Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021 και τα 12 ζώδια

2 Σεπτεμβρίου -αντίθεση Άρη/Ποσειδώνα-μειονεκτήματα, βλάβη, δυσαρέσκεια, κατάχρηση, αποτυχία
5 Σεπτέμβριου -τρίγωνο Ερμή/Κρόνου-λογική, πρακτικότητα, ακρίβεια,  συγκέντρωση, οργάνωση
6 Σεπτεμβρίου- τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα- δυνατά συναισθήματα και έκφραση
Τρίγωνο Άρη/Πλούτωνα- δύναμη και σθένος, αυτοπεποίθηση, φιλοδοξία, επιτυχία μετα από υπερβολική προσπάθεια
Τρίγωνο Αφροδίτης/Δια- χαρά, ευγένεια, έλξη, έρωτας, δημοτικότητα, απόλαυση
7 Σεπτεμβρίου- Νέα Σελήνη στην Παρθένο
10 Σεπτεμβρίου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιο στις 11:39 μμ.
14 Σεπτεμβρίου- αντίθεση Ηλιου/Ποσειδώνα-  ασθένεια, απογοήτευση, εξαπάτηση, αυταπάτη, υπερβολική ευαισθησία, αδυναμία, έλλειψη πραγματοποίησης
15 Σεπτεμβρίου- Ο Αρης εισέρχεται στον Ζυγό στις 3:14 π.μ.
17 Σεπτεμβρίου- τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου- ζήλια, εμπόδια, μη υγιής έκφραση, δυσκολίες
21 Σεπτεμβρίου- Πανσέληνος στους Ιχθείς
22 Σεπτεμβρίου- τετράγωνο Ερμή/Πλούτωνα- μικρο όριο αντοχής, απερισκεψία, βιασύνη, οξυθυμία
Ο Ηλιος εισέρχεται στον Ζυγό στις 10:21 μμ. – Φθινοπωρινή ισημερία.
23 Σεπτεμβρίου- αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού- παραξενιά, ιδιοτροπία, επιθυμία για ανεξαρτησία, αστάθεια, νεύρα
26 Σεπτεμβρίου- τρίγωνο Άρη/Κρόνου- αντοχή, δύναμη, αντίσταση, δυσκολίες που ξεπερνιούνται
27 Σεπτεμβρίου- Ο Ερμής σε αναδρομή πορεία στις 8:04 π.μ.
29 Σεπτεμβρίου- τρίγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα
- υψηλά ιδανικά, αγάπη, τέχνη, μουσική, ρομαντισμός, επιθυμία για έρωτα
30 Σεπτεμβρίου- τρίγωνο Ηλιου/Κρόνου- σταθερότητα, βοήθεια, σύνεση, μοναχικότητα, υπομονή και επιμονή.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ..
Ο φετινός Σεπτέμβριος μπαίνει κάπως περίεργα, οπου την δεύτερη κιόλας ημέρα  συναντάμε την αντίθεση Άρη/Ποσειδώνα, που μέχρι στιγμής δεν εχει αποδειχτεί θετική καθόλου, ωστόσο σε προσωπικό επίπεδο μας ζητά να τσεκάρουμε τα ενεργειακά μας επίπεδα, το μυαλό μας, το σώμα μας, το πνεύμα μας. Μπορεί να υπάρχει σύγχυση, να μην σκεφτόμαστε σωστά. Ο Αρης στην Παρθένο ήδη από τον Αύγουστο μέχρι της 15/9 μας πιέζει για περισσότερη οργάνωση και τάξη στην καθημερινή μας ζωή και σε θέματα διατροφής και ευεξίας γενικότερα. Λίγο πριν την Γέννηση της Θεοτόκου, στις 7 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η νέα σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου οπου σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο, ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα παιδείας και στα επαγγελματικά στις 14 μοίρες της. Οι επι το πλείστον αρμονικές τις όψεις μπορεί να σημαίνει πολλά, ότι θα πρέπει να βάλουμε περισσότερη ευγνωμοσύνη στην ζωή μας, ωστόσο από την άλλη σημαίνει ότι η ενεργεια που ρέει είναι άφθονη ,όλα είναι ανοιχτά καθότι είναι αρκετά δυνατή. Τριγωνίζει τον Ουρανό, τον μεγάλο αφυπνιστη, και βάζει μπροστά θέματα εργασίας σε πρώτο πλάνο. Η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι εξίσου δυνατή και μπορεί να παράγει  θετικά αποτελέσματα καθώς θα τριγωνίζει τον Δια στον Υδροχόο. Ο Αρης στην Παρθένο θετικός προς τον Πλουτωνα μας γεμίζει αποφασιστικότητα και δύναμη για να προχωρήσουμε με δυναμισμό. 
Ο Ερμής που είναι κυβερνήτης της Παρθένου, θα βρίσκεται τον  Ζυγό με τον σταθερό αστέρα Vindemiatrix, που θα υποστηρίξει τα σχέδια μας αλλα και θα προσπαθήσει να φέρει κάποια ισορροπία στην ζωή μας. Η νέα σελήνη βάζει στόχο την βελτίωση της ζωής μας και μας κανει πιο πρακτικούς. 
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό μετα από καιρό στις 10 Σεπτεμβρίου .Ερευνήστε και βαλτέ σε μια τάξη τα οικονομικά σας και τις υποχρεώσεις σας ενώ στις σχέσεις μας είναι απαραίτητο στοιχείο η αμοιβαία εμπιστοσύνη. 
Η πανσέληνος στους Ιχθείς θα πραγματοποιηθεί, στις 21 Σεπτεμβρίου, μια μέρα πριν την Φθινοπωρινή ισημερία. Χρησιμοποιήστε την διαίσθηση σας και προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε μεσα σας τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέματα. Ο Δίας στο μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλουτωνα συνδέεται με αυτό. Η σκιά του Ποσειδώνα/Πλουτωνα αναφέρεται σε πρόσωπα που κρύβουν την πραγματική τους εικόνα, ίσως επίσης να κρύβονται πίσω από μια εικόνα που έχουν κατασκευάσει η μπορεί ανάλογα να αναφέρεται στα χαρίσματα μας. Η θετική του ερμηνεία όμως συνδέεται με την γνώση και την εσωτερική σοφία. Για τρίτη φορα κατά την διάρκεια της πανσελήνου, ο Δίας που κυβερνά την πανσέληνο βρίσκεται στην ίδια μοίρα που ήταν και στην νέα σελήνη στις 11 Φεβρουαρίου και πάλι ενώ θα είναι σε σύνοδο με τον Deneb Algedi, που συνδέεται με τον νόμο και την δικαιοσύνη. Ο Δίας ψάχνει τρόπους να βελτιώσει την πνευματική μας ανάπτυξη και να κάνει την ζωή μας καλύτερη και πιο λειτουργική.
Ο Ηλιος στις 22 του μηνα εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και μπαίνουμε επίσημα στο Φθινόπωρο. Στις 25 Σεπτεμβρίου, Κρόνος και Πωσειδωνας είναι σε ένταση μεταξύ τους. Διατηρήστε την πιστή σας και την ισορροπία σας γιατί είναι πολύ εύκολο να πληγωθούμε και να απογοητευτούμε. Για άλλη μια φορα ο Ερμής θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του για τελευταία φορα στις 27/9 στον Ζυγό. Ώρα να σκεφτούμε και να εξετάσουμε θέματα που συνδέονται με την δικαιοσύνη, την ειρήνη, την ισορροπία στις σχέσεις μας και την ζωή μας γενικότερα.

ΚΡΙΟΣ
Με τους πλανήτες να βρίσκονται στο μάξιμουμ μεσα στον ανάδρομο κύκλο τους πρέπει να κάνουμε στην προσωπική μας ζωή λίγη υπομονή ακόμα, εξάλλου δεν θα μπορούσαν να είναι απειλητικοί αλλα ίσως να μας απογοητεύουν κάπως με τις καθυστερήσεις, πολύ πιθανό. Βέβαια και ο Ερμής θα ξεκινήσει για τελευταία φορα τον ανάδρομο κύκλο του στις 27 του μηνα και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και πάλι στις 18/10, στο αντίθετο ζώδιο προς εσάς, να είστε πιο προσεκτικοί με αλληλογραφία, χαρτιά, συμφωνίες και σχέσεις η συνεργασίες. Υπομονή και πάλι υπομονή, με τις προσωπικές σας σχέσεις, ειδικά από τις 22 και ύστερα όταν και ο Άρης θα μετακινηθεί στον Ζυγό από τις 15/9 καθώς τα συναισθήματα θα είναι γενικότερα αρκετά έντονα καθόλη την διάρκεια του μηνα. Τσεκάρετε την υγεία σας η ένα πρόβλημα μετα τις 23/9. Ρομαντικές αλλα και οικονομικές ευκαιρίες μπορεί να έρθουν γύρω στις 5-6 Σεπτεμβρίου ενώ προσοχή με την διαχείριση των οικονομικών γύρω στις 29-30.
Αφροδίτη και Πλούτωνας φέρνουν δυνατά συναισθήματα που θέλουν προσοχή ως προς την έκφραση τους, όμως θα έχετε επιρροή προς στους άλλους σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Σελήνη/Αρης, Αφροδίτη και Ερμής σας ενώνουν με τους άλλους πολλά, προσοχή στην κριτική που ασκείται σε συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα, διότι στο δεύτερο υπάρχει τρυφερότητα αλλα και ανυπομονησία. Προς το τέλος του μηνα, προσπαθήστε να ελέγξετε τυχόν  ψυχικά ξεσπάσματα η προσοχή στους ηλικιωμένους που είναι ευαίσθητοι με την υγεία τους.
Η νέα σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί εντάσεις η καθυστερήσεις αλλα στις προσωπικές σχέσεις φέρνει ικανοποίηση. Η πανσέληνος στους Ιχθείς στις 22 φέρνει σταθερότητα και δημιουργία σε θέματα επαγγελματικά αλλα και υγεία.
Καρτα Ταρώ ο Τροχος της Τύχης, ίσως να υπάρχει αστάθεια όμως απαιτεί τον δυναμισμό  σας και πρωτοβουλία. Δημιουργικότητα, τέλος ενός κύκλου.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 18,9,19,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 9,8,19,24,25,27,29,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,14,15,16,17,26

ΤΑΥΡΟΣ
Οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στο μάξιμουμ μεσα στον ανάδρομο κύκλο τους ενώ πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή καθώς ο Ερμής θα ξεκινήσει για τελευταία φορα τον ανάδρομο κύκλο του στις 27 του μηνα και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και πάλι στις 18/10. Με τον Ερμή στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί με τις επικοινωνίες, τα μηνύματα που στέλνετε η λαμβάνετε ενώ καθώς είναι και πλανήτης των οικονομικών σας, μάλλον θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις συναλλαγές, αγορές, και γενικότερα τις αποφάσεις σας πάνω σε θέματα οικονομικής φύσεως. Τα ενεργειακά σας επίπεδα θα είναι αρκετά υψηλά ενώ αν ψάχνετε εργασία, ο Σεπτέμβριος θα μπορούσε να θεωρηθεί ένας ευνοϊκός μήνας. Να είστε προσεχτικοί με τις λεπτομέρειες. Η 5 και 6 Σεπτεμβρίου είναι πολύ θετικές ημέρες για τα οικονομικά αλλά καις τις 19-20, κάτι θα μπορούσε να φτάσει μετα από καθυστέρηση.
Ηλιος, Αφροδίτη, Βόρειος Δεσμος και Ερμής δείχνουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς τα καλλιτεχνικά επιτεύγματα, επιθυμία για περισσότερη κοινωνικότητα και συναναστροφές, ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων κάποιοι θα κάνετε ίσως μια νέα γνωριμία η σχέση, ακόμα και συνεργασία. Η επικοινωνία και η αγορά αυτοκινήτου ευνοείται τώρα. Κάνετε νέα σχέδια και βάζετε μπρος να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας.
Η νέα σελήνη στις 7 Σεπτεμβρίου, στην Παρθένο, ευνοεί τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ενώ στις 21 η πανσέληνος στους Ιχθείς, ευνοεί οικονομικά, αλλαγές στο σπίτι σας, όμως οργανωθείτε καλύτερά.
Η καρτα Ταρώ Ερημίτης, συνιστά σύνεση, προσοχή και ίσως μια καθυστέρηση όμως μην ανησυχείτε.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 7,9,10,11,15,16,19,25,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 8,9,17,18,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,14,15,17,18,24,25

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στο μάξιμουμ μεσα στον ανάδρομο κύκλο τους ενώ πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή καθώς ο Ερμής θα ξεκινήσει για τελευταία φορα τον ανάδρομο κύκλο του στις 27 Σεπτεμβρίου και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και πάλι στις 18/10. Το θέμα είναι ο 5ος οίκος θα δέχεται ιδιαίτερες πλανητικές επιρροές οπου συνδέεται με τα παιδιά και την δημιουργικότητα αλλά και την διασκέδαση. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικές δημιουργίες είναι μια καλή περίοδος γι αυτά. Μέχρι της 22 θέματα υγείας θα παρουσιάσουν βελτίωση. Αν και οι προσωπικές σχέσεις θα πάνε καλα, οι εξελίξεις θα πηγαίνουν αργά οπότε μην βιάζεστε, διότι χρειάζεται κάποιος χρόνος για να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις. Προς το τέλος του μηνα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να υπάρξει, δηλαδή μια καθυστερημένη αντίδραση. Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θα είναι θετικά, οπου θα υπάρξουν ευκαιρίες και ενθουσιασμός μέσω άλλων ανθρώπων η ευκαιριών. Να είστε πιο υπομονετικοί με μεγαλύτερους, ειδικά τους γονείς, ανωτέρους στον επαγγελματικό χώρο γύρω στις αρχές του μηνα.
Αποζητάτε την εκτόνωση και αλλαγή με Ουρανό/Ωροσκόπο, όμως Ερμής και Αφροδίτη αναζητάτε κάποιοι άλλοι περισσότερη κοινωνικότητα και διασκέδαση, καθώς η προσοχή περιστρέφετε γύρω από την αγάπη, την ομορφιά και την τέχνη. Ανταλλαγή συναισθημάτων και σκέψεων με αγαπημένο πρόσωπό. Ο Πωσειδωνας κανει τις σχέσεις υπερευαίσθητες στις αρχές του μηνα οπότε θέλει προσοχή, κάτι κρύβετε το οποίο και θα αποκαλυφθεί ίσως αργότερα.
Η νέα σελήνη στην Παρθένο, στις 7, σας κρατά αισιόδοξους με τα νέα σας σχέδια όμως πρέπει να έχετε αντανακλαστικά για να αρπάξετε τυχόν ευκαιρίες. Η πανσέληνος στους Ιχθείς προκαλεί λίγη αστάθεια η καθυστερήσεις, υπομονή.
Το 7 Κούπα, δείχνει Όνειρα και Έκσταση, προσοχή μη πέσετε από τα σύννεφα. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 9,12,13,18,19,27,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,6,7,9,15,18,26,27,29,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,11,19,20,30

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Σεπτέμβριος φαίνεται να ξεκινά με εντάσεις και διαφωνίες με φόντο τα οικονομικά, ανάμεσα σε σας και τον/την σύντροφο για παράδειγμα, αλλα μετα θα καταλήξει σε συνεργασία και συνεννόηση, ότι και να είναι αυτό. Οι κοινωνικές επαφές και τα οικονομικά θα ενισχυθούν στις αρχές του μηνα αλλά καις το τέλος. Με τον ανάδρομο κύκλο πλανητών να βρίσκετε στο μάξιμουμ, στις 27 και ο Ερμής θα μπει στο κλαμπ των ανάδρομων πλανητών. Θα πρέπει λοιπόν να είστε προσεχτικοί με την επικοινωνία και τις λεπτομέρειες γενικότερα, οπου είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις. Να τσεκάρετε καλα ότι εχει σχέσεις με οικονομικές συναλλαγές. Από τις 15/9 και ύστερα ο Αρης θα βρίσκεται στον 4ο οικο σας και αυτό δείχνει ότι θα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και θα σας απασχολήσουν οικογενειακά η προσωπικά θέματα. Ίσως συνδεθεί και με την εργασία από το σπίτι.
Ο Ουρανός θα είναι ο κεντρικός παίκτης από ότι φαίνεται στο ωροσκόπιο σας, θα είναι αυτός που θα σας κανει να ερωτευτείτε, να ενδυναμώσει τα συναισθήματα σε μια υπάρχουσα σχέση, να μας κανει να αντιλαμβανόμαστε καταστάσεις και να κατανοούμε τις δυσκολίες και σκέψεις των άλλων, όμως προσοχή στην κριτική που ασκείται που ίσως να πληγώσει κάποιον. Ωστόσο, είναι πιθανό να λάβετε ξαφνικά θετικά νέα σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλα θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε όσο και περίεργο και αν ακούγετε.
Η νέα σελήνη την Παρθένο στις 7 Σεπτεμβρίου, φέρνει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα αλλά και έντονη δραστηριότητα στον επαγγελματικό χώρο, ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή. Η πανσέληνος στις 27, στους Ιχθείς, φέρνει εντάσεις και ξεσπάσματα, αδυναμία.
Τα 7 Δηνάρια, σας βγάζουν σε αναμονή, αλλά πρέπει να κάνετε υπομονή, αν περιμένετε έγκριση για κάτι τότε θα την πάρετε λίγο αργότερα ίσως.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 8,9,14,15,16,17,19,26,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,6,7,9,11,15,18,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,16,17,21,22,23,26

ΛΕΩΝ
Οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στο μάξιμουμ μεσα στον ανάδρομο κύκλο τους ενώ πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή καθώς ο Ερμής θα ξεκινήσει για τελευταία φορα τον ανάδρομο κύκλο του στις 27 Σεπτεμβρίου και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και πάλι στις 18/10. Ολόκληρο το σκηνικό δεν θα φέρει την πρόοδο που στους στόχους που έχετε βάλει. Θα πρέπει να έχετε υπομονή με τις καθυστερήσεις. Καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε και να οργανωθείτε καλύτερα, να κάνετε βελτιώσεις η τροποποιήσεις. Ο Σεπτέμβριος θα είναι θετικός στα οικονομικά μέχρι της 22, ενώ αργότερα μετα τις 15 ο Αρης με τον Δια θα βοηθήσουν αρκετά από οικονομικής άποψης. Ο Ηλιος επίσης στον 2ο οικο σας θα ενδυναμώσει τα οικονομικά σας ακόμα περισσότερο. Το να κερδίσετε και να ξοδέψετε χρήματα είναι κάτι το οποίο θα κάνετε ολόκληρο τον μηνα ενώ από τις 27 και ύστερα μην πάρετε αποφάσεις σε σχέση με επενδύσεις και αγορές. Επαγγελματικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν για όσους ψάχνουν ενώ στα συναισθηματικά θα υπάρξουν εντάσεις και εσείς θα πρέπει να επιλύσετε τις όποιες διάφορες.
Ο Κρονος θα συνεχίσει να σας πιέζει να πάρετε μια πιο σοβαρή στάση στα όποια θέματα σας απασχολούν ειδικά με τις προσωπικές σας σχέσεις. Προσοχή στις επαγγελματικές συνεργασίες καθώς Πλούτωνας και Πωσειδωνας πιέζουν τα πράγματα ενώ μπορεί κάποιοι να θέλουν να σας δυσφημήσουν.
Η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 7, δημιουργεί καθυστερήσεις στα επαγγελματικά ενώ η πανσέληνος στους Ιχθείς, φέρνει χρήματα, όμως στις σχέσεις μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Τα 8 Πεντακτινα, δείχνουν ότι συνεχίσετε να δουλεύετε όπως ξέρετε, προς τους στόχους σας . Να κάνετε ότι μπορείτε σε επικοινωνιακό επίπεδο για να έχετε κάποια αποτελέσματα πριν τις 27 του μηνα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,9,14,15,17,18,19,24,25,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,7,8,9,17,18,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 9,19,24,25,29,30

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στο μάξιμουμ μεσα στον ανάδρομο κύκλο τους ενώ πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή καθώς ο Ερμής θα ξεκινήσει για τελευταία φορα τον ανάδρομο κύκλο του στις 27 Σεπτεμβρίου και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και πάλι στις 18/10. Ολόκληρο το σκηνικό δεν θα φέρει απόλυτα την πρόοδο στους στόχους που έχετε βάλει. Η υγεία σας θα είναι καλα αλλά όμως θα υπάρξουν καθυστερήσεις, ενώ από την άλλη όμως τα οικονομικά θα προχωρήσουν κανονικά, τουλάχιστον μέχρι της 27 Σεπτεμβρίου. Αν και οι προσωπικές σας σχέσεις δεν θα είναι στο προσκήνιο, ερωτικά θέματα θα είναι κάπως πολύπλοκα. Οπότε κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε για να είστε ευτυχισμένοι ενώ θα συνεχίσετε να δουλεύετε για να την διατήρηση των ισορροπιών. Ο Αρης θα αφήσει το ζώδιο σας στις 5 του μηνα, ενώ με τόσους πλανήτες ανάδρομους, καλύτερα θα ήταν να κάνετε υπομονή και να πατέ με την ροή των πραγμάτων. Ο Ηλιος μέχρι της 22 θα σας κανει πιο δημιουργικούς καθώς θα λάμπετε και θα έχετε περισσότερη ενεργεια. Ο Σεπτέμβριος οικονομικά είναι αρκετά θετικός και θα ξοδέψετε χρήματα για τον εαυτό σας.
Σελήνη/Ηλιος και Αφροδίτη, δίνουν αρμονία, δύναμη, καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα είναι ίσως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενώ θα υπάρχει αρμονία ανάμεσα στις συναισθηματικές και πνευματικές σας διαθέσεις. Θα έλξετε νέες φιλίες και σχέσεις ενώ γενικότερα θα επικρατεί αρμονία.
Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας θα φέρει μια επαγγελματική επιτυχία παρόλο τις καθυστερήσεις ενώ η Αφροδίτη στις προσωπικές σχέσεις φέρνει έντονες επιθυμίες και εκφραστικότητα, ενώ η πανσέληνος στους Ιχθείς στις 27, φέρνει δυσκολίες.
Το 2 Κούπα φέρνει αρμονία, αγάπη, συνεργασίες, νέες σχέσεις, ίσως και ένα σύντομο ταξίδι.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,9,11,19,20,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 8,9,18,19,27,29,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,9,17,18,26,27

ΖΥΓΟΣ
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας αρκετά θετικός μήνας που μπορείτε να χαρείτε οι Ζυγοί. Όμως η μονη πρόκληση είναι ότι οι περισσότεροι πλανήτες είναι σε ανάδρομη πορεία, στο μάξιμουμ, ενώ και ο Ερμής θα ξεκινήσει τον τελευταίο ανάδρομο κύκλο του στις 27 του μηνα. Επιπλέον, ο Αρης θα εισέλθει στο ζώδιο σας στις 15 και θα χρειαστεί έπειτα να κάνετε περισσότερη υπομονή, χωρίς να βιάζεστε, ίσως απογοητευτείτε κάπως και ενδεχομένως να υπάρχει μια τάση για ατυχήματα οπότε να είστε προσεχτικοί. Στις 22 του μηνα, βέβαια ο Ηλιος θα διασχίσει τον ωροσκόπο σας και θα εισέλθει στον 1ο σας οικο, οπότε θα είστε περισσότερο ευτυχισμένοι, κάνοντας μικρές αλλαγές που θα σας χαροποιήσουν. Θα έχετε την ευκαιρία να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ενώ και οι προσωπικές σας σχέσεις δεν φαίνεται να επηρεάζονται. Τα οικονομικά θα βελτιωθούν, πριν τις 22, ενώ και η Αφροδίτη στον 11ο οικο σας ισχυροποιεί τα οικονομικά σας, καθώς μετα να είστε πιο προσεχτικοί με την διαχείριση τους.
Ουρανός και Πωσειδωνας ίσως να επηρεάζουν την ψυχή σας από αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο, Σελήνη και Ερμής θα βοήσουν στην επικοινωνία, μετακινήσεις και έκφραση ενώ Ηλιος/Αρης θα σας δώσουν άφθονη ενέργεια στο να πραγματοποιήσετε αυτά που θέλετε, να πάρετε αποφάσεις.
Η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 7 του μηνα, δείχνει ίσως κάποιες μικρές καθυστερήσεις αλλα θα είστε ικανοποιημένοι γενικότερα από αλλα πράγματα, όπως δραστηριότητες, προσωπικές σχέσεις , παιδια κτλ ενώ η πανσέληνος στους Ιχθείς στις 21, είναι θετικός δείκτης για τα οικονομικά.
Το 2 Κούπα φέρνει αρμονία, αγάπη, συνεργασίες, νέες σχέσεις, ίσως και ένα σύντομο ταξίδι.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 7,9,16,17,19,21,22,23,26,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 7,9,10,11,15,16,18,25,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,6,7,15,26,29,30

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Λίγη υπομονή ακόμα καθώς ο ανάδρομος κύκλος των πλανητών είναι στο μάξιμουμ, οπότε τα πράγματα ίσως να πηγαίνουν πιο αργά και η πρόοδος των στόχων μας καθυστερεί. Εσείς το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κερδίσετε παραπάνω χρόνο και να είστε πιο προσεχτικοί με τις λεπτομέρειες και τις καθημερινές σας συναλλαγές. Μετα τις 22 του μηνα, η ζωή σας θα αποκτήσει μια πιο πνευματική χροιά. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλα, ίσως με καθυστερήσεις και μικροεμποδια όμως θα την βγάλετε καθαρή, πιστεύω. Υπομονή θα υπάρξει γενική βελτίωση πιστεύω, μετα τις 22 Σεπτεμβρίου. Στις 5 του μηνα, ο Αρης θα κινηθεί προς τον 12ο οικο σας, μια ενέργεια που μπορεί να σας διευκολύνει σε ψυχολογικό επίπεδο. Στις 11, η Αφροδίτη και αυτή από την άλλη, μετακινείται στο ζώδιο σας, μια ενεργεια που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα ενεργειακά, στις προσωπικές σας σχέσεις.
Δίας και Πλούτωνας δημιουργούν καθυστερήσεις σε τομείς που σχετίζονται με το κέρδος και το χρήμα γενικότερα ακόμα και με κληρονομικά ζητήματα, όμως σε ψυχολογικό επίπεδο, γίνεται ένα είδος βαθιάς εκκαθάρισης. Πεταχτέ στα σκουπίδια ότι σας βαραίνει, ίσως υπάρξουν και αποκαλύψεις στην ζωή σας, η αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας αφύπνισης. Σελήνη/Ποσειδώνας και Κρόνος δημιουργούν χαμηλή αυτοεκτίμηση που δεν εξυπηρετεί τα επαγγελματικά θέματα και την εξωτερική σας ζωή, συναισθήματα ταπείνωσης, αδυναμίας και κατάπτωσης θα σας κυριεύουν. Κάτι αφήνετε πίσω σας, έναν παλιό εαυτό, που θα εχει συνέχεια και σε αλλα επίπεδα της ζωής σας.
Η νέα σελήνη στις 7 στην Παρθένο δημιουργεί καθυστερήσεις , χαρά η βοήθεια και υποστήριξη παίρνεται από το σπίτι σας, την οικογένεια σας ενώ και η πανσέληνος συνεχίζει με εντάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.
Τα 3 Σπαθιά , σημαίνουν δυσκολίες, όμως θα επιδείξετε τόλμη και θάρρος.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 9,19,24,25,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 9,12,13,18,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,6,7,15,26

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν και δεν επηρεάζεστε και τόσο από την ανάδρομη πορεία των μεγάλων πλανητών, σχετικό είναι αυτό βέβαια, πρόσφατα, ο Ερμής άλλαξε πορεία, πράγμα που επηρέασε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, κάνοντας μια μικρή παύση, από τις 28-30 του προηγουμένου μηνα. Θέματα υγείας θα παρουσιάσουν βελτίωση μετα τις 22 Σεπτεμβρίου. Υπομονή, γιατί ο Σεπτέμβριος παρουσιάζει ίσως από ότι φαίνεται κάποιες καθυστερήσεις για διάφορους λόγους η για τους γνωστούς λόγους, όμως εσείς ίσως κατά κάποιο «μαγικό τρόπο», παρακάμπτετε, καταστρέφετε η απλά  έχετε την ικανότητα να ελαχιστοποιείτε τις δυσκολίες. Όμως ότι και να συμβαίνει αυτό δημιουργεί χώρο για λίγο, να συνεχίσετε την περίοδο ξεκούρασης η να ασχοληθείτε παραπάνω με την προσωπική σας ζωή. Ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα και να ισορροπήστε τις όποιες υποχρεώσεις σας.
Αν και Δίας και Κρονος σε ανάδρομη πορεία, ακόμη, οι θετικές όψεις τους θα βοηθήσουν οικονομικά. Η Αφροδίτη από τις 11 του μηνα στον 12ο οικο σας θα σας βοηθήσει πνευματικά και ψυχολογικά. Στις 27 Σεπτεμβρίου ο Ερμής θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του, και αύτη την φορα θα είναι πιο δυνατός , οπότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι για μεγαλύτερη υπομονή στις προσωπικές σχέσεις. Αποφύγετε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις τότε. Ηλιος/Ερμής επιδρούν στην προσωπική σας ζωή, οπου θα έχουν ποικίλες επιρροές ,ένταση και κινητικότητα γύρω από το σπίτι και τις προσωπικές σχέσεις αλλά και ίσως υπάρξουν νέες ιδέες και αποκαλύψεις. Μπορεί να είναι και τηλεργασία όμως. Δίας/Κρόνος δημιουργούν κάποιες καθυστερήσεις στην επαγγελματική ζωή, όμως θα πρέπει να συνεχίσετε να σκέφτεστε θετικά και να μην απογοητεύεστε, πράγμα που ίσως άλλοι σας μεταδίδουν. Αν οργανωθείτε με Δια/Ουρανό θα μπορέσετε να μετατρέψετε το αρνητικό σε θετικό.
Η νέα σελήνη την Παρθένο στις 7 Σεπτεμβρίου, δημιουργεί καθυστερήσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο, στην θέματα παιδείας ενώ η πανσέληνος στους Ιχθείς, στις 22 παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση.
Τα 6 Πεντακτινα, σημαίνει ξεπέρασμα εμποδίων σε οικονομικό επίπεδο αλλα και την εμφάνιση νέων προοπτικών.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 8,9,17,18,19,26,27,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 8,9,14,15,16,17,18,27,26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,8,9,17,18,26,27

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 27 Σεπτεμβρίου ο Ερμής θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του, και αύτη την φορα θα είναι πιο δυνατός, οπότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι για μεγαλύτερη υπομονή γενικότερα, όμως εσείς δεν θα έχετε και τόσο την ικανότητα να ελαχιστοποιήσετε τα εμπόδια, τις καθυστερήσεις. Αποφύγετε όμως να πάρετε μεγάλες αποφάσεις τότε. Οι εξωτερικοί πλανήτες που είναι σε αναδρομή πορεία, στο μάξιμουμ, θα σας επηρεάσουν τώρα αρκετά. Θα πρέπει όμως να δώσετε σημασία σε ζητήματα υγείας ολόκληρο τον μηνα, καθότι τα επίπεδα ενέργειας σας θα είναι χαμηλά. Τα επαγγελματικά θα ενδυναμωθούν ιδιαίτερα μετα τις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ η οικογένεια, το σπίτι, τα παιδια, ο εσωτερικός σας εαυτός θα είναι στο επίκεντρο. Ο Ουρανός επι των οικονομικών, σε ανάδρομη πορεία από τον Αύγουστο, από τις 22 και ύστερα θα παρουσιάσει και αυτός καθυστερήσεις και δυσκολίες. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και αγορές. Ο έρωτας και οι προσωπικές σχέσεις θα είναι τα μόνα σταθερά ενώ και ο μαγνητισμός σας θα είναι ισχυρός.
Ποσειδώνας/Ωροσκόπος ,Ηλιος και Ερμής στο κάτω μέρος του χάρτη σας παρουσιάζει είτε μια αδύναμη φυσική κατάσταση είτε καθυστερήσεις στην ζωή μας. Σελήνη/Πωσειδωνας, Δίας, Κρόνος παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη ευαισθησία που καλό θα ήταν να εκφραστεί μέσω ενός χόμπι, για παράδειγμα. Η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 7, μπορεί να δείχνει πολύ θετικά οικονομικά αν είστε οργανωμένοι και επαγγελματική επιτυχία που μπορεί να είναι αποτέλεσμα της προηγουμένης περίοδού. Ενισχύστε, όμως  το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Στο ιδιο μοτίβο θα συνεχίσει και η πανσέληνος στους Ιχθείς στις 21 Σεπτεμβρίου.
Τα 3 Πεντακτινα, δείχνουν επιτυχία, νέα σχέδια, έμπνευση και μια συνεργασία.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,6,7,9,15,19,26,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,7,9,14,15,17,18,24,25,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,9,19,29,30

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τους πλανήτες να βρίσκονται στο μάξιμουμ μεσα στον ανάδρομο κύκλο τους πρέπει να κάνουμε στην προσωπική μας ζωή λίγη υπομονή ακόμα, εξάλλου δεν θα μπορούσαν να είναι απειλητικοί αλλα ίσως να μας απογοητεύουν κάπως με τις καθυστερήσεις, πολύ πιθανό. Βέβαια και ο Ερμής θα ξεκινήσει για τελευταία φορα τον ανάδρομο κύκλο του στις 27 του μηνα και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και πάλι στις 18/10. Μια καλή συμβουλή θα ήταν να μην προσπαθήσετε «να κόψετε δρόμο» γιατί αυτό δεν θα δημιουργήσει περισσότερες καθυστερήσεις. Η υγεία σας θα είναι αρκετά καλή. Το σεξ και οι σχέσεις θα έχουν προτεραιότητα, αν και οι προσωπικές σας ανάγκες άλλωστε θα εκφραστούν, ενώ οι ελεύθεροι ίσως έχετε κάποιες ευκαιρίες. Ισως να μπορέσετε να ταξιδέψετε για τις επαγγελματικές σας ανάγκες, ειδικά μετα τις 22 οπου ο 9ος οίκος σας θα είναι ιδιαίτερα δυνατός. Το πάνω μέρος του χάρτη σας είναι ιδιαίτερα δυνατό οπου ίσως παρουσιαστούν ευκαιρίες, αλλά η πρόοδος θα είναι αργή. Τα οικονομικά θα βελτιωθούν και αυτά μετα τις 22 Σεπτεμβρίου, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με σημαντικές αγορές και αποφάσεις , να λόγω της ανάδρομης πορείας του.
Ερμής/Ουρανός και Βόρειος Δεσμος, φέρνουν έμπνευση με νέα σχέδια και ιδέες, ίσως η ομαδική εργασία να αποδώσει καλύτερα. Αρης και Κρονος, Ηλιος, Ουρανός και Πλούτωνας σας βοηθούν να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις  δημιουργικές προσπάθειες που κάνετε. Δυνατή αυτοεκφραση και εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις, μην μπλοκάρετε τον εαυτό σας όμως.
Η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 7 του μηνα, δείχνει ίσως κάποιες καθυστερήσεις αλλα θα είστε ικανοποιημένοι γενικότερα από αλλα πράγματα, όπως δραστηριότητες, προσωπικές σχέσεις , παιδια κτλ ενώ η πανσέληνος στους Ιχθείς στις 21, είναι θετικός δείκτης για τα οικονομικά και σε κοινωνικό επίπεδο.
Οι 9 Ράβδοι, αναδεικνύουν την θέληση σας, την υπέρτατη θυσία , την εσωτερική σας δύναμη σε όλο του το μεγαλείο.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,6,7,9,15,19,26,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,9,11,18,19,20,27,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,10,11,15,16,25

ΙΧΘΕΙΣ
Η υγεία σας θα είναι καλή αυτόν τον μηνα όμως θα πρέπει να συνεχίσετε να ενισχύετε τον εαυτό σας ώστε τα ενεργειακά σας επίπεδα να είναι σταθερά. Μέχρι της 22 του μηνα, και οι προσωπικές σας σχέσεις θα πάνε αρκετά καλα, αρκεί να γεφυρώσετε τις όποιες διαφορές και να σέβεστε την άποψη των άλλων ειδικά οι ελεύθεροι περισσότερο. Με τους πλανήτες να βρίσκονται στο μάξιμουμ μεσα στον ανάδρομο κύκλο τους πρέπει να κάνουμε στην προσωπική μας ζωή λίγη υπομονή ακόμα, εξάλλου δεν θα μπορούσαν να είναι απειλητικοί αλλα ίσως να μας απογοητεύουν κάπως με τις καθυστερήσεις, πολύ πιθανό. Βέβαια και ο Ερμής θα ξεκινήσει για τελευταία φορα τον ανάδρομο κύκλο του στις 27 του μηνα και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και πάλι στις 18/10. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές σας σχέσεις. Αν και τα οικονομικά σας θα πάνε αρκετά καλα, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι και οι άλλοι έχουν συμφέροντα.
Ηλιος/Αφροδίτη και Ουρανός φέρνουν όμορφες εκπλήξεις και εμπειρίες ερωτικές, ακόμη και έξτρα χρήματα. Θα έχετε το πάνω χέρι στις προσωπικές σας σχέσεις. Ξεπεράστε τις όποιες αναστολές έχετε ψυχολογικά που σας εμποδίζουν από την προσωπική σας πρόοδο. Ερμής/Δίας και Ωροσκόπος, δείχνουν χαρά και ομαδική συνεργασία, οργάνωση, τακτοποιείτε τις δουλειές σας επιδεξιά και οι αποφάσεις σας παίρνονται με προσοχή και είναι σωστές. Δείξτε στοργή και αγάπη προς ολους.
Η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 7 του μηνα, δείχνει κάποια σύγχυση η χαμηλή ενέργεια ώστε να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Η πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 21, φέρνει ικανοποίησης στην υγεία και εργασία και προσωπική ζωή όμως προσοχή σε θέματα επικοινωνίας γενικότερα.
Τα 2 Κούπα είναι δείκτης ειρήνης, ισορροπίας και θέληση για επίλυση προβλημάτων στις σχέσεις και συνεργασίες.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,8,9,17,18,19,26,27,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 7,9,16,17,18,21,22,23,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 9,12,13,18,27
astroephimerides

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια