Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα τρία πιο «ψωνισμένα» ζώδια

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που έχουν ψηλά τον αμανέ
ΛΕΩΝ
Είναι χαρισματικοί, σαγηνευτικοί και θέλουν να θαυμάζονται. Αυτό είναι μέρος της «κατασκευής» τους. Τον Λέοντα θα τον δεις να βγάζει πολλές selfies και αν τύχει να τον διακόψεις εκείνη την στιγμή για να του πεις κάτι, απλά θα σε αγνοήσει, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για εκείνον από το να κοιτάξει τον… εαυτό του.

ΖΥΓΟΣ
Οι Ζυγοί είναι διακριτικοί και δεν απαιτούν μεγάλη προσοχή, αλλά παίρνουν πολύ σοβαρά τις αντιδράσεις των άλλων. Μπορεί να τους θεωρείς cool ανθρώπους, γενικά, ωστόσο είναι αυτοί που θα σου στείλουν 100 φωτογραφίες τους εύκολα και για… πλάκα. Ένας Ζυγός με μια κάμερα στο χέρι, είναι σαν ένα άτομο με… καθρέφτη στο χέρι του. Ο Ζυγός δεν θα ασχοληθεί ποτέ με τα τοπία, θα κάνει τέχνη το είδωλό του.

ΚΡΙΟΣ
Έχουν τεράστια περηφάνια για την εικόνα τους και είναι… λογικό. Κανείς δεν δείχνει σε τόσο καλή φυσική κατάσταση όσο ο Κριός. Συνήθως, είναι αυτοί που παρότι δεν το παραδέχονται περνάνε τον περισσότερο χρόνο μπροστά σε έναν καθρέφτη γιατί θέλουν να κάνουν θραύση με το που θα παρουσιαστούν σε ένα μέρος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια