Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

«Γκάνθερ» James Michael Tyler 1962-2021

28 Μαΐου 1962 - 24 Οκτωβρίου 2021,
Πρόκειται για τον θάνατο ενός εκ των αγαπημένων πρωταγωνιστών της θρυλικής σειράς «Φιλαράκια«, James Michael Tyler. Ο ηθοποιός που υποδυόταν τον σερβιτόρο «Γκάνθερ» στο στέκι της αγαπημένης παρέας έφυγε το βράδυ της Κυριακής από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη, ο οποίος ήταν σε προχωρημένο στάδιο, και τα τελευταία τρία χρόνια έδινε μια πολύ γενναία μάχη. Μάλιστα, είχε επιλέξει να κρατήσει μυστικό το πρόβλημα της υγείας του το οποίο έκανε γνωστό μόλις λίγο καιρό πριν. Πέθανε στο σπίτι του, στο Λος Αντζελες, όπως ανακοινώθηκε.
Ο θάνατος του αγαπημένου «Γκάνθερ», με το σήμα-κατατεθέν βαμμένο ξανθό μαλλί του, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού, μιλώντας στον ιστότοπο «TMZ».
«Ο κόσμος τον ήξερε ως Γκάνθερ (το έβδομο «Φιλαράκι»), από την επιτυχημένη σειρά «Friends», αλλά οι αγαπημένοι του Μάικλ τον γνώριζαν ως ηθοποιό, μουσικό, υπέρμαχο της συνειδητοποίησης του καρκίνου και στοργικό σύζυγο», δήλωσε η οικογένειά του.
 «Έχω διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη, ο οποίος εξαπλώθηκε στα οστά μου. Αντιμετωπίζω την ασθένεια τα τελευταία τρία χρόνια… Είναι στο στάδιο 4, καρκίνος στο τελικό στάδιο. Άρα, ξέρετε, πιθανότατα θα με νικήσει», είχε δηλώσει στις αρχές του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια