Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021 και τα 12 ζώδια

1 Αυγούστου-σύνοδος Ηλίου/Ερμή- η συνείδηση, η πρακτική σκέψη, συνειδητοποίηση, κατανόηση, γνώση, αντίληψη, έντονη δραστηριότητα
2 Αυγούστου -αντίθεση Ερμή/Ηλίου/Κρόνου-  επιφυλακτικότητα, ρήξη, αποξένωση, δυσπιστία, υποψία
3 Αυγούστου -τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού- έντονα συναισθήματα και έκφραση, ερωτική απελευθέρωση.
4 Αυγούστου τετράγωνο Ερμή/Ουρανού- νευρικότητα, βιασύνη, αντιφατική διάθεση, υπερδιέγερση, διασκόρπιση ενέργειας
7 Αυγούστου- τετράγωνο Ηλίου/Ουρανού- ιδιοτροπία, ξεροκεφαλιά, αναποδιές, εντάσεις
8 Αυγούστου- Νέα Σελήνη στην 16η του Λέοντα
10 Αυγούστου- αντίθεση Αφροδίτης/Ποσειδώνα-  τρέλα, παραλογισμός, ξεγέλασμα, δύσκολη πραγματοποίηση ευχών.
11 Αυγούστου- αντίθεση Ερμή/Δια- δόλος, απατή, κοροϊδία, αδιαφορία, αλαζονεία
12 Αυγούστου- ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο στις 00:57 π.μ.
Τρίγωνο Αφροδίτης /Πλούτωνα- η δύναμη της έλξης, καλλιτεχνικό ταλέντο, δυνατά συναισθήματα, σεξουαλική έκφραση
16 Αυγούστου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό στις 7:27 π.μ.
19 Αυγούστου- σύνοδος Ερμή/Άρη- ταχύτητα, ετοιμολογία.
20 Αυγούστου- αντίθεση Ηλίου/Δια- επιδεκτικότητα, σπατάλη, υπερβολή, σύγκρουση με τον νόμο, αλαζονεία, υπερηφάνεια
Τρίγωνο Ερμή/Ουρανού- εξυπνάδα, διορατικότητα, ικανότητα, επιστήμες, ευστροφία
Ο Ουρανός ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 1:03 π.μ.
22 Αυγούστου-Blue Moon στην 29η του Υδροχόου
23 Αυγούστου- Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο στις 00:35 π.μ.
Τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου- αυτοέλεγχος, μετριοπάθεια, θυσία, σταθερότητα, περιορισμός συναισθημάτων
25 Αυγούστου- αντίθεση Ερμή/Ποσειδώνα- ψέματα, λανθασμένη κρίση, νευρική ευαισθησία, έλλειψη διαύγειας
26 Αυγούστου- τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα-πνευματικός θρίαμβος, επιτυχία, αναγνώριση, η πειθώ
30 Αυγούστου-ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό στις 8:10 π.μ. 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ..
Στο αττικό ημερολόγιο ο Αύγουστος ήταν ο δεύτερος μήνας του έτους και ονομάζονταν Μεταγειτνιών διάρκειας 29 ημερών που αντιστοιχεί με το χρονικό διάστημα από 24 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου. Ο Αύγουστος, κατά το παλαιό ρωμαϊκό ημερολόγιο, ήταν ο έκτος μήνας, γι’ αυτό αρχικά στα Λατινικά ονομάζονταν Sextilis και είχε 31 ημέρες, ευθύς εξ αρχής από την εγκαθίδρυση του Ιουλιανού ημερολογίου το 45 π.Χ. (έτος 709 από κτίσεως Ρώμης). Το έτος 8 π.Χ. ο Αύγουστος Καίσαρας του έδωσε το όνομά του χωρίς την προσθήκη μίας ημέρας από τον Φεβρουάριο (όπως λανθασμένα αναγράφεται σε ορισμένες αναφορές). 
Λέγεται ότι ο Αύγουστος έβαλε τον μήνα σε αυτή την θέση, για να τιμήσει τον θάνατο της Κλεοπάτρας η οποία, όπως λέγεται, έθεσε τέλος στη ζωή της στις 12 Αυγούστου του 30 π.Χ. αν και ο ακριβής λόγος του θανάτου της καλύπτεται από μυστήριο. Κατά το Βυζαντινό ημερολόγιο που ακολουθεί ακόμη και σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία, και το οποίο αρχίζει τον Σεπτέμβριο, ήταν ο τελευταίος μήνας του χρόνου κι έτσι η 31 Αυγούστου γιορτάζονταν ως παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αστρονομικά, ο ήλιος βρίσκεται στην αρχή του μήνα στον αστερισμό του Καρκίνου (21 Ιουλίου έως 9 Αυγούστου) και στο τέλος στον αστερισμό του Λέοντα (10 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου). Σε μερικές περιοχές θεωρούνταν ότι οι μέρες του Αυγούστου συμπίπτουν με την «εώα επιτολή» του Σείριου, την ανατολή δηλαδή του λαμπρότερου άστρου της νύχτας λίγο πριν από την ανατολή του Ήλιου. Στον ανατολικό ορθόδοξο χριστιανισμό ο Αύγουστος είναι γνωστότερος για τον «δεκαπενταύγουστό» του, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα πριν από την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 15 Αυγούστου.
Είμαστε ακριβώς στη μέση, ανάμεσα στο θερινό ηλιοστάσιο και το Φθινοπωρινό, που πιστεύεται ότι ίσως είναι η πιο «μαγική περίοδος» του χρόνου. Ο Αύγουστος λοιπόν, από αστρολογικής άποψης μας καλωσορίζει με την σύνοδο Ηλίου/Ερμή, γεμάτο σκέψεις, συναισθήματα, πληροφορίες που μας κρατούν σε εγρήγορση, ωστόσο την επόμενη μέρα η αντίθεση προς τον Κρόνο δηλώνει ότι πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί, επιφυλακτικοί ίσως με κάποιες πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση, όμως ας προσπαθήσουμε να μην είμαστε τελείως απαισιόδοξοι. Εξάλλου, η σύνοδος με τον Ερμή θέτει την όποια κατάσταση σε κίνηση, όπου τα χαρακτηριστικά της είναι η έντονη επικοινωνία.
Άρης και Αφροδίτη θα συναντηθούν μαζί ξανά στο ζώδιο της Παρθένου, μέχρι της 15 του μήνα, ενώ ο πρώτος θα είναι σε αυτό το ζώδιο ολόκληρο τον μήνα. Κατά την διάρκεια της συνόδου με τον Ήλιο στον Λέοντα, θα θέλουμε να διασκεδάσουμε περισσότερο. Αν και η Παρθένος συνδέεται με την εργασία, δώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί. Όμως εκτός από την εργασία, συνδέεται με την κηπουρική, τα βότανα, την μουσική, τον χορό,.
Η νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου στην 16η του Λέοντα όπου η λέξη κλειδί είναι η «κοινωνία » αλλά και η συνεχής σύνδεση μας με τους άλλους με σκοπό την δημιουργία πραγμάτων η ασχολιών που έχουν νόημα και ομορφιά, πηγάζουν από την καρδιά, ακόμα και ότι σχέση με συναισθήματα, αφού η αντίθεση Αφροδίτης/Δια μάλλον μας δίνει το μήνυμα ότι όλα θα εκφράζονται σε υπερβολικό βαθμό. Η νέα σελήνη σε σύνοδο με τον Dubhe, στον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου, θα επίδειξη δύναμη, υπομονή αλλά και επιμονή για να προστατεύσει αυτούς που αγαπά η αυτό που της ανήκει.
Στις 11 Αυγούστου η Σελήνη θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στην 25η της Παρθένου, στην 4η πύλη του πόνου, μετά από ένα ταξίδι 584 ημέρων, ενώ ο επόμενος κύκλος είναι τον Ιανουάριου του 2022. Η Αφροδίτη στις 16 του μηνα θα μετακινηθεί στον Ζυγό, όπου εκεί θα υπάρχει ανάγκη περισσότερη για έκφραση συναισθημάτων, ισορροπία και ειρήνη. Κάποιοι από σας ίσως αναρωτηθούν κατά πόσο είναι ευχαριστημένοι μέσα στις προσωπικές τους σχέσεις και να αξίζει να βρίσκονται μέσα σε κάποιες από αυτές.
Ο Ουρανός θα ξεκινήσει τον ανάδρομο  κύκλο του στις 19 Αυγούστου, στις 14 μοίρες του Ταύρου, όπου ήδη έχουμε φτάσει περίπου στα μισά του κύκλου του, όπου δημιουργούνται αναταραχές όσο αφορά τις αξίες και την ασφάλεια. Οι προκλήσεις σχετικά με τον πλανήτη Γη θα πληθύνουν. Σε σύνοδο με τον Menkar, θα εχει συλλογική επιρροή, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα σκληρή για τα νεύρα μας.
Η δεύτερη πανσέληνος μέσα σε ένα μήνα ,στην 29η του Υδροχόου, στις 22 Αυγούστου που είναι ένα εποχιακό Blue Moon, βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη μοίρα, ενώ η πρώτη πανσέληνος ήταν στην 1η μοίρα του Υδροχόου. Θα συναντήσει δυο φορές την ευθυγράμμιση στον Υδροχόο, που πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, 2021.Η πανσέληνος θέλει να ευθυγραμμιστούμε με τις επιθυμίες μας, και τις αξίες μας αλλά και με άλλους ανθρώπους. Σε σύνοδο με τον Δια, στο ιδιο ζώδιο, σίγουρα θα ξέρουμε που βρισκόμαστε και που ανήκουμε. Δυο σημαντικά σταθερά αστέρια θα σχηματίζουν σύνοδο με το Blue Moon, τον Regulus, που φέρνει επιτυχία και αναγνώριση όπου θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας, ωστόσο καλό θα ήταν να μην επιχειρήσετε την εκδίκηση αλλα στην συνέχεια και με τον Antares και την Juno,ο αστεροειδής του γάμου και της κοινωνίας. Έτσι θα είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι με τους στόχους μας. Στις 23 Αυγούστου, ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο, και σταδιακά θα αρχίσουμε να προγραμματίζουμε την επιστροφή μας πίσω στις υποχρεώσεις μας. Στις 30 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, όπου θα είναι ο τέλειος συνδυασμός και σύμμαχος για την διαχείριση  των υποθέσεων μας.

ΚΡΙΟΣ
Οι Κριοί θα πρέπει να κάνουν ιδιαίτερη υπομονή αυτόν τον μηνα, τουλάχιστον μέχρι τις 23 Αυγούστου, οπότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε και να απολαύσετε τις ευχάριστες στιγμές, χωρίς να μπλοκάρετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα έντονα κοινωνική καθώς θα συνδεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε, θα υπάρχει ισορροπία σχετικά με τις ανάγκες σας. Μετα τις 23 Αυγούστου καλα θα κάνετε να αρχίσετε να ψάχνετε για διάφορες επαγγελματικές ευκαιρίες ενώ και η Αφροδίτη είναι ένας πολύ θετικός παράγοντας για το χρήμα. Να είστε προσεχτικοί με την καταστροφική κριτική. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί ιδιαίτερα με τις 16, με την Αφροδίτη τότε να εισέρχεται στον Ζυγό.
Ηλιος και Ουρανός θα σας κρατούν σε εγρήγορση, καθώς θα υπάρχει μεσα σας εσωτερική ένταση που θα πρέπει να εκφράσετε προς τα έξω και αυτό προφανώς γιατί επιθυμείτε να κάνετε αλλαγές με βάση το προσωπικό σας συμφέρον. Προσοχή σε θέματα υγείας , ειδικά με την καρδιά, αν υπάρχει πρόβλημα. Αρης/Πλούτωνας/Δίας και Κρονος θα βοηθήσουν να απολαύσετε την ελευθερία σας κατά το πρώτο μισό του μηνα, ενώ σταδιακά θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε αλλα και να αποκτήσετε συναίσθηση των στόχων σας, να οργανωθείτε, κάνοντας σωστή χρήση της ενέργειας σας. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 του μηνα, είναι ιδιαίτερα θετική για την δημοσιά και επαγγελματική σας ζωή ενώ η πανσέληνος στις 22 στον Υδροχόο, αναμένεται να είναι απολαυστική, αφυπνιστική αλλα και ιδιαίτερα επικοινωνιακή με φόντο την προσωπική σας ζωή.
Η Βασίλισσα Μπαστούνι, φαίνεται ότι μια πληθωρική και εξουσιαστική γυναικά θα παίξει σημαντικο ρόλο γενικότερά.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 11, 12, 13, 20, 30, 31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,11,13,20,21,27,28,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,12,18,19,20,30

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών, και αυτό θα συνδυαστεί με την οικογένεια και την διασκέδαση ταυτόχρονα, θα επικεντρωθείτε σε πράγματα που σας ευχαριστούν κατά το πρώτο μισό του μηνα. Από τις 12 μέχρι της 31 Αυγούστου ο Ερμής θα είναι ιδιαίτερα θετικός για τα χρήματα αλλα και επικοινωνιακός. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρεθούν ευκαιρίες με πολλούς τρόπους μεσα από πρόσωπα και καταστάσεις. Οπου και να είστε, ότι και να κάνετε, όλο κάποιες ευκαιρίες θα υπάρξουν για κέρδος. Στις προσωπικές σας σχέσεις τα πράγματα για λίγο θα φαίνεται να είναι αρκετά ευχάριστα ενώ μετα τις 12 καθώς η Αφροδίτη που είναι ο κυβερνήτης σας, θα ετοιμάζεται να αλλάξει πορεία στους ουρανούς από τις 16-19 Αυγούστου και θα πρέπει να έχετε περισσότερη υπομονή.
Βάζετε την φαντασία σας να δουλέψει ενώ θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί με την επιρροή του Ερμή, Ποσειδώνα και Ουρανού. Ευνοούνται ιδιαίτερα αυτοί που έχουν σχέση με τον χώρο της τεχνολογίας. Ένας μήνας γεμάτος ιδέες, κινητικότητα αλλα και δημιουργικές ανησυχίες. Να είστε προσεχτικοί σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον η μπορεί μια συνεργασία να μπίρα σε κίνδυνο. Αφροδίτη /Βόρειος Δεσμος και Ερμής είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για νέες γνωριμίες οπου θα ανταλλάσσεται μηνύματα με ιδιαίτερο πάθος και έντονο ενδιαφέρον, ωστόσο η ιδια επιρροή θα μπορούσε να επιλύσει προβλήματα στα ζευγάρια. Όπως και να εχει θα βοηθήσει στο να είστε πιο εξωστρεφής, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, βοηθά στην δημιουργία σχέσεων, στην απόκτηση νέων γνωριμιών. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου θα είναι δυναμική ως προς την έκφραση ιδεών αλλα και στην οργάνωση επαγγελματικών σας σχεδίων ενώ η πανσέληνος στις 22 φέρνει καθυστερήσεις και εντάσεις.
Η καρτα Μάγος δείχνει έντονη δραστηριότητα, νέα σχέδια, νέα αρχή και δημιουργικότητα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,11,14,15,19,20,28,29,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,4,7,8,13,18,19,21,28,29,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,10,11,18,19,20,21,27,28

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχετε την ανάγκη να βρείτε λύσεις για πολλά πράγματα που σας αφορούν μεσα στον Αύγουστο ενώ είναι ένας θετικός μήνας για να έχετε μια καθαρή εικόνα των πράγματων γενικότερα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε ως προς την λήψη αστραπιαίων αποφάσεων. Δουλέψτε και βασιστείτε πάνω στα πραγματικά γεγονότα. Θα πάρετε όμως σωστές αποφάσεις σχετικά με επαγγελματικά ζητήματα ενώ οι προσωπικές σας σχέσεις αλλάζουν κατεύθυνση. Να είστε προσεχτικοί με την υγεία σας μετα τις 23 Αυγούστου. Καθώς τα φεγγάρια σας καλούν να στρέψετε την προσοχή σας προς θέματα 9ου οίκου, εάν πρόκειται για ένα μεγάλο ταξίδι, να ξέρετε ότι αυτό θα καθυστερήσει, ενώ καλό θα ήταν και να το αποφύγετε σε κάθε περίπτωση. Ο Αρης στον 4ο οικο σας σας βοηθά να δραστηριοποιηθείτε γύρω από θέματα σπιτιού.
Ποσειδώνας και Ουρανός θα παίξουν λίγο με τα νεύρα σας, καθώς θα έχετε την τάση να εκνευρίζεστε εύκολα με την συμπεριφορές άλλων. Ο Ουρανός και η  Αφροδίτη θα φέρουν ξαφνικούς έρωτες , ανταπόκριση στα συναισθήματα σας ενώ θα υπάρχει έντονη επιθυμία να ομορφύνετε το περιβάλλον στο όποιο ζείτε και για έντονη συναισθηματική επικοινωνία με τους ανθρώπους αγαπάτε. Κάποιοι από σας ίσως σκεφτείτε αργότερα την συγκατοίκηση, ενώ αντίθετα  είναι πιθανό να ενωθείτε με άλλους για ένα κοινό σκοπο. Η νέα σελήνη στις 8 Αυγούστου στον Λέοντα είναι ιδιαίτερα έντονη συναισθηματικά ενώ η πανσέληνος στις 22 του μηνα, είναι πολύ θετική για τα χρήματά και τα επαγγελματικά.
Ο Ηλιος για τον Αύγουστο φέρνει νέες φίλιες, σχέσεις, αρμονία και δημιουργικότητα αλλα και ευχάριστες διακοπές.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,11,13,16,17,20,21,26,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,5,6,7,8,13,17,21,26,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,15,22,23

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν και η υγεία θα είναι γενικά εξαιρετική ωστόσο ο Αύγουστος δεν είναι καλός για ιατρικές εξετάσεις, η ριζικές αλλαγές στον εαυτό σας η άλλου τέτοιου είδους διαδικασίες. Οι ταχύτητες έχουν μειωθεί και χρειάζεστε περισσότερη υπομονή ωστόσο ο μήνας είναι ιδιαίτερα θετικός όσο αφορά τα χρήματα, ότι εχει σχέση με πωλήσεις. Είναι πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες σχετικά με τα χρήματα γύρω στις 6-7 του μηνα, ενώ θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με την διαχείριση των χρήματων σας από τις 19-20. Η προσωπική σας ζωή και σχέσεις θα βελτιωθούν μετα τις 23 του μηνα ενώ οι ελεύθεροι να μην βιαστούν να πάρουν αποφάσεις.
Ποσειδώνας και Ουρανός θα παίξουν λίγο με τα νεύρα σας, καθώς θα έχετε την τάση να εκνευρίζεστε εύκολα με την συμπεριφορές άλλων. Ηλιος/Ουρανός και Αφροδίτη μπορεί να φέρουν ασυνήθιστες εμπειρίες στον έρωτα, αλλά και ξεσπάσματα ποικίλων συναισθημάτων οπότε χρειάζετε υπομονή. Ηλιος και Ερμής θα βοηθήσουν στην συναναστροφή σας με άλλους ανθρώπους σε κοινωνικό επίπεδο. Καλό θα ήταν όμως να μην γίνετε θύματα της τυφλής εμπιστοσύνης και αφοσίωσης σε μια νέα ερωτική σχέση καθώς οι άλλοι θα έχουν την τάση να εκμεταλλεύονται τα στοργικά συναισθήματα σας. Η νέα σελήνη στις 8 Αυγούστου θα αποδειχθεί θετική για την κοινωνική σας ζωή και συνεργασίες ενώ η πανσέληνος στις 22 του μηνα, θα είναι θετική για τις προσωπικές σας σχέσεις και χρήματα.
Οι 4 Ράβδοι, δείχνουν ικανοποίηση, και κυρίως κοινωνικότητα και διασκέδαση αλλα και ευχάριστα γεγονότα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,11,12,18,19,20,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,7,8,13,17,21,26,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,10,11,18,19,24,25,28,29

ΛΕΩΝ
Οι προσωπικές σας σχέσεις αναμένεται να βελτιωθούν παρόλο το γεγονός ότι ο Ουρανός ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του ωστόσο σχηματίζει θετικές όψεις, ιδιαίτερα από τις 23 του μηνα και ύστερα. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αλλα αντίθετα δεχτείτε τα πράγματα έως έχουν. Θέματα που συνδέονται με χρήματα θα έχουν επιτυχία ενώ και θα μπορέσετε να κερδίσετε χρήματα πιο εύκολα, όμως θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με την διαχείριση τους. Προσοχή λίγο στο άγχος σας γύρω από τις ημέρες της νέας σελήνης με την ευθυγράμμιση το ζώδιο σας. Προσπαθήστε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας. Από τις 23 και μετα ένας νέος κύκλος ξεκινά σχετικά με τα χρήματα και το κέρδος οπου οι πλανήτες θα σας υποστηρίξουν και με το παραπάνω.
Ηλιος/Αρης και Βόρειος Δεσμος δείχνει αφοσίωση με όλη σας την δύναμη σε ανθρώπους και πράγματα τα όποια πιστεύετε. Θα υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και οι προσπάθειες σας θα σημειώσουν επιτυχία στον επαγγελματικό χώρο, μεσα από ομαδικές συνεργασίες. Νέες ιδέες, διάλογος, συζητήσεις, έντονη δραστηριότητα είναι τα κυρια χαρακτηριστικά του μηνα με Άρη/Ερμή. Προσοχή όμως στην έντονη κριτική που μπορεί να σας κοστίσει. Προσπαθήστε να μην είστε ισχυρογνώμονες στις προσωπικές σας σχέσεις ενώ οι αν έχετε καλλιτεχνικές φιλοδοξίες θα εκπληρωθούν. Ακριβως το ιδιο ισχύει για την νέα σελήνη στο ζώδιο σας, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου, ενώ η πανσέληνος στις 22 φέρνει εκπλήξεις και μηνύματα, ίσως και συμφωνίες και ευκαιρίες αλλα και νέες ιδέες.
Τα 3 Πεντακτινα σημειώνουν επιτυχία, σταθερότητα και νέα σχέδια που πραγματοποιούνται.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,10,11,18,19,20,21,27,28,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,7,8,10,11,13,18,19,21,28,29,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,11,20,27,28,30,31

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Η Αφροδίτη αναμένεται να αλλάξει πορεία μεσα στον Αύγουστο μετα την παύση που θα κανει από τις 16-19, άλλωστε το κανει αυτό δυο φορές μέσα σε ένα χρόνο με σκοπο να ανανεώσει τα πράγματα ενώ και ο Ερμής κανει και αυτός το ιδιο από τις 28-30 του μηνα. Υπομονή βέβαια αν νιώθετε έντονα ότι όλα πάνε αργά , λόγω της ανάδρομης πορείας των πλανητών, με τον Ουρανό να ξεκινά και αυτός τον ανάδρομο κύκλο του στις 20 Αυγούστου. Ο μήνας αυτός θα είναι θετικός για χρήματα και το κέρδος ενώ θα απολαύστε και όμορφες προσωπικές στιγμές. Θα  εκφράσετε τα χαρίσματα σας καθώς και η αυτοπεποίθηση σας θα είναι υψηλή. Μετα τις 16/8 η Αφροδίτη θα στηρίξει ιδιαίτερα τα οικονομικά σας.
Ερμής και Αφροδίτη μαρτυρούν τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και ασχολίες σας, ταλέντα ίσως αλλα και σχέδια που έχετε για να περάσετε όμορφα μεσα στον Αύγουστο τα οποία και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας. Δίας/Βόρειος Δεσμος και Σελήνη σημαίνει ικανοποίηση και ευχαρίστηση από κάθε άποψη ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να βρουν έναν νέο συνεργάτη η και σύντροφο. Μην προσκολλήστε όμως σε πράγματα τα όποια δεν έχουν καμία σημασία η να μην ασκείτε πολύ έντονη κριτική σε ανθρώπους που μόλις γνωρίσατε. Ηλιος, Ουρανός και Δίας φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις, νέες ιδέες, γνώση και κατανόηση των όποιων καταστάσεων. Ιδιαίτερα δημιουργική θα είναι η νέα σελήνη στις 8 Αυγούστου στον Λέοντα ενώ και η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 του μηνα θα δώσει πολύ περισσότερα από ότι φαντάζεστε.
Οι 4 Ράβδοι, δείχνουν ικανοποίηση, και κυρίως κοινωνικότητα και διασκέδαση αλλα και ευχάριστα γεγονότα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,6,11,15,20,22,23,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,11,12,13,20,21,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,4,7,8,18,19,28,29,30,31

ΖΥΓΟΣ
Ο Αύγουστος θα είναι ένας θετικός μήνας οπου θα προσφέρει ευχαρίστηση, ηρεμία και καλή υγεία πέρα από το άγχος η την πίεση που μπορεί να νιώθετε για λίγο. Η πνευματική σας ισορροπία θα είναι στο επίκεντρο και θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με αυτό το κομμάτι αλλα τα καταφέρνετε να αποκτήσετε τις ισορροπίες που έχετε βάλει στόχο. Οικονομά και προσωπικές σχέσεις θα πάνε και αυτά καλα ενώ και ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη με τις θετικές όψεις που σχηματίζουν θα φέρουν αυτό το κάτι επιπλέον που περιμένετε, ίσως με λίγη καθυστέρηση αλλα δεν θα πρέπει να ανησυχείτε. Από τις 16-19 του μηνα ο προσωπικός σας πλανήτης-κυβερνήτης, η Αφροδίτη κανει παύση για να αλλάξει πορεία ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την όποια κατάσταση. Από τις 28-30 του μηνα και ο Ερμής κανει το ιδιο, ωστόσο δεν έχετε τίποτα να φοβάστε αντίθετα αυτό θα σας ανανεώσει.
Αποκαλύψεις αλλα και ανακαλύψεις πνευματικού τύπου θα γίνουν αλλα θα δεχτείτε επίσης μια ισχυρή αφύπνιση υπό την επιρροή Ουρανού/ωροσκόπου/σελήνης και Ηλιου καθώς θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι ως προς τα διάφορα γεγονότα και εμπειρίες -ερεθίσματα που θα δέχεστε από τους άλλους. Μην είστε μονόπλευροι με Ήλιο/Άρη και Πλούτωνα  θα καταφέρετε αρκετά, προσοχή στην υπερφόρτωση δυνάμεων. Θα υπάρχει η τάση για εναλλαγή στις διαθέσεις σας καθώς αναζητάτε κάτι καινούργιο για να κατακτήσετε. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 είναι ιδιαίτερα αφυπνιστική αλλα και δυναμική ως προς τις προσωπικές σας σχέσεις αλλα και δημιουργική ενώ η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 του μηνα, σας προετοιμάζει για θετικές επαγγελματικές εξελίξεις.
Τα 3 Πεντακτινα σημειώνουν επιτυχία, σταθερότητα και νέα σχέδια που πραγματοποιούνται αλλα και πνευματική ολοκλήρωση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,10,11,18,19,20,24,25,28,29,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,11,13,14,15,19,21,28,29,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,6,7,8,17,26

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 Ο Δίας, πλανήτης επι των οικονομικών σας θα βρίσκεται τον 4ο οικο σας από τις 29 Ιουλίου ωστόσο και η οικογένεια θα παίξει σημαντικο ρόλο σε θέματα οικονομικής φύσεως και ότι εχει σχέση με την ιδιοκτησία αν πρόκειται να παρθούν κάποιες αποφάσεις. Μια ψυχοθεραπεία η γενικότερα θεραπεία θα εχει αποτελέσματα. Τα επίπεδα ενέργειας σας θα βρίσκονται σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου βελτιώνει σχέσεις και αυξάνει τον μαγνητισμό σας μέχρι της 16 Αυγούστου, ενώ από τις 16 -19 του μηνα κάνει μια παύση για να αλλάξει πορεία. Ο Δίας καθυστερεί τις όποιες εξελίξεις αλλα αυτό γίνετε για καλό, οπότε μην βιάζεστε μεσα στον Αύγουστο. Η πνευματικότητα θα είναι έντονο στοιχείο στις προσωπικές σχέσεις, αλλά όμως χωρίς αυτή την συμβατότητα σκεφτείτε ότι δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα άλλο.
Μοιραστείτε τις ανήσυχες σκέψεις σας με τους άλλους αλλα προσοχή ώστε να μην εκμεταλλευτούν την ευαισθησία σας αυτή την περίοδο, καθώς μοιράζεστε τις αδυναμίες σας, αν και δεν είναι ανάγκη για το τελευταίο, ιδιαίτερα αν είναι άτομα που δεν γνωρίζετε καλα. Προσοχή, όμως με Πωσειδωνα να μην συμπαρασυρθείτε από τις όποιες εντυπώσεις. Θα υπάρχει έλλειψη προσαρμοστικότητας σε νέα στοιχεία ενώ οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα έχουν την αίσθηση του μοιραίου. Για κάποιους άλλους ένας χωρισμός θα είναι αναπόφευκτος. Η νέα σελήνη στον Λέοντα θα είναι θετική ως προς τις συναισθηματικές σχέσεις αλλα και τα χρήματα, αλλα και μετακινήσεις ενώ η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22, είναι ιδιαίτερα θετική για επαφές, σπουδές, και επαγγελματικά σχέδια.
Το χαρτί της Δικαιοσύνης, προσφέρει ισορροπία, τολμηρές αποφάσεις , αποδοχή ευθυνών και γενικότερα ηρεμία.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,11,20,27,28,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,13,16,17,21,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,8,17,26

ΤΟΞΟΤΗΣ
 Αρκετά προκλητικός ο Αύγουστος, διότι θα πρέπει να κάνετε υπομονή, αν όχι μόνο σε επαγγελματικά θέματα αλλά γενικότερα ενώ και ο Αρης προσθέτει περισσότερη ένταση. Πάντως οπου και να βρίσκεστε δεν θα μπορέσετε να αγνοήσετε την ένταση, τις ευθύνες, την επαγγελματική δραστηριότητα , που θα συνεχίσει από ότι φαίνεται να σας απασχολεί ακόμα και αν βρίσκεστε διακοπές. Μετα τις 23 του μηνα, προσοχή στο άγχος, καλό θα ήταν να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Κάποιοι ίσως συνδυάσουν επαγγελματικές υποχρεώσεις με διακοπές. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικότητα. Το πρόβλημα στον έρωτα είναι ίσως ότι δεν ξέρετε τι ακριβως θέλετε τώρα, δεν είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Ωστόσο, και πάλι από τις 12 του μηνα με τον Ερμή να διασχίζει τον 10ο οικο σας, μάλλον ο Αύγουστος θα συνεχίσει να περιστρέφετε γύρω από τα επαγγελματικά. Όπως και να εχει δεν θα βγείτε χαμένοι από αυτό τον ιδιαίτερο Αύγουστο.
Με Πλουτωνα/Σελήνη και Ωροσκόπο θα δεχτείτε ισχυρές επιρροές από τους άλλους αλλα και θα έχετε εξίσου την ίδια δυνατή επιρροή και εσείς. Τα συναισθήματα έντονα. Μια σχέση περνάει στο παρελθόν. Δίας, Κρόνος και Αρης θα δώσουν επιτυχία στις δραστηριότητες σας, εξωστρέφεια, ειλικρίνεια, θάρρος, δύναμη θέλησης αλλα και μαχητικό πνεύμα. Εκμεταλλευτείτε τα χαρίσματα σας, τις ικανότητες σας καθότι δείχνετε ένα μεγάλο ζήλο σχετικά με τις επιδιώξεις σας αλλά και τα σχέδια σας γενικά. Η νέα σελήνη τον Λέοντα στις 8 του μηνα, φέρνει διασκέδαση, έντονη κοινωνικότητα, δημιουργικότητα και επιτυχία ενώ η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22, δείχνει συμφωνίες και μηνύματα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλα και ψυχική ισορροπία.
Ο Ιππότης Κούπα, φέρνει μηνύματα , ευκαιρίες και έντονη δραστηριότητα. Ο Αύγουστος θα είναι αρκετά ενδιαφέρον.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,4,7,8,11,18,19,,20,282,29,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,12,13,18,19,20,21,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,8,10,11,18,19,28,29

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ιδιαίτερα αυξημένη η ανάδρομη δραστηριότητα των πλανητών αλλα και με επίκεντρο τον 8ο οικο σας η διαδικασία εσωτερικής εκκαθάρισης συνεχίζεται, οπότε αν συνδυάσετε τον Αύγουστο με λίγες διακοπές θα είναι ακόμα καλυτέρα. Εξάλλου, μέχρι της 23 Αυγούστου από οικονομικής άποψης δεν θα μπορέσετε να κάνετε ιδιαίτερα πράγματα, πέρα από αυτά που ήδη έχετε πέτυχει οπότε λογικά είναι μια περίοδος παύσης από το άγχος και το τρέξιμο της καθημερινότητας σας. Από την άλλη ούτε και ο έρωτας φαίνεται να σας απασχολεί αυτόν τον μηνα με τον 7ο οικο σας να είναι άδειος από επιρροές εκτός από το πέρασμα της σελήνης. Κατά τα αλλα αν είστε ήδη σε μια σχέση θα περάσετε αρκετά ευχάριστες στιγμές. Η όλη κατάσταση αλλάζει μετα τις 23 Αυγούστου οπου θα μπορέσετε να οργανώσετε τα νέα σας σχέδια και φιλοδοξίες.
Με Δια/Ωροσκόπο, Κρονος και Αφροδίτη κάποιοι θα επιθυμείτε να μείνετε μονοί σας, άλλοι θα απομακρυνθείτε από μια σχέση για καλό, ενώ όσοι έχετε μια οικογένεια θα αφεθείτε στην φροντίδα τους και το αντίστροφο .Κάποιοι θα ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντα σας. Εκμεταλλευτείτε τα χαρίσματα σας, τις ικανότητες σας καθότι δείχνετε ένα μεγάλο ζήλο σχετικά με τις επιδιώξεις σας αλλά και τα σχέδια σας γενικά. Η νέα σελήνη στον Λέοντα, στις 8 του μηνα, σας κανει εσωστρεφής, με σκοπο να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας που τόσο έχετε ανάγκη, ίσως να σχεδιάσετε και την επιστροφή σας ενώ η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 Αυγούστου, σας φέρνει σε επαφή με συνεργάτες, φίλους, ίσως τον σύντροφο σας, αν μείνατε μακριά ενώ ξεκινάει μια ιδιαίτερη περίοδος επαγγελματικά με έντονη δραστηριότητα και επιτυχία.
Οι 10 Ράβδοι, σας βλέπουν αρκετά φορτωμένους και αγχωμένους, οπότε έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,5,6,7,8,11,17,20,26,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,10,11,13,18,19,,20,21,27,28,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,11,12,13,20,30,31

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλοί πλανήτες ανάδρομοι και λογικό είναι όλα να πηγαίνουν κάπως αργά ωστόσο θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Ο Ουρανός που είναι κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας και αυτός θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 20 του μηνα, όμως η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα έντονη σε κοινωνικό επίπεδο. Δυσκολίες θα υπάρξουν στις προσωπικές σχέσεις ειδικά αν δεν ξέρετε τι ακριβως είναι αυτό που θέλετε από τους άλλους, όμως θα υπάρξουν και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και όσοι είστε σε μια σχέση, θα περάσετε καλα. Απλά τώρα δεν θα μπορείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Αποφύγετε τις πολλές αναλύσεις, όπως και την καταστροφική κριτική που μπορεί να αγχώσει την σχέση σας και να κάνετε τους άλλους να νιώθουν ανασφαλής, θέτοντας την σχέση σας σε κίνδυνο. Η υγεία βελτιώνετε μετα τις 23 του μηνα, ενώ και τα οικονομικά σας θα σας αγχώσουν κάπως λόγω του ανάδρομου Πωσειδωνα με κάπως δύσκολες όψεις. Η οποία πρόοδος θα συμβεί αλλα με αργούς ρυθμούς.
Ερμής/Ουρανός και Βόρειος δεσμός συνδέεται με νέες ιδέες καις σχέδια επαγγελματικά, μπορεί να εμπνευστείτε με νέες διεγερτικές ιδέες διάμεσου άλλων ατόμων η μέσω συνεργασίας η συζητήσεων. Με Αφροδίτη και Σελήνη δείξετε τα θετικά συναισθήματα σας, τον καλό σας εαυτό, δείξτε κατανόηση ενώ κάποιοι άλλοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια ένα σχέση. Μην σας πιάνει η τάση για αυτοκαταστροφή με Άρη/Κρόνο, οι όποιες δυσκολίες που προκύπτουν στις σχέσεις έχουν να κάνουν με τον ιδιο σας τον εαυτό. Αν δεν αλλάξετε τακτική, θα βιώσετε πάλι φασαρίες .Μάλλον μου φαίνεται ότι σας αρέσει να είστε μονοί σας. Με νέα σελήνη στον Λέοντα, στις 8 του μηνα προσοχή στο άγχος καθώς επικεντρώνεστε στα επαγγελματικά σας σχέδια και ίσως θέματα υγείας. Η πανσέληνος στο ζώδιο σας, στις 22 για δεύτερη φορα μεσα σε ένα μηνα, ξεκινάει έναν νέο δημιουργικό κύκλο στα επαγγελματικά.
Η Βασίλισσα Μπαστούνι, φαίνεται ότι μια πληθωρική και εξουσιαστική γυναικά θα παίξει σημαντικο ρόλο γενικότερά.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,7,8,11,17,20,26,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,6,13,15,21,22,23,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,11,14,15,19,28,29

ΙΧΘΕΙΣ
Μετα τις 23 Αυγούστου θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με θέματα υγείας, και θα πρέπει και εσείς να ξεκουραστείτε ώστε να γεμίσετε τα αποθέματα ενέργειας σας. Έτσι πιστεύω ότι οι πρώτες 15 ημέρες του μηνα θα είναι ιδιαίτερα ξεκούραστες και ευχάριστες, ενώ μετα τις 23, με τον Ήλιο να μετακινείτε στον οικο προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών, το επίκεντρο θα είναι οι προσωπικές σχέσεις αλλα και συνεργασίες. Μπορεί στο επίκεντρο να είναι ωστόσο και ένας αντίπαλος. Σε θέματα προσωπικά θα υπάρξουν διαφωνίες και εντάσεις καθώς ο σκοπός είναι να μην αφήσετε τις διαφορές να παρασύρουν την όποια σχέση. Ο Αρης θα κανει και αυτός το ιδιο στον ιδιο οικο, ενώ μάλλον θα πρέπει να θυσιαστείτε και πάλι για το καλύτερο των πραγμάτων. Αυτά μπορεί να είναι πολλά, αλλα εσείς θα αποφασίσετε.
Προσπαθήστε να μην πιέζετε και σπρώχνετε καταστάσεις με το ζόρι η να μην δράτε πρόωρα. Έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να αδειάσετε την ψυχή σας από τα διάφορα ενεργειακά μπλοκαρίσματα. Ουτωσι άλλως λίγα θα καταφέρετε, και θα μπλοκάρετε και άλλους, που δεν επιθυμείτε. Αποκτήστε πνευματική διαύγεια πρώτα γιατί θα τα κάνετε χειρότερα. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 του μηνα  σας πιέζει να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή, τους φίλους, τον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε ενώ η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 του μηνα, φέρνει καλα νέα για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια.
Τα 5 Σπαθιά, θα έχετε να αντιμετωπίστε διαφωνίες, προδοσία και απογοήτευση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,7,8,10,11,18,19,20,28,29,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,10,11,13,18,19,21,24,25,28,29,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,13,16,17,21,31
astroephimerides

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια