Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

BigBrotherGR - Big Brother 2 BBGR

Κυριακή (29/8/21) στις 21:00
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Νάταλι Κάκκαβα και η Αφροδίτη Γραμμέλη ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι κατά τη διάρκεια της πρόβας και όλα κύλησαν ομαλά.
Το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την είσοδο των παικτών στο σπίτι του Big Brother και θα τους γνωρίσουν έναν έναν. Η βραδιά, όμως, θα έχει και κάποιες εκπλήξεις, μερικές από αυτές ολίγον τι εκρηκτικές…
Οι εκπλήξεις, οι ανατροπές και οι ευρηματικές δοκιμασίες θα είναι καθημερινές στον δεύτερο κύκλο του Big Brother και οι αποστολές, πιο απαιτητικές από ποτέ. Το αναβαθμισμένο Captain’s Room και τα προνόμια που το συνοδεύουν θα είναι το μεγάλο δέλεαρ σε εβδομαδιαία βάση για τους παίκτες.
Mε μια καλεσμένη έκπληξη θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (29/8) στις 21:00 το Big Brother 2, με το ριάλιτι του ΣΚΑΙ να ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμός για την έναρξη του, τη στιγμή που ήδη έχουν κυκλοφορήσει και backstage φωτογραφίες.

Η πρεμιέρα του Big Brother 2 θα καλωσορίσει ως καλεσμένη τη νικήτρια του ριάλιτι, Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Όλοι μαζί θα σχολιάσουν τους νέους παίκτες, με την ίδια να αναφέρει πως βίωσε αυτή την εμπειρία του παιχνιδιού. Η ίδια θα έρθει από την Κρήτη για να γνωρίσει τους δύο παρουσιαστές, αλλά και για να μιλήσει με τον κόσμο που την αγκάλιασε.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια