.

Ο Ποσειδώνας θα καλύψει φέτος το πρώτο μισό του 3ου δεκαημέρου των Ιχθύων και μαζί θα επηρεάσει Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες των ίδιων μοιρών, οι οποίοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε ότι συμβαίνει γιατί ο Ποσειδώνας προκαλεί μπερδέματα και θολή κρίση.

Ο Πλούτωνας τέλος από τους εξωκρόνιους, θα επηρεάσει το δεύτερο μισό του 3ου δεκαημέρου Αιγόκερω, Καρκίνου, Κριού και Ζυγού, με ριζικές μεταμορφωτικές εξελίξεις. Είναι από τις τελευταίες χρονιές που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, από του χρόνου θα αρχίσει να κάνει σταδιακά την είσοδό του στον Υδροχόο.

Ανάδρομοι πλανήτες 2022
Φέτος θα έχουμε εκτός από τον ανάδρομο Ερμή, ανάδρομη Αφροδίτη και ανάδρομο Άρη. Για τους υπόλοιπους δε θα γίνει αναφορά γιατί είναι δεδομένο ότι βρίσκονται ανάδρομοι για αρκετούς μήνες μέσα στο χρόνο.

Ανάδρομη Αφροδίτη
Η Αφροδίτη έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της από τις 19/12/2021 και θα βρίσκεται ανάδρομη στον Αιγόκερω μέχρι τις 29/1/2021, ενώ θα ολοκληρώσει την πορεία της στον Αιγόκερω μέχρι τις 6 Μαρτίου. Όλο αυτό το διάστημα θα ευνοήσει επανασυνδέσεις για Αιγόκερους, Καρκίνους, Παρθένους και Ιχθύες του 2ου και 3ου δεκαημέρου, όπου από τις 29/1 και μετά θα πάρουν την τελική τους πορεία.

Ανάδρομος Ερμής
14/1 από 10° 20′ Υδροχόου – 4/2 στις 24°22′ Αιγόκερω.
10/5 από 4° 51΄ Διδύμων – 3/6 στις 26° 05′ Ταύρου.
10/9 από 8° 55′ Ζυγού – 2/10 στις 24° 12′ Παρθένο.
29/12/2022 από 24° 21′ Αιγόκερω – 18/1/2023 στις 8° 08′ Αιγόκερω.
Τα παραπάνω διαστήματα είναι για επανεξέταση πραγμάτων και όχι για νέα ξεκινήματα ή σοβαρές αποφάσεις.

Ανάδρομος Άρης
Ο Άρης θα αναδρομήσει στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε σχέση με τη συνηθισμένη παραμονή του που είναι για περίπου δυο μήνες. Συγκεκριμένα θα παραμείνει στους Διδύμους από τις 20 Αυγούστου 2022 μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023 !!! Το διάστημα που θα είναι ανάδρομος είναι από 30/10/2022 στις 25° 36′ Διδύμων έως τις 12/1/2023 στις 8° 07′ Διδύμων. Ο Άρης από τους Διδύμους γενικά θα ευνοήσει στη δράση τα ζώδια του Αέρα και κατά την περίοδο ανάδρομής θα γίνουν επανεξετάσεις.

Εκλείψεις 2022

Οι Εκλείψεις της χρονιάς είναι 4 και γίνονται στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού:
Η πρώτη γίνεται στις 30/4 στις 10° 29′ του Ταύρου και είναι Μερική Ηλιακή έκλειψη. Βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό και στο χάρτη υπάρχουν αρκετές ευνοϊκές όψεις. Θα επηρεάσει Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους από την 9η έως την 11η μοίρα.
Στη συνέχεια έχουμε την Ολική Έκλειψη Σελήνης στις 16/5, στις 25° 16′ του άξονα Ταύρου/Σκορπιού. Στο χάρτη υπάρχει διευκολυμένη αντίθεση της Έκλειψης από την Πλούτωνα, κάτι που επίσης είναι θετικό τελικά. Στη συγκεκριμένη θα επηρεαστούν σε συναισθηματικό κυρίως επίπεδο οι σταθεροί του 3ου δεκαημέρου, δηλαδή Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι.
Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινάει με τη Μερική Έκλειψη Ηλίου στις 25/10, στις 2° 01′ του Σκορπιού και βρίσκεται σε απόλυτη σύνοδο με την Αφροδίτη. Θα επηρεάσει Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους από την 1η έως την 3η μοίρα.
Τέλος, στη συνέχεια στις 8/11 πραγματοποιείται η Ολική Έκλειψη Σελήνης στις 16° 01′ του άξονα Σκορπιού/Ταύρου, με την απόλυτη σύνοδο του Ουρανού αλλά και το τετράγωνο του Κρόνου. Αρκετά έντονα φορτισμένη αυτή η Έκλειψη που επηρεάζει συναισθηματικά Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου.
Βασικές όψεις της χρονιάς

Αφροδίτη σύνοδο Άρης (Φεβρουάριος +Μάρτιος)
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχή της χρονιάς, καθιστώντας το πολύ ερωτικο. Συγκεκριμένα όλο το Φεβρουάριο θα βρίσκονται στον Αιγόκερω στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, ενώ και το Μάρτιο θα βρίσκονται σε σύνοδο στον Υδροχόο, ευνοώντας κυρίως 1ο και 2ο δεκαήμερο.

Πλούτωνας τρίγωνο Βόρειος δεσμός (6-16/2).
Γίνεται στην 27η μοίρα του Αιγόκερω/Ταύρου και φέρνει σημαντικές ή μοιραίες συναντήσεις στα ζώδια της Γης του τέλους του 3ου δεκαημέρου, δηλαδή Αιγόκερους, Ταύρους, Παρθένους.

Δίας εξάγωνο Ουρανός (18/2)
Μια πολύ ευνοϊκή όψη του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο, γίνεται με ακρίβεια στις 18/2, στην 11η μοίρα Ιχθύων/Ταύρου. Μπορεί να δώσει ευκαιρίες και ξαφνικά γυρίσματα της τύχης σε Ιχθύες και Ταύρους των αρχών του 2ου δεκαημέρου.

Ποσειδώνας εξάγωνο Βόρειος δεσμός (18/3-3/4).
Γίνεται στην 23η μοίρα Ιχθύων/Ταύρου και ευνοεί για σχέσεις με άτομα πνευματικά, καλλιτέχνες και γενικά που δίνουν το αίσθημα φυγής. Επηρεάζονται Ιχθύες και Ταύροι του 1ου μισού του 3ου δεκαημέρου.

Κρόνος τετράγωνο Βόρειος Δεσμός (3-15/4).
Γίνεται στην 22η μοίρα Υδροχόου/Ταύρου και φέρνει μεγάλες ευθύνες, εμπόδια και δύσκολες σχέσεις γαι σταθερούς (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Δίας εξάγωνο Βόρειος Δεσμός (4-11/4).
Γίνεται στην 23η μοίρα Ιχθύων/Ταύρου και μπορεί να δώσει ευκαιρίες για ευχάριστες και τυχερές επαφές, αλλά και θετικές εξελίξεις σε Ιχθύες και Ταύρους του 2ου δεκαημέρου.

Δίας σύνοδο Ποσειδώνας (12/4).
Γίνεται με ακρίβεια στην 23η μοίρα και είναι σε ισχύ κάποιες μέρες πρίν και μετά. Ευνοεί τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου. Είναι όψη κερδοσκοπίας, αλλά και τονίζονται όλα τα θέματα του Ποσειδώνα στο μέγιστο.

Δίας εξάγωνο Πλούτωνας (4/5).
Γίνεται στην 28η μοίρα Αιγόκερω/Ιχθύων και ευνοεί επίσης αυτά τα ζώδια των τελευταίων ημερών σε κερδοσκοπία και επίτευξη μιας σημαντικής δραστηριότητας.

Ουρανός σύνοδο Βόρειος δεσμός (30/7-12/8).
Γίνεται στη 18η μοίρα του Ταύρου και μιλάει για αλλαγές και διακοπή από ομάδες ανθρώπων, νέα άτομα,, νέες ιδέες και νέες κατευθύνσεις. Επηρεάζονται Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του 2ου μισού του 2ου δεκαημέρου.

Κρόνος τετράγωνο Ουρανός (Σεπτέμβριος +Οκτώβριος).
Γίνεται στις 17°-20° Υδροχόου/Ταύρου, παρότι δεν θα ολοκληρωθεί η όψη, για αυτό το δίμηνο θα βρίσκονται μεταξύ αυτών των μοιρών και θα επηρεάσουν το δεύτερο μισό του 2ου δεκαημέρου των σταθερών (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους), με εντάσεις και ανατροπές.

Καλή χρονιά σε όλους!!!!!!https://starsunity.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια