Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποια ζώδια θα είναι τυχερά το 2022

Μια μεταβατική χρονιά θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το 2022, που δεν υπάρχει σ’ αυτή, τίποτα το απαγορευτικό στα όνειρα. Ακόμα κι αν προς στιγμήν δεν μπορείτε να ονειρευτείτε γιατί αποθαρρύνεστε λόγω των συνθηκών, μην το βάζετε κάτω. Αντίθετα να επιμείνετε, η έμπνευση θα έρθει να σας βρει και αν όχι, τίποτα δε θα σας εμποδίσει να τα επινοήσετε. Η θετική σκέψη και στάση απέναντι στα πράγματα, είναι ένας τρόπος να αντισταθείτε σε κάθε τι που σας παρουσιάζεται δυσοίωνο.

Πότε θα έχεις την εύνοια της τύχης το 2022;
Κάποιοι πιθανόν να σταθούν πιο τυχεροί, κάποιοι άλλοι λιγότερο, το σίγουρο όμως είναι, πως ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης και ανόδου θα υπάρξουν για όλα τα ζώδια.
Πάμε λοιπόν τώρα να δούμε μαζί τους πιο τυχερούς της χρονιάς που έρχεται και ας μιλήσουμε αρχικά για το Δία που το πρωί της 29ης Δεκεμβρίου λίγο πριν να μας αποχαιρετήσει το 2021, εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου και εισέρχεται στους Ιχθύες. Θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 11 Μαΐου του 2022, θα κάνει ένα μικρό γύρισμα στον Κριό και θα ξανά περάσει στους Ιχθύς εκ νέου στις 28 Οκτωβρίου παραμένοντας μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου εκεί.
Μην μπερδεύεστε, παρακάτω θα τα δούμε αναλυτικά.
Έτσι λοιπόν θα έχουν την τύχη και την ευκαιρία με το μέρος τους να τον φιλοξενήσουν, αρχικά οι Ιχθύες και οι Παρθένοι, ενώ από κοντά έχουν να ωφεληθούν οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί.
-Να θυμάστε ότι αυτό ισχύει και για εσάς που μπορεί να μην ανήκετε στα ζώδια αυτά, τυχαίνει όμως να έχετε, κάποιο σημαντικό σημείο πλανήτη ή δείκτη του ωροσκοπίου σας στα συγκεκριμένα ζώδια αλλά και στα 10ήμερα που αναφέρονται.
Το 1ο 10ήμερο των παραπάνω ζωδίων θα έχει ευκαιρίες επέκτασης και επιτυχίας σε οικονομικό αισθηματικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, από τις 29 Δεκεμβρίου του 2021 μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου του 2022.
Το 2ο 10ήμερο από τις 13 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 26 Μαρτίου του 2022.
Το 3ο 10ήμερο από τις 26 Μαρτίου μέχρι τις 11 Μαΐου του 2022, όπου στο διάστημα αυτό, ο Δίας θα συναντήσει τον Ποσειδώνα και θα βρεθούν σε *όψη συνόδου, στις 12 Απριλίου του 2022, από τις 23 μοίρες και 58’ των Ιχθύων.
Η σύνοδος αυτή μιλά για την ανάγκη του ατόμου να ζήσει το όνειρό του, ακόμα και αν κάποιοι το αποθαρρύνουν χαρακτηρίζοντας το ουτοπικό. Είναι μια άκρως δημιουργική καλλιτεχνική όψη, που μπορεί να παράγει πολύ σπουδαία καλλιτεχνικά έργα και να λάβουν μάλιστα αξιόλογες διακρίσεις. Η έμπνευση δε θα λείψει σε οτιδήποτε κάνουμε εκείνη την εποχή, ακόμα κι αν ερωτευτούμε.  Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος της εξιδανίκευσης αλλά αν μιλήσουμε Ποσειδώνια, καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν έκανες.
Από τις 11 Μαΐου και μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, ο ευεργέτης πλανήτης Δίας, θα περάσει στο ζώδιο του Κριού. Ευκαιρίες επέκτασης, επιτυχίες στο έργο τους και ανάδειξη σε κοινωνικό επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, θα έχει το 1ο σχεδόν 10ήμερο των Κριών και των Ζυγών κι ακολουθούν οι Λέοντες και οι Τοξότες
-Να θυμάστε ότι αυτό ισχύει και για εσάς που μπορεί να μην ανήκετε σε αυτά τα ζώδια, τυχαίνει όμως να έχετε, κάποιο σημαντικό σημείο πλανήτη ή δείκτη του ωροσκοπίου σας στα συγκεκριμένα ζώδια αλλά και στα 10ήμερα που αναφέρονται.
Οι πρώτες 9 περίπου μοίρες των παραπάνω ζωδίων θα δουν επιτυχίες στο έργο τους, στην προσωπική και αισθηματική τους ζωής, στα οικονομικά αλλά και επαγγελματικά τους όνειρα, από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου που θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομα. Θα συνεχίσουν να έχουν την εύνοιά του μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, αφού τότε θα αφήσει για λίγο το ζώδιο του Κριού και ως φαινομενικά ανάδρομος, θα ξαναπεράσει στα Ψάρια.
Έτσι λοιπόν θα έχουν εκ νέου την τύχη με το μέρος τους οι Ιχθύες και οι Παρθένοι, ενώ από κοντά έχουν να ωφεληθούν οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί. Από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, όπου στις 24 Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Δία και στις 21 Δεκεμβρίου θα εισέλθει πλέον και πάλι στον Κριό.
Σε ποιον τομέα θα έχετε εύνοια το 2022;
Είναι σίγουρο ότι οι Ιχθύες και οι Παρθένοι, οι Κριοί και οι Ζυγοί αλλά και οι Καρκίνοι Σκορπιοί Λέοντες και Τοξότες, έχουν να κάνουν με έναν οίκο, έναν τομέα της ζωής σας στο γενέθλιο χάρτη σας. Πάμε να δούμε μαζί σε ποιους τομείς της ζωής σας θα έχετε εύνοια μέσα στο 2022, ανεξάρτητα από το αν ανήκετε στα παραπάνω ζώδια.
Κοιτάξτε το γενέθλιο χάρτη σας κι ανακαλύψτε το τι σημαίνει το πέρασμα του Δία από τους οίκους του ωροσκοπίου σας το 2022.

Εάν στη διάρκεια της χρονιάς περάσει, από τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, η διάθεσή σας, θα γίνεται σαφώς καλύτερη αλλά και πιο αισιόδοξη. Το ίδιο και η στάση που θα κρατάτε απέναντι σε ότι σας φέρνει η καθημερινότητα.

Εάν στη διάρκεια της χρονιάς περάσει, από το 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας αλλά και τις πηγές που μπορεί παράλληλα να σας ενισχύσουν οικονομικά. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές και τις σπατάλες.

Εάν στη διάρκεια της χρονιάς περάσει, από τον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα γίνεται συχνότερη η επαφή σας με πρόσωπα συγγενικά, ενώ μικρές αποδράσεις και κοντινές εκδρομές, θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Παράλληλα θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Εάν στη διάρκεια της χρονιάς περάσει, από τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να σκεφτείτε να αποκτήσετε μία δική σας στέγη, ενώ χαρά θα πάρετε από την επιστροφή στις ιδιαίτερες πατρίδες σας.

Εάν στη διάρκεια της χρονιάς περάσει, από τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μια ευτυχισμένη περίοδος της ζωής σας ξεκινά, γεμάτη χαρά και δημιουργικά σχέδια, ενώ τώρα ξεκινούν ευοίωνες και καλότυχες σχέσεις ζωής. Αποφύγετε ωστόσο τις υπερβολές και τις σπατάλες.

Εάν στη διάρκεια της χρονιάς περάσει, από τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας, βρίσκετε τη δουλειά των ονείρων σας, ή καλυτερεύουν οι εργασιακές σας συνθήκες. Θέματα υγείας με τη μέριμνά μας και των γιατρών φυσικά διορθώνονται αλλά μπορεί τότε να τσιμπήσουμε μερικά κιλάκια παραπάνω.

Εάν στη διάρκεια της χρονιάς περάσει, από τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, οι σοβαρές σχέσεις της ζωής σας θα βελτιωθούν και θα εξομαλυνθούν τα κακώς κείμενα και οι παρεμβολές τους που δεν τις επέτρεπαν να αναπτυχθούν. Είναι καλή στιγμή στο να αποφασίσετε ένα γάμο ή μια σοβαρή συνεργασία.

Εάν στη διάρκεια της χρονιάς περάσει, από τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, κέρδη και χρήματα που δεν περιμέναμε, ή ύστερα από μια κρυφή συμφωνία θα σας προσφερθούν. Ενώ η προσωπική σας ζωή διανθίζεται από μια σχέση που δεν είναι απαραίτητο αρχικά να την κοινοποιήσετε. Απλά περάστε καλά.

Εάν στη διάρκεια της χρονιάς περάσει, από τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ταξιδέψετε τα μακρινά ταξίδια των ονείρων σας, ή να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που ζουν μακριά. Δείτε το σαν ευκαιρία να μελετήσετε ή να σπουδάσετε το αντικείμενο που επιθυμείτε.

Εάν στη διάρκεια της χρονιάς περάσει, από τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα αναδειχθείτε μέσα από τον εργασιακό σας χώρο, ίσως να αναλάβετε μία θέση ισχύος ή ευθύνης, που μέσα από εκεί θα ενισχύσετε το κύρος σας. Καλό πάντως θα ήταν να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ.

Εάν στη διάρκεια της χρονιάς περάσει, από τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, οι φίλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη ζωή σας, θα σας ανοίξουν πόρτες εκεί που άλλοτε δεν είχατε πρόσβαση, ενώ θα αναδειχθείτε μέσα από μια ομαδική προσπάθεια.

Εάν στη διάρκεια της χρονιάς περάσει, από το 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα ξεχωρίσετε στο περιβάλλον για τα ανθρωπιστικά σας αισθήματα, εάν πάλι είστε καλλιτέχνες θα δείτε να αναγνωρίζεται το έργο σας, ενώ πάντα ότι κι αν γίνει, θα είναι σα να έχετε ένα φύλακα άγγελο κοντά σας να σας προστατεύει.

Και όπως συχνά λέω, εάν δεν έχεις όνειρα, απλά να τα επινοήσεις.
https://www.zwdia.gr/
Μελίνα Φώφη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια