Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

ΚΡΙΟΣ
Καθώς τα πράγματα για σας τους Κριούς ήταν κάπως πιο εύκολα μέσα στο 2020 και 2021 αυτό θα συνεχίσει να γίνετε και μέσα στο 2022. Η υγεία και γενικότερα τα επίπεδα ενέργειας σας θα διατηρούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Καθώς ο Δίας θα βρίσκεται με την νέα χρονιά στους Ιχθείς, ωστόσο για λίγο θα επισκεφθεί και το δικό σας ζώδιο κατά την άνοιξη γύρω στις 10-11 Μαΐου, όπου θα κάνει τον ανάδρομο κύκλο του και μετά θα ξαναμπεί στο ζώδιο σας στις 20-21 Δεκεμβρίου. Αυτό όπως καταλαβαίνετε θα είναι υπερ σας, φέρνοντας περισσότερη ευτυχία και εύνοια γενικότερα. Θα ευνοηθούν επίσης τα ταξίδια και οι σπουδές καθώς ο κυβερνήτης σας ο Αρης για τέσσερις μήνες περίπου θα φέρνει επιτυχίες αλλα και νέες ιδέες. Τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά καλα και ακόμη περισσότερο αναμένεται να βελτιωθούν μεσα στο 2023 οπου μαζί με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα φέρουν ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξετε. 
Ο Πλούτωνας θα συνεχίζει να μεταμορφώνει το προσωπικο σας μονοπάτι σχετικά με επαγγελματικά ζητήματα και καριέρα που όμως στην συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποια αυτά που πραγματικά επιθυμείτε.
Ο Ποσειδώνας θα συνεχίζει να σας επηρεάζει σε πνευματικό επίπεδο, που μαζί με τον Δια μεσα στο 2022 αναμένεται να σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στο να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα, ώστε να γίνουν αλλαγές. Αν και η προσωπική και οικογενειακή ζωή θα βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα, οι εκλείψεις της χρονιάς ίσως δημιουργήσουν κάποια κρίση η δυσάρεστες εμπειρίες. Ρομαντικές και νέες σχέσεις δεν θα μονιμοποιηθούν ωστόσο η κοινωνική ζωή θα είναι έντονη και ενδιαφέρουσα, με κάποιες επιπλοκές οι οποίες θα ξεπεραστούν.
Ερμής/Ουρανός και Βόρειος Δεσμος ίσως να δώσουν την ευκαιρία να μοιραστείτε η ακομη και να ανταλλάξετε διεγερτικές ιδέες με άλλους, νέες ιδέες και σχέδια, ευνοείται η ομαδική συνεργασία. Ηλιος, Αφροδίτη και Βόρειος Δεσμος θα συνδεθούν με καλλιτεχνικά και οικονομικά επιτεύγματά, θα ενδιαφερθείτε έντονα για την εμφάνιση σας, θα υπάρχει έντονη κοινωνικότητα και ίσως κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα πάρει σοβαρές διαστάσεις κατά το τέλος του 2022 και ύστερα. Με Δια/Πλούτωνα και Άρη να θυμάστε ομως ότι μόνο με τις δικές σας προσπάθειες και οργάνωση θα αναδειχτείτε η θα πραγματοποιήσετε αυτά που επιθυμείτε.
Ο Κρόνος ίσως για λίγο σας κανει να υποφέρετε με τον τρόπο που εχει διαμορφωθεί η ζωή μάς, και θα πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας, ιδιαίτερα, με το να ξεκουράζετε το μυαλό σας πνευματικά, όπως για παράδειγμα να περνάτε την ώρα σας με άτομα που σας διεγείρουν πνευματικά, όμως θα πρεπει να μην είστε επιθετικοί η κάνετε έντονη κριτική προς τους άλλους, αλλα ειναι πιθανο να φέρει και το τέλος μιας προηγουμένης σχέσης.
Οι εκλείψεις του 2022 στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού θα επηρεάσουν επαγγελματικά σχέδια, σπουδές, ταξίδια.
Η κάρτα 2 Κούπα για το 2022 δείχνει ότι το επίκεντρο θα είναι οι προσωπικές σχέσεις ,συνεργασίες ίσως και μια συμφιλίωση με πρόσωπα η καταστάσεις, ακόμα και μικροσυμβιβασμους.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα είναι ακόμη σε τροχιά σύγκρουσης και το 2022 και τα επίπεδα ενέργειας σας είναι κάτι που θα πρέπει να παρακολουθείτε, να ξεκουράζεστε συχνά, αν και εφόσον επιτρέπετε λόγω των συνθήκων να επισκέπτεστε συχνά την φύση. Γενικότερα, από άποψη υγείας τα πράγματα θα είναι καλα. Για πολλά χρονια θέματα καριέρας και επαγγελματικά ζητήματα έκαναν ένα δυνατό κύκλο, ωστόσο το 2022 θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ περισσότερο, να εργάζεστε πιο εντατικά και σκληρά για να πέτυχετε τους στόχους σας. Ο Ουρανός θα φέρει επιτυχίες, αλλα και ανασφάλειες καθώς θα δίνετε μια μάχη με τον εσωτερικό σας εαυτό. Ο Κρόνος θα σας δείξει τι ακριβώς είναι αυτό που χρειάζεστε και πως να κάνετε το καλύτερο. Μεσα από την κοινωνική σας ζωή θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφές με ανθρώπους που θα μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες, αλλα στο τέλος θα πρέπει εσείς να κάνετε την περισσότερη δουλειά. 
Ο Ουρανός στο ζώδιο σας, θα συνεχίσει να σας πιέζει να κάνετε αλλαγές, ίσως ένα από αυτά είναι και οι στόχοι, οι φιλοδοξίες, οι φίλοι, και η προσωπική σας εικόνα. Μπορεί από την άλλη, να αισθάνεστε κάπως άβολα όμως στο τέλος θα νιώθετε καλύτερα με αυτές τις αλλαγές, εφόσον προσδιορίσετε ποιες είναι.
Ο Πλούτωνας, θα σας βοηθήσει να υιοθετήσετε νέες ιδέες και φιλοσοφίες που θα σας βοηθήσουν στην ζωή σας πρακτικά. Μπορεί να είστε συντηρητικοί και επιφυλακτικοί με τους άλλους όμως αυτό θα αρχίζει να αλλάζει από το 2023. Ο Δίας στους Ιχθείς θα σας επηρεάσει πνευματικά, να κάνετε νέες γνωριμίες και φίλους και ειδικά κατά την περίοδο της άνοιξης που θα εισέλθει για λίγο στον Κριό, τοτε θα φέρει περισσότερη εσωτερική αφύπνιση για αλλαγές. Θα ευνοηθούν επισης θέματα που συνδέονται με την τεχνολογία, τα social media, την επικοινωνία. Θα βοηθήσει όμως να συνδεθείτε περισσότερο με τον εσωτερικό σας εαυτό και να ευθυγραμμιστείτε με τα σχέδια και επιθυμίες σας.
Η οικογένεια, ο γάμος σας η στις προσωπικές σας σχέσεις, θα υπάρχει μια ηρεμία, υποστήριξη και ευχαρίστηση ωστόσο αν θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σάς η να κάνετε επισκευές και να το αλλάξετε τελείως καλύτερα να περιμένετε το 2023. Οι εκλείψεις θα σας επηρεάσουν και θα πρέπει να ξέρετε πως να διαχειριστείτε με ψυχραιμία την όποια προσωπική κρίση που θα προκύψει. Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τις προσωπικές σας σχέσεις που αναμενεται να δοκιμαστούν έντονα, διατηρώντας τις σωστές ισορροπίες, κατά την διάρκεια των εκλείψεων, στις 16 Μαΐου και 25 Οκτωβρίου. Από οικονομικής άποψης, ο Αρης θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο παραγωγικοί και ενεργητικοί καθώς και κάποιες εκλείψεις θα επηρεάσουν η θα αλλάξουν τον τρόπο διαβίωσης σας.
Με Σελήνη και Ερμή θα έχετε την τάση να αλλάζετε ιδέες η μάλλον να πειραματίζεστε αλλα και να ακούτε περισσότερο την διαίσθηση σας ώστε να νικήσετε τις αμφιβολίες σας, οι οποίες τελικά διαλύονται.  Θα είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα λίγο πιο καθαρά και να διεκδικήσετε. Οι νέες ιδέες μπορεί να οδηγήσουν σε νέα έργα αλλα και επιτυχίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών ή μια νέα δραστηριότητα ή να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε ένα έργο. Αφροδίτη, Ποσειδωνας και Ηλιος θα κάνουν την προσωπική σας ζωή πιο διασκεδαστική, ρομαντική και θα δώσουν μια πιο αποκαλυπτική διάθεση. Προσοχή, όμως διότι πραγματικότητα και φαντασία θα συγχέονται συχνά.
Προσοχή, επίσης στους μυστικούς έρωτες. Οι νέες σχέσεις που δημιουργούνται, με κοινά ενδιαφέροντα και αμοιβαία συναισθήματα επίσης θα έχουν την ευκαιρία να εδραιωθούν. Με Δια/Πλουτωνα θα έχετε και φέτος την ευκαιρία να συνεχίστε τις  δυναμικές σας προσπάθειες, θα πάρετε δυναμικές αποφάσεις για άνοδο. Μην δίνετε σημασία στις μνησικακίες των άλλων, κάποιοι όμως θα σας εγκαταλείψουν.
Η Βασίλισσα Ράβδοι για το 2022 σημαίνει περισσότερη ανεξαρτησία και δύναμη όμως ίσως κάποια γυναίκα σας βοηθήσει επαγγελματικά η σας καθοδηγήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν και το 2021 ήταν αρκετά καλό με τις δυσκολίες του ίσως, εν μέρει, λόγω εκλείψεων, το 2022 θα είναι ακόμα καλύτερο, παρόλο, του ότι αν για παράδειγμα έχετε μια δική σας επιχείρηση, αυτή θα αναπτύσσεται με αργούς ρυθμούς μεσα από περιορισμούς και δυσκολίες. Το ιδιο συμβαίνει ότι και καριέρα ακολουθείτε η δουλειά κάνετε. Συγκρατημένη η κατάσταση γενικότερα ωστόσο αυτό σημαίνει οτι μακροπρόθεσμα θα υπάρχει σταθερότητα και πρόοδος. 
Ο Δίας θα βοηθήσει αρκετά ενώ και το πέρασμα του μεσα από τον Κριό, από την άνοιξη του 2022 θέματα επαγγελματικά θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο. Επίσης κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου θέματα υγείας θα βελτιωθούν με τον Δια στον Κριό, όμως ο Δίας στους Ιχθείς με τον Πωσειδωνα θα δημιουργήσουν στρες η θα σας κάνουν πιο ευαίσθητους ψυχικά η ακόμα μπορεί να έχετε και την τάση να βαλτώνετε. Ο Δίας ωστόσο είναι εδώ για να διευκολύνει τα πράγματα στην ζωή σας, από την άνοιξη έως και το καλοκαιρι, οπου θα αρχίσει να χαράσσει ένα νέο μονοπάτι κοινωνικά, επαγγελματικά και θα βελτιώσει τα οικονομικά σας αλλα και τις προσωπικές σας σχέσεις.
Ο Ουρανός θα συνεχίζει να σας αλλάζει εσωτερικά και να σας αφυπνίζει. Ο Πλούτωνας επίσης θα συνεχίζει ωστόσο να γεμίζει την ζωή σας με παράξενες εμπειρίες η να σας πιέζει ψυχολογικά και οικονομικά συγκεκριμένα ίσως με χρήματα που αφορούν τρίτους. Ο Κρονος ίσως δυσκολεύει τα πράγματα όσο αφορά μεγάλα ταξίδια, ειδικότερα οι φοιτητές θα έχουν δυσκολίες και θα πρέπει να δουλέψουν σκληρότερα.
Ο Ερμής είναι σημαντικός για σας γιατί χρειάζεστε εκ φύσεως να είστε σε επαφή με ολους αυτούς που αγαπάτε αλλα και σε διαρκή κίνηση σωματικά και νοητικά και φέτος θα παίξει σημαντικο ρόλο στην επαφή σας με την οικογένειά και προσωπικές σχέσεις. Αποφύγετε τις όποιες αποφάσεις στην προσωπική σας ζωή  κατά την διάρκεια ανάδρομης πορείας του Ερμή από 14 Ιανουαριου-3 Φεβρουαρίου, από 10 Μαΐου- 2 Ιουνίου και 10 Σεπτεμβριου-1 Οκτωβρίου. Η τελευταία μάλιστα μπορεί να εχει ισχυρή επιρροή. Το πέρασμα του Άρη επίσης θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο ότι συνδέεται με περιουσιακα ζητηματα, σας αν έχετε, αλλα μπορει να γινουν ανακαινίσεις και αλλαγές, η να έχετε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων στα εγχειρήματα σας.
Ισως θα δοθεί η ευκαιρία να αρχίσουν κάποιες αναστολές να εξαλείφονται αλλα επισηγς θα αρχισουν να πραγματοποιούνται κάποιες επιθυμίες σας. Θα κάνετε νέες επαφές, γνωριμίες, θα υπάρχει έντονη κοινωνικότητα, κάποιες σχέσεις ίσως να τελειώνουν γρήγορα αλλα θα υπάρχει ενθουσιασμός γενικότερα. Μην είστε αμυντικοί, προσπαθήστε να πάρετε πρωτοβουλίες, δεν είναι χρονια που πρέπει να δείξετε αδυναμία η ανικανότητα.
Οι εκλείψεις του 2022 στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού αναμένεται να επικεντρωθούν στις προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικά αλλα και στην αυτοδημιουργια η τα παιδια σας.
Η καρτα 2 Κούπα για το 2022 δείχνει ότι το επίκεντρο θα είναι οι προσωπικές σας σχέσεις, οι συνεργασίες και ίσως και μια συμφιλίωση με πρόσωπα η καταστάσεις, ακόμα και μικροσυμβιβασμοι θα ειναι στο πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τώρα λοιπόν που ο Κρονος απομακρύνετε από σας ήδη από τις αρχές του 2020, και επιτέλους, δηλαδη, γιατί ταλαιπωρηθήκατε αρκετά, η μάλλον βασανιστήκατε, άσχετά αν τώρα βλέπετε τα αποτελέσματα η νιώθετε ακόμα την αναπνοή του πανω απο το κεφαλι σας, ωστόσο τα πράγματα σταδιακά θα αρχίζουν τα βελτιώνονται στην ζωή σας. Τα επίπεδα ενεργεια σας θα αρχίζουν να επανέρχονται, αν και στους περισσοτέρους άφησε βαθιά τραύματα, προσωπικά είτε επαγγελματικά, θα συνεχίσει να σας επηρεάζει για ακόμη έναν χρόνο. Μετα τέλος! Ο Κρόνος φέτος λοιπόν, θα επηρεάσει λίγο την σεξουαλικότητα και τα οικονομικά σας αλλα και αυτό θα είναι κάπως πλέον σχετικα περιορισμένο και όχι σε τόση μεγάλη έκταση.
Ο Ποσειδωνας από την άλλη θα βοηθήσει στο να αποκτήσετε νέες φιλοσοφίες και ιδέες, αλλα και να επεκτείνετε μάλλον πολύ περισσότερο τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Μεγάλα ταξίδια είναι σίγουρα στις προτιμήσεις σας ενώ και ο Δίας θα προωθήσει τα επαγγελματικά, από τις 11 Μαΐου αλλα και από τις 29 Οκτωβρίου, για όσους ενδιαφέρονται. Σίγουρα όμως η φετινή χρονια θα είναι καλύτερη από την προηγουμένη.
 Ο Δίας από τις 11 Μαΐου αναμένεται να βελτιώσει την καριέρα σας, τα επαγγελματικά σας, θα ευνοήσει τις σχέσεις σας με τους ανωτέρους και θα αρχίσει να δίνει τα πρώτα σημάδια επιτυχίας. 
Ο Ουρανός θα συμβάλλει στο να ανανεώσει και να διευρύνει τον κύκλο γνωριμιών σας, φέρνοντας και εκεί θετικές αλλαγές με το πέρασμα του χρόνου. Το πέρασμα του Άρη μεσα στο 2022 θα εξυπηρετήσει περισσότερο στο να ενεργοποιηθείτε και να σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε μπροστά με θάρρος, δύναμη και πίστη, στοιχεία τα οποία είχατε χάσει για πολύ καιρό. Αν θελήσετε να κάνετε αλλαγές μεσα στο σπίτι σας προτιμήστε το Φθινόπωρο του 2022, από τις 29 Σεπτεμβριου-23 Οκτωβρίου.
Επαγγελματικά και οικονομικά πάνε μαζί, ωστόσο το πρώτο θα είναι το πιο σημαντικο για σας, με τις εκλείψεις του 2022 στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, να αλλάζουν σε σημαντικο βαθμό τα πράγματα μεσα στα επόμενα χρονια. Σημαντικο επίσης το γεγονός ότι η διέλευση του Κρόνου στον Υδροχόο σταδιακά θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε ακόμη περισσότερο στις προσωπικές σας σχέσεις χωρίς να είστε υπερβολικά επιφυλακτικοί η συντηρητικοί. 
Το σεξ θα είναι μια ανάγκη που θα ικανοποιηθεί καθώς το πέρασμα πλανητών, θα αυξήσει τον μαγνητισμό σας και θα σας χαλαρώσει. Θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να συνέλθει γενικότερα, να εξερευνήσετε νέες σχέσεις και να πειραματιστείτε.
Μεσα στο 2022, θα αποκτήσετε περισσότερη αρμονική σχέση με το σώμα σας, την ψυχή σας και θα προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα σας επειδή θα έχετε αλλάξει τρόπο σκέψης, θα έχετε αναθεωρήσει πολλα και θα βλέπετε διαφορετικά την όποια δυσκολία. Αυτό θα εχει αντανάκλαση στην υγεία σας και την εμφάνιση σας. Ισως να σας ενδιαφέρει να μελετήσετε περισσότερο την ανθρώπινη φύση και συμπεριφορά. Θα αναζητήσετε την αλλαγή και την εκτόνωση μαζί με άλλους, που θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα.
Ο Ιππότης Κούπα για το 2022 δείχνει καλές διαθέσεις, φέρνει θετικά μηνύματα στην ζωή σας αλλα και νέους ανθρώπους. Ομως εσείς θα είστε πιο θετικοί με την ζωή σας, θα εξερευνήσετε νέα πάθη, θα υπαρχει έμπνευση και θα μπορείτε να ονειρευτείτε!

ΛΕΩΝ
Είναι πιθανό το 2022 να σας κουράσει κάπως και θα πρέπει να θυμάστε να ξεκουράζεστε από το άγχος σας για να διατηρείτε στα επίπεδα την ενέργεια σας, ώστε να μην καταρρεύσετε. Αν και πέρυσι η ερωτική σας ζωή ήταν ενδεχομένως πολύ ενδιαφέρον φέτος μάλλον τα πράγματα αναμένεται να είναι κάπως διαφορετικά. Θέματα σχέσεων, να ξέρετε ότι χρειάζονται περισσότερη δουλειά και προσπάθεια αλλα με την προσοχή να επικεντρώνετε περισσότερο στον οικο που συνδέεται με τα επαγγελματικά και την καριέρα σας, είναι μάλλον προδιαγεγραμμένο ότι ούτε μόνιμη σχέση θα δημιουργήσετε αλλα ούτε θα σας ενδιαφέρει και ο γάμος.
Ο Ουρανός που είναι ο προσωπικός πλανήτης στις προσωπικές σας σχέσεις αυτό δείχνει ότι ο έρωτας δεν είναι στην ατζέντα σας, αντίθετα δείχνει επαγγελματικές αλλαγές και επιτυχία αλλα και άνοδο. Παντρεμένοι η όχι, η οικογένεια δεν θα είναι στις προτεραιότητες σας, ενώ κάποιοι ίσως να τους απασχολεί περισσότερο η υγεία η οι εξελίξεις στην ζωή κάποιων κοντινών συγγενών, για παράδειγμα.
Από την άλλη, βέβαια όσοι είστε δεσμευμένοι σοβαρα η παντρεμένοι ίσως οι εκλείψεις του 2022 επηρεάσουν την σχέση αυτή, όπως η έκλειψη στιςε 16 Μάιου και 25 Οκτωβρίου. Με ποιον τρόπο, δεν είναι σίγουρο, άλλοι ίσως αναβαθμίσουν τις σχέσεις τους προς το καλύτερο ενώ κάποιοι Λέοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τον εαυτό τους αλλα και την κοινωνική τους ζωή.
Αν θέλετε πάντως να κάνετε μεγάλες αλλαγές στο σπίτι σας, καλύτερα θα ήταν περιμένετε το 2023. Όμως αν πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε, αυτό θα ήταν από τις 26 Φεβρουαριου-6 Μαρτιου και από 13-16 Αυγούστου αλλα και από 23 Οκτωβρίου- 16 Νοεμβρίου. Μέχρι τουλάχιστον την άνοιξη του 2022 η προσοχή σας θα είναι πλήρως επικεντρωμένη περισσότερο στο να περνάτε καλα. Οσο αφορά τα οικονομικά σας ιδιαίτερες επιρροές δεν θα υπάρχουν, παρα μόνο από το πέρασμα κάποιων πλανητών, που θα τα βλεπουμε αναλυτικα στις μηνιαιες αναφορές. 
Ο Δίας από τις 11 Μάιου έως τις 29 Οκτωβρίου θα στηρίξει τα επαγγελματικα σχέδια σας, τις σπουδές, ότι συνδέεται με το εξωτερικό, αλλα γενικότερα είναι ένας κάλος οιωνός.
Μέσα στο 2022, Ουρανός, Ποσειδωνας και Αρης είναι δείκτες αδυναμίας η αστάθειας σε θέματα υγείας οπότε θα πρέπει να ενισχύσετε περισσότερο τον οργανισμό σας, πάντα να θυμάστε ότι οι καταστάσεις σωματικής ανεπάρκειας χρειάζονται σωστή καθοδήγηση της ενεργεια σας, για να ανταπεξέλθετε. Να μοιράσετε σωστά τον χρόνο σας και θα πρέπει επίσης να βρείτε τρόπους η ωρες χαλάρωσης. Μην είστε ξεροκέφαλοι η επίμονοι όταν κάτι δεν πάει καλα. Είναι πιθανό μια σχέση να διακοπεί. Κατά προτίμηση η πνευματική συντροφικότητα θα είναι ότι καλύτερο χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις. Θα πρέπει επίσης να έχετε κατά νου, να μην εξουσιάζετε τους άλλους, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει φασαρίες, διαφωνίες και προβλήματα σε πάσης φύσεως σχέσεις.
Η καρτα Ταρώ για το 2022, είναι οι 4 Ράβδοι, ευνοεί τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλα και τα οικονομικά που συνοδεύετε από μια ριζική αλλαγή. Επιβράβευση, επιτυχία, νέα ξεκινήματα, ικανοποίηση. Μια κατάσταση που σας αγανακτεί τερματίζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Έρωτας είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει μεσα στο 2022, καθώς οι προσωπικές σας σχέσεις όπως επίσης και η κοινωνική σας ζωή. Κάποιοι από σας ίσως να έχουν την ευκαιρία να επισημοποιήσουν τις σχέσεις τους ενώ αυτοί που είναι παντρεμένοι είναι πιθανό να κάνουν μια νέα γνωριμία η να τις ανανεώσουν, ανάλογα. 
Ο Κρονος σε θέματα υγείας θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε διαφορετικές θεραπείες, να ενισχύσει τον οργανισμό σας και να σας σταθεροποιήσει αν βιώσατε κάποια δύσκολη κατάσταση. Στην όλη φάση αναγέννησης θα συμβάλλει παρα πολύ και ο Δίας που θα παίξει ρόλο ευεργετικό από κάθε άποψη. 
Ο Ουρανός ωστόσο θα σας παρακινήσει να δοκιμάστε νέα πράγματα, να πειραματιστείτε καθώς επίσης θα αλλάξει και κάποιες ιδέες η τρόπο σκέψης για κάποια πράγματα που πιστεύατε μέχρι τώρα, δείχνοντας εναλλακτικές.
Ότι συνδέεται με την οικογένεια δεν θα είναι προτεραιότητα, το 2022 συνδέεται με προσωπικές σχέσεις και τον έρωτα, ωστόσο εξυπηρετείτε και βοηθάτε άτομα που συνδέονται με τον οικογενειακό σας κύκλο και αυτό σχετίζεται με το ποσο καλα εσείς πάτε επαγγελματικά. Αν έχετε μια σταθερή σχέση, θα υπάρχει σταθερότητα. Αυτή είναι μια χρονιά όπου θα βιώσετε το απολυτο πάθος. Κορυφαίες εμπειρίες και στιγμές απολυτής ευχαρίστησης. Το σπίτι σας ίσως να γίνει κέντρο διερχομένων, ειδικά όσοι έχουν σχέση με τις τέχνες η άλλες παρόμοιες ασχολίες. Από οικονομικής άποψης αν προκύψουν προβλήματα οικονομικής φύσεως αυτό θα συμβεί ίσως γιατί εσείς παραμελήσατε κάποια πράγματα. Γενικότερα θα υπάρχει σταθερότητα στα οικονομικά, ειδικά από τον Μάιο του 2022 και ύστερα. Η συμβολή του Δια σε αυτό τον τομέα, θα βοηθήσει την επέκταση, την ξεπληρωση η ακόμα και την ρύθμιση ενός χρέους με ευνοϊκούς ορους, αλλα επίσης ευνοεί και την διαχείριση οικονομικών και κληρονομικών ζητημάτων.
Επαγγελματικά και θέματα καριέρας, με το πέρασμα του Κρόνου συμβολίζει το γεγονός ότι θα πρέπει να δουλέψετε σκληρότερα , αυτό βέβαια σας χαροποιεί ιδιαίτερα, αν ξεκινάτε τώρα κάτι συγκεκριμένο. Τα επαγγελματικά γίνονται πιο σοβαρά όμως ειδικά μετα τον Αύγουστο του 2022, οπου θα μπορέσετε να κάνετε πολλά περισσότερα μεσα από την παρουσία του Άρη οπου θα μπορέσετε να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας. Η κίνηση του Άρη στο ωροσκόπιο σας εχει πολλά να δώσει, σεξουαλικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Και οι εκλείψεις του 2022 θα συμβάλλουν σε όποιες αλλαγές συμβούν σε αυτόν τον τομέα.
Σελήνη/Ερμής σημαίνει ανεξάρτητη σκέψη και αποφάσεις, θα αναζητήσετε περισσότερο την ψυχική επαφή μέσω των άλλων, αλλα και η σκέψη και η γνώμη σας για τους άλλους θα είναι πιο ξεκάθαρη. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ έντονη με νέες γνωριμίες πάσης φύσεως. Ηλιος/Δίας και Ουρανός συνοδεύετε από καλή τύχη στον τομέα των οικονομικών, ακόμα και απροσδόκητα κέρδη η γενικότερα ισως δειτε μια θετικότερη στροφή των πραγμάτων. Αλλαγές, μετακινήσεις και κοντινά ταξίδια θα ευνοηθούν. Κάποιοι ίσως κατά το δεύτερο μισό του 2022 να έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι δικό σας επαγγελματικά, αποχαιρετώντας μια άλλη δουλειά. Κάποια επαγγελματικά σχέδια τότε θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται, παρόλο την ένταση και την κούραση.
Τα 5 Σπαθιά για το 2022 ανοίγουν νέες προοπτικές, βάζετε νέους στόχους που οδηγούν στην επιτυχία. Μεσα από απογοητεύσεις, συγκρούσεις και πεσμένο ηθικό θα ανταμειφθείτε.

ΖΥΓΟΣ
Υγεία και αποθέματα ενέργειας φαίνεται ότι θα βελτιώνονται κατά πολύ περισσότερο μεσα στο 2022, όπου θα είστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε αυτό μέχρι τον Μάϊο. Βέβαια η χρονια αυτή που θα αρχίσετε να ονειρεύεστε κάτι διαφορετικό σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Προσωπικές σχέσεις και έρωτας θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο μετα τις 11 Μαΐου. Ο Δίας στον τομέα των σχέσεων θα ευνοήσει και θα ανανεώσει υπάρχουσες σχέσεις ενώ στους ελευθέρους θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ακόμα και γάμο ίσως. Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει το μεταμορφωτικό του έργο όσο αφορά το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον αλλα και θα συμβάλλει περισσότερο την εσωτερική σας αφύπνιση. Ισως εκεί υπάρξουν απώλειες αλλα όμως σημαντικο είναι ότι κατά κάποιο τρόπο ρυθμίζει τις ισορροπίες. Η ανακαίνιση ενός σπιτιού η ίσως να πάρετε χρήματα από μία πώληση, είτε το νοικιάζετε για παράδειγμα, θα σας βοηθήσει οικονομικά. Ωστόσο κάποιοι από σας ίσως να θέλουν να μετακομίσουν σε ένα άλλο σπίτι.
Ο Κρονος δείχνει περισσότερη πειθαρχία, ειδικά σε σχεση με τα παιδια σας η αν έχετε θέσει νέους επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους που πρέπει να κατακτήσετε. Ο Ποσειδωνας δείχνει εναλλακτικές  θεραπείες ενώ και ο Ουρανός είναι ένδειξη πειραματισμού σχετικά με το σεξ και τα οικονομικά η θα παίξει και αυτός ρολό στην προσωπική σας αφύπνιση και σε σχέση με προσωπικά ζητήματα.
Οι εκλείψεις του 2022 θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στόχους, νέες επιδιώξεις και θα γίνει ένα είδος ίσως εκκαθάρισης στον κοινωνικό σας κύκλο. 
Επαγγελματικά και οικονομικά τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα και τίποτα δεν θα μοιάζει με τις δυσκολίες των προηγουμένων ετών. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, πιστεύω τώρα θα σας κανει πιο προσεχτικούς και μεθοδικούς. Είναι πιθανό να ξοδέψετε χρήματα για την οικογένεια και το σπίτι ωστόσο τα οικονομικά σας θα είναι πολύ καλύτερα. Ο Δίας από την άλλη θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα ,τόσο γι αυτούς που θέλουν να προχωρήσουν αλλα και γι αυτούς που ψάχνουν εργασία, όμως εκεί θα υπάρξει βελτίωση και θα είστε πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσετε σχέδια και στόχους.
Αφροδίτη, Αρης και Βόρειος Δεσμος θα είστε πιο γοητευτικοί και θα μαγνητίζετε τους άλλους με την προσωπικότητα σας, θα είναι πιο εύκολο να συνάψετε νέες σχέσεις, συνεργασίες αλλα και να απολαύσετε περισσότερο τον έρωτα. Σελήνη, Κρονος και Δίας σημαίνει ότι μεσα στο 2022 θα είστε πιο υπεύθυνοι, θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση όπως και η αίσθηση του καθήκοντος θα ειναι αυξημένη. Μεσα από τις δυσκολίες θα αποκτήσετε την επιτυχία που επιθυμείτε. Η επιτυχία σας θα είναι αθόρυβη και σεμνή, ίσως δώσει και μια ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα συνδεθεί με την επίτευξη ενός επαγγελματικού στόχου. Ωστόσο οι πλανήτες βοηθούν στην εύκολη προσαρμογή σας σε νέα δεδομένα και τις διάφορες προκλήσεις.
Η καρτα Άσος Σπαθί για το 2022, δείχνει επιτυχία, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, τις νέες ιδέες και την έμπνευση σε σχέσεις και επαγγελματικά. Έχετε το καλύτερο οπότε πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Ισως μια νέα ιδέα σας ενεργοποιήσει. Νέες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υγεία και αποθέματα ενέργειας φαίνεται ότι θα βελτιώνονται μεσα στο 2022, αλλα επίσης θα είστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε αυτό μέχρι τον Μάϊο ενώ ύστερα ο οργανισμός σας ενισχύεται κατά πολύ περισσότερο. Αν και οι πρώτοι μήνες του 2022 είναι ιδιαίτερα δύσκολοι φαίνεται ότι είστε από τους ανθρώπους που έχετε βρει δημιουργικούς τρόπους να περνάτε ευχάριστα. Αναμφίβολα αυτή η δημιουργική διάθεση θα συνδεθεί και με τα παιδια. Τα οικονομικά σας επίσης θα πάνε καλα ιδιαίτερα από τις 11 Μαΐου και ύστερα από τις 29 Οκτωβρίου- 21 Δεκέμβριου. Τότε ίσως υπάρξουν και καλές επαγγελματικές ευκαιρίες. 
Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας όμως δείχνει να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικός και δύσκολος για θέματα οικογενειακά και ότι αφορά το σπίτι ειδικότερα. Ισως να σημαίνει και περισσότερες ευθύνες και αυτό πιθανόν να συνδυάζετε με την επιρροή τους Ουρανού στον οικο των προσωπικών σας σχέσεων, οπου δοκιμάζει πάσης φύσεως σχέσεις δημιουργώντας καποιες αναταράξεις. Και οι εκλείψεις του 2022 επηρεάζουν την καθημερινή σας ζωή και επιλογές καθώς και τις προσωπικές σας σχέσεις και ίσως αυτό να εχει άμεση σχέση. Η δημιουργία νέων σχέσεων όμως θα είναι θυελλώδης ωστόσο δεν θα έχουν διάρκεια, ενώ ο Αρης και η Αφροδίτη θα συμβάλουν σε αυτό.
Στην οικογένεια δημιουργούνται αναταράξεις, απογοητεύσεις, βάρη, λιγότερη χαρά και απόλαυση. Ισως πρόκειται για μια καρμική κατάσταση που βιώνετε, που θα είναι δύσκολο να ξεφύγετε. Μπορεί να είστε μόνοι επίσης και να βιώνετε την κατάθλιψη, αντιμετωπίζοντας περισσότερο την σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας. Ο διαλογισμός εδώ θα ήταν χρήσιμος. Μπορεί οι γονείς να είναι ένα βάρος και να δημιουργούν προβλήματα η τα αδέρφια και οι κοντινοί συγγενείς. Ωστόσο μάλλον θα πρέπει να βρείτε την λύση εισάγοντας νέους κανόνες και στοιχεία μεσα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον.
Από οικονομικής άποψης, ο Δίας συμπεριφέρεται κάπως παράξενα μεσα στο 2022 αλλάζοντας δυο ζώδια, από τους Ιχθείς στον Κριό και μετα πάλι το ιδιο. Αυτό δείχνει ότι θα συμβούν σημαντικές οικονομικές αλλαγές ενώ μπορεί να πέτυχετε τους στόχους σας καθώς ο Δίας θα συνταξιδεύει με τον Πωσειδωνα. Βέβαια μέχρι της 11 Μαΐου και από τις 28 Οκτωβρίου και ύστερα τα οικονομικά θα είναι πολύ καλύτερα. Ακουστέ περισσότερο τον εσωτερικό σας εαυτό με τον Πωσειδωνα και τα μηνύματα που λαμβάνετε από μεσα σας. Από την άνοιξη μέχρι τις αρχές Φθινοπώρου θα δουλεύετε σκληρότερα γι αυτά ενώ θα είστε πιο συντηρητικοί και επιφυλακτικοί.
Αρης και Ουρανός θα πυροδοτήσουν ανασφάλειες και επιθυμίες οι οποίες θα παίξουν σημαντικο ρόλο μεσα στο 2022,ετοιμοι κάποιες από αυτές να τις ακολουθήσετε η ακόμα και να διεκδικήσετε. Θα πυροδοτήθουν φασαρίες κάνοντας την προσωπική σας ζωή επεισοδιακή, που ίσως οδηγήσει σε ένα χωρισμό η σκέψεις και λόγια να την βλάψουν σε μεγάλο βαθμό.
Η καρτα Βασιλιάς Σπαθί για το 2022, μπορεί να σημαίνει δύναμη, εξουσία πάνω στους άλλους αλλα όμως θέλει και σωστή διαχείριση η όλη συμπεριφορά. Ωστόσο μπορεί να εμφανιστεί ως ένας σύμβουλος η κάποιος που μπορεί να σας βοηθήσει και να σας υπερασπιστεί. Μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε αλλα θέλει και τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2022 δεν είναι μια τόσο δυνατή χρονια όσο αφορά τα επαγγελματικά κατά τους πρώτους μήνες διότι περισσότερο θα συνδεθεί με το να κλείσετε λογαριασμούς με προηγούμενες σχέσεις ακόμα και αν θεωρείτε ότι κάτι ήδη εχει τελειώσει, και να επιλύσετε παρελθοντικές συναισθηματικές καταστάσεις. Είναι μια χρονιά με αδυναμίες και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί. Το ζενιθ του ωροσκοπιου σας, θα είναι άδειο από πλανητικές επιρροές ενώ αντίθετα ο 4 οίκος θα είναι αρκετά φορτωμένος που μπορεί να δίνει πολλές και διάφορες εικόνες για το τι μπορεί να συμβαίνει και από ψυχολογικής άποψης.
Ο Πλούτωνας θα συνεχίζει να επηρεάζει τα οικονομικά σας, που σημαίνει ότι θα πρέπει να ακούτε την διαίσθηση σας ενώ και ο Κρόνος συνδέεται με την επικοινωνία και με τον τεχνολογικό εξοπλισμό και ίσως αυτό παίξει σημαντικο ρόλο στα επαγγελματικά και τα οικονομικά κατά κάποιο τρόπο, ως βασικό εργαλείο στην επικοινωνία, όπως και το ίντερνετ.
Ότι και να συμβαίνει, δεν σημαίνει ότι το 2022 θα είναι αρνητικό σχετικά μετα οικονομικά σας αλλά όμως το 2023 θα είναι πολύ καλύτερο. Οι πρώτοι μήνες του 2022 θα είναι δύσκολοι από άποψη φυσικής κατάστασης, οπότε θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι δεν θα ξεφύγετε μεσα από τις υπερβολές σας, ενώ από τον Μάιο και ύστερα τα πράγματα θα είναι πιο καλύτερα αλλα θα πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας, να κάνετε επισης σωστή διαχείριση της ενέργειας σας και να ξεκουράζεστε συχνά με τις δυσκολίες που θα υπάρχουν αλλα και τις προσπάθειες που θα κάνετε. 
Ο Δίας θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικός και θα φέρει περισσότερη διασκέδαση και χαρά από τις 11 Μαΐου ενώ για τις γυναίκες μπορεί να είναι και περισσότερο γόνιμος.
Αυτή την χρονια ο Αρης θα περάσει περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων οπου οι επιρροές του μπορεί να είναι πολλαπλές, για παράδειγμα μπορεί να «ανάψει φωτιές» στις προσωπικές σας σχέσεις, να φέρει νέες γνωριμίες για τους ελευθέρους η και συνεργασίες, αλλα μπορεί να δείξει και φασαρίες και αστάθεια. Μάλιστα, οι εκλείψεις της χρονιάς δείχνουν προφανώς ότι το παρελθόν δεν εχει «πεθάνει» και ίσως να μην είναι και τόσο παρελθόν, όσο νομίζετε. Πολλές αλήθειες θα έρθουν στην επιφάνεια, σχετικά με κάποια σχέση η μπορεί να συνδέεται με οικογενειακά ζητήματα. Ενώ ο οίκος των χρήματων ήταν πολύ σημαντικός για πολλά χρονια κάτω από το βλέμμα του Πλουτωνα, αυτό σε λίγο καιρό θα αλλάξει. Τα επαγγελματικά θα είναι ικανοποιητικά ενώ και η επιρροή του Ερμή θα παίξει σημαντικό ρόλο και στους δυο τομείς μεσα στο 2022.
Στις σχέσεις είναι πιθανό να βιώσετε την απογοήτευση οπου πολλά απωθημένα θα βγουν στην επιφάνεια, ίσως επίσης το περιβάλλον να επηρεάσει σημαντικά μια σχέση και κάποιοι άλλοι ίσως αποχωρήσετε εθελοντικά. Θα σας ενδιαφέρει περισσότερο να απολαύσετε την παρέα πολλών ανθρώπων αλλα και το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο προς αλλα ενδιαφέροντα. Οι ελεύθεροι θα μπουν ίσως σε μια σχέση που θα τους φέρει χαρά. Το πρώτο μισό του 2022 φαίνεται κάπως δύσκολο και θα υπάρχει σωματική αδυναμία, που θα επηρεασει και εσας που είστε οι πιο θετικοί και αισιόδοξοι, όμως με το πείσμα σας θα κερδισετε αυτο που θελετε με εξτρα προσπάθειες.
Η καρτα Ταρώ, ο Θάνατος για το 2022 θα συνδεθεί με την μελαγχολία, αλλα κυριως τις εσωτερικές αναζητήσεις, μπορεί να αναγκαστείτε να αλλάξετε τρόπο συμπεριφοράς και σκέψης η να αναγκαστείτε να αλλάξετε τακτική για να πετύχετε τους στόχους σάς. Νέα πράγματα ξεκινούν μετα από ένα οριστικό τέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιο σας για πολλά χρόνια, σχεδόν τώρα οδεύει προς το τέλος του όχι όμως ακόμα, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το 2024,οπου θα φύγει από εκεί μια και καλή! Οι περισσότεροι τώρα δεν νιώθετε την επιρροή του αρκετά έντονα όμως αυτοί που είναι γεννημένοι από τις 14-19 Ιανουαρίου μάλλον, θα νιώθουν πολλά περισσότερα. Αν και έφερε πολλές εμπειρίες και τραύματα σε πολλά επίπεδα, πολλοί από εσάς βιώνετε την εμπειρία της μεταμόρφωσης. Βέβαια, από την άλλη, κάτι νέο θα γεννηθεί. 
Ο Κρόνος ως κυβερνήτης του ωροσκόπου σας θα παραμείνει στον τομέα των χρημάτων όπου εκεί θα είστε επικεντρωμένοι με το να δουλεύετε όλο και πιο σκληρά για να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Ίσως χρειαστεί να επιλύσετε κάποιες διαφορές με άλλους ανθρώπους σχετικά με το χρήμα.
Ο Ποσειδώνας θα επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας για κάποια χρόνια ακόμα ενώ πολύ σημαντικό και η επίσκεψη του Δια στο ίδιο ζώδιο και σημείο του χάρτη σας ευνοώντας τις σπουδές, τα σεμινάρια η τα νέα επαγγελματικά σχέδια οπότε θα υπάρξει επιτυχία. Είναι θετικός δείκτης για πωλήσεις, μάρκετινγκ και διδασκαλία αλλά και για συγγραφείς, ταξίδια, αλλά και αυτούς που ασχολούνται με τα μίντια. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένες ότι και αν κάνετε. 
Ο Δίας θα επηρεάσει και τον τομέα της οικογένειας για το υπόλοιπο του χρόνου και αυτό μπορεί να είναι ένδειξη μιας πολύ καλής πώλησης η αγοράς σπιτιού. Οι γυναίκες, αυτή την χρονιά θα είναι πιο γόνιμες αν επιθυμούν να αποκτήσουν απογόνους. 
Ο Ουρανός όμως θα συνεχίζει να υποστηρίζει τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, την δημιουργικότητα σας, τις σχέσεις σας με τα παιδιά, αν και θα υπάρχει μια τάση για «επανάσταση», αλλά γενικότερα το κέρδος και οι χαρούμενες στιγμές στην ζωή σας, δεν θα λείψουν, που μπορεί να έρχονται με ξαφνικό τρόπο. Η υγεία θα είναι καλή αν και θα χρειαστεί καλύτερη διαχείριση του άγχους η της σωματικής σας κατάστασης από τις 11 Μάιου - 29 Οκτωβρίου και μετά από τις 21 Δεκέμβριου και ύστερα.
Κάπως λιγότερη έμφαση στις φιλοδοξίες σας φέτος, με επίκεντρο την οικογένεια και το σπίτι αλλά να ξέρετε ότι έχετε ήδη βάλει τα θεμέλια για ένα νέο ξεκίνημα επαγγελματικά. Ούτως ή άλλως να επισημάνω ότι οι εκλείψεις του 2022 θα σας προετοιμάσουν για να δώσουν στην συνέχεια αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και οικονομικά παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις.
Το 2022 αν και θα πάτε καλά, ωστόσο η αυτοπεποίθηση θα πέφτει κατά καιρούς που σημαίνει ότι μέσα σας δεν έχετε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα με τον εαυτό σας, δηλώνοντας την ύπαρξη εσωτερικών συγκρούσεων. Οπότε χρειάζεται να «ψαχτείτε » και να τα βρείτε με τον εαυτό σας.
Αν και ο τομέας των επαγγελματικών είναι άδειος από πλανητικές επιρροές, μόνο το πέρασμα μικρότερων πλανητών μπορεί να τα επηρεάσει και αυτό κυρίως θα εξαρτηθεί από το πέρασμα της Αφροδίτης κατά την διάρκεια της χρονιάς ανάλογα τις όψεις που θα σχηματίζει με το κοσμόγραμμα του καθενός από σας. Τίποτα καινούργιο, όσο αφορά τις ερωτικές σχέσεις, οι παντρεμένοι παραμένουν εκεί που είναι και οι ελεύθεροι επίσης το ίδιο. Όμως από τον Μάϊο έως τον Οκτώβριο είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις, ωστόσο χρησιμοποιήστε την περίοδο αυτή για να εξαλείψετε τις όποιες διαφορές η ατέλειες.
Η επιρροή του Άρη θα είναι ανατρεπτική, μην ενεργείτε απερίσκεπτα, μην γίνεστε σκληροί με τους άλλους, βίαιοι η έξαλλοι, αντίθετα η ήρεμη συζήτηση στις προσωπικές σχέσεις θα δώσουν πολύ περισσότερα. Χρησιμοποιήστε την διαίσθηση σας για τυχόν ανατρεπτικές καταστάσεις η εμπόδια, που μπορεί αν είναι προσωρινά σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σχέδια και στόχους, κυρίως αν πρόκειται για συνεργασίες. Ωστόσο, η χρονιά είναι ενθαρρυντική για εσωτερική καλλιέργεια και την κοινωνική σας ζωή. Η διεκπεραίωση και διεξαγωγή διαπραγματεύσεων κτλ θα είναι θετική.
Η κάρτα Δύναμη για το 2022 δίνει ενέργεια, θάρρος, αντιμετώπιση προβλημάτων με δυναμικό τρόπο, καλή υγειά, νίκη, ισχυρή θέληση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υγεία και ενεργειακά επίπεδα θα είναι ιδιαίτερα χαμηλά αυτή την χρονια και θα πρέπει από τώρα να δείτε πως θα διατηρήσετε την ενεργεια του οργανισμού σας στα σωστά επίπεδα όπως επίσης και να διαχειριστείτε το άγχος σας με τον σωστό τρόπο. Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε οπότε μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Πολλά καλα θα συμβούν αυτή την χρονια. Από οικονομικής άποψης ο Δίας θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός σε ότι εχει σχέση με τα χρήματα αλλά και τα επαγγελματικά, καθόλη την διάρκεια του 2022. Επιπλέον θα ευνοήσει τους φοιτητές, όσους έχουν σχέση με την εκπαίδευση, τα μιντια, τις σπουδές, τα ταξίδια, τα νέα τους επαγγελματικά σχέδια και τις πωλήσεις.
Ο Κρόνος στο ζώδιο σας αναμφίβολα από τον Δεκέμβριο του 2020 δίνει και καλα πραγματα αλλα και δυσκολίες. Τα καλά είναι όμορφα για την ζωή σας, δίνει παραπάνω πόντους, γιατί δείχνει κάποιον που παίρνει επιπλέον ευθύνες και τα καταφέρνει, επίσης μπορεί να δείχνει ότι αποκτάται περισσότερη εμπειρία και τα καταφέρνετε σταδιακά με την οργάνωση, οπως επίσης μπορεί να δείχνει ότι μερικές φορές παραειστε σοβαροί έως καταθλιπτικοί η απλά απαισιοδοξοι. Θα πρέπει να προσέχετε και την τάση σας για ατυχήματα.
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας μεταμορφώνει σε πνευματικό επίπεδο, μέχρι το 2024 που θα εισέλθει στο ζώδιο σας. Ο Ουρανός θα συνεχίζει να φέρνει αστάθεια σε θέματα οικογενειακά και την προσωπική σας ζωή ενώ αφυπνίζεστε όλο και περισσότερο. Οι εκλείψεις του 2022 συνδυάζουν και τα δυο, περισσότερη αφύπνιση και αλλαγές η το ότι βιώνετε συγκρούσεις στις προσωπικές σας σχέσεις, όλα αυτά πάνε μαζί. Εκεί το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα βιώσετε την αστάθεια. Οι προσωπικές σχέσεις θα είναι ιδιαίτερα εύθραυστες, θα περάσουν κρίσεις τις οποίες και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αποχωρισμοί είτε χωρισμοί θα έρθουν στο προσκήνιο, οπότε και το πέρασμα της Σελήνης θα δημιουργήσει τις ανάλογες δυσκολίες. Σε κάποιες κατατάσεις θα υπάρχει λογική ενώ σε κάποιες άλλες δεν θα υπάρχει εξήγηση. Το καλύτερο που μπορεί να σας συμβεί είναι η ανακαίνιση σπιτιού η μια μετακόμιση αν είναι αυτό που επιθυμείτε. Για κάποιους μπορεί να είναι το σπίτι των ονείρων τους η να έχουν νέες ιδέες για το πως να το διαμορφώσουν. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι καλοί μήνες γι α αυτό. Οι εκλείψεις στις 30 Απρίλιου και στις 8 Νοεμβρίου είναι πολύ σημαντικές για σας.
Η συνοδος Δια/Ποσειδώνα στους Ιχθείς θα φέρει περισσότερο χρήμα που ίσως συνδεθεί με θετικές επαγγελματικές αλλαγές. Θα υπάρξουν όμως και πολύ καλές ευκαιρίες για αυτούς που ψάχνουν εργασία. Καλή χρονια για συμφωνίες, πολλά θα συμβαίνουν με ταχύτητα ενώ θα υπάρχει και οργανωτική δύναμη. Ο Δίας και ο Αρης θα σας ενεργοποιήσουν για νέες συνεργασίες, επιχειρήσεις η σχέσεις αλλα και για την δημιουργία ενός νέου σπιτιού η νέου περιβάλλοντος μεσα στο σπίτι σας. Προσδιορίστε κάποια πράγματα μεσα στις προσωπικές σας σχέσεις, καλλιεργείστε τις, ανταποκριθείτε περισσότερο στις επιθυμίες του αγαπημένου προσώπου, βάλτε περισσότερη ευτυχία και ομορφιά γύρω σας. Κάποιοι άλλοι ίσως εγκαταλείψουν το σπίτι τους και χωρίσουν. Θα υπάρξουν ψυχικές διακυμάνσεις.
Η καρτα Κόσμος, για το 2022 θα συνδεθεί με την επιβράβευσή, την επιτυχία και την ανταμοιβή. Το τέλος ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός άλλου. Θρίαμβος, νίκη, επιτυχία, ελευθερία, ικανοποίηση.

ΙΧΘΕΙΣ
Νομίζω ότι το 2022 θα σας κανει λογικά, ευτυχισμένους με την σύνοδο Δια//Πωσειδωνα στο ζώδιο σας, άλλωστε είναι μια εξαιρετικά θετική ενεργεια για σας από κάθε άποψη. Δεν υπάρχουν αρνητικές ενέργειες που να σας αγχώνουν και θα είστε ήρεμοι, εκτός βέβαια αν το προσωπικό σας κοσμογραμμα δείχνει κάτι άλλο, και αυτό ασφαλώς είναι απόλυτα λογικό. Ο Δίας θα βρίσκετε στο ζώδιο σας μέχρι της 11 Μαΐου και από της 29 Οκτωβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου.
Εκτός από τις ευνοικες συνθήκες που θα υπάρχουν, θα πρέπει να προσέχετε την αύξηση βάρους, οπου μπορεί να βρεθείτε με περιττά κιλά, χωρίς να το καταλάβετε. Το γεγονός ότι αυτή η εύνοια και η χαρά μπορεί να συνυπάρξει με επιπλέον κιλά, είναι προφανώς το τίμημα που πρέπει να πληρώσετε, οπότε θα πρέπει να είστε προσεχτικοί. Η ζωή σας αναβαθμίζεται, οι συνθήκες διαβίωσης σας φέτος θα βελτιωθούν αλλα κυρίως η πνευματικότητα σας η εσεις θα μπορεσετε να βελτιωσετε την ζωη σας. Η συνοδος των δυο πλανητών μπορεί να σημαίνει συμπόνοια και ότι ίσως να νοιάζεστε περισσότερο για το τι συμβαίνει στον πλανήτη η για τον διπλανό σας που είναι λιγότερο τυχερός, θα υπάρχει επίσης έντονο ενδιαφέρον για τον μυστικισμό και την τέχνη.
Ο Δίας στον Κριό από τις 11 Μαΐου έως τις 29 Οκτωβρίου και από τις 21 Δεκεμβρίου λογικά τα χρήματα, τα κερδη, θα πρέπει να αυξηθούν ακόμη περισσότερο. Δεν έχετε μόνο την αφοσίωση και την υποστήριξη των άλλων στη ζωή σας, αλλά είναι επίσης ευνοεί κάθε είδους σχέδια οικονομικής φύσεως. Αυτή η διέλευση θα έδειχνε αύξηση μισθού – άμεσα ή έμμεσα. Η καλή σας φήμη θα φέρει ευκαιρίες. Η συνοδος στο ζώδιο σας θα εχει μια ιδιαίτερα ευνοϊκή επιρροή στον τομέα των χρήματων, ως σύμβολο ευημερίας, όπως επίσης και στα επαγγελματικά.
Από την άλλη ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ίσως να εχει φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σας μεταμορφώνοντάς την κοινωνική σας ζωή, την προσωπικότητα σας, κάποιοι έφυγαν από την ζωή σας, ενώ κάποιοι άλλοι καινούργιοι ήρθαν. Ο Κρόνος επίσης θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε περισσότερο, να σοβαρευτείτε και θα σας βοηθήσει επιπλέον να γίνετε πιο συγκεκριμένοι με τις επιθυμίες και όνειρα σας, πιο πρακτικοί ώστε να τα πραγματοποιήσετε.
Ο Ουρανός δεν είναι θετικός δείκτης για ταξίδια η μπορεί να υπάρχει αναδιοργάνωση, αστάθεια η συνεχές αλλαγές, όπου περισσότερο μπορεί να βιώσουν οι σπουδαστές η αυτοί που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, για παράδειγμα. Σημαντική η επιρροή του Άρη στον οικο της οικογένειας, εκεί που είναι το σπίτι σας, γιατί μπορεί να φέρει άγχος η μια κρίση με αυτούς που συγκατοικείτε, αλλα όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο, ίσως και κάποιες καταστάσεις που δημιουργούν άλλοι, μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε ανασφαλής, ευάλωτοι και αγχωμένοι.
Ωστόσο, στις 20 Αυγούστου ο Αρης θα μείνει εκεί για το υπόλοιπο του 2022 και αυτό μπορεί να είναι δείκτης για πολλά πράγματα, αρνητικά είτε θετικά, πολλά εξαρτώνται από το προσωπικό σας κοσμόγραμμα. 
Ο Αρης πιθανο να συνδεθεί με εργασία από το σπίτι, μια μεγάλη κατασκευή η ανακαίνιση, το αγωνιστικό πνεύμα που διαθέτετε, θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα νιώθετε ευτυχισμένοι, πιστεύω, θα περάσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε, και θα είναι μια σταθερή και ήρεμη χρονια, οπου θα είναι πιο εύκολο να δεσμευτείτε. Αν προκύψουν προβλήματα η ρίζα του κακού, θα είναι η έλλειψη συγκέντρωσης, για κάποιο λόγο και τίποτα παραπάνω.
Το 10 Κούπα για το 2022 φέρνει ευτυχία , πραγματοποίηση και ικανοποίηση, αφθονία, σωστή διαχείρισης.
©2021-2022.astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια