Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χώρισαν Καραβάτου - Κατσούλης

Μετά από 10 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να χωρίσουν.
Διαζύγιο βόμβα: Χώρισαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μετά από 10 χρόνια γάμου
Μια εξέλιξη που σημαίνει ότι το τηλεοπτικό διαζύγιό τους λίγο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν για τη Φωλιά των Κου Κου ήταν και διαζύγιο στη ζωή. Όσο κι αν οι δυο τους προσπαθούσαν να δείχνουν ότι όλα ήταν καλά μεταξύ τους στον αέρα της εκπομπής, είχαν ήδη πάρει την απόφαση να χωρίσουν.
Στην ανακοίνωση δεν αναφέρουν τους λόγους του διαζυγίου, αλλά ζητούν από όλους να σεβαστούν την απόφασή τους για χάρη των δυο παιδιών τους, που παραμένουν η μεγάλη προτεραιότητά τους. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ζευγαριού
"Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη". Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.

Το τηλεοπτικό διαζύγιο
Λίγους μήνες πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο του ζευγαριού είχε προηγηθεί το τηλεοπτικό διαζύγιό τους. Τότε, η Κατερίνα Καραβάτου είχε ξεσπάσει σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής, ένα ξέσπασμα που προφανώς οφειλόνταν στο γεγονός ότι αυτή ήταν η τελευταία τους συνύπαρξη ως ζευγάρι.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια