Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γλυπτό του πολιτισμού των Μάγια με κωδικό QR

Sculpture of Mayan culture with QR code
Η Αρχαιολογία είναι κάτι πραγματικά συναρπαστικό, μια ματιά στο παρελθόν, για να δεις και να αποκαλύψεις πολλές από τις συνήθειες και τα έθιμα των αρχαίων κατοίκων της Γης.
Από το να γνωρίζουν πώς έζησαν ή γιατί εξαφανίστηκαν, μετά από χιλιάδες χρόνια.
Ένας από τους πιο μυστηριώδεις αρχαίους πολιτισμούς στη Γη, με την άδεια των ( Σουμερίων ) ήταν ο λαός των Μάγια που έγινε διάσημος, εκτός από την υποτιθέμενη ημερομηνία του τέλους του κόσμου, για τις προηγμένες γνώσεις που κατείχαν, όπως στην Αστρονομία, τη γεωργία. καθώς και σε άλλους τομείς.
Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι ο πολιτισμός των Μάγια είχε επαφή με κάποια φυλή πραγματικών εξωγήινων όντων, εξ ου και η πηγή όλης της γνώσης τους, σύμφωνα με τη θεωρία των αρχαίων αστροναυτών που επισκέφτηκαν τη Γη στο παρελθόν. Αλλά υπάρχουν περισσότεροι, για ένα χρόνο πολλοί αρχαιολόγοι που εργάζονται στα αρχαία ερείπια και ανακαλύπτουν αντικείμενα που φαίνονται περισσότερο από την εποχή μας, παρά από την αρχαιότητα, όπως αυτό το γλυπτό με γραμμωτό κώδικα στο πρόσωπο ή ένα γλυπτό αστροναύτη, αντικείμενα έξω χρόνου και τόπου για πολλούς είναι αδύνατες συμπτώσεις σύμφωνα με τους ερευνητές.
Στο βίντεο, πολλές από αυτές τις σκαλιστές φιγούρες συγκεντρώθηκαν, σε πέτρα που αναμφίβολα δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο, δημιουργήθηκαν περισσότερο από το 2000 π.Χ. όπου ζούσαν στην περιοχή που σήμερα είναι γνωστή ως Χερσόνησος Γιουκατάν , Κουιντάνα Ρου, Ταμπάσκο και Τσιάπας, Τεχουαντεπέκ στο Μεξικό, στη Γουατεμάλα, στο Μπελίζ , στο τμήμα των ζωνών του Σαλβαδόρ και, φυσικά, στη δυτική ζώνη της Ονδούρας και της Νικαράγουας .Πολλά από αυτά τα αγαλματίδια είναι επί του παρόντος είδηση, σε πολλά μέσα όχι μόνο στο Μεξικό, το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας, καθώς ξυπνά μεταξύ των επιστημόνων πολλά αναπάντητα ερωτήματα, γιατί είναι εξαιρετικά ασυνήθιστες και φαίνονται αρκετά περίεργες και απίθανες, κάτι που μπορεί κάλλιστα να φαίνεται ψεύτικο, αλλά τίποτα δεν απέχει περισσότερο από την αλήθεια.
Μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας και να αντιμετωπίσετε όλο τον σκεπτικισμό, για να δώσετε μια λογική εξήγηση για το γιατί οι αρχαίοι πολιτισμοί που αποτυπώθηκαν σε αυτόν τον κωδικό QR χάραξαν γλυπτά. Το πιο εκπληκτικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι έχει δισδιάστατη κρυπτογράφηση για ανάγνωση από ψηφιακό σαρωτή ή κινητό τηλέφωνο, φαινόμενα που προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τις πληροφορίες. Παρεμπιπτόντως, κατά τη ρύθμιση του τηλεφώνου με τον αναγνώστη κωδικού QR , δυστυχώς, δεν ήταν δυνατή η αποκωδικοποίηση του μηνύματος στο άγαλμα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια